Noordzee Résidence De Banjaard

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Luxe villa's
  • Zwembad
  • Zee en strand

reviews

8.4

Vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 5621 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 5621 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Henk En Onje Pieters
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mijn man vierde zijn 80ste verjaardag in uw park, werd een gratis lunch aangeboden incl. de aanwezige familie,waar vind je dit nog ?? Super verblijf geweest !!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn dat we in het subtropisch zwembad van Beach Park mochten zwemmen! Keuken ruim voldoende, 2 vaatwassers top, 2e koelkast ook, nog een simpele tip: meer aardappelschilmesjes en een 2e broodmes zou ook handig zijn met al die broodjes snijden aan tafel!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ons verblijf in dit vacantiehuis is voor ons zeer geslaagd alleen het poetsen was minder goed
10
Naam: Johan Nagelmaker
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De villa was geweldig, wat ook belangrijk, is de slaapkamers: de bedden waren erg goed. Mooie en rustige omgeving. Wat moet je nog meer!
10
Naam: Patty Pietersen
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne tuin en veel groen
9
Naam: A.M. Boekestijn - Looyen
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
T was een heerlijk verblijf we hebben genoten ondanks dat t heeeel slecht weer was
8
Naam: Marieke Monshouwer - Vaessen
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gemoedelijk, uitnodigend en gezellig.
10
Naam: Anke Slenders
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Jeanine Bom-Van Zessen
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel leuk weekend gehad ondanks veel regen en kou. Sint activiteiten, erg rustig op het park maar alles ging gewoon door. Opgewekt personeel en deden erg hun best om t naar ons zin te hebben zowel animatie als bij t restaurant!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi ruim huis en fantastische ligging.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Thuis komen voor ons. Wij genieten volop
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, goed huis. Groot en schoon. Twee minpunten: Bedden naar onze smaak te zacht, spiegels in badkamers veel te hoog, verlichting badkamers minimaal.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer tevreden. Wij hebben genoten van onze vakantie.
8
Naam: J Volkerts
Datum: 19 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Very good experience the only negative point is the food the restaurant opening hours were too restrictive and we had to take the car to find a place to eat
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoonmaak van het verblijf viel erg tegen. Zijn we niet gewend bij Roompot. Het leek wel of verblijf niet was schoon gemaakt. Gaandeweg het verblijf zag je steeds meer tekortkomingen: vieze badkamer met spinnenwebben, in keuken spinnenwebben, naar urine ruikende toilet beneden, viezigheid onder de bank incl een achtergebleven speen, stinkende afvoer in berging (afvoer is niet afgedopt), snoepjes onder het bed. Ook waren de banken in kamer slecht: vering voelde je in bovenbenen en billen. Deur van slaapkamer klapperde erg (rubberen stootkussentjes waren verdwenen). Batterijklepje van afstandsbediening zat los (kapot). Verder zaten er veel zilver - / ovenvisjes in het verblijf. Niet alles viel tegen: de ruimte in verblijf was prima, evenals de ligging, park op zich, ligging van park kort bij het strand, enz.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben erg genoten van de rust. Onze batterij is weer opgeladen!
8
Naam: Marco Biermans
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een zeer aangenaam, rustig park. Alle medewerkers zijn vriendelijk en betrokken.
8
Naam: Willi Natte
Datum: 16 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Opmerking keukenkastjes zijn overvol Misschien een openkast ( vitrine ) in de woonkamer
8
Naam: Bie Goethals
Datum: 15 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijn verblijf gehad aan een prachtig strand. De accommodatie was wel zijn (meer)prijs niet waardig, te weinig bestek voor 8 (zelfs geen 8 vorken), hele vieze ovenplaat, geen aansluiting voor Chromecast aan tv woonkamer. Ook hadden ze ons tweede betaalde kinderstoeltje vergeten. Het tuinmeubilair niet onderhouden.
10
Naam: Geert Holvoet
Datum: 15 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
zie opmerkingen bij de diverse aspecten
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk weekend gehad. Huisje was lekker knus. Bedden waren heerlijk. Lekker kunnen ontspannen in de sauna.
9
Naam: Fam. ten Kate
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ruim opgezet vakantiepark. Wij hadden een 8 persoons vrijstaande villa aan Strandlaan 63. Keuken had alle benodigdheden wat we nodig hadden. Woonkamer was redelijk qua grootte, grote bank voor ons 8-en. Twee parkeerplaatsen bij de villa. Bedden waren fijn. Badkamer in de kamer op de begane grond was wel erg smal. De grote badkamer boven was wel ruim. Ik miste wel een spiegel in de slaapkamer waar de masterbedroom was op.de 1e verdieping en een (makeup)tafeltje in die slaapkamer om bijvoorbeeld toiletspullen neer te kunnen zetten. Er was veel loze ruimte in die kamer die beter benut kon worden. Tegenvaller was dat het restaurant vanaf 14 uur geopend was, het zou fijn om eerder terecht te kunnen voor een lunch of kopje koffie ipv bij de snackbar. Zwembad was basic, grote bad met een peuterbad. Leuke speelvoorzieningen voor de kinderen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De medewerkers zijn stuk voor stuk zeer vriendelijk!! Echt prima!! Jammer dat er geen binnenspeeltuin was, bij kouder weer had dit het helemaal afgemaakt voor de kindjes. Het water van het zwembad was ook zeer koud. Kleine tip: In de andere zwembaden van Roompot lag er wat speelgoed, dus wij hadden dit niet bij deze keer. Nu waren ze snel uitgespeeld.
7
Naam: John. Coppens
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst waren nog 2 mannen in de wc iets met thinner aan de muren aan het doen kreeg het advies om het licht in de wc aan te laten zodat de ventilator de lucht kon afzuigen. Wij hebben het idee dat er totaal niets aan de schoonmaak is gedaan gezien de stof op de lamp boven de tafel de kruimels op de vloeren spinnewebben en stof in het hele pand heb mocht dit van toepassing zijn fotos ter beschikking om dit toe te lichten.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.