Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Hof Domburg

Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Direct achter de duinen
  • Overdekt zwemparadijs
  • Kuur- en beautycentrum
  • Op loopafstand van Domburg
  • Gratis WiFi
8.2

Vakantiepark Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4042 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 4042 reviews

10
Naam: Rita Verbeeck
Datum: 22 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Kids beleven een reuze vakantie en dan ook de ouders/grootouders Animatieteam zeer goed voor de kids ! Wij komen graag.
7
Naam: W.A. Schutte
Datum: 20 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: D.C.O. Hofman
Datum: 20 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
problemen in het huisje werden wel snel opgelost. Wel wil ik graag een opmerking plaatsen over het zwembad. Het zou geen overbodige luxe zijn als jullie dit even zouden sluiten en dan het trappengedeelte bij de glijbanen goed zouden afschuren en dan met goede verf opnieuw zouden verven!!! Nu stonk het er naar schimmel en veel verf bladderde af (en bleef aan je voeten zitten) Vervolgens spoelen de mensen van het zwembad steeds water over het onderste gedeelte zodat de verfresten dan weer in het zwemwater terecht komt. Lijkt me toch niet helemaal de bedoeling. Jammer dat er geen recht stuk is zodat er ook wat meer banen of spel activiteiten kunnen plaatsvinden voor de oudere jeugd/volwassenen.
8
Naam: H. Vanvaerenbergh
Datum: 19 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Aangezien we met de camper enkel gebruik maakten van de plaats en de stroom is 65,20 euro voor twee nachten wel behoorlijk duur. Het sanitair is echter wel piekfijn verzorgd, al moet gezegd zijn dat de sanitairgebouwen op zich wel gedateerd zijn en dat het niet zo aangenaam douchen is met de koude die van onder de deuren komt. De camperplaats die ons was toegewezen was zo drassig dat de wij er zelfs niet konden op geraken, maar gelukkig gaf de dame van de receptie ons plaats 257 waar we heel mooi, veilig en droog konden staan, een prachtige plaats. De ligging zo kort bij het strand en het sfeervolle en mooie Domburg is ook een grote troef.
7
Naam: Christophe Pfaff
Datum: 19 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: H.A. Burger
Datum: 19 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
8
Naam: Awf Noordenbos
Datum: 19 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: A de Brabander
Datum: 18 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
7
Naam: A.L. de Wijs
Datum: 18 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Zwembad de Parel: je mag geen etenswaren zelf meebrengen en nuttigen, maar niets gezonds of fruit verkrijgbaar. Jammer dat, ondanks geen vorst, sanitair huis niet beschikbaar was.
9
Naam: J. van Gogh
Datum: 18 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Een prima camperplaats met alle voorzieningen bij de hand. Parkeerplaats bij aankomst is wel aandachtspunt. Het was nu niet druk, maar konden de camper niet kwijt om ons te melden bij de receptie. Zal in het hoogseizoen helemaal een probleem zijn.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.