Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Nieuwvliet-Bad, Zeeland, Nederland

  • Luxe lodges en villa's
  • Nabij zee en strand
  • Dicht bij Brugge

reviews

8.4

Vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3407 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3407 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was schoon op de borden ed na. Van het servies hebben we nog eea met de hand af moeten wassen. De bedden lagen goed en de suana en douches waren fijn. Er had iets meer kleur in het interieur mogen zitten. De ligging van het park is top. Je bent zo op het strand.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ideaal verblijf voor tijdens koude winterdagen
10
Naam: Ria Smits
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig onderhouden park met schitterende accomodaties. Ook het centrale gedeelte met zwembad, winkel, receptie enz. is prachtig. Overal zeer vriendelijk en behulpzaam personeel met snelle service (onze verwarming deed het niet goed. Na melding bij de receptie kwam er na 10 minuten al een monteur en loste alles direct op). De ligging is perfect, je kunt er heerlijk wandelen en fietsen en je zit zo op het strand. Kortom: GEWELDIG!!! Wij komen zeker terug.
9
Naam: Ernst Von Heijden
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Suzanne S.
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een ontzettend mooi park die netjes is onderhouden. Het huisje was echt top! Van alle gemakken voorzien. Personeel erg beleefd en klantvriendelijk. Zeker een aanrader!
10
Naam: Jos van der Velden
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een prachtig nieuw park. Wij komen zeker terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten
9
Naam: Manon Hendrickx
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was super gezellig! De service was top, we misten iets in het huisje en ze kwamen het gewoon brengen. Alleen de code op de deur werkte niet goed, daardoor moest de beveiliging savonds komen omdat we niet meer binnen kwamen. Voor ons geen probleem want we hadden het toch wel gezellig! Top weekend!
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een goed mooi huisje maar schoonmaak was minder
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Opmerking: toilet was niet schoon, stoppen in stoppenkast vlogen eruit, ( is gemeld, meteen actie ondernomen door technische dienst). Geen gebruiksaanwijzing aanwezig van apparatuur, ik miste een veger en blik, schoonmaak setje niet aanwezig. Is gehaald bij receptie. Code van huisje werkte niet, sleutel gevraagd bij receptie. Straatlantaarns werkten niet bij ons huisje.Verder fijn dat er vloerverwarming was, fijne bedden, heerlijke douche, mooi aangelegd park. Jammer dat we geen gebruik konden maken van het restaurant en zwembad. Zeker voor herhaling vatbaar: succes met de verdere ontwikkelingen van het park en ik hoop voor jullie dat er veel reserveringen zullen komen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne bungalow. Mooie ligging
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige beach lodge, mooie ligging en volledig coronaproof! Een heerlijk weekend gehad.
10
Naam: Kim van Vugt
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De rust die ik zocht om mijn hoofd leeg te maken is heel goed bevallen en ik zie mezelf zeker terugkomen. Het park en de beachlodge voelde als een thuis voor mij. En heel fijn dat de hond mee mocht.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is goed maar huisje heeft nog wel wat puntjes. Het duurde erg lang voor dat de huiskamer warm was en de douche deuren sluiten niet goed dus de natte ruimt klets nat na het douchen
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toen we aankwamen, lag er hondenpoep in de tuin. Ondanks dat we zelf n hond bij ons hadden, is dat geen mooie ontvangst....Verder alles prima!
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een week genoten van de rust op het park. En de ligging direct over de dijk naar het strand. Het centrum gebouw ziet er gezellig en sfeervol uit. We hebben helaas ivm de Corona voorschriften alleen gebruik kunnen maken van de supermarkt en het afhalen bij de snackbar. Dus een goede reden om in een Corona vrije toekomst nog een keer terug te komen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Duurt uren eer het warm en behaaglijk in huisje is
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk verblijf gehad in ons luxe huisje voor 10 personen. De bedden lagen heerlijk en de sauna was prettig. Het enige dat ontbrak (en reden voor een 9 ipv 10) is een ovenschaal en ovenwanten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Comfortabel
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijk verblijf gehad in een Beach Lodge. Het strandhuis voelt als een welkome warme deken. Echter de bewegwijzering klopt niet goed en de verlichting is op het park in dat gedeelte te minimaal (ook bewegwijzering is in de avond niet te lezen). Daarnaast bleek bij mijn Lodge (en meerdere lodges) de bovenste trede van de verandatrap scheef te zijn, waardoor ik en een andere persoon bijna zijn nek brak. Parkmedewerkers weten het, maar wordt niet spoedig opgelost, niet voor gewaarschuwd of ter plaatse iets neergezet om dit te voorkomen.
9
Naam: Xiomara Griffith
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We wilde nog niet naar huis!
10
Naam: Cees Huisman
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig huis!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie nieuwe villa met omheinde tuin voor de honden, ideaal. Prachtige ligging aan de rand van het park vlakbij de zee!
8
Naam: Jolanda Roeters
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Luxe huisjes, mooie ligging
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust, uitstraling van het park, zee dichtbij
9
Naam: Pascal Nijsten
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi huisje, niet heel goed schoongemaakt, verwarming defect (water spoot eruit, werd wel snel verholpen na telefoontje). Wat ons tegenviel waren de keukenmaterialen, geen snijmessen, geen snijplank en een kapot glas in de kast (geen controle).
9
Naam: Claudia Boom
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, nieuw park dichtbij zee.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.