Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Tot 21:00 uur kunt u ons bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit België: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Waterstaete Ossenzijl

Waterstaete Ossenzijl

Ossenzijl, Overijssel, Nederland

  • Vrijstaande villa’s aan het water
  • Eigen aanlegsteiger en sloep (apr-okt)
  • Zwem- en vismogelijkheden
  • Nabij natuurgebied Weerribben-Wieden
  • Gratis wifi

reviews

8.5

Vakantiepark Waterstaete Ossenzijl scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 44 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 44 reviews

9
Naam: Linda Rasking
Datum: 22 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtige huizen veel comfort zeker met de twee aparte douche en toilet . prachtig ook voor te vissen wij komen zeker terug
9
Naam: Charles Cornelissen
Datum: 11 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Park in aanbouw, maar we komen zeker een keer terug. Hele mooie omgeving en een prachtig huisje
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Park is nog niet af. Dit was natuurlijk al bekend dus voor een weekend dan ook geen probleem. Woning ziet er mooi uit, mooie ligging en goede indeling ruimtes. Schoonmaak was niet echt geweldig. Er zijn weinig faciliteiten, maar ook dit was bekend (en dus ook geen probleem). We hebben het er erg naar ons zin gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was een prachtig huis, met een mooie uitstraling! Het huis was nieuw, mooi en heel schoon (daar houd ik van :). De sloep die bij het huis lag, was ook top!! Al met al was dat helemaal geweldig! Wat ik wel jammer vond was dat het niet heel erg duidelijk was dat wij op een bouwplaats terecht kwamen. Het huis naast ons, voor ons en het terrein achter ons was nog in aanbouw. Ik heb alle documentatie er nog eens op nagelezen en dat kwam (behalve in de bevestiging een klein stukje) niet duidelijk naar voren. Er was, naast een broodjesservice (die ik met de auto moest ophalen omdat mijn schoenen anders zwart waren bij terugkomst) niets op het park aan faciliteiten. Ook was het pas van en naar de auto bouwgrond (of over het net aangelegde gras). Hier had ik wel iets meer over willen lezen, dan waren we iets beter voorbereid geweest. Groet, Margriet Nijstad
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Wim Verbeeke
Datum: 2 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Veel bouwactiviteit, omdat het park nog niet is afgebouwd. De prijs vonden wij daarom niet in verhouding staan tot wat werd aangeprezen. De mogelijk om met een sloep te kunnen varen maakte dit voor een groot deel acceptabel. Eind oktober was er niet veel te beleven in de omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi kleinschalig park. Super toffe ervaring met de eigen sloep!
7
Naam: John Senden
Datum: 18 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie huisjes, ligging aan het water,met sloep, vooraf werd verteld dat er nog gewerkt werd, niet dat het halve park nog niet af is.
9
Naam: Ben Hilhorst
Datum: 11 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ondanks de werkzaamheden van de bouw op het nieuww park hebben we genoten van prachtige villa met een schitterende ligging.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi huis en inrichting. Luxe en schoon. De sloep is ook fantastisch, lekker groot.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.