Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Nieuwvliet-Bad, Zeeland, Nederland

  • Luxe lodges en villa's
  • Nabij zee en strand
  • Dicht bij Brugge

reviews

8.4

Vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4554 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 4554 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een fantastisch park, ligging maar ook het onderhoud zijn echt top! Complimenten hiervoor!
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het was een relaxed weekend weg.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Joukje Ten Bruggencate
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, fijne ligging dus zeker een aanrader. Brood bij supermarkt vlug uitverkocht. Snackbar en pizza is echt prutswerk, pizza calzone zwart van buiten rauw van binnen, Friet sompig, snacks van binnen bevroren, mayonaise leek bedorven. Kortom, niet te vreten wel stevig aan de prijs.
7
Naam: Koos Meijer
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huis en locatie op zich goed. Direct na aankomst melding gedaan van vervuiling, toegangshek tuin kapot, glas in de tuin. Wel een voucher voor 4 consumpties, maar ik had het liever opgelost gezien. Niemand geweest. Bij vertrek opnieuw gemeld en aangevuld met defecte details zoals verstopte afvoer wastafel, stofzuigermondstuk kapot, schimmel doucheruimte beneden. De opmerkingen werden in een schrift genoteerd (en dat in 2021). Kortom, de balans tussen servicegerichtheid en kwaliteit is niet goed en daardoor is ook de totale balans prijs/kwaliteit negatief. V.w.b. de milieustraat: papierbakken overvol met als gevolg rondwaaiend papier en karton. Veel attenter reageren daarop. Keurig op strategische plekken afvalbakken voor hondenpoep, alleen bij geen een de zakjes aangevuld!
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keurig huisje. Geen faciliteiten voor tieners, alleen speelvoorziening voor kleine kinderen. Héél veel huisjes/ bebouwing op elkaar.
8
Naam: Bert van den Hurk
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Supermooi park in een prachtige omgeving. Complimenten! Alleen de schoonmaak bij aankomst was een minpuntje. Schoonmakers moesten om 15.00 uur nog starten bij schoonmaak en schoonmaak uiteindelijk ook niet goed gebeurd (bv vies toilet, afvalbak etc).
8
Naam: Lennard Andriesse
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Bert Koekkoek
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi en goed onderhouden park,. om hier een vakantie door te brengen kan ik iedereen aanbevelen. wij komen in ieder geval weer terug.
8
Naam: B Hakvoort
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijke vakantie in een mooi verblijf op een mooi park. Wat wij misten waren haakjes om handdoek en theedoek in de keuken op te hangen. In het toilet misten wij een houder voor de wc-rol. Daarnaast vinden wij het onpraktisch dat de ramen in de en-suite-badkamer niet verduisterd kunnen worden, waardoor je veel licht binnen krijgt in de slaapkamer. Wij hebben ze, net als onze voorgangers, afgeplakt. Wij hadden onze hond mee en wij (maar ook andere hondenbezitters) vonden dat er weinig ruimte en gelegenheden waren om je hond uit te laten. Deze locaties waren ook niet op de plattegrond aangegeven. Hierdoor ontstaat de situatie dat de honden hun behoeften doen in de voortuinen van de andere vakantiegangers. Er is naar onze mening voldoende ruimte op het park om hier voorzieningen voor te treffen.
10
Naam: Dinesh Chotoe
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, verzorgd park
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super accommodatie en perfecte ligging. Mooie uitstraling op het park. Wel wat weinig speelvoorzieningen en sportgelegenheid voor het grote aantal woningen. Servicegerichtheid meer dan prima.
9
Naam: Ton Broere
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf en park. Heel dicht bij zee. Veel zon inval in huisje dat zou verbeterd / aangepast kunnen worden.
8
Naam: Rogier van der Aa
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was meer dan goed behalve de vaatwasser, wat een drama was dat. Vreemd aangezien er wel goed wordt geïnvesteerd in een goede wasmachine en droger.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi ruim opgezet park. Goede huisjes. Schoonmaak moet beter. Onder de bedden en op kastjes heel veel stof. Daarnaast snijplank vies en we misten brood en vleesmes. Alles netjes nieuw geleverd na melding. Broodmes wel twee keer om moeten vragen. Bestel systeem supermarkt werkt nog niet goed. Roompot wil dat dit park één toplocatie moet worden, maar dan zal je ook er voor moeten zorgen dat bovenstaande punten in orde zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en ruim opgezet park! Ik mis in de beach lodge wel een kleine stofzuiger om even goed het zand weg te halen (onze dochter kruipt nog). En de trap is erg steil. Ik had moeite met onze baby naar beneden tillen op de smalle treden. Verder alles keurig in orde, we komen zeker terug!
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park en verblijf. Alleen jammer dat de vaat niet schoon was bij aankomst.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is erg mooi, de huizen zijn prachtig. Het huis had wel schoner mogen zijn. Veel Stof onder de bedden en de bank in de woonkamer. Niet te begrijpen dat het terras dicht was. De terrassen mochten open, echter was het terras gesloten. Dit staat nergens genoemd in de mail oid.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was echt een top verblijf, veel speelmogelijkheden voor de kinderen, mooie omgeving, rust. Alleen jammer dat op de vierde avond om 22:30 een rookmelder afging die de nachtbewaking van het plafond heeft verwijderd en dat zou doorgeven aan de technische dienst. En dat de vaatwasmachine na 5 dagen het niet meer na behoren deed. En dat bij het melden van dit de melding van de rookmelder niet was doorgekomen. En na de belofte en het maken van een spoed melding de vaatwasmachine niet tijdens ons verblijf is gemaakt. De rookmelder heeft 3 dagen werkloos op de trap gelegen en we hebben de vaat met de hand moeten doen ( ik snap best dat dit een luxe probleem is maar zorg dan voor een betere communicatie dat het niet tijdens ons verblijf gemaakt kan worden). Maar we komen zeker nog vaker terug in dit mooie park. Met vriendelijke groeten, Peter, Marjan, Luuk en Lize Veuger
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een prachtig park. Maar we baalde van dat het aanbod niet kloppend was met wat er op de site stond. Zo was de snackbar gesloten toen we er aankwamen. En was het terras nooit open terwijl dit wel zo zou zijn helaas want het was prima mogelijk. Supermarkt was geplunderd de dat na aankomst. En broodjes werden ingepakt dus kon je niet zelf kiezen. Ook vond ik dat er weinig aanbod was met inachtneming van Corona regels. Buiten sporten had iets mee kunnen plaats vinden . Of iets voor de kids. Er was weinig dan alleen zelf doe activiteiten .. Snackbar heeft geen menu hangen met wat voor soort ijsjes je kan kopen. Jammer want volgens mij was er best wat mogelijk. De dame in de snackbar was wel zeer vriendelijk! We hebben met onze neuzen geplakt gestaan tegen het ruit van het zwembad. Wat ziet dat er prachtig uit! Hopelijk mogen jullie dat gauw weer openen. Oh ja en we vroegen ons af of de inductie plaat wel juist is geïnstalleerd. Dit ivm dat het bestek erg warm wordt en het gaat ruiken als de plaat langer aan is. Bij ons thuis moest er ruimte tussen zitten. Vandaar onze vraag.
9
Naam: Tolga Kumlar
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een zeer fijn en comfort verblijf gehad tijdens onze midweek. Dit is al onze 3e vakantie bij roompot en de 2e op dit park! Helaas leek het er wel op dat de schoonmaak snel en met de Franse slag was gebeurd. Verder Super tevreden... zou het zo weer doen!
9
Naam: Ingrid Folst
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In februari hadden wij een lang weekend op het park nu een hele week. De huizen zijn sfeervol ingericht met een ruime tuin en de hond is welkom. De ligging van het park is fantastisch. Er zijn voldoende faciliteiten ook als je een keer niet wilt koken. Jammer dat het zwembad wederom gesloten was vanwege Corona maar drie keer is scheepsrecht dus de volgende keer dat we komen is het zwembad vast en zeker open.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustgevend
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden het een mooi en goed opgezet park met veel speelvoorzieningen voor de kinderen. Bij aankomst lag het beddengoed voor de deur van het huisje neergegooid, dit vonden wij niet echt netjes. Ook hebben wij het hele verblijf geen enkel contact gehad met een medewerker van het park. Dit vinden wij persoonlijk wel belangrijk. Het is een erg mooi aangelegd park op een top locatie!
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top vakantie gehad. Ondanks dat niet alles open was door de huidige maatregelen. Komen graag terug als alles weer normaal is.
8
Naam: Marco Leijgraaf
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks dat er veel dicht was vanwege Corona toch een lekkere vakantie gehad. Huisje was heel mooi en luxe maar niet overal even schoon. Tuin erg royaal en met fijne zitplekken.
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We kwamen om kwart voor 4 aan met kleine kinderen. De schoonmakers (3 hele jonge jongens) waren in het huisje (139)een feestje aan het bouwen boven op de bedden in een vies huis. Ze hoorden ons niet eens binnenkomen. We hebben meerdere keren bij de receptie aangegeven dat het niet schoon was en uren moeten wachten. Geen ontspannen begin van een weekend weg. Nadat er eindelijk redelijk schoongemaakt was, stonken de wcs nog een uur in de wind. Zonde van deze vrij nieuwe mooie huisjes als het op deze manier niet goed bijgehouden wordt. Verder misten we vooral kinderstoelen in het huis.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heel fijn lang weekend gehad en huisje was precies wat wij ervan hadden verwacht!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.