Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Waterstaete Ossenzijl

Waterstaete Ossenzijl

Ossenzijl, Overijssel, Nederland

  • Villa’s aan het water
  • Aanlegsteiger mét sloep
  • Grenzend aan natuurgebied

reviews

8.6

Vakantiepark Waterstaete Ossenzijl scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 98 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 98 reviews

8
Naam: Dirk Hintzen
Datum: 3 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Schoonmaak was echt ver beneden alle peil. Dit heeft het algehele gevoel sterk negatief beïnvloed. De sloep bij het huis was fantastisch. Zonder sloep is eigenlijk ook geen optie in Ossenzijl.
9
Naam: Wout Breedveld
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige omgeving. Super dat een sloep bij het huisje inbegrepen is
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Was heerlijk, maar er vielen wel een paar dingen tegen: -geen ophang haakjes in de slaapkamer om je douche handdoek op te hangen, -slecht / niet werkende ramen qua hang en sluitwerk -raambekleding keukendeur en voordeur ontbreekt Daarnaast verbaas ik mij dat er geen rekje in de berging was om de kussens van de lounge set en boot op te bergen. (Bij de buren wel) Ons advies is ook om op de benedenverdieping of screens aan de buitenkant te doen of zonwerende gordijnen binnen. De inbetweens houden geen zon tegen. Ook zou een parasol met voet voor op het terras een goed aanvulling zijn bij zeer zonnig weer zoals afgelopen week. En als laatste zou een hor bij de keukendeur en bij het 2e slaapkamerraam boven ook zeer nuttig zijn.
9
Naam: Aad Van Zon
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alles klopte wat we hadden verwacht ?
9
Naam: R. Vreeken
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldige accommodatie, mooie ligging. Jammer dat het bouwen van nieuwe villa’s voor veel geluidsoverlast zorgde. Hierdoor is de prijs/kwaliteitsverhouding wat scheef.
10
Naam: Peter Snapper
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi nieuw huis met leuke sloep. Vriendelijk personeel.
9
Naam: Dirk De Graaf
Datum: 23 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zwem trapje, schoonmaak spinneraggen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super mooi en luxe.
10
Naam: Kl spenkelink
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig mooi weekend gehad!
9
Naam: Linda De Jong
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Top huisje met sloep!
10
Naam: Jenneke Van der Weide
Datum: 20 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wat super leuk dat je zo in je bootje kan stappen Hebben we veel gebruik van gemaakt En daarna heerlijk genieten op de loungezet aan het water. En in het huisje is het al net zo fijn .Ik zeg tegen iedereen superrr
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig mooi park in aanleg. We hadden een bungalow met elektrische sloep. Erg leuk! Jammer dat de elektrische sloep minder vermogen heeft dan een sloep op benzine. Leuke dorpjes in omgeving, zoals Giethoorn.
9
Naam: Hans van Walen
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ondanks de nog vele bouwaciviteiten een zeer prettig verblijf gehad.
9
Naam: Ton
Datum: 15 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super mooie Bungalow op een fantastische lokatie, vriendelijke mensen en alles zeer goed geregeld.
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig en verrast. Ondanks de bouw. We komen gauw weer terug.
10
Naam: Rene Bosveld
Datum: 14 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
super mooi,lekker rustig. het huis was goed ingericht. was echt heel mooi met eigen aanlegsteiger en eigen sloep. wij hebben genoten.
8
Naam: Gerda
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super gaaf !?
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Werklui niet na het werk daar laten drinken zolang, geen bouwvakkers langs vakantie huisjes sturen terwijl ze er zijn. Als vakantie gasten het park om 10.00 verlaten kunnen de bouwvakkers ook langsgaan In het huis boven meer handdoek Rekken ipv 1 en op de badkamers prullenbakken en horren zou ook erg fijn zijn
9
Naam: J. de Paauw
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging, mooi huis, schoonmaak met name de afwas was niet je van het. Wat het helemaal maakte was de bijgeleverde boot, je kon nu ook meer de omgeving op een andere manier verkennen.
7
Naam: Sjaak Klootwijk
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het park is nog niet klaar daardoor veel bouwactiviteiten ook savonds om 19:00 uur werd er nog gewerkt met de radio behoorlijk hard niet zo fijn als je voor je rust komt.
8
Naam: Pim van der Klaauw
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goede service, ook TD , heel mooi huis, mooie boot.
9
Naam: Hennie Brienesse
Datum: 11 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We komen zeker terug als het park meer ontwikkeld is. Prachtig mooie ligging en super gezellige huisjes aan t water.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park, ondanks bouwwerkzaamheden, nog super tevreden. We willen deze zomer wel weer komen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huisje, goed verzorgd, gebruik sloep is super!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging en vriendelijk personeel.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi nieuw park met bij elk huisje een gratis eigen sloep
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Pim van Baaren
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima mooie locatie, ruim huis, lekker aan water, lekker licht, prima sloep erbij, prima service, diner service, kortom, super weekje gehad.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.