Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.3

Vakantiepark Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12162 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12162 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 17 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heerlijk, ook dankzij prachtige weer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Teleurstellend dat over de terugbetaling van de borg gebeld moest worden. Verblijf betaald met visa en u was er geen iban nummer bekend. Als ik niet gebeld had, had ik het nooit teruggekregen. Slechte service, geef dat aan bij boeking en vraag om iban nummer ook als er met creditcard wordt betaald.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een hele mooie chalet en een prima ligging. Wij hebben echt een super fijne vakantie gehad
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rustig, ontspannen en fijn!
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heerlijk.
8
Naam: Janet Keuler
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Fietsen gehuurd voor 5 dagen maar op de 5e dag moesten we de fietsen voor 10.00 uur inleveren. Heel vreemd. Bij het uitrijden van het kampeerveld moet je een scherpe bocht maken. Maar als daar autos geparkeerd staan lukt dat niet met je caravan achter de auto. Die plekken moeten gemarkeerd worden zodat er geen auto kan staan.
9
Naam: Noud Rikken
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park mooie ligging in een gastvrij dorp domburg
8
Naam: Amanda Matindas
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Annemieke Witteveen
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Vriendelijke personeel, warm ontvangst en leuke ligging van de huisjes (301) met voor kinderen veel speeltuintjes en een mooi zwembad, op 1,5 km van het strand, heerlijk!! Jammer alleen dat de bank kapot/stuk was bij aankomst en dat er net gemaaid was/de heg was bijgewerkt. Daardoor was het niet fijn om op blote voeten in het gras te lopen omdat er veel stukjes takken en ander hard spul in het gras lag. Ook was de bank minder uitnodigend om op te zitten. Alhoewel we begrijpen dat als er honden in het chalet mogen er iets stuk kan gaan. Echter zou dat dan voor rekening moeten zijn voor de hondenbezitters? Onze hond zou dat gelukkig niet doen, als de bank is aangevreten door een hond. Dat is natuurlijk niet zeker. Het oogt alleen wat vervallen terwijl de rest van het huisje heel netjes was. Er is denk ik wel een lekkage geweest want het plafond had wat vlekken en bij het toilet lag steeds wat water wat terugkwam. (Douche was nog niet gebruikt). Maar los van deze kleine dingen, een heel fijn verblijf gehad en heerlijk genoten van het fijne tuinmeubilair in het tuintje :) Dankjulliewel!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Na de ellendige periode met lock down was dit een zeer welkome periode voor ons waarvan we in volle teugen van hebben genoten. We vonden het zeer prettig dat het park met de faciliteiten (geheel of gedeeltelijk) weer geopend waren. Het was voor iedereen bijna nieuw zelfs vreemd. Alles bij elkaar een zeer geslaagde week en kritische nootjes laten we even achterwege omdat het voor iedereen weer even wennen was.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Enige minpunt dat we konden ontdekken is de temperatuur in de woonkamer. Door de grote ramen aan de voorkant liep de temperatuur als snel op. Zonwering zou geen overbodige luxe zijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn!
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Onderhoud aan de buitendeur van de vakantiewoning onacceptabel. Zeer slechte binnenkomer, letterlijk. Verder keurige vakantiewoning! Smaakvol gerenoveerd en verrassend schoon. Het gras in de (afgezette) tuin was echter niet gemaaid en er stonden brandnetels tot kniehoogte (Koos Konijn huisje 116). Wel heel snel en netjes opgelost, waarvoor dank. Jammer dat bepaalde Koos items (klok, zitzak, wasmand / kruk) in het huisje niet meer aanwezig zijn en ook niet vervangen zijn door iets anders. Bolderkar had twee slappe banden en miste een hangslot. Toen we de banden bij de fietsverhuur gingen laten oppompen, knapte er één en hebben we een andere bolderkar te leen gekregen. In de 8 dagen daaropvolgend niets meer gehoord m.b.t. de oorspronkelijke kar. Handleiding bij de oven zou makkelijk zijn.
7
Naam: I Koelé
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging, mooi park, fijn zwembad. Het huis was voor iemand in een rolstoel niet ideaal. De draai naar de badkamer was erg krap en de drempel naar het terras was niet zonder hulp te nemen en brak af. We moesten 2 x naar de receptie om te vragen of het gemaakt kon worden. Daarna was het wel prima, maar niet heel mooi.
8
Naam: Marinus Hinrichs
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige ligging, schoon sanitair en vriendelijk en behulpzaam personeel. Wel liggen de tenten dicht op elkaar en helaas hebben de safaritenten voor vier personen geen sanitair. Verder erg genoten van de prachtige ligging midden in Domburg en aan het strand!
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zie informatie over de overlast van de jongeren. We stonden direct naast hun en konden alles letterlijk horen tot diep in de nacht.
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke bungalows op dit park waar alles is. Het fijnste vonden we dat het strand en het centrum van Domburg op korte loopafstand waren.
7
Naam: Kimberley
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Meer privacy in de tuin, huisjes kunnen leuker gedecoreerd worden, speeltuin is gedateerd, meer servies. Koos zou uitgebreider kunnen. De ligging is prachtig trouwens
9
Naam: P. Reintjens
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Echt genoten
9
Naam: Jolanda Smulders
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Relaxed
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk weekend gehad in een mooi en schoon chaletje !
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima park, ligging is super! Was binnen schoon maar wel oud en versleten. Ik zou het zeker aanbevelen aan andere mensen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben het heel fijn gehad en mijn neefje van 3 was zo gek op koos konijn dat hij voor altijd bij koos wilde blijven wonen dus de vakantie was zeker geslaagd. Enige wat wel mogelijk zou moeten zijn is om 2 tijdslots achter elkaar te boeken voor het zwembad want anderhalf uur inclusief omkleden is wel wat weinig.
9
Naam: Theo van Hees
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park. Met name de pasjes te gebruiken zonder wachttijden bij receptie. Merkwaardig fenomeen: Dagelijks, ook in de nacht, harde knallen in het huis. Meerdere malen per dag. Daar schrik je wel van. Vermoedelijk oorzaak het krimpen en uitzetten van de houten balken. Is dat alleen voorbehouden aan nr. 64?
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super ligging, schoon, ruim opgezet
10
Naam: Regine van den Kieboom
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten! Erg vriendelijk personeel, erg behulpzaam
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig park voorzien van alle gemakken
10
Naam: Eleonora Renders
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke goede vakantie gehad. Alles in de Safari tent was goed (bestek en borden hadden schoner gekund). Maar dat is een kleinigheid ten op zichtte van alle leuke en goede dingen!!! In een woord: SUPER!!!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.