Reviews

8.1

Vakantiepark Kustpark Texel scoort gemiddeld een 8,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3542 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    6.9
  • Service point
    8.2
  • Schoonmaak
    6.8
  • Vakantieverblijf
    7.3
  • Zwembad
    7.4
  • Gastvrijheid
    8.2

Bekijk 3542 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 mei 2024
Het was heerlijk ontspannen. Snel nieuw beddengoed nadat wij erachter kwamen dat het beschimmeld was wat wij hadden gekregen. Super service nadat wij iets vergeten waren mee te nemen uit het huisje. Het werd keurig opgestuurd.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    7.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 mei 2024
Heerlijk verblijf gehad
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Ursula Koenigsfeld
Datum: 25 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Lammy Hoogeveen
Datum: 25 mei 2024
Fijn tot rust gekomen.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Kane Willems
Datum: 24 mei 2024
Ik ben over het algemeen wel tevreden over het park. Alleen de eerste indruk van het huisje was een domper. Oven kapot nieuwe stond in een hoekje geplaatst. Te weinig fauteuils voor 6 personen. En de schoonmaak had ook te wensen over . Fauteuil die er stond was kapot en de wc bril boven was los. Jammer.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    5.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 mei 2024
Wij hebben een fijn verblijf gehad en een rustig en schoon park gehad.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 mei 2024
Fijn park goede ligging. Veel privacy.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: G Gelderen
Datum: 24 mei 2024
mooi eiland
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 mei 2024
Erg jammer dat we niet vrij in het zwembad konden. De reserverings tijden waren niet kindvriendelijk (tijdens middagslaapje) terwijl het zwembad daaromheen erg leeg leek. Huisje was ruim voldoende, wel veel dode vliegen bij aankomst. Ook tuinmeubels waren erg vies (vogelpoep). Gelukkig te slecht weer om echt op te zitten, dus niet vermeld bij service point
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    3.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 mei 2024
Netjes
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Houw The
Datum: 22 mei 2024
Kindvriendelijk.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Tonja Been-Van Diepen
Datum: 22 mei 2024
Prachtig vakantiepark met veel groen, mooie vakantiehuizen en goed rolstoeltoegankelijk.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
Ons huis 4 persoons was veel ruimer dan het gehuurde andere huis voor 6 personen Ruime keuken en tuin! Zalig Tennisbaan kan wel opknapper gebruiken ! Personeel erg vriendelijk en park mooi gelegen dicht bij de Koog. Genoten !
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    4.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Chris Gerdsen
Datum: 21 mei 2024
Wij vonden het jammer dat je in de avond geen mogelijkheid hebt om gezellig te eten alleen snacks maar we hadden probleem met het toilet is keurig opgelost en verder hebben we het onder elkaar gezellig gehad en kijken op terug op mooie dagen gr Gerrie Gerdsen
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    6.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
Op zich een mooi park alleen de service laat te wensen over konden bij aankomst er niet in pasje deed het niet! Licht deed het niet
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 mei 2024
Altijd leuk daar
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Gerard Pereboom
Datum: 19 mei 2024
Zoals eerder vermeld waren er problemen met de toegangskaart en was er twee keer een stroomstoring.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Gerardus Smit
Datum: 18 mei 2024
Mooi park op een geweldige locatie
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024
Huisje gedateerd, geen probleem. Maar de schoonmaak beneden peil. Stofzuiger deed het niet, propvol viezigheid. Medewerker park had nog nooit zoiets gezien. Let op, veel mieren in het huisje. Badkamer en toilet niet echt schoon. Onder de bedden stof. Verder heerlijke vakantie gehad door het mooie weer.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024
Leuk park, ruim opgezet, snelle oplossing bij gebreken. Suggestie, handleiding voor gebruik magnetron, inventarislijst van bestek, pannen etc. in het huisje. handleiding gebruik TV
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024
Ligging en rust
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: A.J. Bus
Datum: 18 mei 2024
Heerlijk
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024
Goed, we komen terug!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Jan Huyskens
Datum: 18 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Karel En Roelfie Bodewes
Datum: 17 mei 2024
Op het moment als je aan komt bij je verblijf en er extra voor moet betalen en er niet in kunt omdat de pas niet werkt en naar de receptie belt en ze zeggen ze komen eraan met een sleutel, maar wachten en er komt niemand dat is raar gelukkig was het weer goed. Zeker een half uur gewacht toen toch maar weer geprobeerd en toen ging de deur eindelijk los.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
  • Gastvrijheid
    9.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
Om volgende keer weer terug te komen
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
De mooie locatie om van hieruit het eiland te verkennen
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Joke Hiethaar-Keij
Datum: 17 mei 2024
Lekker rustig op het park
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Hans Dekens
Datum: 17 mei 2024
Fijn verblijf gehad. Niet fijn dat het toilet erg laag is en de toiletruimte erg klein. Dit met name voor oudere mensen zoals wij. De bedden erg smal.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.