Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.3

Vakantiepark Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13268 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 13268 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij kijken terug op een fijn weekend weg. De locatie van het park is fantastisch! Ook de 6- persoons chalet Comfort was een mooie, nieuwe, accommodatie met voldoende ruimte. Echter was de accommodatie niet schoon. Op de vloeren, plinten, stopcontacten en onder de bedden lag een laag stof, haren en ook hingen er meerdere spinnenraggen aan de lampen/ plafonds. Dat vonden wij voor de hoeveelheid geld die we betaalde voor een weekend weg, niet in verhouding en het was ook gewoon onhygiënisch. Het buitenzwembad heeft ook onderhoud nodig, zo bladdert de verf van het plafond waar je naar buiten moet zwemmen en zijn de randen van het zwembad beschadigd en vuil. Het aanbod aan speelvoorzieningen in het zwembad zorgt wel voor veel plezier!
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijk weekend, en alleen de rand van het stapelbed werd gemist, dit hebben we uiteindelijk met het wasrek geprobeerd te creëren zodat onze zoon niet uit bed zou vallen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Leuke en nette camping , kort bij domburg en strand.
8
Naam: Lex Schriever
Datum: 16 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Wij hebben maar één overnachting bij de Roompot gedaan en alleen gebruik gemaakt van het sanitair en de camperplaats zelf. Dit was allemaal prima, dus zeker een aanrader. Ook op loopafstand van Domburg waar het heel sfeervol was.
8
Naam: H.J.M. Otjens
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De bank was in zeer slechte staat! De ramen waren niet erg schoon! De badkamer was erg krap,vooral als je toiletrolhouder wil gebruiken! Ik zou zeggen probeer het zelf maar eens. De volgende keer kiezen we weer voor een huisje dat we al vele malen hebben gehad en nooit meer zo’n chalet. Voor de rest toch genoten van het park. Tot de volgende keer zouden we zeggen.
7
Naam: Cor Frohn
Datum: 14 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
De kampeerplaats was een grote modderpoel, De sanitaire voorzieningen waren slecht. Na het douchen kon je de hele vloer dweilen. De warmwatervoorziening was slecht te regelen. Door een gebruik te maken van een fatsoenlijke mengkraan minder waterverlies.
10
Naam: Ineke Schots
Datum: 13 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne locatie en mooi vrijstaand chalet
9
Naam: A.A. van Tilburg
Datum: 13 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Negatief: Vervuiling slaapkamer onder het bed langs de plinten. Spinraggen in de woonkamer en afzuigkap. Negatief: geen kennis bij de receptie over de informatievoorziening van de omgeving. Zij konden mij geen verwijzing geven naar het nieuwe onderkomen van het nieuwe VVV in Domburg. Heb ik zelf moeten uitzoeken ,wat mij ook gelukt is. Negatief: Overlast van de Corio- scholieren op het park in de late uurtjes. Zij maakten veel lawaai Positief: Het park heeft een prettige uitstraling en de bungalow is mooi met een praktische indeling. De ligging is gunstig nabij het centrum van Domburg. De feestontbijten waren grandioos. Complimenten. Kortom: Het was weer een leuke manier om weer een midweek in Domburg te zijn. Voor herhaling vatbaar.
7
Naam: P.J. Van der Mark
Datum: 13 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging is fantastisch. Zo op het strand, zo in het gezellige dorp. Bungalows zijn echt behoorlijk gedateerd, best wat onderhoud nodig. lekkende deur, ongeverfde voordeur, verwarming die het niet doet in badkamer, geen actie daarop na melding bij receptie....... duidelijk dat er op korte termijn best wat moet gebeuren.
9
Naam: Ron Scholten
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige omgeving voor allerlei uitstapjes, bezigheden.
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf voor herhaling vatbaar
6
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Veel te weinig bestek etc. . je moest na elke maaltijd afwassen anders had je niets. voorraad bussen niet gezien. geen en of te weinig haakjes voor handdoek en theedoek etc.. te nauwe parkeerplaats . keuze afhaal te gering . vooral als je aangewezen bent op het nuttigen van de maaltijd in de woning. niet duidelijk hoe de gastkaart werkte daar om ging dit de eerste keer fout. we hebben ons zelf wel vermaakt hoor .
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat er weinig bestek was. Als tip willen we graag meegeven om altijd een melding te maken. Onze collegas hadden u graag nieuw bestek gebracht. Fijn dat u zich alsnog vermaakt heeft tijdens het verblijf op Domburg. Hopelijk mogelijk we u nogmaals ontvangen op één van onze parken! Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
10
Naam: J. Paes
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne bungalow en een goed verzorgd park.
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Perfecte ligging van het huisje, dicht bij zwembad en winkel, restaurant, snackbar. En via de achtertuin waren wij zo bij de weg naar het strand. In een woord Perfect!
9
Naam: Gerard van Velzen
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Verblijf was zeer goed een geslaagd weekend het enige wat jammer was dat we fietsen gingen huren ik er achter kwam dat de band heel erg zacht was er was maar 1 pomp aanwezig om de band op te pompen en deze was kapot voor zoveel fietsen die er staan is dit wel heel erg slecht geregeld het was ook heel druk bij de fietsverhuur dus eerder dat ik nieuwe fiets kreeg stond ik al even te wachten
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Sfeervollere en veilige verlichting op het hele park en ook de ingang naar de brasserie is erg donker
9
Naam: Arnold Fiala
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben veel parken gezien maar Hof Domburg is nu onze favoriet. Netjes, schoon, vriendelijk personeel, prachtige accomodaties en prima ligging. Van alle parken kreeg Roompot al onze voorkeur. Nu de eerste keer in Hof Domburg geweest en dit zal zeker niet de laatste keer zijn geweest. Voor alle medewerkers namens ons bedankt voor uw service en gastvrijheid. Tot ziens Mvg A Fiala
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Alles prima behalve de kraan bij het aftappen van het water bij L1 nummer 524
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima gehad. Helaas koffie apparaat stuk bij de bowling/zwembad wat lang gaat duren. Brasserie te laat geopend. Klopt niet ten opzichte van google. Privé sanitair kan veel schoner. Douchekop spuit richting aankleedruimte en niet in doucheruimte zelf wat wel vervelend was.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
leuke ervaring bij Roompot, huisje, park + ligging, bereikbaarheid strand, kortom alles prima. Een opmerking ten aanzien van de slaapkamer; de bedverlichting bleek onvoldoende en amateuristisch aangelegd.
10
Naam: Erik van den Heuvel
Datum: 10 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fantastisch midweekje gehad met mijn verloofde en baby Onwijs genoten
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het huisje was slecht onderhouden. In de keuken mist een plint onder de kastjes, de cv ruimte kon niet op slot, de rookmelder hing op een verkeerde plek, de stopcontactbeschermers ontbraken bij de helft van de stopcontacten en anderen deden het niet goed, de voordeur was krom waardoor het bij harde wind naar binnen regende en de kledingkasten waren scheef waardoor de deuren niet dicht gingen. Op het park waren de parkeerplaatsen onlogisch genummerd en dat was ook het geval bij de kluisjes in het zwembad. Tijdens de zwemles moesten recreanten achter de lijn blijven alleen er lagen meerdere lijnen en het was onduidelijk wat achter de lijn was. De thermostaat douchekranen in het zwembad werkten niet en er kwam heet water uit de kraan. Ook de thermostaatknop in de douche van het huisje was niet op 38 graden ingesteld maar (veel) warmer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
meer kastjes (berg ruimte) in de kamer. boekje met instructie over de apperaten het uit laden van de bagage, te ver van het huisje meer haakjes in de badkamer
9
Naam: Constant Peeters
Datum: 9 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer tevreden over de badkamer en keuken misten een berging voor de fietsen
7
Naam: J. Hoenderken
Datum: 9 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi park maar alleen de parkeer plekken worden door een 2e auto in gebruik genomen dat moet niet mogen.
9
Naam: Tess Huijben
Datum: 9 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk vakantiepark, perfecte ligging aan het strand. Leuke sfeer, winkels restaurants op loopafstand. Fijn geholpen door alle medewerkers van de roompot. 20 jaar geleden als kind al eens geweest en nu samen met mijn zusje een midweek vol nostalgie gehad :) bedankt daarvoor!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.