Bel ons op 088 - 0444999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Camping Dishoek

Camping Dishoek

Dishoek, Zeeland, Nederland

  • Familiecamping
  • Prachtige ligging onder aan de duinen
  • Vlak bij het strand
  • In de buurt van Middelburg en Vlissingen
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Camping Dishoek scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 947 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 947 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 1 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Super genoten op fijne camping heel dicht bij de zee met heel vriendelijk personeel.
8
Naam: S.P.P van Kralingen
Datum: 30 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Vriendelijk personeel , met een enorme wetkdruk Hierdoor niet gehele seizoen alles open
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Camping Dishoek is een nette camping met een fantastische ligging. Wel oppassen dat het sanitair niet verder verouderd. Animatie en sport en spel is wel heel erg op de kleinere kinderen. Voor kinderen vanaf een jaar of 8 wordt het saai. Ook voor de volwassenen is er niet zo veel, zou mooi zijn als ook de volwassen door bepaalde activiteiten elkaar beter leren kennen. Misschien uitbreiden met 1 of 2x per week meer knutselen om echt iets te maken bv figuurzagen, broodjes bakken, volleybal toernooi,.... En vooral de camping niet sluiten !!!
7
Naam: C. van der Ven
Datum: 29 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Wij komen al ruim 30 jaar op deze camping voor een naseizoen omdat de ligging fantastisch is en er mogen honden komen, dat zijn de enige redenen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Hartelijk dank aan personeel van park Dishoek maar vooral aan Naomie heel correct en vriendelijk maar ook aan Voor Mariska Gr M Ijpelaar
10
Naam: Nora van Hamond
Datum: 28 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Wij zijn heel tevreden wat beteft alles op de camping kwamen 25 jaar geleden al op Dishoek en komen toch maar weer terug mvg Fam van Hamond
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Een fijne middelgrote camping, waar we al 30 jaar komen. Mooie campeer plaatsen, en een super ligging. We hopen dan ook dat we nog vele jaren kunnen komen. Personeel vriendelijk en zeer behulpzaam, je voelt je gewoon thuis.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Erg janmer dat Koos konijn in de Herfstvakantie week alleen te zien was in het weekend , En de recptie, horeca haast deze hele week gesloten , terwijl het seizoen nog gaande is !
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Der Campingplatz Dishoek hat uns sehr gut gefallen. Wir waren zum Saisonende auf dem Platz, der Platz und die Sanitärgebäude wurden bis zum letzten Tag vorbildlich gepflegt. Das gesamte Personal war freundlich und hilfsbereit. Der kleine Laden mit Brötchenservice war ebenfalls bis zum letzten Tag geöffnet. Besonders gefällt uns die sehr ruhige und strandnahe Lage. Ein wunderschöner Campingplatz, der bitte, bitte nicht für eine graue, hässliche Ferienhaus-Siedlung (siehe Breskens) geopfert wird.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.