Kustpark Texel

De Koog / Texel, Waddeneilanden, Nederland

  • Rustig en ruim
  • Zwemparadijs
  • Bij badplaats

reviews

8.3

Vakantiepark Kustpark Texel scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 14607 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 14607 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Veel opstartproblemen en de telefoon werd gewoon opgehangen terwijl ik nog een vraag stelde. Het huisje was verder wel prettig en het zwembad en terras fijn.
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
op zich was de accommodatie netjes alleen het schoonmaken was niet goed, dit aangegeven bij de receptie ,die iemand wilde sturen maar we hadden het zelf al schoongemaakt.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke week gehad in een prachtig huisje. Alleen zou wat meer bestek en glazen een pluspuntje zijn. Top
9
Naam: S. Wiersma
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We komen nu 6 jaar op het park .Super tevreden .Koos was dit jaar niet echt veel aanwezig.Vast door Corona.
7
Naam: M.P. de Wilde & B.A.P. Buscher-De Wilde
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi ruim park, aanrader
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een leuk park. Mooie accommodatie en perfecte ligging.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van het ruime huis en de rust op het park. Dank!!!
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Badkamer was erg verouderd
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
*mooi huisje. Inrichting wel gedateerd. *ruim opgezet park, veel groen en schaduw. *campingbedje dat bij was geboekt was niet goed. Matrasjes (waren er 2) veel te dun. Baby van 9 kg hing er volledig in door. Heeft bij ons in bed geslapen. Tijdens verblijf niet over geklaagd ivm onverwachte familieomstandigheden.
10
Naam: H. Schipper
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Top de keycard, we konden dus na 12 uur al (met early check in) in het huisje en uitchecken gewoon keycard inleveren in de brievenbus, hierdoor zijn we niet bij de receptie geweest en dus een top corona beleid! Huisje mogen soms beter gecontroleerd worden, er waren wat kleine gebreken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
zeer vriendelijk personeel, heerlijke gerechten, warm en leuk zwembad, genoeg speelplezier voor de jonge kinderen en de ligging van het park is perfect. We hebben een geslaagde vakantie gehad. Bedankt.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten, dank u wel
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een super fijne vakantie! Het was voor ons 8 jaar geleden en dan op zon nette en rustig park te komen hadden we niet verwacht! Het was echt heel mooi, verzorgd.
9
Naam: Maayke Peters
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer tevreden! Heerlijke vakantie gehad met ons gezin! Hopelijk kunnen we weer een keer terug komen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Over het algemeen was het goed. Het chalet had geen frisse indruk. In het toilet hing een onaangename geur. Verder zou door een bezem over het terras te halen de buitenkant er al frisser uitzien. Het terras zorgde ook voor veel inloop in het chalet. Ik heb het gevoel dat wij het schoner hebben achtergelaten dan toen wij erin gingen.
10
Naam: Anouk Van Hulssen
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park, prachtig rustig gelegen, veel groen en toch ook centraal. Huisje was erg fijn. Leuk ingericht en netjes schoon. Supergoede hulp van de schoonmaakster bij het babybed opzetten en een oplossing vinden. Handdoeken en thee/handdoeken ontbraken, 4 dagen elke dag voor naar de receptie geweest. Geen excuses gekregen maar donderdag uiteindelijk handdoeken op kunnen halen. Dat was het enige minpunt en lastig als je met 4 personen 2 handdoeken moet delen...
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een ontzettend fijne vakantie. Er waren veel activiteiten te doen voor kinderen maar ook voor volwassenen. Het is een heerlijk rustig park en een mooie omgeving. Het park is goed verzorgt en netjes en de service is super! Het was jammer dat we maar 1,5 uur konden zwemmen vanwege Corona regels, maar wel heel begrijpelijk! Fijn dat er zo goed aan de veiligheid en gezondheid van vakantiegangers wordt gedacht. Wij komen zeker nog een keer terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Ilona Duijnmayer
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een top vakantie! Stiekem waren we het liefst zo weer terug op de boot gegaan en nog een week gebleven. We miste op de tweede slaapkamer wel een stopcontact voor de babyfoon. Maar opgelost met een snoertje door de gang. En voor kleine kinderen is de afstap naar buiten echt groot. Ons kind is een paar keer daardoor gevallen. Maar hij kan ook gewoon lomp zijn hoor. Haha
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Vlug weer terug! Echt een fantastisch weekend gehad op het park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Hele fijne vakantie gehad!! Alleen jammer dat chalet niet goed schoon was en dat er aantal mankementen waren
8
Naam: Joyce
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het is een park op een fijne locatie! Lekker centraal. Jammer dat er bij aankomst geen fietsen meer beschikbaar waren, toen ik vroeg of er later in de week dan wel wat mogelijk was, kregen we een wat vaag antwoord, er was geen duidelijk overzicht wanneer de fietsen terug zouden komen? Uiteindelijk hebben we in het centrum een scooter gehuurd. Zwembad is leuk, kinderen vermaakten zich er prima. Huisje was op zich prima, schoonmaak mag echt wel beter! Toilet stonk enorm. Badkamer met schimmel, toch jammer. Veel spinnenrag. Het zou ook fijn zijn als er wat meer bergruimte zou zijn in de slaapkamers en keuken. Speeltuintjes mogen wat geüpdatet worden. Qua activiteiten / animatie kan ik verder niets beoordelen, omdat we vooral buiten het park zijn geweest, genoeg te doen en zien op Texel!
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We komen graag terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals ieder jaar was de bungalow niet goed schoongemaakt. Vorig jaar (toen zaten we in een andere bungalow) was het heel erg, dit jaar viel het mee, maar het schoonmaken kan wel beter. Zand op de vloer van de woonkamer en de slaapkamers, rooklucht in de wonkamer, veel lange donkere haren in de afvoerputjes van de wasbakken in de badkamers. Het pleisterwerk boven de keuken liet los, er viel af en toe een stuk naar beneden. De technische dienst heeft veel aandacht besteed aan een niet werkende lamp in de woonkamer, dicht bij de keuken. Daarvoor moesten ze op vier dagen komen, maar ze waren er iedere keer snel en na de vierde keer werkte die lamp weer goed.
8
Naam: Sharon Emmerich-blom
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Op de weg naast huisje 320 naar de wasruimte mogen als je het bospad uitkomt wel een spiegel staan. Het is nu al een paar keer voorgekomen dat er bijna een botsing was.
9
Naam: Janet Verboon
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super leuk, rustig en netjes park. Erg kind vriendelijk. Makkelijk in en uit checken met de keycard. Alleen jammer dat het verblijf niet echt schoon was en dat we nog spullen vonden van de vorige bezoekers. Ook vonden we het jammer dat we geen elektrische fiets konden huren met een kinderzitje. We hadden graag willen fietsen over het mooie eiland en de omgeving beter te zien en ervaren
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn vakantiehuisje, mooie rustige ligging. Vlakbij het naastgelegen dorp. De speeltuinen op het park zijn wel wat saai en niet erg goed onderhouden. Bij de minigolf zouden wat meer zit- en schaduwplekken gemaakt mogen worden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Al vaak geweest en we komen zeker weer terug. Fijn als we dan weer 538 krijgen . Dat is een fijn plekkie
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.