Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Hof Domburg

Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Direct achter de duinen
  • Overdekt zwemparadijs
  • Kuur- en beautycentrum
  • Op loopafstand van Domburg
  • Gratis wifi

reviews

8.4

Vakantiepark Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 48 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 48 reviews

7
Naam: Gerrie Mazzone-Kastein
Datum: 20 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij ..oma, opa en 2 kleinkinderen hebben voor een week een 6 persoons chalet gehuurd. De ligging van het park is heerlijk....Zeeland is heerlijk en we hebben een superfijne week gehad! Er was leuke animatie voor de kinderen dus daar ligt het niet aan. Maar wat zijn de huisjes ontzettend klein, wij waren maar met zn vieren maar als je hier met 6 personen in moet is het echt veel te klein . Heel weinig opbergruimte en zo krap....dan kun je net zo goed in een tent of caravan zitten. Ik vind het verhoudingsgewijs veel te duur, dus dat is echt een minpunt !
8
Naam: Linda Kempers
Datum: 19 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Ik ga altijd met plezier naar Roompot parken,maar vind 1 nadeel... dat je bij bepaalde parken zoveel extra moet betalen voor een huisdier vooral de schoonmaak kosten terwijl ik t altijd netter achter laat als bij aankomst.. Verder prima en tevreden !!
8
Naam: Marieke Apperloo
Datum: 19 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Weinig douches in het toiletgebouw
8
Naam: Martien Molenaar
Datum: 19 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Fijne plekken, sanitair wordt goed schoongehouden. Helaas zijn er vieze gasten... Hondenpoep en loslopende honden zijn een drama op de camping. Richt aparte velden in voor honden met daarnaast een uitlaatplek die schoongehouden wordt!!!
7
Naam: P. van der Linden
Datum: 19 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Wij zelf waren tevreden over onze camping plek maar we vinden in het algemeen dat de camping plekken aan de kleine kant zijn. De schoonmaak van de toilet voorzieningen vonden wij ook wat vreemd. Alles werd met een grote slang schoon gespoten maar werd niet droog gemaakt dus alles was kletsnat. De horeca gelegenheden waren al vroeg gesloten, ook in het weekend. Bij het zwembad zijn er geen voetenbaden als je het zwembad betreed (van kleedruimte naar zwembad + vanaf buiten ligweiden naar binnen zwembad) erg onhygiënisch. Dat het buitenbad in het hoogseizoen beperkt open is vinden wij niet kunnen.
7
Naam: Jannie van der Vaart
Datum: 19 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Camping ligt vrij dicht bij het strand. Met de fiets goed snel bereikbaar. Campingplaatsen zijn klein. Ruimte om een spel op het veld te doen is minimaal. Daarbij ook nog putten in het veld. Receptie en voorzieningen prima. Douches lekker hard en warm. Genoeg toiletten. Borden van camping staan aan 1 kant van de ingang. Als je vanuit de andere kant komt rijden (wat ons navigatiesysteem aangaf) rij je er snel voorbij.
8
Naam: Joost Daniels
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig. Wat mij opvalt is dat het inmiddels wel een opknapbeurt verdient. Het wordt gedateerd.
7
Naam: Manuela Kruijt
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Jammer dat er een aantal fitness toestellen defect zijn. Hierop was het park geselecteerd door onze zoon. Aangegeven, maar bij vertrek nog steeds niet gemaakt. Mooi en schoon park
7
Naam: J. Le Voir
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Prima verblijf geweest, we hadden toevallig heel mooi weer, dus dat maakte de vakantie nog beter. We vonden het aanbod speeltuinen niet echt goed afgestemd op de leeftijdscategorie 6 t/m 8.
8
Naam: J Brakke
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een fijne week gehad. Het is een mooi park met veel faciliteiten. De zee en Domburg zijn op loopafstand
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.