Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Kustpark Texel

De Koog / Texel, Waddeneilanden, Nederland

  • Rustig en ruim
  • Zwemparadijs
  • Bij badplaats

reviews

8.3

Vakantiepark Kustpark Texel scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12173 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12173 reviews

9
Naam: H Tijssen
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon en gezellig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben ons prima vermaakt. Schitterende natuur. Gezellig chalet. Jammer dat er geen handleiding voor de oven was.
8
Naam: C van Dam
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig park komen er graag terug. Dicht bij het centrum van de Koog en centraal op het eiland. Graag tot een volgende keer. Groetjes.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik kom graag op de Roompot parken, constante kwaliteit en netjes. Dit huisje was wat smal, zoals wc, bedden (ook tikje te hard), kapstokjes was zo klein dat de jas er steeds vanaf viel. Veel stof achter en op radiator in wc, maar verder heel schoon. We komen weer terug ?
9
Naam: Marjan Den Hartog
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi park met goed onderhouden verblijven.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf hebben wij als aangenaam ervaren.
8
Naam: Sjoerdje Gerlsma
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima locatie en uitstekende service.
10
Naam: H van Vulpen
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prettig rustig park. Van alle gemakken voorzien, Perfecte ligging op Texel. Vaak leuke aanbiedingen
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Receptie in GROOT aangeven, ook bij de extra ingang van het park. We zijn wel even aan het dwalen geweest, maar gelukkig gevonden Verder, perfect chaletje, we komen weer
9
Naam: Simon van den Boom
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf gehad in een heel prettige vakantiewoning. We hebben genoten van Texel en zeggen tot een volgende keer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje is precies goed. En ligt ook in een prachtige omgeving. Een klein minpuntje is, dat er zoveel zilvervisjes in het huisje zitten. Ik weet niet of die zo makkelijk weg te krijgen zijn. We hebben al azijn gekocht en in de gootsteentjes gedaan. Of dat voldoende helpt, weet ik niet.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: E. Nijhof
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben ons prima vermaakt, eten laten bezorgen bij het huisje is echt top! Prima locatie. Alleen jammer van de werkzaamheden naast het park, wat al begon om 7 uur smorgens, daar had misschien rekening mee gehouden kunnen worden kwa indeling van de huisjes naar onze mening.
8
Naam: Gerard Sluijk
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf van een week. Voor de maand november in Coronatijd lang genoeg.
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Knus huisje.
9
Naam: Maius Evertse
Datum: 26 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Komt al tot uiting in de antwoorden.
9
Naam: Ramis Chotoe
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vond het top!
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk ontspannend verblijf in een locatie, niet super de luxe, maar gewoon heerlijk buiten, eenvoudig en goed geprijsd.
8
Naam: Hennie Greveling-Mulder
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn er vaker geweest. Altijd vriendelijk ? aardige mensen. Erg behulpzaam
8
Naam: Merian
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een erg fijn verblijf gehad. Goede en snelle service door de technische dienst bij een probleem van het slot.
9
Naam: H.A.M van Oers
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn zeer tevreden in totaal Kleine mankementen werden zsm opgelost en anders vermeld dat er iets niet op voorraad was Medewerkster tech dienst zeer vriendelijk top!
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ivm corona was niet veel open maar desondanks hebben wij genoten
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super top. Voor herhaling vatbaar?
8
Naam: J.C. v.d. Broek
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Martin Beekelaar
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.