Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Direct aan Oosterschelde
  • Subtropisch zwemparadijs
  • Activiteiten voor jong en oud
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

reviews

8.1

Vakantiepark Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 7173 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 7173 reviews

9
Naam: Carla Nijman
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Gelukkig waren er veel plaatsen niet bezet, maar ik vind dat je anders erg weinig privacy/ruimte hebt. Sanitair wordt prima schoongehouden. De ligging is mooi en je kunt er heerlijk fietsen.
9
Naam: S. Lekke
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vorig jaar ook geweest en dit jaar weer. In auto vroegen de kinderen als eerste; gaan we volgend jaar weer? Dat zegt genoeg!
8
Naam: Hans Von der Linden
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: J.S. Hensen
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
rust en ruimte
8
Naam: Marion Vermaazen
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Omdat wij in juni 1 week met onze kleinkinderen ( 1 en 2 jaar) naar Roompot Kamperland gaan hadden we nu een weekend geboekt in een zelfde type mobilhome om te zien wat er allemaal mee moet: Dat wordt dus een stofzuiger, niet verwacht dat deze zou ontbreken! Hij is hard nodig, buiten ligt veel zand en met een vieze oude veger en stoffer en blik is dit niet schoon te krijgen/ houden! We hadden type SCTC geboekt ivm een afgeschermd balkon, wel zo veilig dachten we. Wat blijkt? Op heel het park is er geen eentje met zo?n balkon, we zijn naar de receptie gegaan maar daar werd gezegd dat er duidelijk vermeld stond dat het exterieur kan afwijken. Wij vinden dat Roompot deze foto gewoon moet verwijderen van de website, dit strookt niet met de werkelijkheid! We weten nog niet hoe we In juni dit moeten oplossen, onze kleinkinderen kunnen nog niet zelfstandig van de caravantrap af en ze lopen daarna ook meteen de weg op! We hebben een leuk weekend gehad maar we zien er erg tegenop om in juni in dit type mobilhome te moeten verblijven!
7
Naam: Johan Keustermans
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
8
Naam: Dave Meys
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Marijn Vercruysse
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Jammer dat er in het huisje enkel een microgolfoven en geen klassieke oven of combi-oven. Anders was alles prima in orde, kon niet beter, we hebben enorm genoten van ons verblijf!
9
Naam: Linda Juchters
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Bianca Hermes
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was een super vakantie. Het strandhuisje was geweldig.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.