Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Kustpark Texel

Kustpark Texel

De Koog / Texel, Waddeneilanden, Nederland

  • Dicht bij het strand
  • Rust en ruimte
  • Zwemparadijs Calluna
  • Bij bruisende badplaats De Koog
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Kustpark Texel scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9299 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 9299 reviews

10
Naam: Dick van der Pol
Datum: 16 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Park is goed bereikbaar huisje was zeer aangenaam.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vrije,ruime ligging
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima, echter omdat we op donderdag al wilden vertrekken waren we rond 14.30 bij de receptie. Die was dicht om die tijd. Helaas. De Key card hebben we toen maar bij het zwembad afgegeven.
10
Naam: Fancy de Meijer
Datum: 16 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heb een super verblijf gehad. Na het contact met de receptie omdat ik later zou komen( met wie ik trouwens een super leuk gesprek heb gehad) stond er een flesje wijn klaar met een super lief kaartje. Ik ben namelijk alleen gegaan, een bucket list dingetje, en Floor van de receptie maakte mij verblijf doormiddel van het kaartje en de wijn nog extra bijzonder met haar passelijke text nogmaals dank daarvoor!! Daar gingen de eerste tranen hihi!! Echt bedankt!!! Groetjes Fancy
9
Naam: Lisa Kippers
Datum: 16 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Bianca
Datum: 16 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij genieten iedere keer weer. Het park ligt gunstig, het personeel is vriendelijk en klantgericht en de de huisjes zijn top! Wij houden van de Roompot :)
9
Naam: Gert Huisman
Datum: 16 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie ligging
9
Naam: DienekeBicknese de Rhoter
Datum: 16 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Eenvolledig goed ingerichte bungalow, schoon en gezellig. Goede bedden!! Fijne keuken en heerlijk douche. Dikke 9 verdiend Roompot!!!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een fijne vakantie gehad, mooie bungalow. Echter bij aankomst was het ontzettend koud in de bungalow het was maar 11 graden celsius. Wij nemen toch aan dat als er gasten komen dat de verwarming toch minimaal op 15 graden zou moeten staan. We hadden een vroege check in en waren al om 12 uur in de bungalow en s avonds om half 11was het pas 19 graden celsius. Misschien was de bungalow het weekend ervoor niet verhuurd geweest maar dan was het misschien toch mogelijk geweest dat iemand de verwarming hoger had gezet. Gaarne u reactie, Met vriendelijke groeten, Jan en Ingrid
9
Naam: Fenna Struik-Van Klinken
Datum: 15 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De nauwkeurigheid van het schoonmaken kan beter. Onderandere het schoonmaken rondom de verwarmingdsbuisen en tussen de uitzet ramen. Verder was het een goede accommodatie.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.