Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Noordzee Résidence De Banjaard

Noordzee Résidence De Banjaard

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Stijlvol, ruim opgezet, luxe villapark
  • Overdekt zwembad met peuterbad
  • Direct aan het schitterende Noordzeestrand
  • Tussen Oosterschelde en Veerse meer
  • Gratis WiFi

reviews

8.3

Vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1401 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 1401 reviews

10
Naam: Heinz-Peter Schoenen
Datum: 21 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Nathalie Rogmans
Datum: 20 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rust en gezelligheid. Alweer een heerlijke tijd!
9
Naam: Mady Fabri
Datum: 20 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zalig rustige ligging. Het geluid van de windmolens ben je snel gewend. De parasol buiten past niet goed bij de voet voor de parasol. Die parasolvoet was door een vorige bezoeker zelfs gebruikt als assenbak ! Een tweede vuilbakje beneden bij het toilet zou handig zijn. Een extra tweede handdoekje voor boven aan de wasbak in de badkamer zou ook wel handig zijn ! De microgolfoven stond veel te hoog om handig te zijn en de deur opent verkeerd naar beneden waardoor je nog hoger moet je armen moet heffen (niet goed als je iets met je schouders voor hebt) om iets er in te zetten en er uit te nemen ! De enige domper was het niet respecteren van de in folder vermelde openingstijden van de bar/restaurant op woensdagavond. De barman besloot al om 21h30 te sluiten ipv de aangegeven 22h...Gevolg op een warme dag krijg je om 21h30 geen Dame Blanche meer ! Hij beweerde op een heel onvriendeijke norse toon dat woensdag de sluitingstijd om 21h30 was ! Dat is alles behalve vriendelijk en absoluut niet klantgericht denken. Logisch dat je dan de avond erna wel ergens anders gaat zien voor een ijsje.
10
Naam: I. Francois
Datum: 10 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Dit was voor ons de eerste keer om een dergelijk concept uit te proberen, en dit is supergoed meegevallen. Zeker voor herhaling vatbaar! Ons huisje voelde aan als ?thuis?, voor ons en voor onze honden! Ook de ligging dicht bij het strand was ideaal. Wij overwegen zeker om dit in de toekomst nog te doen, in de Banjaard of in een ander Roompot complex!
7
Naam: Gerry Oelbrandt
Datum: 9 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Jan Poels
Datum: 9 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ligging omgeving fietsvriendelijk sneller te bereiken dan belgische kust
7
Naam: Robert Sandbrink
Datum: 9 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Bij aankomst bleek het de bungalow nog niet klaar te zijn ivm schoonmaak. Het betrof een 16 persoons bungalow. We waren met 14 personen waarvan 12 personen boven de 65 jaar. We konden er pas circa 16.45 uur in. Dit viel ons wel heel erge tegen, ondanks het aangeboden drankje. In de keuken waren er te weinig snijmessen voor groente en vlees te snijden. De riolering werkte niet goed bij de WCs beneden (het water liep niet goed weg). Verschillende dingen waren stuk zoals deurknop van een slaapkamer. Teven was de magnetron niet goed schoongemaakt door waarschijnlijk de vorige bewoners. De TV werkte in eerste instantie niet, werd verholpen. Verder vonden we het een tamelijk verouderde bungalow. Prijs kwaliteitverhouding viel ons behoorlijk tegen.
8
Naam: M. den Hollander
Datum: 3 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: C Bouw
Datum: 27 maart 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zelf op de zaterdagavond verstopte afvoer verholpen. Teveel viezigheid tussen de planken van de tafels. De tafels zijn leuk maar niet practisch. we hebben al met al heerlijk weekend gehad,goede sfeer,fijn personeel,kindvriendelijk.
9
Naam: Hatice Verroen-Surucu
Datum: 24 maart 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ligging is echt prachtig. Met 18 man lange wandelingen aan het strand kunnen maken. Mooie huizen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.