Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Tot 21:00 uur kunt u ons bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Hof Domburg

Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Direct achter de duinen
  • Overdekt zwemparadijs
  • Kuur- en beautycentrum
  • Op loopafstand van Domburg
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 7619 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 7619 reviews

8
Naam: Frans Gremmen
Datum: 21 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
9
Naam: Ruud van der Borgh
Datum: 20 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Aanbevelen
9
Naam: E Berg
Datum: 20 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Zeer prettig verblijf op de camping. Echt het enigste negatieve was de schimmel in de badkamer bij de wasbak. Wij hebben zelf gepoetst. Alleen dit kregen we natuurlijk niet met zeep verwijderd.
8
Naam: Karin Hoskam
Datum: 19 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Aangezien wij graag naar de zee wilde dit najaar, is onze keuze op jullie gevallen, vooral omdat jullie een overdekt zwembad hebben, wat veel campings niet hebben. Helaas was het op ons veld drassig en modderig. Jammer dat de plaatsen niet voorzien zijn van of helemaal gras of verhard. Nu een zandvlakte waardoor de modder omhoog komt door het tenttapijt. Respect voor jullie (horeca) medewerkers. Vaak staan ze alleen, en bij drukte hielden ze het hoofd koel en bleven ze ten alle tijden vriendelijk. Menig ander was al gillend weg gelopen. Dus hou ze in ere deze mensen. Ook is het sanitair, met name de douches, niet altijd even zuiver. En ik begrijp dat ze niet om het uur kunnen gaan poetsen, maar bij zon drukte mag er misschien wel vaker met de hoge druk slang doorheen. Al met al, ondanks de vele regenval, hebben we een hele fijne vakantie op jullie camping gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij komen al heel veel jaren bij u in het park. Het was deze keer de eerste keer dat wij merkten dat er nog spullen in het huisje stonden. 2 kleine matrassen en 2 kinderbedjes en dat er geen welkomstpakket en parkinfo aanwezig was. Hier hebben we melding van gemaakt en het is verder prima opgelost. Voor het eerst, sinds wij komen, was er een markt op het park. Erg leuk, mag vaker gedaan worden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Steeds goede contacten met andere kampeerders
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Leuke camping met mooi prive saniteir Top week gehad
7
Naam: Chana Mack
Datum: 19 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Park geeft mooie ligging, goed aanbod animatie team, ruime huisjes. De schoonmaak liet helaas te wensen over, de wc stonk naar pies, zanderige vloeren, vieze vensterbanken ... Kortom: fijne, rustige vakantie maar schoonmaak kan echt beter
7
Naam: Hanneke Teunissen
Datum: 19 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Camping mooie ligging nabij het strand en het zeer gezellig dorpje Domburg. Accomodaties zijn redelijk recent gerenoveerd, toch nog veel achterstallig onderhoud met name badkamer vloer, aanrecht keuken verkleurd. Zeer weinig keukenspullen en kastinhoud. Groot nadeel dat je een eind met de tassen moet lopen omdat je auto verder weg moet staan. Leuk zwembad met veel goede badmeesters. Sanitaiar achterstallig onderhoud
9
Naam: S Cox
Datum: 19 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Weer lekker opgeladen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.