Reviews

8.9

Vakantiepark Camping Dishoek scoort gemiddeld een 8,9

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 841 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.7
  • Kindvriendelijkheid
    8.3
  • Onderhoud
    7.7
  • Service point
    8.8
  • Schoonmaak
    8.2
  • Supermarkt
    7.5
  • Vakantieverblijf
    8.4
  • Gastvrijheid
    8.8

Bekijk 841 reviews

Filter de reviews
Naam: John Habets
Datum: 24 mei 2024
Tot de volgende keer in September
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Service point
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Ad van den Tillart
Datum: 24 mei 2024
Fijn verblijf en komen zeker terug
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 mei 2024
Royaal plekken waren fantastisch
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 mei 2024
lekker overal dicht bij, rust
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 mei 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
Volgend jaar weer terug 👍🏻
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
Overall goed, alleen de plekken kunnen we wat onderhoud gebruiken (ondergrond)
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Marielle Hellemons
Datum: 21 mei 2024
Wij stonden in camping Dishoek op nr. 336. Dit is een camperplaats, dus een duurdere plaats. Waarom betalen wij meer dan een normale kampeerplaats, die hetzelfde is qua grootte en uiterlijk (gras); we hadden geen extras zoals een betonnen plateau?!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
heerlijk om weer thuis te komen. De boeking voor volgend jaar is alweer gedaan
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Service point
    7.0
  • Supermarkt
    4.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Fam Gielen
Datum: 14 mei 2024
Wij komen hier heel graag!!!!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Stefan Verriet
Datum: 13 mei 2024
Fijne Camping, alles aanwezig wat nodig is niet meer en niet minder. Er waren wat problemen met de nieuw ingerichte plaatsen, opgelost met rijplaten.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Henri
Datum: 13 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 mei 2024
Fijne ligging en goed sanitair
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Loes Pieroen
Datum: 12 mei 2024
Fijn verblijf gehad. Goed geholpen op de eerste dag bij aankomst. De plek was wat drassig vanwege de regen maar werd met 3 man geholpen om rijplaten te leggen en de caravan op zijn plek te krijgen. Verder een heerlijke rustige, maar kindvriendelijke camping. Meteen aan het strand en Vlissingen. Fietshuur is echt aan te raden en kost niet veel.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Tineke Meeder
Datum: 12 mei 2024
Geweldige ligging en hartelijke ontvangst.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Guido Schols
Datum: 8 mei 2024
Zeer mooie locatie vlakbij de kust met mogelijkheden voor wandelen en fietsen in de natuur. Ook de steden: Domburg, Veere, Middelburg en Vlissingen zijn aangename plekken om te bezoeken en goed bereikbaar met de fiets.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 mei 2024
We stonden op 608 en bij vertrek is het lastig om van het veld af te komen. De draai is heel kort en de mensen aan de andere kant van de weg hadden daar een scherm kort langs de weg staan. Daardoor kun je onmogelijk van het veld af rijden en moet je je caravan loskoppelen. Zag op de steun ook krassen staan, dus meer mensen hebben hier last van. Verder was alles top!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: J. de Been
Datum: 29 april 2024
Mooie ligging vriendelijk toegankelijkheid personeel en hele aardige mensen die er langer camperen. We komen zeker een keer terug.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 april 2024
Schoon en rustige camping
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Hans van Gent
Datum: 25 april 2024
Vond het in het voorseizoen heerlijk rustig
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024
Lekkere broodjes Aardige personeel
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
Prima camping, fantastische ligging. Goed en schoon sanitair. Lekkere broodjes. Er zou mijn inziens meer toezicht gehouden moeten worden aan hondenbezitters. Ik heb op geen enkele camping me zo geergerd aan honden eigenaren als op deze camping. Het leek wel of iedereen een hond bij zich had. (Blafconcerten) Het ergste is dat ze de honden overal laten plassen en poepen. Zelfs op lege kampeerplekken waar later weer kinderen mogen spelen. Ook tegen de heggen (afscheiding) doen de honden hun behoeftes. De eerste dag al meteen in de hondenpoep getrapt,. Echt onbegrijpelijk dat medekampeerders niet beter opletten waar ze hun hond uitlaten. Misschien is het een optie om een hondenuitlaatveldje te creeeren?
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Henk Eefting
Datum: 3 april 2024
Mooie ligging van het park, maar vooral verouderd sanitair. En de plekken zijn wel erg modderig met regenachtig weer. Iets om toch rekening mee te gaan houden inde toekomst.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Neeltje Antonis
Datum: 3 april 2024
Super fijn paasweekend gehad ondanks de regen heerlijke dagen gehad
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Marco
Datum: 3 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Supermarkt
    6.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 maart 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: W. Hornemann
Datum: 2 november 2023
We hadden een hoogseizoen en naseizoenplaats gereserveerd. Van het naseizoen hebben we helaas geen gebruik kunnen maken wegens ziekte van mijn vrouw. Jammer dat er door Roompot niets gedaan werd met enige vorm van restitutie van staangeld. Terwijl wij sinds mei iedere maand aan het betalen zijn voor volgend seizoen!
Reactie van Roompot
Beste Gast, Leuk dat je ons niet vergeten bent en dat je ons zelfs een review hebt achtergelaten. We zijn blij te horen dat je hebt genoten van je verblijf op onze camping tijdens het hoogseizoen. Het spijt ons te horen dat je geen gebruik hebt kunnen maken van je naseizoenplaats vanwege de ziekte van je vrouw. We hopen dat het inmiddels beter met haar gaat. Wat betreft de restitutie van het staangeld, we begrijpen dat dit een teleurstelling kan zijn. Ons beleid is echter dat we geen restitutie kunnen bieden voor ongebruikte reserveringen. We hopen dat je begrip hebt voor deze situatie en dat je in de toekomst weer bij ons komt kamperen. We kijken al uit naar jouw volgend bezoek. Tot dan, Roompot
  • Algehele verblijf
    5.0
  • Service point
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 oktober 2023
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 oktober 2023
Prima
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.