Noordzee Résidence De Banjaard

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Luxe villa's
  • Zwembad
  • Zee en strand

reviews

8.4

Vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 5248 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 5248 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een fijn verblijf gehad. Veel privacy bij het huisje en in de tuin. Dichtbij het strand en centrum van het park. We hadden deze vakantie geboekt voor de helft van de prijs. De volle mep... dat vinden wij niet waard. Daarvoor mocht het huisje veel meer luxe bevatten. Service van het restaurant mocht ook beter. We wilden eten laten bezorgen, helaas lukte dit niet via de QR code die je leidt naar de website om te bestellen. Toen zijn we naar het restaurant gegaan om hier maar te bestellen om vervolgens mee te nemen naar het huisje. Dit kon niet. Op dat moment was het niet druk, we konden alleen maar friet / pizza afhalen bij de snackbar. Toevallig delen ze dezelfde keuken, dus bakjes genoeg om dat andere eten erin te doen, maar dat kon dus blijkbaar niet. Beetje jammer.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi huisje! Top locatie!
8
Naam: Diego Ortega
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Douwe Haarsma
Datum: 28 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was prima alleen maak de wasbakken goed schoon Draai de stoppen er uit daar onder is het smerig
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was super behalve het restaurant, te beperkt in keuze(voor moeilijke eter) en beperkt open.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk vakantiepark op een fantastische plek aan het strand.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fantastisch verblijf gehad
7
Naam: Willem Wittebol
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi en ruim park. Fijne ligging. Grote plekken bij het huisje. Auto lawaai aan de tuin kant Parasol was/is stuk, maar heb ik provisorisch kunnen repareren. De bedden kunnen beter (harder) en de woning en het park zijn toe aan een renovatie/upgrade.
10
Naam: Angeline Walrave
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super fijne tijd gehad met onze kinderen en kleinkinderen op jullie park!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van de ligging en de mooie tuin. Keuken is wat krap.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel tevreden ondanks de detailkritiek.
8
Naam: Eefje Chabot
Datum: 25 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Ellen Geluk
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park maar zeer slechte schoonmaak in de woning! Dat is erg jammer!
8
Naam: Roger Laenen
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het terras was niet proper, er bevondt zich vogelpoep op de stenen wat een niet zo appetijtelijke aanblik gaf. De opstelling van de bedden is niet ideaal. Aan 1 zijde is het moeilijk in -en uitstappen. De keukenkraan stond los op de wasbak.
9
Naam: H.J. Bens
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park en dito verblijf.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen al 20 jaar met veel plezier op de Banjaard, maar dit keer waren wij niet zo tevreden over onze gerestylde 4RA villa. Diverse mankementen en achterstallig onderhoud in de badkamer, (die dus niet gerestyled is) en niet goed schoongemaakt. Veel spinnen en spinrag, vuile raamsponningen. Waarschijnlijk was de villa voor ons verblijf niet verhuurd. Verder hebben wij een prima vakantie gehad en komen zeker nog weer terug.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het was weer een super vakantie - ook mede dank zij het goede weer
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf was goed. Alleen veel last van mieren. Er waren 2 stofzuigers in het huis waarvan er 1 kapot was. Op de slaapverdieping was 1 afvoer van de douche verstopt. Toen het stormde van zaterdag op zondag waren er veel deuren aan het klapperen terwijl dit makkelijk te voorkomen is door tochtstroken te plakken in de kozijnen van de deuren!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Badkamers moeten geüpdatet worden, nu oud en je kunt in het bad niet douchen. Er waren geen stoelkussens aanwezig, de matrassen waren erg zacht en slecht. Verder mooi park en goede locatie.
9
Naam: Anthonissens Johnny
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer aangename sfeer , met vriendelijke personeel , menukaart is een beetje beperkt , het onderhoud in het verblijf is beperkt , onderbemand? Goede locatie , mooi park , degelijke huizen. Groen heeft meer snoei nodig .
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig park, goede voorzeiningen en prima huisje met 1 opvallend minpunt: het huisje is aangepast en vernieuwd naar deze tijd (keuken, vloeren, inrichting) met uitzondering van het sanitair: oud, oubollig, sleets, spiegel met het weer erin; roestige radiator, rammelende mechanische afzuiging. In deze prijsklasse kan dit echt niet en was een beetje een afknapper.
9
Naam: Annie Vallee
Datum: 18 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Oui notre séjour (5 amies) a été excellent. Les remarques resteront sur le plan de lentretien, un peu négligé, la terrasse pavée encombrée, un parasol cassé, des toiles daraignée et un nettoyage pas net que nous avons fait ! Les carreaux cest important, surtout dans le phare, tous sales ! Et pour le matériel de cuisine, un peu léger nous qui aimons bien manger après le vélo. Ex: même pas 5 cuillères à dessert et pas un plat pour le four.....laspirateur est défectueux. Assez de critique, à part cela après Scharendijke et Andijke cest le meilleur et surtout la Région! Merci. A. Vallée.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig.park. Prima uitvalbasis om de zeeuwse kust te ontdekken op welke manier dan ook. Aanrader!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijn verblijf gehad…bij aankomst early check in was het huisje om 12 uur niet klaar maar pas om 12.30 uur. Gebeld met receptie omdat we allemaal koelkast spullen bij hadden. Antwoord ze konden er niets aan doen. Aangegeven dat we er wel een behoorlijk bedrag van 25 euro voor betalen en dat ze dan maar tegemoet moeten komen in prijs. We kregen 1 x bedlinnen kosten terug. Dat was netjes alleen dat je er zelf om moet vragen dat vond ik minder het had gewoon klaar moeten zijn of medewerker komt uit zichzelf tegemoet. Poetsen was wel netjes gedaan. Op badkamer een vieze ventilatie vol stof en schimmel. Verder alles goed. Wasmachine was stuk deze werd snel gemaakt. Horeca snackbar 3 kwartier moeten wachten terwijl er geen andere klanten waren. Door personeels gebrek sprongen 2 medewerkers die vrij waren en ijsje kwam halen uit zichzelf bij. Echt klasse van deze meiden. Voor de kok ook fijn die rende zich rot om de mensen in restaurant in zijn eentje te voorzien van eten. Als tegemoet koming kregen we 2 blikjes drinken gratis. 2 dagen later in restaurant dessert gegeten. Dessert was bij mij en broer niet compleet zoals op kaart stond. Wel lekker. In restaurant gaf 1 van medewerkers aan dat dit niet mag kunnen. Aangegeven dat we zagen dat ze krap staan hadden 4 zieken. Deze meneer kwam ons financieel tegemoet dat was erg netjes. Al met al een fijn verblijf met wat aandachtspunten sommigen niks aan te doen vanwege personeels problemen. Hopelijk snel betere tijden voor de harde werkers dat ze wat ondersteuning krijgen. Ik beveel het park zeker aan met name de locatie en de service en gastvrijheid van medewerkers is goed.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Résidence De Banjaard is een fantastisch park op een unieke locatie. We gaan er elk jaar een paar weken heen en het voelt telkens weer als thuiskomen.
9
Naam: Ben Regeling
Datum: 17 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb weer heerlijk genoten, zeer mooi park, zeer netjes. Enige minpunt vind ik de sluitingstijd van het restaurant en cafetaria
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig weekend gehad met de familie. Het huis en de tuin waren zeer ruim. Alleen was het huisje niet goed schoon opgeleverd, wat jammer was.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, mooie ligging, mooie tuin maar huisje viel tegen. Slaapkamers waren stoffig en toilet niet schoon, vlekken in tegels op badkamervloer en zilvervisjes in het bad. Terras zelf aangeveegd en tuinstoelen schoongemaakt. Wij betaalden €1.007, 46 voor een weekendje en verwachten voor dat bedrag een mooi, schoon huisje.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.