Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Kustpark Texel

Kustpark Texel

De Koog / Texel, Waddeneilanden, Nederland

  • Rustig en ruim
  • Zwemparadijs
  • Bij badplaats

reviews

8.3

Vakantiepark Kustpark Texel scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10552 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 10552 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: F.D. Vries
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
wij zijn geweldig en uitermate vriendelijk geholpen
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooi groen vakantiepark, goed gelegen, receptie en zwembad iets outdated
9
Naam: R. van Wijk
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Mooi park. Fantastische ligging.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Mooi rustig park. Chalet heeft alles wat je nodig hebt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
al met al een comfortabele accommodatie en goed ingericht
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park. Goede prijs kwaliteitsverhouding
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Prettig en rustig park
9
Naam: H. Preeker
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig park en vriendelijke mensen bij de receptie. We komen vaker terug en gaan volgende week weer naar een roompot park in Epe.
9
Naam: Lecoeur
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk park, mooie huisjes en service was heel goed
9
Naam: P Waltmann
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De tijden van opening was zeer beperkt bij de receptie e.d. zoals de take away . Deze was gesloten zelfs op de woensdag 27 mei. Het verblijf op de Roompot was goed maar verder was het zeer weinig wat je kon doen. De afstanden vanaf de bungalow naar het gedeelte waar de activiteiten zijn was te ver weg. Wij als leken Van de Roompot wisten niet waar je moesten zijn om naar de bungalow (99) te komen, dit stond nergens goed genoteerd. Het welkomst pakket is goed maar mocht je bijv. een vaatwastablet bij willen hebben kun je deze niet bij de receptie krijgen. Hiervoor moet je in de supermarkt in het dorp een hele doos kopen. Het zou jullie/de receptie sieren als ze gezegd hadden dat je voor bijv. €0,50 een vaatwastablet kunt bijkopen.
8
Naam: C Matthijs
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
heerlijk huisje 218, fantastische ligging op het zuiden en brandschoon.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Op zich prima met de vermelde kanttekeningen
8
Naam: Linda
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een heerlijke week. Mede door het goede weer hebben we ons goed vermaakt! We hebben met onze oudste heerlijk gezwommen, chalet was prima, schoonouders konden nog wisselen van chalet waardoor we dichter bij elkaar zaten. Alleen jammer dat Koos er niet was.
7
Naam: Margreeth Rozendaal
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Onduidelijke bewegwijzering
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een fantastisch verblijf gehad. Hebben erg genoten van de privacy rondom ons verblijf. Onze pup kon wel wat makkelijker weglopen omdat er geen hek of iets dergelijks om de tuin heen zat maar daar hadden we zelf een oplossing voor gevonden!
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wegens gezondheidsredenen moest ik mijn eigen huis uit, en besloot naar jullie park te komen. Helaas bij thuiskomst bleek mijn woning nog steeds niet klaar gemaakt (Mijn huis vloer zal vol bruinrot etc, waardoor mijn gezondheid verslechtert was) als ik dit geweten had, bleef ik op Texel. Nu maar in huis bij n vriend van me ipv mijn eigen huis. Ik heb heimwee naar Texel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een heerlijk verblijf gehad.. We genieten thuis na met een glaasje wijn.... In mei gaan we graag naar Griekenland.. Dit is helaas niet mogelijk nu... Maar..... Texel en t verblijf bij jullie maakt alles goed... De zon liet ons ook niet in de steek..zeker voor herhaling vatbaar.... Texel.. Here we com again
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gunstig gelegen t.o.v. Den koog en het strand
8
Naam: Jaap Stomp
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een prettig verblijf. Het was rustig op het park en netjes onderhouden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We waren voor het eerst op Texel en het is ons prima bevallen. De accommodatie was top, van alle gemakken voorzien. Het park was goes onderhouden en lag erg centraal om lekker met de fiets erop uit te gaan.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Ik heb nog wel opmerking Ik miste een stopcontact bij de douche ruimte, ik kon mijn haar nl daar niet fohnen, dus ik moest het doen in met de spiegeling van de magnetron. Heb een elektrische tandenborstel geen stopcontact Ook miste er een flessenopener, Gras was te hoog rondom de caravan. De keycard werkte niet altijd even goed. Weinig stopcontacten in de kamer, bv voor de opladers telefoon etc.
9
Naam: Herma Aaftink
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldige privacy ?
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.