Kustpark Texel

De Koog / Texel, Waddeneilanden, Nederland

  • Ruim, groen park
  • Zwemparadijs
  • Natuurbeleving

reviews

8.3

Vakantiepark Kustpark Texel scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 17849 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 17849 reviews

7
Naam: Patrick van der Linden
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima maar de afstand tot de receptie is niet per voet ideaal. Fiets huren haast verplicht.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend gehad. Wat wel belangrijk is om aan te passen zijn de scherpe nachtlampjes op de kinderkamers waar ze met hun hoofd liggen! Niet veilig en onlogische plek.
8
Naam: Ruud
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Verblijf prima maar het huisje ondermaats voor de prijs. Zeker gelet op opgeven en betalen voor voorkeuren. Bubbelbad ontbrak. Bleek achteraf in alle huizen zo te zijn. Sauna geen handleiding; ofwel zoek het zelf uit. Openhaard werkt niet (afstandsbediening onvindbaar). Voordeur werkt slecht, slot kapot. Achterdeur klemt. En tot overmaat van ramp zitten de kledingkasten los en bij normaal opendoen is deze zowel op mij, mijn vriendin en mijn dochter gevallen. Die laatste lag eronder. Dit was bij normaal gebruik en onacceptabel. Tot slot heeft de technische dienst (die extreem vriendelijk waren en alle lof voor hen; hebben naar reparaties gezocht waar dat ging) heel aardig een diner aangeboden maar wij hadden al geboekt bij diverse restaurants. Receptie aanbieding op laatste dag was 35 euro terug. Ik verwacht meer voor deze prijs en ontbrekende wensen die bewust zijn gekozen bij het boeken van het huis.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: S. Heijne
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rustig...en ook jammer dat er savond geen gebruik meer gemaakt kan worden van het zwembad
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi pakt, vriendelijk personeel, goede voorzieningen. We komen er al jaren en ook voor volgend jaar alweer geboekt. Kritiek is toch echt de schoonmaak van het huisje; die was zeer slecht!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Op zich een mooi park, maar prijs - kwaliteit is niet in verhouding. Ik begrijp dat het een kwestie van vraag en aanbod is en wat de gek ervoor geeft en dat het zomervakantie is, maar prijsniveau zou in mijn ogen iets lager moeten zijn.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wat een mooi park op een prachtige locatie. Wij vonden de rust fijn en dan toch zo dicht bij de Koog! Het zwembad was ook top! En de service van de medewerkers toen onze Koos kwijt was en we eigenlijk te laat waren voor het eten en toch nog wat kregen, was echt super!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zoals al eerder aangegeven was onze caravan niet schoon. Zelf hebben we gekozen voor de dure eind schoonmaak. Dan vind ik het extra storend dat anderen dat schijnbaar niet doen en wij in hun viezigheid zitten (koffie en tandpastavlekken, kruimels op de bank, modder op de muur). Schijnbaar is de controle daar op minimaal, erg teleurstellend als je zelf er veel geld voor betaalt!!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik geef het vakantiepark een dikke 9 omdat er altijd wel ruiterlijk voor verbetering is .zou zeker terug komen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park, rustig, veel groen met de beukhagen en volwassen bomen, niet alles recht toe rechtaan waardoor het ‘dorps’ aandoet. Ook heel fijn was de volledig omheinde tuin waardoor de hond lekker los kon lopen. Hij heeft veel rondjes rond het huisje gerend op zoek naar zijn bal of om te voorkomen dat wij die afpakten. Wel een belangrijk minpunt: de matrassen waren slecht, geen vering meer waardoor je in een kuil lag. Dit kwam de nachtrust en slaapcomfort niet ten goede! En dat is toch ook een belangrijk aspect van een vakantie.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Michel Peterse
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg fijn en groot park, kindvriendelijk, soms wel wat achterstallig onderhoud bij speeltoestellen of huisjes. Huisje was wel erg fijn en ruim en heerlijk grote tuin.
10
Naam: Inge Derksen
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben wederom een hele fijne vakantie doorgebracht bij jullie op het park! De animatie voor de kinderen was dit jaar iets minder dan voorgaande jaren. Maar de meiden die er waren hebben het super leuk en erg hun best gedaan!
9
Naam: Anouk
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een super fijn verblijf gehad op het kustpark op Texel. Naast de stacaravan was genoeg ruimte waardoor je altijd kon kiezen of je in de schaduw wilde zitten of lekker in de zon. De caravan zelf zag er ook goed uit. Sommige dingen hadden wat onderhoud nodig bijvoorbeeld de bekleding van de stoel die was wel aan vervanging toe. Alle medewerkers die wij hebben gesproken waren heel aardig dus we voelden ons gelijk welkom! We hebben heerlijk genoten van onze week op Texel en vonden het jammer dat de vakantie al weer om was dus we komen zeker nog een keer terug :)
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst was het huis heel smerig. Veel stof, vieze zakdoeken onder het bed, haren van vorige bezoekers, vieze toilet, vieze vuilnisbak en koud water. Medewerkers goed opgepakt, voelde me gehoord en kreeg begrip. Schoonmaakster huis in 1 1/2 uur goed schoongemaakt en prettige compensatie met fietsen. Medewerkers maken het verschil van service point, activiteiten centre.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Op zich goed, het is wel heel gehorig bij de chalets. Het eten in het restaurant was erg lekker. Personeel heel vriendelijk. Jammer dat het zwembad water echt koud was, ook het bubbelbad. Voor de rest prima week gehad.
9
Naam: Leo j Otte
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
we hebben het erg genoten ,gaan we vaker doen
7
Naam: Mel Derks
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging van het park. De chalet is slecht onderhouden. Van binnen was het vies. Dode beestjes, smoezelige ramen, de vloer plakt. Beddengoed zaten gaten in het laken. Terrastegels waren kapot. Toilet/riolering had een onaangename geur. Kan wel een goed schoonmaak en onderhoudsbeurt gebruiken. Prijs-kwaliteit hadden wij hier zeker meer van verwacht.
10
Naam: Mark Huis In t Veld
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: H Badenbroek
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Erg leuke week gehad, huis is goed! Park rustig maar goed. Enkel enorm veel ratten in de tuin, werkelijk een plaag vermoed ik!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
The information is not clear on the website, and we have to buy the bed cover and bath towels separately. We have to do all the cleanings by our own. We dont like this.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We waren voor de eerste keer op texel. Het is een mooi park met een prima ligging op een heel mooi eiland. Jammer dat huisje niet goed gepoetst was bij aankomst. Dat werd overigens wel netjes opgelost. Verder vinden we de prijs echt te hoog voor een midweek. Zelfs voor zo’n mooipark. Het lijkt wel of alle aanbieders in 1 zomer alle schade van de afgelopen 2 zomers in willen halen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het restaurant was top, veel keuze en vriendelijk personeel. De wifi in het huisje daarentegen slecht. Voor de rest erg genoten van texel. Voor mijn 12 en 13 jarige dochters waren er helaas op het park weinig leeftijdsgenoten
6
Naam: J. Bijkerk
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vies en oud huisje. Spullen van vorige gasten lagen er nog ( O.a string onder het bed) Wc stonk heel erg! Achteraf lag er dus ook poep achter de prullenbak Dakramen die je niet kindvriendelijk kan afsluiten en kuds kunnen uit het raam vallen. Stapelbed op de beneden verdieping…. Kleine kids kunnen daar dus niet slapen. Hondenharen op de matrasbeschermers en overal spinnen. Glazenwassers die ineens voor het raam staan terwijl je in je pyama loopt. Kind wat zomaar de weg op kan lopen.
Hartelijk dank voor uw review. Maar wat vervelend dat u zon valse start hebt gehad en u aankwam in een niet goed schoongemaakte en frisse accommodatie. Onze oprechte excuses voor de ongemakken! Schoonmaak en onderhoud is erg belangrijk op onze parken en wordt ook veel aandacht aan besteed. Mochten er bepaalde dingen onduidelijk of niet in orde zijn dan horen we dit altijd graag. We danken u daarom voor de feedback. Op deze manier kunnen we van onze gasten blijven leren en onze service en kwaliteit blijven verbeteren. We hopen dat u desondanks heeft genoten van uw verblijf. We zien u graag weer eens terug op één van onze Roompotparken!
Reactie van Roompot
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne vakantie, chalet was even wennen qua grootte en privacy, maar dat had meer met ons eigen gevoel te maken. Toch zouden wij een volgende keer voor een huisje kiezen. We misten een levendig centrum, in het hoogseizoen werden de springkussens al rond 7 uur leeggelaten. Qua animatie toch weinig voor jongere kinderen (2 zoontjes van 3), YouTube kanaal vinden wij zelf niet echt animatie. Wel een echt vakantiegevoel!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf gehad. Rustig, kindvriendelijk en schoon. Verbeterpunt: Kapotte meubels controleren en de codedeur die vaak niet werkt.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Net en schoon chalet. Alleen de afzuigkap was kapot. Verder is het fijn dat je vooraf een toegangspas ontvangt. Dat voorkomt een lange wachtrij bij de receptie. Jammer dat het water van het zwembad erg koud was en vreemd dat het maar 2 uur te reserveren is. Daarbovenop komt dat het maar tot 17:00 uur open is.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.