Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Roompot Beach Resort

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Vlak bij zee
  • Kindvriendelijk
  • Rust én gezelligheid

reviews

8.2

Vakantiepark Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 17683 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 17683 reviews

10
Naam: Marco Blijleven
Datum: 26 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat je na een lange autorit, eerst de camping wordt opgestuurd om daar een toilet gebouw te zoeken. Voor de rest was het een super verblijf.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging van de accomodatie was geweldig. We hebben ons de hele week goed geamuseerd. Gefietst en gewandeld heerlijk in deze corona tijd. Het zou fijn zijn als u handleidingen in de accomodatie zou leggen, van sauna en combi oven. Dit was zoeken op de parksite en helaas stonden de sauna en combi oven daar niet op. Ben naar park receptie gegaan en ook daar geen handleidingen. Wel is er naar aanleiding van een klacht erg snel gereageerd en is de klacht door de onderhoudsdienst eigenlijk meteen opgelost. Zelfs van de inductie plaat heeft hij uitleg gegeven , CHAPEAU.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De huisjes aan zee zijn prachtig, heerlijk genoten
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park op een goede plek
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor nu in deze periode een prima park. In de zomer zou ik hier niet komen. Te massaal. Wel mag er in het huisje naar de douchedeur gekeken worden. Deze zit volledig los. Televisie in de slaapkamer doet het niet. Naast de bank wilde ik het stopcontact gebruiken maar de bank was lang niet van de kant geweest. Erg vies. Bovenste lade afwasmachine rolde niet goed en er viel een rolgeleider uit. We hadden geen parkplattegrond liggen. Verder prima dagen gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vrijheid en comfort in het prachtige landschap
10
Naam: D.E.M. Mozes
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat fijn dat er, ondanks de lockdown, er toch even uit konden. Het zwembad hebben we niet eens gemist.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustgevende locatie, alleen jammer dat er zoveel honden zijn.
8
Naam: Nathalie Jansen
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons eten van de bezorgservice kwam een half uur te vroeg. Dit vind ik niet kunnen
10
Naam: I. van Doorn
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In één woord, heerlijk!
10
Naam: Joyce Van der Hut
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Al een paar keer naar beach resort geweest. Mooi park, mooi accomodaties en voor kinderen veel speelplezier en een fijne omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een ongelooflijke rustgevende plek als je het strand oploopt. Wakker worden en de zee zien.....................top!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke lokatie, prima huisje. Jammer van de goedkope apparatuur in het huisje, en dan met name de afwasmachine. we hebben in verschillende huisje op het strand gezeten bij jullie, en steeds problemen met de afwasmachine gehad. Niet schoon, niet aan te krijgen, vervelende indeling.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje was erg netje alleen jammer dat er geen gordijntje voor het keuken raam zat
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk, mooi, helemaal tot rust gekomen. Jammer dat een radiator het niet deed van een slaapkamer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super leuk!!! Ondanks de coronamaatregelen hebben we dit weekend enorm genoten!! Onze 2 zoons van 4 en 6 hebben het zo naar hun zin gehad dat ze helemaal niet meer weg wouden. En hier zeker weer na toe willen!! De code van het huisje is ook super! En het uitchecken! Geweldig gedaan! Dit was onze 2e keer bij jullie op dit park in kamperland. We komen zeker weer!!
9
Naam: Antoon Huijgen
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi park met een perfecte ligging Alleen jammer van de beperkingen Maar dat is helaas niets aan te doen jullie hebben het goed opgelost met perfecte service van het restaurant Groeten Antoon en Annelies
5
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De starre en niet gastvrije houding met betrekking tot mijn boeking heb ik als zeer naar ervaren. Het was makkelijk geweest om mijn boeking te verplaatsen naar een andere datum als de faciliteiten wel weer open mochten, dat was immers de reden waarom ik geboekte heb, niet om alleen maar in het huisje te zitten. Ik begrijp dat jullie ook niks kunnen veranderen aan de lockdown, maar de manier waarop er met de boekingen wordt omgegaan wel. Het heeft ons verblijf een nare bijsmaak gegeven.
Bedankt voor uw review. Het Corona-virus is voor iedereen erg lastig en zorgt voor een hoop aanpassingen en teleurstellingen. Wij volgen de gestelde maatregelen en richtlijnen vanuit de overheid op. Onze parken in Nederland zijn geopend, uw vakantie kon hierdoor, hetzij in een andere vorm dan u had gehoopt, doorgang vinden. Wij houden ons aan de algemene voorwaarden en wij konden leveren wat u hebt geboekt. Wij hopen dat u desondanks een fijn verblijf heeft gehad op Roompot Beach Resort. Graag tot ziens op één van onze parken.
Reactie van Roompot
8
Naam: Bert
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Komen er al een paar jaar, zie dat het onderhoud achter loopt. Plinten zijn los geraakt, de afzuigkap hangt scheef en meer dingen. Ben bang dat het er over een tijdje net zo slecht uit ziet als Roompot Renesse! Dit zag er jaren geleden ook goed uit maar verloopt ook met de jaren. Dus even een keer goed aanpakken. Toen we aankwamen lekte er een kraan wat een irritante brom veroorzaakte, dit hadden de schoonmakers toch moeten hebben opgemerkt!!!. Gelukkig is het gerepareerd wat wel ruim 3 uur van onze vrijdagavond koste. Maar heb ook op andere Roompot parken dingen gezien en over geklaagd waarvan ik zeg, dit hadden de schoonmakers toch moeten hebben gezien.
8
Naam: Schijven
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we komen al verschillende jaren op jullie park tot grote tevredenheid. Zo lekker relaxed zo dicht bij t strand. Tot de volgende keer
9
Naam: Anita Methorst
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super mooi park. Zo jammer dat we verder niet gebruik konden maken van de faciliteiten.
10
Naam: Frederique Newman
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Perfect! Echt geweldig en schoon en een prachtige ligging zou alleen wel aanraden jullie kussens op de bedden te vernieuwem
10
Naam: Nellie Van Peer
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het heerlijk naar ons zin gehad. Ondanks de corona hebben wij een heerlijk weekend gehad ,heel fijn gewandeld.
9
Naam: Frits Berendsen
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super! Nogmaals, komen zeker terug. Vriendelijke groet Frits en Anja Berendsen, succes in deze vervelende periode.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben erg genoten, bedankt!
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
goed vertoeven
9
Naam: M Hendriks
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was perfect. Enige minpuntje was de tweepersoons sauna waar je maar in je eentje in paste
10
Naam: Marloes Bauwens
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Jessica Bakker
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er beter voor zorgen dat alles klopt en compleet is, en schoon.... Diverse malen moeten bellen met de receptie omdat zaken niet op orde waren. Daarbij niet 1x excuses gekregen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.