Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Vanaf 08:00 beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Vanaf 08:00 beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Vanaf 09:00 uur kunt u ons weer bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Hof Domburg

Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Direct achter de duinen
  • Overdekt zwemparadijs
  • Kuur- en beautycentrum
  • Op loopafstand van Domburg
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8360 beoordelingen

Bekijk 8360 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De bedden waren heel goed. We misten verlichting boven het keukenblad. Alleen in de afzuigkap is te weinig. Verder was alles goed.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Jammer dat de snackbar en restaurants gesloten waren!
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We waren al de derde x op het park. Dus dan bevalt het wel ! De ligging van het park zelf . het huisje bevalt top . de faciliteiten van de Parel . de omgeving . kortom we zijn er graag ook al komen we helemaal uit Limburg
8
Naam: J Block
Datum: 18 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prettig huisje voor iemand met rolstoel en fijne uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.
10
Naam: Hugo Vleminckx
Datum: 18 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het woord vakantie laat zijn omschrijving aanvoelen.
9
Naam: G A van Ostveen
Datum: 18 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vriendelijke ontvangst.Mooie woning.Woning was schoon.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
-ligt vlakbij het strand -assortiment in de supermarkt is ruim -vlakbij het centrum van Domburg -accommodatie type Comfort 4A is top
10
Naam: T Ruyter
Datum: 17 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Bijzonder welkom.
9
Naam: P.J. de De man
Datum: 17 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
lang geleden waren we al verschillende keren bij hof domburg. heerlijk om terug te komen. heerlijk huisje met alle comfort. door omstandigheden hebben we dit keer geen gebruik gemaakt van de wellness faciliteiten. de ligging vlakbij domburg en het strand is ook geweldig. en er is zoveel te zien in de omgeving. we zijn zeker van plan om weer terug te komen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een heerlijk verblijf in een prachtige omgeving op loopafstand van zee !
10
Naam: Jan Essenburg
Datum: 17 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zeer vriendelijk personeel aan de receptie We hebben weer genoten bij jullie.
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een fijne week gehad. Alleen het onderhoud en bedden waren minder.
10
Naam: Annie Arts
Datum: 17 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een hele fijne week gehad.
10
Naam: Diana Den Dunnen
Datum: 17 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Alles was prima en naar wens
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
wij hebben er ons naar ons zin gehad
8
Naam: Ad Van Trier
Datum: 16 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie ligging, ruimte en voorzieningen
7
Naam: AJ van Dooremaal
Datum: 14 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De rotan stoelen zitten niet goed en de kussens erin waren bij huisje 328 heeeeel smerig
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heel leuk weekend gehad. Nog nooit zon schoon huisje gehad op hof Domburg, heel prettig!! Kinder activiteiten waren top geregeld door Tessa en Mack, en vaak Koos Konijn te ontmoeten, geweldig! Heerlijk gezwommen in het zwemparadijs. Zo fijn dat er zwembandjes en babyzwembanden ter beschikking zijn. Er zouden vaker van dit soort leuke aanbiedingen mogen komen zoals de nieuwjaarsactie, dan zouden we véél vaker een weekend of midweek boeken naar Hof Domburg! Bedankt voor dit geslaagde weekend Roompot!
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben genoten, chalet was in orde, vlakbij strand, leuke indoor speeltuin bij de brasserie en ook de pool party was fun. Komem zeker terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima !
9
Naam: Eline Smit
Datum: 13 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima weekend gehad!
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuk park, mooie locatie
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Schoonmaak kon beter ( keuken zat vol vingervlekken . Haren op de bank . Een dekbed zat een vlek in . Maar prima meubels wat betreft zitgemak . En het bed lag lekker !!!!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuk park , mooi ingerichte huisjes met veel comfort, dichtbij centrum en strand.
8
Naam: Kurt van Daele
Datum: 13 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Niet de eerste keer,we zien verbeteringen,dus zeker niet de laatste keer
9
Naam: Frans van Meurs
Datum: 13 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtig onderkomen vlak bij strand en Domburg
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.