Kustpark Texel

De Koog / Texel, Waddeneilanden, Nederland

  • Rustig en ruim
  • Zwemparadijs
  • Bij badplaats

reviews

8.3

Vakantiepark Kustpark Texel scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 16068 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 16068 reviews

7
Naam: Desiree van Rijn
Datum: 28 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Relaxed en leuke locatie overal dichtbij
9
Naam: Marjan Rexwinkel
Datum: 28 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben genoten en komen zeker terug, als de prijzen niet helemaal de pan uit rijzen! We zoeken vaak aanbiedingen maar die worden ook steeds duurder.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat de receptie niks had gezegd over die bagagewagentjes. Via via kwamen we daar achter. Wij hebben dit ook zo nog nooit meegemaakt, maar goed, het is een oplossing voor het probleem ter plaatse. Ik begrijp dat het hier niet anders kan maar..... Ik parkeer toch wel héél graag NAAST het verblijf. Verder waren wij heel tevreden hoor en zouden graag nog eens komen. Vriendelijke groet
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne midweek gehad, met als enig minpuntje de benauwde atmosfeer ws door de open haard (zelf niet gebruikt) In de vraag zit een fout: hoe je jouw verblijf HEBT ervaren moet het zijn.
7
Naam: Rilana Macquiné
Datum: 28 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Samen met mijn partner geklaagd bij de receptie over de smerigheid binnen ons huisje. Er zaten spinnenwebben in de woonkamer, de slaapkamers. Ook lagen er hondenbrokken achter de bank ( vermoedenlijk van vorige bezoekers). De toiletpot was lek* bij door trekken ontstonden er kringen met water waardoor je voeten nat werden. Ook was er nog vieze vaat aanwezig ( ik denk ook van de vorige bezoekers). De receptioniste heeft ons restaurant bonnen aangeboden t.w.v. €50. + een gratis eindschoonmaak en heeft ons omgeboekt. De service hiervoor was goed. De receptioniste was vriendelijk en heeft toen ze de fotos zag van de veiligheid ook haar excuses aangeboden.
9
Naam: Lalé Vreugde
Datum: 28 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Hele fijne week gehad op het mooie park! Enorm aardige medewerkers die graag een praatje met je maakte bij de minishop. Zwembad was groot dit hadden we niet verwacht erg leuk met de golven en de whirlpools. Delivery was verrassend lekker en grote porties ontvangen. Helaas mocht er qua veiligheid af en toe nog wat meer rekening gehouden worden met voetgangers & honden, de medewerkers van de technische dienst reden echt extreem hard voorbij terwijl je zelf moet opletten dat je om het hoekje niet wordt aangereden. Al met al een hele fijne vakantie gehad en komen graag nogmaals terug voor de 3de keer! Leuke dingen te doen ook in de omgeving!
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Comfortabel huisje op een fijn park met veel privacy we hebben het er heerlijk gehad. Het mankement aan de CV hebben we doorgegeven.
9
Naam: Leo van der Lubbe
Datum: 28 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De dekbedden waren erg vies, en dat in de corona tijd. Misschien een tip,ieder keer schone dekbedden, in plastic op bed doen.
8
Naam: Cornelia Van Kooten
Datum: 28 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles prima konen dan ook zeker weer terug.. zijn al meerdere keren geweest.
9
Naam: Annemieke Cappelli
Datum: 28 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Aardige en kundige werknemers. Wat problemen gehad met thermokraan, vies beddengoed en vloer, maar werd goed opgepakt. We komen zeker terug!
10
Naam: Tineke van der Burgh
Datum: 28 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een welkome en vriendelijk ontvangst en verrassend mooi park en vakantieverblijf ! TOP
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk en ruim huis. Bedden waren echt aan vervanging toe. Leuk park mooie omgeving. Wel verouderd speeltuintje speeltuintjes. Maar verder heerlijk.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
👍👍👍👍
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was top voor herhaling vatbaar .🤗
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Janny Kruit
Datum: 25 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik kom zon 3 a 4 x per jaar hier, en ervaar het als heel prettig. Wel vindt ik dat de schoonmaak van het huisje beter zou kunnen.
10
Naam: Miranda
Datum: 25 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk en mooi park. Gezellige huisjes. Leuk zwembad. Mooie locatie, de koog centrum en strand op loopafstand. Vriendelijk personeel. Geen klachten, fijn verblijf gehad!
10
Naam: Bert Otte
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super vriendelijke medewerkers, flexibel en welwillend om te helpen, goede voorzieningen en parkeren nabij het verblijf. Prijzen zijn heel acceptabel, ook de extras en boodschappen zijn niet duur Alleen zou je wel wat meer oplaadpunten voor autos verwachten. Dat loopt een beetje achter. Maar op zich nog te doen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig en voor herhaling vatbaar
8
Naam: J. Postema
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijk huisje, met nette, schone meubels en goeie bedden. Heerlijk ruim en we voelden ons direct thuis. We hebben heerlijk gezwommen op het park en daarna een heerlijke pizza laten bezorgen bij het huisje. Alles was naar wens!
6
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De pasjes om de chalets in te komen werken nooit bij ons. We moeten altijd een sleutel halen. Verder vond ik het huisje niet ok. De bank zat vol vlekken. De wc stonk naar urine en zaten veel spetters op de muur. Toilet veel te krap. En de muur bij eettafel zat vol met vetvlekken. Heel vies gezicht om zo zelf te moeten eten.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Kustpark Texel niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anja En Jaap Luik
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De hoofdkussens op de bedden zijn dramatisch, als een voetbal in de hoes
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische ligging, goede aanbiedingen (daarom komen we er graag en zo vaak mogelijk), chalet is helemaal prima, mis alleen diepe borden. Graag tot de volgende keer!
9
Naam: Karin la Maitre
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was helemaal prima, jammer dat een half niet met vijf personen kan.
10
Naam: Margot Dunaj-Drent
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed!
8
Naam: Bianca ten Heuvel-Robben
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zonder check in gelijk door naar huisje is fijn alleen het huisje vinden was daardoor wel een uitdaging, we moeten buitenom het park waardoor we dachten verkeerd te rijden. Ook op het park slecht aangegeven zonder onderscheid in autoroute (heel lang en buiten omlopen) en looproute (door een stukje bos wat je niet verwacht). We hadden dus blijkbaar de autoroute. Personeel bij receptie / winkel erg behulpzaam!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.