Camping Dishoek

Dishoek, Zeeland, Nederland

  • Familiecamping
  • Aan de duinen
  • Zee en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Camping Dishoek scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2493 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 2493 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Al met al tevreden maar er staan te hoge overhangende bomen naast de plekken , waardoor je veel last heb van poepende duiven, wat de caravan en tent zeker niet ten goede komt.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heerlijk seizoen gehad, tot volgend jaar!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Dicht bij zee
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ligging van de camping is goed maar het hele onderhoud groen voorziening- wegen - camping plaatsen een keer goed aanpakken en egaliseren. Veel modder en water op de plaatsen
8
Naam: M.H.M. Verheijen
Datum: 30 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Ben helaas mijn man in juli verloren aan kanker🥲 , maar ben erg blij met de hulp en het medeleven van de medewerkers. Daardoor ben ik bijna niet geweest op Dishoek, maar hoop komend seizoen er meer te zijn.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Als camping is alles aanwezig en wij vermaken ons prima, maar dat komt door de ligging. We missen wel wat activiteiten voor pubers. Het Koos thema is erg leuk, maar wel alleen voor kleine kinderen. De kantine is er wel, maar is niet echt gezellig dat je er graag aan de bar zou willen zitten.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: T. Peters
Datum: 30 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Prachtige ligging. Vlissingen, Middelburg, Zoutelande en Westkapelle prima bereikbaar per fiets. Savonds elke keer te voet naar het strand. Prima!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Fijne locatie. Gastvrij. Ruime plekken. Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Was weer heerlijk. Al geboekt voor volgend jaar :-)
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
We gaan ieder najaar genieten met onze camperbus aan zee. Fijn dat jullie het mogelijk maken dat we op deze mooie plek aan het stand mogen komen logeren💗
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Heerlijk bij zee. Vriendelijke mensen bij de receptie. Uitstraling gebouw kan beter. Misschien wit schilderen en wat meer bloemen of planten. Fijn sanitair. Heerlijke rustige plek om te kamperen met de hond.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Was wel in orde, plaats was kaal en modderig. Jammer dat ze niet wachten met snoeien tot na 30 oktober, het park is dan toch gesloten. Nu veel herrie dus dan maar ergens anders heen.
9
Naam: F. Stuckens
Datum: 11 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Leuke camping met voldoende rust,goede ligging en voldoende voorziening
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
ligging dicht bij het strand en rustige omgeving.
8
Naam: Marjolijn Domensino
Datum: 11 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ik vind het een heerlijke camping vriendelijk personeel topligging.... kom hier al ongeveer 45 jaar... mag wel iets of wat gemoderniseerd worden.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Heerlijke week gehad
8
Naam: Yves Longueville
Datum: 9 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prachtig gelegen tussen vlissingen en zoutelande
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heerlijk camping lekkere douche
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Prima camping. De wifi is sterk afhankelijk van waar je staat en wat de medekampeerders doen! Streamen en zo. Als je geen wifi versterker hebt, heb je de hele avond géén bereik ! ! !
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Prima park sanitair prima op orde
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettige ruime woning Privacy tuin Vriendelijke medewerkers
9
Naam: F.H. van der Loo
Datum: 6 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Geweldige ligging, vlak bij het strand
9
Naam: Pat Soons
Datum: 4 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Het gemak van digitaal boeken , aankomst en vertrek zonder poespas , bij de Roompot!
7
Naam: Marn en Isaak Peters
Datum: 4 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Voor de omgeving , gelijk aan het strand is het een prachtige locatie , de camping zelf mag geen naam hebben , ongezellig , kleine campeer veldjes , het lukt niet om een extra tentje erbij te zetten , veel loslopende honden , oud toilet gebouw, geen sfeer , weinig verlichting , “ service punt “ is een ander woord voor receptie , al zou ik denken dat ik daar m’n chemisch toilet zou kunnen legen … maar goed . “ pluspunten :een lieve receptie meid , en een lekker frietje bij de cafetaria maakte het goed ! Camping uitgeprobeerd en dooorrrr… Het gezellige leuke Vlissingen is dichtbij en de Lidl ook ! Prijs / Kwaliteit wat de camping bied is net iets te hoog 21,- per nacht past beter ipv 33,-
8
Naam: C.B. Scherrenburg
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Alweer geboekt voor september 2023 👌
9
Naam: K.A. Trienen
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Gaarne de oude toilet en doesgelegenheid geheel reorganiseren nabij receptie. de nieuwe does en toilet is prachtig midden op de camping
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
8
Naam: E.R. Krijgsman
Datum: 2 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ondanks het minder goede weer was het een fijne ervaring om weer op de Roompot te zijn. Goede sanitaire verbeteringen en lekker dicht bij het strand. We hebben genoten van de rust en het ‘zijn’ op de camping.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.