Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Nieuwvliet-Bad, Zeeland, Nederland

  • Luxe lodges en villa's
  • Nabij zee en strand
  • Dicht bij Brugge

reviews

8.5

Vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2384 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 2384 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 12 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke vakantie gehad, een in prachtig huisje, met mooi weer en lekker dicht bij het strand!
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Luxe villa met ruime tuin en tuinmeubilair. Genoten van het heerlijke huis en privacy. Huis was helaas niet voldoende schoongemaakt. Diverse keren receptie geraadpleegd voor defect bedlampje, maar helaas niet gerepareerd.
9
Naam: R. Megens
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk park, mooie huisjes, fijne ligging! Ben benieuwd naar het zwembad, zag er nu sl mooi uit.
5
Naam: Anoniem
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst maandag 3 augustus iets na 15 uur konden we niet de bungalow betrekken. De schoonmaak was nog bezig. Ze gaven aan dat het nog wel 20 minuten kon duren. Uiteindelijk konden we pas 1545 uur in de woning terecht. Er bleek niet goed schoongemaakt te zijn. Er lag nog stof op diverse plekken en op het glas van de douche boven en spiegel zaten strepen, alsook op de tegelmuren van de verschillende sanitair. We hebben meteen contact opgenomen met het hoofdkantoor die ons probeerde door te verbinden naar de receptie. Dit ging moeizaam, waarschijnlijk vanwege de drukte op de aankomstdag en lukt niet. Er was ons toegezegd dat we terug gebeld zouden worden. Dit is niet gebeurd. Uiteindelijk ben ik woensdag langs gelopen bij de tijdelijke receptie . Mijn gegevens werden genoteerd en ik zou terug gebeld worden. Wederom niets vernomen, tot de dag van vandaag. Een hele onplezierige eerste kennismaking met uw park.
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat het begin van uw vakantie op deze manier is verlopen. Hiervoor onze excuses, dit is uiteraard niet de bedoeling. We hopen dat u ondanks dit begin alsnog een fijne vakantie heeft gehad en zien u graag nog eens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Mariel Kolvenbach
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi fijn park schone nette huisje prima ligging ideaal MET fietsen
7
Naam: Sjoerd Kirkels
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De schoonmaak van het huisje bij aankomst was abominabel...het leek wel of er niet gepoetst was...Deuren en ramen waren vies, vlekken op de kastjes die duidelijk niet schoongemaakt waren. Dikke laag stof op de lampen boven de eettafel. Koelkast is te beperkt voor 8 personen, zeker bij temperaturen boven de 25 graden is gekoeld eten en drinken zeer wenselijk maar de ruimte is hiervoor te beperkt. Inventaris te beperkt voor 8 personen. Een rij tegels extra rondom het terras is wenselijk, ruimte is nu te beperkt. Na melding van kapotte wc / lekkage is hier niets mee gedaan. Daardoor maar 1 wc beschikbaar voor 8 personen. Dat is te weinig voor goede hygiëne.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi nieuw verzorgd park met perfecte (strand) ligging.
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn comfortabel huis met een fantastische ligging. Met extreme warmte zou airco of ventilator prettig zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super mooi huisje op een erg mooie locatie. Alleen niet goed schoongemaakt. De wc was vies en er lag veel stof rondom het bed. Ook vonden we her en der pinda’s. Wij eten deze zelf niet. Voor zoveel geld en voor zo’n mooi huisje is t jammer dat de schoonmaak het omlaag haalt. En een airco zou ook geen overbodige luxe zijn.
9
Naam: van Peer
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Comfortabel, rust, luxe uitstraling. Aanbeveling: Wij zaten in een Lodge en hadden erg warm weer. De temperatuur daalde niet s’nachts in huisje, ( het bleef 30gr!!!!!) doordat je het niet goed kon doorluchten, ondanks dat we alles open hadden gezet. (Ook s’nachts). Je zwom je bed uit, en werd gebroken wakker. Meer ventilatiemogelijkheid of airco in deze huisjes is aanbeveling ivm platte daken.
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
fijn huisje op een prachtig park, dichtbij strand en zee
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een geweldige vakantie gehad bij jullie op het park. Wij zaten in een kindvriendelijk woning, we misten alleen kleine vorkjes of evt plastic bordjes bekertjes en bestek. En een deur haak. De buitendeur valt steeds dicht en in het slot waardoor de kinderen binnen of buiten opgesloten zitten omdat ze te klein zijn voor het cijferslot. Een puntje voor de schoonmaak: er lagen gebruikte papierenzakdoekjes op de eetkamerstoel. Heel vies, zeker nu met de corona. En onze bedden zouden opgemaakt zijn: dit was er letterlijk gewoon op gegooid schots en scheef. Zag er erg slordig uit. Wij hebben ze als nog zelf opgemaakt. Bovenstaand comentaar is bedoeld als tip. Wij hebben verder erg genoten en hopen zeker terug te komen! Chalet 607
6
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
bij aankomst bleek pincode deur niet te werken. Deze werd uiteindelijk vervangen door 1 sleutel. Een 2de was NIET mogelijk. Een dikke streep door onze planning met 2 oudere dochters die zelf op stap wilde. Nu moesten we plannen continue op elkaar afstemmen. Tot 2 keer gevraagd, maar geen oplossing, terwijl technische dienst had gezegd dat het wel zou kunnen. Schoonmaak was minimaal. Gedurende de eerste 24 uur kom je van alles tegen: niet gedweild.... toiletbril niet schoon, doucheputje vol met haren, een bord niet afgewassen (m.b.t. COVID19 dus erg twijfelachtig) Iventaris: van glazen alles maar 4, de rest alles 6. Glazen waren overigens dof en belabberde kwaliteit. Loungset: beschamende kwaliteit (plastic met belabberde kussentjes (past niet bij uitstraling onderkomen en park. Huurfietsen: batterijen lampen (voor en achter van beide fietsen) waren leeg. Daar kom je pas achter als je naar huis fietst als het donker is. ONDERKOMEN ZELF: dikke 8 waard, wellicht een 9. Maar alles hierboven genoemd maakt het een 6(je).
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw verblijf zo is gelopen, hiervoor onze excuses. Het is belangrijk dat u de schoonmaak gelijk bij aankomst meld, zo kunnen wij op dat moment voor een passende oplossing kijken. We hopen dat we de volgende keer uw vakantie beter kunnen laten verlopen.
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf als eigenaar, schoonmaak moet absoluut beter!!! (Plinten vol stof, vuil in frigo en kasten, oven niet proper, koffiecupapparaat niet gereinigd,...)
9
Naam: Carin Hendrikx
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, wel erg groot. Ondanks dat het zo groot is en er heel veel mensen op het park aanwezig waren heb ik het als heel rustig ervaren. Totaal geen last gehad van andere mensen op het park. Mooie accomodaties, alles nog vrij nieuw. Dat de receptie en het zwembad nog niet open waren heb ik niet als vervelend ervaren. Wat ik wel jammer vond is dat er niet standaard bij alle huisjes ligbedden of loungesets aanwezig zijn, dat moet je aangeven bij het boeken van je huisje en daar moet je dan extra voor betalen. Gezien de prijzen van de accomodaties vind ik dat dat er wel standaard bij mag.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Warm ( we zijn er geweest bij hittegolf). Met een klein parasolletje en geen airco warm dus
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf in een comfortabel huisje met prachtige en zeer ruime tuin.
9
Naam: Cindy van Raak
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Derde jaar op rij, heerlijke week. Ik vond de badkamer niet schoon, is dezelfde dag keurig opgelost. Park locatie is prima nabij strand.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was super, maar met de hitte niet te doen. Temp liep op tot 39 gr in het huisje de avond. Er kunnen behalve een grote deur geen ramen open, in de huiskamer. Wat een optie zou kunnen zijn is screens bij de ramen. Wat ik mis zijn AED op het park, misschien zijn ze er wel, maar staat nergens goed aangegeven. Wel nog 1 ding de mensen die voor de groenvoorziening zorgde waren best rauw. Grasmaaien langs de auto terwijl er niet genoeg ruimte was. Om 7/7.30 al heel hard bij slaapkamer raam staan roepen na elkeaar. Het strand was ondanks de hittegolf lekker rustig. Wij komen zeker een keer terug als het zwembad enz af is.
6
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks dat het huisje recentelijk is opgeleverd, was er al veel kapot. Zo was de voordeur van het huisje ontzet waardoor deze niet/nauwelijks te sluiten was. Ook de schuifpui bleef hangen waardoor hij bijna niet open ging. Achter de bank lag een grote bruine vlek (cola?) die was ingedroogd, de koelkast was kapot waardoor we een losse (veel kleinere) koelkast in het huisje hadden staan en de parasol was bij één van de stangen afgebroken waardoor hij niet helemaal open kon. Dit is niet hetgeen in verwacht bij een huisje van meer dan 1000 euro voor een weekend.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Beach Resort Nieuwvliet Bad niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje was vies toen we aankwamen, verder erg genoten van onze vakantie
8
Naam: Peter Stuijt
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Comfortabel, zorgeloos, genietend van kwaliteit en ontspannen.
8
Naam: R. Hoekstra
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi aangelegd park met zeer fraaie woningen. Jammer dat de voorzieningen zoals het zwembad, restaurant en parkshop nog niet af zijn.
5
Naam: Petra de De Waard
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Helaas was het huisje niet schoon, verkeerde lakens op de bedden, slecht opgemaakte bedden. Geen kussens in het tuinset, kapot gasstel, wasmachine deed het niet goed. Geen enkele privacy in de tuin. Gemeld bij de receptie, niets terug gehoord, niet eens een telefoontje van we kunnen er helaas niets aan doen. Volgens mij is tegenwoordig gastbeleving erg belangrijk. Jammer dat er dat hier gemist hebben
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw verblijf zo moeizaam is verlopen. Hiervoor onze excuses. Wij willen u als tip geven de volgende keer gelijk een melding te maken zodat wij gelijk ter plaatse een oplossing hadden kunnen bedenken zoals bijvoorbeeld het schoonmaak team langs sturen.
Reactie van Roompot
8
Naam: Jan Bensch
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Als trouwe klant en bezoeker van Roompot / nieuwvliet of ouddorp.meer dan 1 keer per jaar. Waren er voor de eerste keer wel wat frustraties. Afwasmachine nog vuil en vol, vuilbak , frigo en schuifraam niet proper. Na klacht zijn ze het raam wel snel komen kuisen. (Top) . Fietsverhuur was frustrerend en niet ok. Toen ik mijn vakantie boekte kon ik deze niet online reserveren. Via de snelle en goede chat kreeg ik het nummer van de receptie Nieuwvliet. Ik kon niet reserveren ik moest maandag bij aankomst naar de receptie gaan. Daar gekomen, oh reserveren kan niet kom woensdag dan maar ff terug. Woznsdag Smorgens vroeg was ik daar en ik kpn geen fiets huren. Ik overloop de hele weg uit de ik gedaan had om een fiets te huren uit en ze zeggen tja alles zal al verhuurd geweest zijn! Waarom laten ze mij dan 3x terugkomen ivm fiets? (Ze bleven wel vriendelijk)Voor de rest en zeker in het verleden altijd super tevreden geweest van roompot. Maar dit was toch even balen. Deze midweek was al duur en dan verwacht ik natuurlijk wel wat duidelijkheid ivm fiets.ik wilde dit toch even kwijt. vriendelijke groeten Bensch jan.
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Das Ferienhaus war bei Ankunft nicht gereinigt. Normalerweise müsste das Haus um 15 Uhr fertig sein. Außerdem wurde der Preis für das Ferienhaus nach Ausbruch von Corona um 50% erhöht, obwohl es keine Änderung des Service wegen Corona gab. Wir haben den Park bereits letztes Jahr besucht und die Preiserhöhung war nicht gerechtfertigt.
7
Naam: Arko Vervark
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het zijn hele nieuwe huisjes. En daarom zijn ze nog heel mooi. Maar de schoonmaak is zo slecht dat ik denk dat de huisjes binnen een korte tijd er niet meer uit zien. Schoonmaak wordt gedaan door CSU die studenten dit laat schoonmaken die niet eens weten hoe ze een doekje moeten hanteren. De opmaak van de bedden was ook heel slecht. Er was gewoon een laken op gegooid en het dekbed overtrek zat binnenste buiten. Zo jammer dit want er zit veel potentie in deze huisjes en het park. Als ik aankom in huisjes dat nog heel vies is en wat ik zelf nog moet schoonmaken dan is dat geen fijne start van mijn vakantie. Helaas was dit ook geen incident want de recensies van de afgelopen weken zijn allemaal slecht wat betreft de schoonmaak. En dat in het Corona tijdperk. Dat vind ik echt heel slecht.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst waren ze nog bezig met de schoonmaak van het huisje. Eenmaal klaar werd er netjes gezegd als er iets niet schoon is, meld het mij maar. Uiteraard ga je dan een snelle check doen omdat je weet dat ze nog in de buurt is. Alles was niet schoongemaakt zoals je wil dat het gebeurt ( corona ) maar 2 punten sprongen er uit; Beneden; een zandbank, Boven; haren op het dekbed en kussen. Hierop werd fel naar ons toe gereageerd met; ik heb zelf gezien dat ze uit het plastic komen en dit komt omdat hij met de stofzuiger op het bed is geweest. Dit vonden we zeer opmerkelijk...... Verder staat er in het parkboekje dat je tussen 22:00 en 07:00 geen geluidsoverlast mag veroorzaken en dat er parkbeveiliging is. Parkbeveiliging niet gehoord of gezien. Geluidsoverlast daarintegen wel. 1 nacht was het zo absurpt dat we tussen 02:00 en 03:00 mee moesten genieten van de keiharde muziek en geschreeuw op straat. We stonden zelf op het punt om maar naar buiten te gaan en er iets van te zeggen. Uiteindelijk toch niet gedaan. Het park is verder prima. Goede gastvrijheid, Mooie huisjes, leuk ingedeeld, veel privacy, prima fietsen, lekkere broodjes, veel gelachen !! Al met al een tevreden vakantie gehad, al schort het nog wel aan een aantal dingen!!! Groet, Bewoners huisje 107.
6
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst was ons vakantiehuisje niet schoon en dat is in deze coronatijd erg onprettig. De broodkruimels van de vorige mensen lagen op de stoelen en de grond, aan de stoelen zaten allemaal viezigheid en etensresten, de bank lag vol zand en ook op de vloer. En in het weekend was het het hele weekend erg luidruchtig, ook ‘s avonds en ‘s nachts, door feestende jongeren op het park, die behoorlijk aan het drinken en schreeuwen waren. Aangezien we een behoorlijke prijs moesten betalen en het een luxe nieuwe park leek, viel dit erg tegen.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Beach Resort Nieuwvliet Bad niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.