LARGO Domein het Camperveer Veerse Meer

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Luxe villa’s en appartementen
  • Ruim opgezet
  • Rustige omgeving

reviews

8.8

Vakantiepark LARGO Domein het Camperveer Veerse Meer scoort gemiddeld een 8,8

Dit is het gemiddelde cijfer uit 147 beoordelingen

  • Onderhoud
  • Schoonmaak

Bekijk 147 reviews

9
Naam: Raoul Samoey
Datum: 15 oktober 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Prachtig verblijf, mooie accomodatie en veel vrije ruimte op resort; Enkel 1,5-2 dagen moeten wachten voor herstelling stop in lavabo badkamer die vastzat.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
In 1 woord, FANTASTISCH.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Lichtsensor aan de inkomdeur zou meerwaarde zijn
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Snel filter koffiezetapparaat is gewenst
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 oktober 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Er zijn wel een paar puntjes tot verbetering. Bij de douche boven zou het prettig zijn als er een planchet aanwezig zou zijn, dit om je shampoo en bodywash op te zetten. De badkamer boven loopt niet goed weg. Vaatwasser werkt niet naar behoren, de halve vaat komt er weer vies uit. Zout én glansmiddel dienden hoognodig bijgevuld te worden. De batterij van het kluisje was waarschijnlijk op en daarvoor hebben wij iemand moeten laten komen. Als laatste lag er in de slaapkamer beneden veel dood ongedierte, dit lager al veel langer. Buiten deze “gebreken hebben wij toch wel een mooie tijd gehad
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Genoten van ons weekje op het domein, 1 puntje wil ik wel benoemen nl. 1 toilet in een 6 persoonsappartement vind ik karig. Verder helemaal niets op aan te merken
10
Naam: W. van Wijhe
Datum: 21 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Douchewand mocht breder,overal water als men ging douchen
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Zeer tevreden over de geweldige service van receptiemedewerker Joey, beveiliger Kerim en de vriendelijke resorthost. Datum was verkeerd geboekt door onszelf en dankzij hen hadden wij toch een prachtige accomodatie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Joop Rose
Datum: 18 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Leuk dacht ik zon kookeiland. Jammer dat ik dan keer op keer mijn hoofd stoot tegen de afzuigkap op 175 cm. De deuren zitten op 230 cm, waarom dan de afzuigkap ook niet op minimaal 200 cm.? Even flexen, zo gedaan.
7
Naam: Paul Peters
Datum: 18 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wij zijn inmiddels drie keer in hetzelfde appartement geweest, in een tijdsbestek van 10 maanden. Wij zien de villa aan de buitenkant verloederen. Dode spinnen tegen de wand en plafond van het terras. Je kunt hier niet comfortabel en relaxed zitten, laat staan eten. Het terras met plafond is heel smerig. Tientallen levende spinnen en langpoten hangen en lopen overal. Ook binnen. Wij hebben iedere dag 8 tot 10 spinnen in de slaapkamer opgezogen. Verder overal de ramen en deuren maar dicht gelaten. Als het tuinonderhoud wordt gedaan, ligt het terras van Villa Helena vol met gras, zand en stenen. In de twee weken dat we er waren is dit twee maal gebeurd. Het is jammer dat de eigenaar/investeerder niet wil investeren in het onderhoud om deze mooie Villa proper te houden. De parkhost, mevrouw Looise en haar personeel is er alles aan gelegen om te zorgen dat de gasten een fijn verblijf hebben. Jammer van zo’n mooie accomodaties.
7
Naam: Pgw Hermans
Datum: 18 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Misten: instructie voor achterlaten huisje bij uitchecken. Geen mogelijkheid tot afvalscheiding op het park. Schoonmaak is niet goed. Huisje is erg warm zelfs als het buiten niet heel erg warm is. Perfecte ligging. Prima opzet met voor iedere slaapkamer een eigen badkamer. Wel zie je dat de keuken, de apparatuur en de zitmeubels niet van de luxe en kwaliteit zijn die Largo pretendeert uit te stralen. Kasten en dergelijke zijn dan weer wel prima. In ons huisje waren wel lampen stuk en werkte 1 pit van de kookplaat niet. Dat hebben we nergens kunnen melden. De handdoeken, koffie/thee, badsetjes waren prima. Kortom de vakantieweek was uitstekend en de ligging van het huisje super. Kijkend naar prijs-kwaliteit dan is er m.i. Nog wel wat te verbeteren.
9
Naam: Wilma Zwijnenburg
Datum: 18 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Frank Ondunk
Datum: 17 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Prachtige accomodatie goed onderhouden. Comfortabel, aan bijna alles gedacht :). Enige puntje is de hoeveelheid spinnen rondom het balkon, die het binnen ook heel gezellig vinden en waardoor je buiten minder fijn zit.
8
Naam: Paul Smits
Datum: 11 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
We hebben het heerlijk gehad! We komen graag nog eens terug. Nog wat feedback met betrekking tot huisje 5: - Er kwam een soort rioollucht uit de badkamers kwam, dit ging ook niet weg, zowel boven als beneden. - Het terras buiten was erg vies, zelf moeten vegen. - Ik zou een slagboom aanraden, nu kan iedereen het park op rijden. Ik heb verschillende auto’s afval zien dumpen in de container die er weer snel vandoor gingen. - Het vloerkleed wat in het huisje lag zag er niet heel fris uit. Verder een top verblijf gehad!
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
De Watervilla Byron 6 was een mooie accommodatie maar de schoonmaak liet nogal te wensen over. Ik ben eerst zelf een uur aan het zuigen geweest om alles schoon te maken. Daarnaast vonden we het enorme aanbod aan spinnen zéér storend. Van klein tot zeer groot, voornamelijk buiten maar er liepen er bij aankomst ook genoeg binnen rond. Daarnaast de enorme putlucht op de badkamers. Een constante penetrante rioollucht, smerig. Van de draagbare buitenlamp/speaker, was de aansluitkabel stuk (stekker), dus daar hebben we geen gebruik van kunnen maken. Nadat de ramen waren gewassen, bleken deze op de verdieping niet meegenomen te zijn. De ramen (vooral boven op de slaapkamers) konden niet open vanwege alle spinnen. Dit maakte de bovenverdieping bijna tot een sauna.
9
Naam: Hans de Jong
Datum: 10 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Jammer dat er geen verlichting in de tuin was vanwege het rond deze tijd sneller donker wordt. En de afvoer van de douche Jammer genoeg niet goed functioneerde waardoor het water niet goed wegliep.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Huisje 3: had maar 4 drinkglazen. Mi te weinig voor een 6 persoons huis Geen schaaltjes aanwezig voor bv yoghurt, groot gemis Bij een 2 weken verblijf prettig idee dat er tussentijds bedden verschoond kunnen worden
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het bankstel zit slecht, veel te zacht.
10
Naam: N Peters
Datum: 5 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wellicht is een extra of grotere koelkast en vrieskast handig! Voor een 8 persoons huis is deze nu echt te klein. Bedankt voor de goede service (afvoer probleempje werd zeer snel opgelost door de aardige monteur!) Wij komen zeker nog een keer terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 augustus 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Top locatie en niet hoeven inchecken is heel fijn. Hebben nog wel wat punten: Check altijd even de stofzuiger, zat nu ook helemaal vol en doet dan ze werk niet, vervelend en vies. Er lag veel stof onder de kasten en bed en op de randen van de hoofd borden van het bed, dat is vies. De buiten boel toonde niet fris, vaker even een doek of de railling en balkon. Verder echt een rustige en mooie locatie, mooi fris wit. Hou dit lekker zo en zorg dat de schoonmaak op top niveau blijft.
7
Naam: Erik Jan Minderhoud
Datum: 27 augustus 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Voor een luxe resort is het inventaris van de woning sober. Voldoende handdoeken maar één theedoek en twee vuilniszakken is krapjes. Een normaal goed keukenmes om bijvoorbeeld vlees te snijden ontbreekt. Servies was niet schoon. Waarschijnlijk had de vorige huurder geen vaatwasserblokjes meer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 augustus 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
4
Naam: Anoniem
Datum: 21 augustus 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wij hadden dit appartement geboekt vanwege de luxe en met name de rust zoals die in de omschrijving wordt aangegeven. Het appartement is inderdaad luxe, dat was prima. Maar helaas is het binnen een zeer gehorig gebouw waardoor wij geen rust hebben ervaren. Je ervaart zeer veel geluidsoverlast van leefgeluiden van bewoners van andere appartementen zoals schuiven van stoelen, hard dichtslaande deuren, rennende kinderen, tikken van hakken tot s avonds laat, praatgeluiden etc. etc. Dit zou je niet mogen ervaren in zon luxe appartement in deze prijsklasse. Het heeft ervoor gezorgd dat wij ons verblijf als niet-prettig hebben ervaren en het niet niet zullen aanbevelen. Nog enkele andere aandachtspunten: De schoonmaak was onvoldoende. In een van de badkamers (voorzijde) zaten allemaal dode vliegjes tegen de tegels en het plafond. Op een andere badkamer haar tegen de tegels en in het afvoerrooster. Veel stof op de randen van stopcontacten en plinten. Wifi is erg traag en werkt niet goed op de slaapkamers. Om 15.00 uur konden wij op de aankomstdag niet in ons appartement omdat de schoonmaak nog niet klaar was.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft opgedaan. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Daarnaast bent u hier inmiddels voor gecompenseerd. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 augustus 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Gijs de Vries
Datum: 13 augustus 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.