Reviews

8.6

Vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1984 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Kindvriendelijkheid
    8.5
  • Onderhoud
    7.8
  • Service point
    8.6
  • Schoonmaak
    7.3
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.9
  • Zwembad
    7.1
  • Gastvrijheid
    8.7

Bekijk 1984 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024
Een heel mooie park .
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024
Heerlijk tot rust gekomen. Fotos kloppen met wat je krijgt. Strand toegang vlakbij. Faciliteiten op het park zijn voldoende
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Ruud
Datum: 15 juni 2024
Genoten van dit mooie park
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Jacques Van Steenbergen
Datum: 11 juni 2024
Positief.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Theo
Datum: 11 juni 2024
Wij hebben een fijne vakantie gehad in een rustig gelegen, goed voorzien huisje met een mooie tuin.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    4.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    4.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: R Reijnen
Datum: 10 juni 2024
Huisje was gezellig ingericht maar niet zo schoon terwijl je wel schoonmaakkosten betaald Huisje had mooie tuin met privacy Miste wel tuinkussens, logbestanden was hard Mooi park , dichtbij strand Jammer dat inchecken zo laat is dan is de dag al bijna om eer je geïnstalleerd bent Forse prijs huis huisje
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Hub Theunissen
Datum: 10 juni 2024
Voor ons dyalise belangrijk ( zwager)
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
goed verzorgd, gezellig en prachtige ligging aan het strand
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Eddy
Datum: 8 juni 2024
Mooi vakantiepark met alles wat we wilde voor deze vakantie
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Regina Berres
Datum: 7 juni 2024
Wir hebben een fijne week gehad en hebben ons fijn gevoeld! Het huisje is heel goed bevallen en was prima in orde! Wij komen zeker nog een keer terug! Groetjes
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Wim Verdonck
Datum: 27 mei 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 mei 2024
Fijn park om te vertoeven met diverse attracties in de omgeving
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 mei 2024
Das Haus war toll, mehr als ausreichend Platz für 6 Personen. Leider war bei unserer Ankunft der Essbereich unzureichend oder gar nicht sauber. Die Stühle klebten und waren voller Flecken. Der Tisch ebenso. Die Nachtische im OG hatten leider viele Getränkekränze. Der Rest war aber sehr ordentlich und sauber.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
Het eerste wat in mij opkomt, is het gegeven dat op dinsdag en woensdag het restaurant dicht was. Niet alleen onaangenaam, maar vooral het gebrek aan communicatie hierover is als uiterst onhandig ervaren! De flauwe reactie aan het Servicepoint was ongepast. Het gesprek spitste zich toe op de wijze waarop zoiets beter bekend gemaakt kan worden: “We willen vergroenen en daarom niet meewerken aan papierverspilling”, is slechts één voorbeeld. Wat is er verkeerd aan om dat gewoon netjes even te melden bij het inchecken? “Het staat weliswaar op de website, maar ik wil U er toch even aan helpen herinneren, dat ons restaurant dinsdag en woensdag deze maand is gesloten.” Mins inziens een weinig kostbare manier van klantgerichtheid. Ook ronduit gewoon vriendelijk.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Leunissen
Datum: 17 mei 2024
Super heerlijk relaxed midweek gehad, op een supermooie locatie. Onze hond vond t ook helemaal geweldig op t strand. Lekker rustig en een heel schoon park. Ook handig om zo te kunnen in en uit checken. Een klein minpuntje, de bank in de woonkamer zit niet echt gemakkelijk. N fauteuil erbij zou misschien n optie zijn. Voor de rest helemaal top. En complimenten voor t personeel, supervriendelijk.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
Mooi aangelegd park dat er van buiten goed uitziet en goed bereikbaar.Dicht bij het strand.Alleen jammer dat ons huisje iets verouderd was van binnen en niet zo schoon was toen we aankwamen.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
Te weinig info over de apparatuur in de lodge
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Glenn Weerden
Datum: 17 mei 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    6.0
  • Gastvrijheid
    7.0
10
Naam: wil en rie .
Datum: 13 mei 2024
positief : over het geheel genomen een fijn en prima park ,fijne villa met grote tuin . Negatief :natuurlijk weer de schoonmaak .hele vette keukendeurtjes en vieze ramen . Als er nog sokken en vieze dotten stof en vieze beestjes onder het bed liggen ,zegt dat genoeg .Eerste uur bezig geweest met stofzuigen en schoonmaken .Melding gedaan bij de receptie . Jammer ,want het kan wel schoon zijn bij aankomst .laatste ervaring bij de Heihorsten .schoon zoals je mag verwachten .
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    4.0
  • Vakantieverblijf
    4.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: J-P Markusse
Datum: 13 mei 2024
mooie locatie, lekker aan t strand. leuke speeltuinene
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Raphael van Roey
Datum: 12 mei 2024
Steeds de moeite om terug te komen. Reeds 3x verbleven.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Manuella Van Hoof
Datum: 11 mei 2024
Het was een aangenaam verblijf met een leuk huisje, enkel een minpunt, vaatwasser waste niet zo goed af! Leuke omheinde tuin; strand op wandelafstand!
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Supermarkt
    5.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 mei 2024
Hele fijne en ontspannende vakantie gehad Ook de omgeving biedt veel mogelijkheden
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    5.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Edith van der Ent
Datum: 11 mei 2024
Keurig onderhouden park. Mooie huizen, maar details verbetering. De keuken in het restaurant verdiend ook meer aandacht. Prijs/kwaliteit is niet goed. We hebben een fijne week gehad met ons gezin
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Zwembad
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024
Wij komen al 20 jaar op dit vakantiepark, zoals altijd was het verblijf weer heerlijk. Het is een prachtig onderhouden park en de ligging is perfect. Wij hopen nog vele jaren terug te komen en te genieten van het verblijf bij jullie.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    4.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024
Heerlijk verblijf, goed georganiseerd park, prettige medewerkers
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024
Prima verblijf.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    4.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.