Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Nieuwvliet-Bad, Zeeland, Nederland

  • Luxe lodges en villa's
  • Nabij zee en strand
  • Dicht bij Brugge

reviews

8.4

Vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2995 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 2995 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In de keuken missen wij een goede schaar en een stamper voor stamppot
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we konden pas om 16.00 uur erin. De schoonmaker was nog bezig. we hadden geen stofzuiger, het koffiezetapparaat was niet schoon, de douche put zat vol haren, onder de bedden lag veel stof. Daar in tegen had ik een probleem met de wasmachine en dat heeft de technische dienst snel en netjes verholpen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi huisje Mooi park(in aanleg) We misten een informatieboekje en moesten bijv erg lang zoeken naar een wificode. Er wasgeen parkplattegrond De oven ging stuk maar we konden nergens een service nummer vinden. Op de whats app werd pasna drie dagen gereageerd. Geen gebruiksaanwijzingen.
9
Naam: M.D. Schilders
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging was perfect. Het huisje was perfect en schoon. Alleen de douche was verstopt
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst waren er wat probleempjes met de toegang tot de woning, die zijn uitstekend opgepakt!
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn huisje Dichtbij zee en prachtig natuurgebied
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We wisten dat het een park in opbouw is, maar de receptie was moeilijk te vinden. (in de tent) Ons bed was erg zacht, maar verder hebben we ontzettend genoten, waarbij de ligging aan zee ook een pluspunt was. Het park is erg mooi aangelegd.
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
- prima ligging en locatie - beachsfeer park ook in inrichting huisje terugkomend - weinig geinteresseerde receptiemedewerker; haar tijdschrift was interessanter dan de gasten; - ook slechte service receptie; zowel telefonisch als na bezoek afspraken niet nagekomen over service/ ontbrekende inventaris. - afwezige schilderijen, maar witte muren met schilderijhaakjes zonder schilderij draagt niet bij aan sfeerbeleving - sclechte hygiene: haren en sporen van de dweil in het sanitair en grote stofvlokken (10 cm) achter deuren, onder bedden en in de hoeken geven niet de indruk van zorgvuldige aandacht.
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een goed verblijf gehad, maar dat was in hoofdzaak te danken aan de ligging en het weer. De schoonmaak moet echt verbeteren. Dat moet ook kunnen voor het bedrag dat in rekening wordt gebracht.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park, mooie accommodatie. Ligging is top!
9
Naam: Edgard Dedroog
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks Corona. Zeer mooi verblijf gehad. Mooie locatie.
10
Naam: P. Kant
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooie huisjes omgeving
9
Naam: Jos van Roemburg
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De woning was echt heel goed. Het enige dat tegenviel was zoals wij de woning aantroffen. Namelijk niet goed schoon gemaakt: het bovenkastje in de keuken was te vies en te vet om aan te pakken. Dat hebben we dan ook niet meer gedaan. De vloer was niet echt schoon. Wij hebben de vloer en vloerkleed bij binnenkomst zelf nog een keer gestofzuigd. En de toiletpot vertoonde nog donkere aanslag.
8
Naam: Sita Timmer-Fransman
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er was rust en een fijn huisje dicht bij het strand
9
Naam: Marnik Tanghe
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
super gevoel gehad op het park , genoten van de vriendelijke service . Wel was de schoonmaak niet optimaal ondanks het op voorhand melden dat de reviews niet ok waren en dat we er wel op stonden een proper villaatje de kunnen betrekken .
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede vakantie gehad. Prachtig park. Helaas hebben we niet van alles kunnen genieten omdat het nog in aanbouw was.
8
Naam: Michael
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke week gehad. Jammer dat het zwembad nog niet af was, maar dat wisten we van tevoren. Het beloofd in ieder geval een heel mooi zwembad te worden. Het beach-huisje was niet groot, maar was redelijk nieuw en voorzien van alle gemak.
9
Naam: W.H.H. Krediet
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gemengde gevoelens omdat we in eerste instantie een huisje hadden toebedeeld gekregen direct naast een bouwput met hele tuin afgezet met grote hekken met plastic. Ook veel geluidsoverlast van machines en gravers en werkers. We waren samen met mijn moeder van 86 jaar en kregen na 5x terug te hebben gebeld met de receptie om 17.00 uur eindelijk een ander huis gekregen op het park. Fijn dat het was opgelost, maar de 3 uur van het wachten op antwoord heeft ons aardig wat stress opgeleverd. Daarna hebben wij toch nog kunnen genieten van een fijne vakantie die we In eerste instantie ook verwacht hadden. Gelukkig dat alles toch nog goed is opgelost.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje 516, met hond. Weinig tot geen mogelijkheid voor de hond om zijn behoefte te doen. Voordat je het park af bent ben je een aantal kilometer verder. De hond moet dan eigenlijk in de tuin van een ander huis gaan poepen. Uiteraard wordt het opgeruimd maar gezien de hoeveelheid poep onderweg te vinden hebben meer mensen hier problemen mee verwachten wij.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks dat er nog werkzaamheden aan het park waren. Hebben we hier geen hinder van gehad. Het resort was prettig, goede ligging, schoon en ruim. Zeker een aanrader !
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hele mooie bungalows met goed onderhouden, ruime tuinen. Als straks het centrale gebouw af is zal het een van de mooiste parken in Nederland zijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er waren een aantal dingen stuk. De schuifpui sloot niet goed waardoor het binnen tochtte en het blik van de stoffer/blik was gebroken. Daarnaast misten wij een stofzuiger in ons huisje.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gewoon goed
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
comfortabel, zeker met hoofdgebouw straks, verzorgde uitstraling, qua aanzien en verzorging buiten!
8
Naam: Jeroen Westland
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was prachtig en zag er op het eerste gezicht schoon uit. Je moet alleen niet in de kastjes en onder het bed kijken. De faciliteiten van het park zijn helaas nog niet klaar maar zien er veelbelovend uit. Wel konijnen voor het huisje gezien maar dat was helaas niet Koos.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een fijn huisje
8
Naam: Arja Paulusma
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben in een heel nieuw huisje gelogeerd en hebben ondanks Corona een fijne tijd gehad 1 nadeeltje ons huisje lag erg ver weg van de ingang en strand Als we een volgende keer komen wordt het waarschijnlijk een beach huisje
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.