Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Vanaf 08:00 beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Vanaf 08:00 beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Vanaf 09:00 uur kunt u ons weer bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Camping Dishoek

Camping Dishoek

Dishoek, Zeeland, Nederland

  • Familiecamping
  • Prachtige ligging onder aan de duinen
  • Vlak bij het strand
  • In de buurt van Middelburg en Vlissingen
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Camping Dishoek scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1315 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 1315 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 7 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
weer 2 mooie maanden vakantie gehad
9
Naam: Peter Rouvrois
Datum: 5 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
prima
8
Naam: Dave Elst
Datum: 4 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Huis was aan een flinke opknapbeurt toe. Het huis was niet goed schoon gemaakt. Alle comfort was aanwezig en het huis was ruim genoeg.
8
Naam: Alain Boulanger
Datum: 2 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
Hallo,prettige ligging en in hersftvakantie lekker rustig en goed gelegen om leuke wandelingen met hond te doen,vanwege eind seizoen nieveel volk van camping aanwezig maar het personeel dat aanwezig was ,heel vriendelijk en gedienstig juist spijtig dat sommige zaken door eind seizoen niet open waren,heel proper sanitair en lekker warm water om te douchen.....voor herhaling vatbaar
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Ondanks dat het de laatste week was, dat het park open was, werd er zorg gedragen om het de gasten naar de zin te maken.
9
Naam: Y.S. Wang
Datum: 31 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Het geheel verdient een upgrade. En de toilet gebouwen in het bijzonder. verder is het internet ontvangst belabberd.
9
Naam: Patrick Verhoeven
Datum: 29 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Het blijft een heerlijke camping. Kleinschalig, rustig, netjes en een geweldige ligging aan de kust. Zo moet het altijd blijven. Geen chalets en huisjes maar gewoon een echte camping.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Fijne camping, dichtbij zee. De prijs is erg hoog gezien de voorzieningen flink verouderen helaas
9
Naam: Nora van Hamond
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Vriendelijkheid, als je hulp nodig hebt, word zeer goed geholpen top
9
Naam: A. Conemans
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
weer een hele relaxte vakantie beleefd, heerlijk met de honden gewandeld en genoten van de zee
8
Naam: C. van der Ven
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Plaats 610 is een van de grootste plaatsen, de camping ligt vlak aan het strand en er zijn honden toegestaan, dat zijn de redenen dat wij naar camping Dishoek komen, al meer dan 30 jaar. Het onderhoud is zeer matig, er wordt wel 1 maal per week slecht gemaaid en het afgemaaide gras blijft liggen en dat geeft een hoop troep zeker als het regent. De heggen worden totaal niet bijgehouden en moet je zelf knippen om b.v. fatsoenlijk bij het water/stroom punt te kunnen komen. Wij hebben jaarlijks een naseizoenplaats en dan neem ik altijd een hegge schaar mee om de heg bij te knippen zodat ik weer normaal achter de caravan kan komen. Of als de geiser in het afwashok weer eens niet werkt kan het dagen duren voordat iemand de geiser aan komt steken, ondanks dat meerdere mensen dit euvel meerdere malen hadden gemeld bij de receptie, dit gebeurt nu al meerdere jaren achter elkaar.
9
Naam: Ton Beerens
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Perfect team, zonder afbreuk te doen aan de gezellig sfeer, blijven ze zeer correct met handhaving van regels. Komen al vele jaren de betrokkenheid van het team spreekt ons bijzonder aan.
8
Naam: C.W. Geurtz
Datum: 27 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
De plaatsen mogen wel beter onderhouden worden. Snoeiwerk- ondergrond met gaten uitvlakken. Altijd op diverse plaatsen water in de voortent. Als de opvlakte is uitgevuld is dit verholpen
7
Naam: Henk Valkhof
Datum: 27 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
De plaatsen zijn meer dan slecht, op elke plaats loop je bij regen vol,en ze zijn veel te klein , en de ondergrond is dramatisch, dit moet opgehoogd en grind erop!!
8
Naam: J.H. Koster
Datum: 27 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Mooi locatie, vriendelijk personeel en goede accomodatie
9
Naam: I. Colsen
Datum: 27 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
We hebben echt genoten en waren verrast door alles....
8
Naam: Lodewijk van Velthoven
Datum: 21 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Erg jammer dat cafetaria en winkel maar oo bepaalde tijden open zijn Voor de herfst vakantie totaal niks te doen Erg doods
8
Naam: Stephan Schmitz
Datum: 20 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Camping prima in orde... De plaats was iets krap voor mijn camper.
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Leuk.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
8
Naam: A. C. J. van Raam
Datum: 11 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Als een warme deken!
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
Het zou jammer zijn wanneer deze camping weg zou gaan, daarnaast verdient het een opknapbeurt.
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Fijne camping
4
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
Graag meer onderhoud op het park struiken zelf korter moeten knippen om bij water kraan te kunnen. De grond om je caravan op te krijgen is haast niet te doen op de eerste laan krijg maar eens een caravan geladen over een heuvel in net de hobbelde hei. En het sanitair is zo verouderd dat je gewoon niet fatsoenlijk kan douchen je heb geen straal en je verbrand je eigen gewoon zou me kinderen er niet graag onder zetten. We komen al heel lang op DISHOEK de laatste jaren is het gewoon zoveel mogelijk kassa binnen halen je betaal alleen omdat het mooi gelegen camping/strand maar verder hebben we niet veel meer met Dishoek en hoop dat jullie toch eens aan jullie gasten gaan denken die een heel jaar gewerkt hebben om rust te vinden en geen ergernis.
Bedankt voor uw bericht! Het onderhoud heeft onze aandacht en inmiddels zijn wij druk bezig met het uitvoeren van verschillende restyles. Zo kunnen we uw verblijf alleen maar veraangenamen! Graag tot ziens op één van onze parken.
Reactie van Roompot Vakanties
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
De standplaats was niet erg vlak en modderig .
9
Naam: Michel Koolwijk
Datum: 4 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Wij hebben een fijne vakantie gehad. Het personeel van de receptie was vriendelijk, en voor dat ik mijn vraag had afgemaakt, had ze het antwoord al voorhanden omdat ze snel wist wat ik bedoelde. De kampeervakken vond ik fijn omdat ik de caravan met de auto op zijn plek kon zetten. Het hoofdsanitair gebouw is mischien wat gedateerd, maar het was wel fris en schoon. En daar gaat het om. De douche vlakbij de caravan vond ik niet fris. Maar gebruik daarvan is een eigen keuze. Je hebt immers een schoon alternatief. Het enige minpunt van deze camping vind ik de 6 amp stroom. Had liever 10 amp gehad.
10
Naam: C Rompay
Datum: 3 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Aanbevelen
Voor herhaling vatbaar
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.