Reviews

8.6

Vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1972 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Gastvrijheid
    8.6
  • Informatie
    8.3
  • Kindvriendelijkheid
    8.4
  • Onderhoud
    7.7
  • Schoonmaak
    7.3
  • Service point
    8.6
  • Supermarkt
    8.1
  • Vakantieverblijf
    7.9
  • Zwembad
    7.0

Bekijk 1972 reviews

Filter de reviews
Naam: Silvia Austermann
Datum: 1 maart 2024
De aankomst was verrassend prachtig park en hele vriendelijke dame achter de balie bij inchecken. Het huis vinden wij slecht onderhouden. En van binnen echt vies. Glazen waar nog cola druppels opzaten servies waar van een deel smerig was en erg veel stof op de deuren,stopcontacten,en onder de bedden en bank. Dit heb ik bij vertrekt gemeld. Niet gemeld tijdens verblijf omdat we alles al hadden uitgepakt en wij geen schoonmakers in het huis wouden hebben. Dus zelf maar beetje aan de poets gegaan. Verder wel een prachtig huis jammer dat dit zo slecht wordt onderhouden.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    4.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    3.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 maart 2024
Prettig park, goeie locatie en overzichtelijk.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 februari 2024
Fijn park, op een mooie locatie met vriendelijke medewerkers
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 februari 2024
Het park ligt op een prachtige plek direct aan het strand. Het park heeft een grappige opzet met een Champs-Élysées achtige uitstraling, hierbij is een goede bewegwijzering wel handig en dit is gelukkig goed geregeld. Wij zaten in een 8 persoons villa en deze was heerlijk ruim. Helaas liet de schoonmaak wel wat te wensen over. Het was vooral oppervlakkig schoon. Maar de vloeren waren echt vies. Onze stofzuiger had er alleen geen zin in om ons te helpen. Wij zaten er in de voorjaarsvakantie, erg jammer dan om te merken dat er zeer weinig open was. Of juist heel kort open. Desalniettemin zou ik dit park wel aanraden.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Supermarkt
    5.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 februari 2024
Héérlijke vakantie gehad in een mooie ruime vakantievilla. Ruim en rustig park, met mooie ligging tov de duinen, strand en omgeving. Wij vonden wel dat er opvallend veel hondenpoep op het park lag, wij komen hier al jaren, maar zijn dit niet gewend. Ook de schoonmaak liet deze keer wat te wensen over, echter uiteindelijk prima opgelost.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Francine van Loenhout
Datum: 27 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    5.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
Wij hadden graag extra dekentjes gehad. Is gezellig om onder te zitten/liggen en bij op bed te leggen zodat de verwaming niet te hoog moet. Wij hadden een huis huisdiertoegankelijk, maar konden onze hond niet in de tuin laten omdat die niet omheind was. Voor de rest hadden we het keigoed naar onze zin en hebben we verder geen opmerkingen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Marcel van Pijkeren
Datum: 26 februari 2024
Na een teleurstellend verblijf op Texel bij Roompot was dit weer helemaal top, net huisje en een prima park.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Heike Brandes
Datum: 25 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    5.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    4.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Nils Krüger
Datum: 23 februari 2024
Mooi park op een mooie plek vlak naast het strand en de Oosterscheldekering dat ruimtelijk is opgezet en waar je echt tot rust kan komen. De bedden en de zitbank in het verblijf zijn echt aan vervanging toe omdat deze niet lekker meer liggen en zitten. Wij zijn een daarom een dag eerder naar huis gegaan om weer in ons eigen bed te liggen en op onze eigen bank te zitten.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Fijn
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Mooi park, goed onderhouden. Alleen slecht in openingstijden. Supermarkt op aankomstdag tot 1630 open! Zwembad tot 1545. Minigolf tot 1300 uur. Servicepunt gebeld, niet opgenomen in de middag terwijl dit ook het noodnummer is. Restaurant dicht. Jammer.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    4.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    5.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    4.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    6.0
  • Gastvrijheid
    6.0
7
Naam: Henk.J Baaima
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Heerlijke vaklantie gehad in fantastisch huis
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    4.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    6.0
  • Gastvrijheid
    6.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
Helaas was er niet genoeg personeel om café/restaurant te openen. Althans de keuken. Keuze assortiment is zeer beperkt. Dit is niet aangegeven maar omdat ik ernaar vroeg werd me dit verteld. Openingtijden supermarkt beperkt. Verder super tevreden en komen graag terug.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    6.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Loek Krancher
Datum: 19 februari 2024
Geweldige vakantiewoning in een goed onderhouden park en in een prachtige omgeving
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: G. Geurts van Kessel
Datum: 19 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Rene Bertram
Datum: 19 februari 2024
Bij aankomst was de bar nog niet geopend en de koffiemachine in de centrale hal gaf een storingsmelding. Dus dan maar naar een strandtent voor een kopje koffie, helaas ook die was gesloten. Het park zelf is prachtig gelegen. Het gehuurde huis had wat achterstallig onderhoud en we werden verrast door de aanwezigheid van zilvervisjes, ook aangetroffen op de beden op de bovenverdieping. Niet fris. Badkamer onder rook zeer muf! Bij vertrek aanwezigheid van zilvervisjes gemeld, dat zou voor de volgende huurders worden opgelost. Tja daar had ik verder niets aan. Ik verwachte geen verlaging van de huurprijs maar een kopje koffie met gebak als tegemoetkoming was wel een geste geweest van begrip, jammer van deze gemiste kans.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
  • Zwembad
    5.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
Super huisje veel ruimte Mooi park op goede locatie dicht bij strand
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Gijsbert Evengroen
Datum: 19 februari 2024
Ben zeker van plan voor in de toekomst meer gebruik te maken van Roompot en of Landal, jullie gaan toch fuseren? Probeer met meer acties om het nog aantrekkelijker te maken en betaalbaar voor iedereen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Supermarkt
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
Het enig echt tegenvallende was het galmende geluid van gangen en deuren. Met name bij slapende kinderen is dan al snel elk geluid versterkt... en zeer vervelend. Datkan beter met stof oid...
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
  • Zwembad
    6.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Christian Röseler
Datum: 19 februari 2024
  • Algehele verblijf
    5.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    2.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    2.0
  • Vakantieverblijf
    4.0
  • Gastvrijheid
    9.0
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
Zeker voor herhaling vatbaar. Loopafstand naar het strand.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 februari 2024
Genieten
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.