Noordzee Résidence De Banjaard

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Luxe villa's
  • Zwembad
  • Zee en strand

reviews

8.4

Vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4547 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 4547 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Thermosstaat verwarming stond op 22 graden, het bleef heel lang veel te warm in het huis, vooral on de slaapkamers beneden, pas na een dag zagen we de 2e regelaar aan de wand! ER was geen map met gebruiksaanwijzingen voor de apparaten. Man en zoon zijn technisch dus dat was geen probleem verder voor ons. Verder was het een fijn huis, behalve dat menigeen zijn hoofd gemeen stootte tegen de schuine wand in de slaapkamers boven. Bedden waren heel goed.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park de Banjaard heeft een prachtige locatie direct aan zee, huisje was erg verouderd en de schoonmaak was erg slecht. Had fotos gemaakt en heb deze bij het uitchecken aan Emma van de receptie laten zien. Vooral de overvolle vieze stinkend grijze container die bij ons huisje hoorde en ook direct het eerste was wat we zagen kon echt niet. Vieze ramen, spinnen aan het plafond en overal spinraggen, haar op de wasbak, matrassen waarvan je de veren overal kon voelen en een enorme muffe schimmellucht als we het huisje in kwamen hebben elke keer alle ramen en deuren open moeten zetten om te luchten. Zo ontzettend jammer want de locatie van dit huisje is geweldig. Emma heeft onze klacht naar onze tevredenheid opgelost!
8
Naam: Gerwin de Bruijn
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben heerlijk genoten van ons verblijf. De afstand naar het strand vanaf het huisje was maar een paar minuten. Alleen het toilet beneden rook naar plas en in de vriezer zaten haren. En veel spinnenwebben in het huis. Maar verder een fijn huisje en veel ruimte.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Iedereen is erg vriendelijk en servicegericht. Mooi, rustig park vlakbij het strand. Inrichting was prima. Misschien het zwembad nog een uurtje langer openhouden en nog meer variatie qua eten in het restaurant. We komen graag nog een keertje terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje was prima en schoon. Verder weinig gebruik gemaakt van faciliteiten, alleen supermarkt en snackbar. Park is mooi ruim opgezet en heerlijk om zo naar het strand te kunnen lopen.
8
Naam: Maarten Kieft
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park met een goede uitstraling
9
Naam: J.M. Fluit
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Voor de eerste keer maar niet de laatste het was een geweldig huisje en plekje we hebben er van genoten dankjewel allemaal gr joke fluit
8
Naam: Tamara den Blanken
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mbt huisje: de banken die erin stonden zijn alle 4 heel slecht. Heel erg doorgezakt en je voelt de spiralen. We hebben niet lekker gezeten. Mbt het park: het zwembad is echt heel slecht schoongemaakt. Door dat uit en aan kleed ruimte de zelfde hal zijn begin je al met smerige voeten. Daarnaast veel te weinig (familie) kleedkamers waardoor we met een baby lange tijd hebben moeten wachten. We begrijpen dat alles op het strand gestoeld is, maar de zwembad voorziening mag echt verbeterd worden... Mbt. Restaurant; we hebben speciaal om 16.30 gereserveerd ivm 2 kleine kinderen en hebben om 18.30 uur maar eens gevraagd waar ons eten bleef. Ze waren ons vergeten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Jos Boetzkes
Datum: 20 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn nooit zon voorstanders van vakantieparken geweest. Maar Dit park heeft onze mening doen veranderen. Een geweldige ligging met goede accommodatie en sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar. Eén minpuntje: Bij aankomst troffen we in de huiskamer een gebruikt mondmasker en resten van n feestje......ballonnen met confetti........
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Als je van de zee houdt, zit je op de Banjaard zeer goed! Overzichtelijk en goed aangelegd park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park, fijne ligging, een heel fijn huisje met veel comfort. De bedden lagen lekker, en een fijne beschutte tuin.
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toch nog enkele opmerkingen : voor de prijs die wij betaalden, vind ik het wel erg jammer dat er amper afwasmiddel en vaatwasserblokjes voorzien werden. Maar vooral : 1 klein rolletje wcpapier in het toilet beneden. Niets boven. En daar betaalden we bijna 900 Euro voor voor 3 nachten ? Ik vind dit jammer. Mijn vader is rolstoelpatient dus voor hem hadden we het huis met slaapkamer en badkamer en toilet voorzien. De badkamer had een ligbad ? Niet geschikt voor mensen die niet goed te been zijn.Ook vond ik de inventaris met keukengerief eerder beperkt. Over het personeel niets aan te merken hoor, allemaal prima. Mvg, Inge
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was goed! Leuke herfst sfeer overal in het park. Wel kan de schoonmaak in het huisje beter en de service in het restaurant vlotter.
10
Naam: Henk Holtrigter
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een weekend doorgebracht in een 8 persoonsvilla op Roompot vakantiepark de Banjaard. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. Wat een mooi park en wat een prima service. Het huren van een villa lijkt in eerste instantie niet goedkoop, maar wat je er voor krijgt is de huur het dubbel en dwars waard. Bedankt voor het fijne weekend, mede mogelijk gemaakt door de medewerkers van Roompot vakantieparken.
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was een fijn huisje.jammer dat we 1 heel vies matras hadden waar niemand op wou liggen.maar dat is waarschijnlijk meer overnacht door vorige huurders.huisje 33 heeft een mooie ruime tuin.er mag wel gekeken worden voor een nieuw hek maar verder prima
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was heel leuk. Het weer zat ook mee. We hopen nog eens terug te komen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Uitstekend bevallen. Prima
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn weekend gehad! Lekker rustig op park! Lekker geslapen gewandeld en gegeten! Altijd fijn op een park van Roompot!
9
Naam: Ger De Man
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn en relaxt park
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Top!
9
Naam: Rita van Breugel
Datum: 9 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super vakantie
10
Naam: J.G.J.M. Flecken
Datum: 9 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De vriendelijkheid, en zeker het huisje, was zeer schoon en alles was er voorhanden. Diegene die hier over klaagt is niets gewend. Wij komen zeker nog eens terug. Bovendien liggen de bezienswaardigheden dichtbij, b.v. Vlissingen, Zierikzee, Domburg. Wij hebben in ieder geval genoten. Ook de bedden waren zeer goed, toch belangrijk. Veel groetjes uit Limburg, Jo Flecken
9
Naam: Marijke willemsen
Datum: 9 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn nu meerdere malen geweest en zou het liefst nu weer gaan. Heb altijd heimwee in de vakantie,op dit park heb ik moeite om naar huis te gaan. In een woord HEERLIJK
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi verzorgd park de rust en de afstand naar de zee is geweldig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed onderhouden, fijne sfeer, privacy en dichtbij het strand.
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldige omgeving, heel mooi goed onderhouden park. Mooi huis, wel wat onderhoud nodig. Toiletten en badkamer schoon, wel op verschillende plaatsen stof en veel stofnesten overal in het huis aan plafond en bij verwarming. Al met al heerlijke vakantie gehad zeker voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.