Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Noordzee Résidence De Banjaard

Noordzee Résidence De Banjaard

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Stijlvol, ruim opgezet, luxe villapark
  • Overdekt zwembad met peuterbad
  • Direct aan het schitterende Noordzeestrand
  • Tussen Oosterschelde en Veerse meer
  • Gratis wifi

reviews

8.5

Vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 32 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 32 reviews

8
Naam: Claire Weber
Datum: 25 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Joëlle Diederich
Datum: 23 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Patrick Mersch
Datum: 4 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Gaston Gerard
Datum: 15 september 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Christiane Thekes
Datum: 9 september 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Grosse Enttäuschung Supermarkt und Restaurant geschlossen wegen Brand. War sehr umständlich mussten immer zum Roompot fahren.
7
Naam: Hermann Hanke
Datum: 31 augustus 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We were the 3rd time in De Banjaard and stayed 3 weeks. We had a house Type AML but missed the luxury. There was no washer and dryer which we did not expect for the price. The house missed curtains for the conservatory resulting in more then 40 degrees in the house in afternoons. The house seemed to be repainted but had no pictures, decorations or a mirror. There were no games or books available and the silverware and china was very limited. The whirlpool tub broke but was replaced within 3 days. Up to now we really liked the houses at De Banjaard but this house was not what we expected. It would really help if you could see actual pictures of the house while selecting it through the internet. When I selected the house Type AML it said Möglichkeit washer and dryer but I didn´t see this didn´t offer it until I had the booking complete. Best greetings Hermann
8
Naam: Martine Hengesch
Datum: 19 augustus 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Rene Heisten
Datum: 28 juli 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Very good bungalow, well maintained Park near the beach , good starting point for Bike tours.
9
Naam: Martine Jac
Datum: 27 juni 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
The cleaning could be better
7
Naam: Rosanne
Datum: 26 juni 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Das Haus liegt nahe am Strand :) Die Umgebung ist sehr schön und das Personal war sehr freundlich. Das Häuschen ist renoviert jedoch war es leider nicht so sauber... der Abfluss in der Dusche war zu, die Spülmaschine macht nicht richtig Sauber, und einige Saachen waren nicht odentlich abgewicht. Z.B Küche... Denoch hatten wir ein schönes Wochenende
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.