Camping Dishoek

Dishoek, Zeeland, Nederland

  • Familiecamping
  • Aan de duinen
  • Zee en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Camping Dishoek scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1757 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1757 reviews

8
Naam: Y. Verstraten
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Was weer heerlijk. Naseizoen is al geboekt. En misschien doen we nog een week in Juli
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Door de ligging tegen de duinen en de netheid van het sanitair, de redelijk ruime plekken en aparte parkeerplaatsen en de ervaring van de vriendelijkheid van het personeel hebben wij direct voor de zomervakantie twee weken geboekt. Hopelijk mag dan de horeca al meer open en kunnen we volop genieten van het terras op de zomeravonden!!!! Ik vond het prettig dat we tevoren de pas toegestuurd hebben gekregen en zijn dus niet afhankelijk van een receptie. Camping Dishoek ligt tegen de duinen, wat het erg prettig maakt om te verblijven. Binnen 5 minuten lig je op het strand. Er werd volop aan de honden gedacht, met name voorzieningen als poepzakjes en aanlijnplekken bij de supermarkt. Dank jullie wel voor het fijne verblijf!!!
7
Naam: F. Badings
Datum: 9 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Park heeft prima locatie. Helaas was plaats erg klein. Water aan- en afvoer op de plaats is heel prettig. Receptie was heel behulpzaam.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Dishoek is een vrij rustig dorp, maar toch op korte afstand gelegen van Middelburg en Vlissingen. Mooie locatie waar je in de omgeving vele wandelingen en fietstochten kunt maken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Aanbod snackbar beetje achterhaald, had juist tijdens Corona er meer van verwacht. Jammer dat t winkeltje elke dag om 12.30 sluit en dat het terras niet geopend was terwijl dat wel gewoon toegestaan was en het zonnetje lekker scheen. Verder hebben wij een fijne week gehad. 😊
8
Naam: A Theijssen
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Een heerlijke camping! Door de huidige situatie zijn we niet in contact geweest met de medewerkers. We kregen netjes onze slagboom pas thuisbezorgd. Prina oplossing. Enige minpuntje was de verlichting langs de paden. Die werkte savonds niet. Verder heerlijke week gehad!! Tot volgend jaar!
9
Naam: Judith Smits
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Verblijf en ligging was goed. Alleen het verlichting van de paden was al een week kapot,waardoor de paden erg donker en gevaarlijk zijn. Meerdere malen aangegeven. En dinsdag hadden we een storm gehad. Tenten kapot gewaaid,en die dag zien we ook niemand op het park van roompot. Erg jammer. Ligging was perfect aan zee. Winkel was open tot 13:00 en friettent tot 18:00 beide erg kort.. Wc en douches werden perfect schoongemaakt,3x per dag. Was echt super.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Rene Weijmans
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Vier nachten na elkaar was alle parkverlichting uitgevallen De winkel heeft om half negen al bijna geen broodkeuze meer.
8
Naam: Sabine Collignon
Datum: 6 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Super vriendelijk personeel, die meedenkt in mogelijkheden!
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
10
Naam: Kelly Beugels
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Het was een spontane ontvangst, ik voelde me meteen welkom, Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het park en sanitair zijn goed onderhouden en ik vond het een extra dat op ieder veldje een aparte douche en afwasplaats was. Het park ligt meteen aan aan mooi strand. De vakantie was zeker de moeite waard!!
10
Naam: Jan van der Linden
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
7
Naam: Peter Heerlijn
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
in eerste instantie hadden we een gratis optie dicht bij het strand aangegeven, vervolgens kregen we plek 451 achter op de camping toen gebeld een plek cq. laan aangegeven 141 35 euro betaald voor deze voorkeur. vervolgens stonden we alleen in deze laan dat geeft geen echte camping gevoel. groet Peter Heerlijn
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Behoudens de prijs, prima camping. We konden geen gebruik maken van de ACSI-korting voor één nacht
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Fijn, we komen zeker een keer terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Hans Tesselaar
Datum: 27 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Leuk park mooie ligging alleen vonden wij de plekjes niet erg groot.
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Jammer dat er niemand is, geen welkom, geen contact. Alleen 1 persoon in de winkel gezien en 1 achter de afhaalmaaltijden. Nul contact of service, terwijl de camping halfvol was.
10
Naam: Nicole Beaujean
Datum: 25 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
goede locatie. vriendelijk personeel. de ontvangst was supervriendelijk. Zonder problemen online geboekt en konden we meteen inchecken. Altijd graag!
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Mooie locatie en we hadden mooi weer
8
Naam: M. Leers
Datum: 20 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Wij waren op één zaak na heel tevreden. Wat we niet begrepen is dat men schijnbaar standaard bij jullie €10 reserveringskosten moet betalen met een ACSI voordeeldkaarten, terwijl we niet gereserveerd hadden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
6
Naam: Anoniem
Datum: 19 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Te kleine plaats en balie medewerkers waren drukker met zichzelf dan gasten
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Service staat hoog bij ons in het vaandel en we vinden het vervelend dat u dit niet zo heeft ervaren. Wij hebben de desbetreffende personen hier dan ook op angesproken. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: C. Seegers
Datum: 18 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Camping Dishoek uniek camping in nl schandalig dat ie wordt opgeofferd voor het grote geld men moet zich schamen
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
7
Naam: Daphne Schoenmakers
Datum: 13 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van ons verblijf met een grote familie. Het huis was ruim opgezet, gezellig en perfect voor onze samenstelling incl. babys en honden. Echter vonden we dat het huisje zelf toch echt wel aan een opknapbeurt toe is, de voorplaat van de oven zat los, alles kraakt, de bedden zijn hard en het enkele glas was ook best fris in de nacht. De locatie super dichtbij het strand en de vriendelijke medewerkers zijn ons wel weer enorm positief opgevallen!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.