LARGO Domein het Camperveer Veerse Meer

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Luxe villa’s en appartementen
  • Ruim opgezet
  • Watersporten

reviews

8.8

Vakantiepark LARGO Domein het Camperveer Veerse Meer scoort gemiddeld een 8,8

Dit is het gemiddelde cijfer uit 113 beoordelingen

  • Onderhoud
  • Schoonmaak

Bekijk 113 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het appartement vonden wij prima, maar voor ons wat afgelegen van, bijvoorbeeld horeca. Voor de rustzoekers ideaal. Het dorpje Kamperland viel ons wat tegen, wij houden meer van een beetje drukte. Dan waren wij hier wel aan het verkeerde adres. Doch het resort zelf is prima, meer geschikt voor een familie, gezin of vriendengroepje. Wijzelf zijn al wat ouder en minder actief, dan ben je hier vlug uitgekeken. Dat is echter onze eigen fout, volgende vakantie zal wellicht terug in Domburg zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
We hadden alleen heel veel last van naaktslakken, ze liepen op de ramen en op het straatje bij het huis, je moest uitkijken waar je liep.
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het verblijf was heel netjes en schoon en de service van de host was heel goed. Een fijne tuin met uitzicht op een meertje en alle faciliteiten die je nodig hebt. De tuin was als enige deel van het verblijf niet echt schoon. Veel vogelpoep en (dood) ongedierte. Wat wij een beetje misten was wat extra luxe. In de omschrijving van dit specifieke huisje (nr. 6) stond duidelijk aangegeven (in tekst en op de foto) dat er een sauna aanwezig was (voor ons de reden om dit huisje te kiezen) maar deze bleek bij aankomst afwezig. Wel heel fijn dat je 2 badkamers hebt. Huisje wordt wel gigantisch warm. 29 graden tijdens ons verblijf (buiten was het zo’n 20-23 graden). Afkoelen zou kunnen door alles open te zetten, maar (vanwege de natuurlijke ligging aan het water) was er veel ongedierte zoals spinnen (veel!), muggen, etc. Dus de deuren open zetten voor frisse lucht was voor ons dus niet echt een optie. Nog 1 tip: het bed is voorzien van een soort water-afstotend matras, wat heel warm wordt als je erop slaapt. Je warmte kan niet weg door de soort kunststof hoes om het matras, dus ook ‘s nachts is het erg heet en kan je nauwelijks afkoelen. De kussens waren heel zacht, maar da’s een kwestie van voorkeur.
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het zou fijn zijn als er aan afvalscheiding zou worden gedaan.
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Veel ruimte en rust, zowel in de accommodatie als op t park. Wij misten in de accommodatie , Helena 12, placemats, een mat bij de terras deur, en 2 zonnestoelen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wifi werkte niet overal even goed
9
Naam: A.W. Goedegebuure
Datum: 28 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Prachtig huis, maar blijf waakzaam op het schoonmaken !! Ons huis was schoon, maar tussen de naden van de eettafel stoelen troffen we toch etensresten ( broodkruimels, hagelslag en snoep) van vorige bewoners. Dit mag niet. Verder jammer dat het afval niet gescheiden kan worden, er staat op het terrein maar een afvalbak
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
In 1 vd slaapkamers van villa Helena, appartement 16, hangt geen gordijn (in badkamer die in verbinding staat met slaapkamer) waardoor je als de zon op komt ( 05.30) wakker bent. Op het balkon kan het iets schoner ( voornamelijk houtwerk)
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Schoonmaak kon (veel) beter. Keukengerei onder de maat (geen broodrooster, geen ontbijtschaaltjes, maar 1 koekenpan, weinig keukenlinnen (maar 1 hand- en theedoek). Voor de rest uitermate tevreden!
9
Naam: Christel Verschure
Datum: 25 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
genoten van de rust, de mooie locatie en de accommodatie.
9
Naam: M van der Putten
Datum: 24 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wij hebben een hele leuke vakantie gehad in het appartement. Van alle gemakken voorzien, mooi groot balkon en een heel mooi uitzicht. Zeker voor herhaling vatbaar. Wat betreft de gegeven opmerkingen, wij hebben zelf alles graag schoon, of wij nu thuis zijn of bij jullie verblijven in dit mooie appartement.
9
Naam: Ingrid van Reijn
Datum: 23 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
We hebben een heerlijk verblijf gehad. De toegang met de codes is ideaal, hoef nooit een sleutel kwijt te raken:). Verder is het fijn dat ieder een eigen badkamer had, (wij zaten in het appartement). Voor in de keuken zouden wat kleine schaaltjes handig zijn, verder is alles tip top in orde. En voor het afval is het goed als glas en papier apart gescheiden kunnen worden op het terrein, nu is er 1 afvalcontainer voor alles. De ligging is heerlijk rustig, wij komen zeker nog eens terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
De WiFi was niet heel sterk, vaak werden we er gewoon vanaf gegooid en kon je geen verbinding meer krijgen. De trap was niet goed gestofzuigd, er gingen nog haren aan de trap. Ook de kraan in de keuken hing scheef, deze hebben we zelf nog vastgedraaid aan de onderkant. Zou ook fijn zijn als er iets van airco of ventilatoren aanwezig zouden zijn in de zomerperiode, want het wordt makkelijk 30 graden in huis.
9
Naam: Eric van Genechten
Datum: 18 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
-op het terras een zonnescherm of luifel -een betere verduistering in de slaapkamer, zeker in de logeerkamer met aanpalende douche -vuilbakje in de 2 badkamers
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Mooi ingericht appartement gelegen in een kleinschalig complex buiten de drukte wat in deze coronatijd extra fijn is. Contactloos inchecken met vooraf ontvangen deurcode werkt ook prettig: geen rijen bij de receptie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Debora Santinge
Datum: 11 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wat een vriendelijk ontvangst van de hostess, we voelde ons echt welkom!
9
Naam: Wim Feiter
Datum: 8 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Veel last van spinnen, vliegjes & meeuwenpoep. Geen dweil aanwezig waardoor de hygiëne snel omlaag ging. De ruimte in de koelkast kan groter.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 mei 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Als je met kleine kinderen bent net als wij, is het fijn dat er op een grasveld 1 of twee speeltoestellen staan. Als je even wandelt over het park, kun je misschien schommelen of op de wip. Het geeft voor ons gevoel weer iets meerwaarde. We hebben een heerlijk verblijf gehad
7
Naam: Richard Kranenburg
Datum: 28 mei 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Erg kleine koelkast voor een appartement en meerdere keukenartikelen waarin we misgrepen: snijplanken, kleine bakjes/schaaltjes, vleesmessen zonder kartels. Tevens draairichting van bovenkastjes in de keuken niet logisch. Prullenbakjes op badkamers waren er niet.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Betere schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 mei 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het appartement is gehorig. Het schuiven van de stoelen uit andere appartementen is naast praten en lachen goed te horen. Tip is om viltjes onder de stoelpoten te doen
10
Naam: Richard Ahlers
Datum: 17 mei 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Jet Eilander
Datum: 10 mei 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Fantastisch verblijf. De aanplanting rondom de huizen was nog een beetje kort maar dat komt goed. Wat misschien wel handig is : De binnendeuren maken behoorlijk geluid als je ze dicht doet. Misschien een rubberen strip in de sponning doen? (wij hadden een kind van 1,5 jaar mee dus we moesten hier goed op letten.) En eierdopjes voor het ontbijt. Verder helemaal fijn!
10
Naam: Floris Boer
Datum: 10 mei 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Heerlijke week in een heerlijk huisje. Zeer fijne betrokken parkhost Karin, die steeds klaar stond en snel reageerde bij vragen enzo. We hebben echt genoten. Volgende keer kijken we eerst bij Largo als we even weg willen.
10
Naam: Jeroen
Datum: 9 mei 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Heerlijke locatie met luxe appartement. Perfect voor een zorgeloos verblijf.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.