Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Noordzee Résidence De Banjaard

Noordzee Résidence De Banjaard

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Stijlvol, ruim opgezet, luxe villapark
  • Overdekt zwembad met peuterbad
  • Direct aan het schitterende Noordzeestrand
  • Tussen Oosterschelde en Veerse meer
  • Gratis wifi

reviews

8.3

Vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1756 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 1756 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De staat van het zwemparadijs, wat een verouderd slecht onderhouden gebouw. De Banjaard was een prima park .
8
Naam: Rob van den Boomen
Datum: 22 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Karel van Moorsel
Datum: 22 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heel fijn en mooi park. De 12 persoons bungalow was prima. Voor zo?n groot huis met een aanzienlijke huurprijs vonden wij het erg slecht dat er apart voor kinderstoeltjes betaald moest worden. Dit geldt ook voor een campingbedje.
8
Naam: Maurice Peters
Datum: 22 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi opgezet park. Huisje was wel heel stoffig. Ook verdere schoonmaak liet te wensen over.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij waren met de accomodatie en de ligging van het huis in het park De Banjaard, Helmgras 1 in Kamperland, zeer tevreden. Wij kennen het park goed, aangezien wij hier al vaker waren. Toch moeten wij een paar punten reclameren. Het huis was slecht schoon gemaakt. Op alle plinten, boven en beneden, lag een dikke laag stof. Onder en achter het bankstel lag veel vuil. De ventilator op de wc is ook al lang niet schoon gemaakt. Op de kinderkamer vonden we een spinnenweb aan de binnenkant van het raam. Ook de slaapkamer was niet schoon. Als je in de keuken de oven aan zet ontstaan er vonken in de oven. We zouden nog meer kunnen reclameren. Gecontroleerd was het huis op de dag van aankomst door Sweta. Wij hadden veel werk om het huis goed schoon te krijgen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Gene Gorissen
Datum: 20 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtige huizen , dicht aan zee , vriendelijk en zeer behulpzaam personeel . Schoon en heel goed onderhouden park . Goed restaurant met een uitloop voor de (klein ) kinderen . En het weer was ook HEEL goed geregeld . Alleen jammer dat oma plotseling ziek werd met griep verschijnselen waardoor wij onze vakantie moesten afbreken . Maar het spaarpotje staat al klaar voor volgend jaar . groetjes van fam. Gorissen . strandlaan 48 .
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het verschil in enthousiasme bij de leden van het animatieteam was helaas erg groot. Prettig dat er veel speelgelegenheid en een klein zwembad was. Het grote zwembad op beach ressort bood voor onze zoon meer uitdaging. Helaas was dat nog viezer, o.a. door de vallende bladeren in het aangrenzende buitenbad. Makkelijk op te lossen lijkt me, maar niets aan veranderd t.o v. vorig jaar. We hebben over de accommodatie aangegeven dat de voordeur niet afsloot door een defect in de deurkruk. Dit zou opgepakt worden maar is helaas niet gebeurd. Daarnaast waren we blij met de wasmachine op de locatie die achterwf se grootste domper is. Het apparaat maakte een groot lawaai en bij het ophangen van de kleding bleken er in verschillende kledingstukken gaten te zitten. :( Dit hebben we aangegeven bij de receptie en naast een verlegen sorry daarvoor kwam er geen enkel voorstel ter compensatie. Nu we thuis zijn begint dit steeds naarder te voelen aangezien sommige kledingstukken simpelweg niet meer te dragen zijn.. De prullenbakken bij de speeltuinen zouden regelmatiger leeggemaakt moeten worden. Ze puilen nu uit met veel rondslingerend zwerfafval als gevolg! De ligging van het gehuurde huis was perfect. We hebben nog nooit zo dicht bij het strand gelegen! Ook van de mooie tuin hebben we dankbaar gebruik gemaakt. Andere mankementen aan het huisje hebben we doorgegeven bij de receptie en we hopen voor de volgende huurders dst dit opgepakt is geworden.
8
Naam: Raymond Halmans
Datum: 20 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben genoten van het verblijf met name om de centrale ligging en de mogelijkheid om binnen enkele minuten het strand te kunnen betreden.
9
Naam: Rinske Zijlmans
Datum: 20 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.