Waterstaete Ossenzijl

Ossenzijl, Overijssel, Nederland

  • Villa’s aan het water
  • Aanlegsteiger mét sloep
  • Grenzend aan natuurgebied

reviews

8.8

Vakantiepark Waterstaete Ossenzijl scoort gemiddeld een 8,8

Dit is het gemiddelde cijfer uit 865 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 865 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ontspannen genieten
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn ruim huis. Van alles voorzien,,, Behalve een wasrek. Dat vonden wij onhandig en leek ons superonhandig in de zomerperiode.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anita Vork
Datum: 9 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk comfortabel huis, goed uitgeruste keuken. Als ik dan écht negatieve(re) punten moet zoeken: de afvoer in de douche liep slecht door, dit type afvoer moet veel vaker schoongemaakt worden dan het ouderwetse type! De stoelen en de bank in de zithoek waren niet comfortabel, zaten niet lekker.
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn huisje voorzien van alle gemakken heerlijk plekje fijne bedden . Alles dik voor elkaar echt genoten van het huisje en de omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige plek, ligging prima. Mooie zeer ruime huizen. Enige nadeel is dat de huisjes van Roompot waar je ook bent naar mijn mening nooit echt fatsoenlijk schoongemaakt zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Hele nette accomodatie en mooie ligging met fijne aan-huis service. Slechts kleine verbeterpuntjes.
10
Naam: Van Deuren Christiaan
Datum: 8 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Mink
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Tip: mogelijkheid voor scheiden afval in huisje zelf ontbreekt. Gemiste kans. Was matig schoongemaakt. Koelkast nat en plakkerig. Spinnenwebben. Toiletbril niet schoon. Bestelde friet was slap, melig en zonder zout. Zout hadden we zelf ook niet mee helaas. Snacks wel ok.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het park is kleinschalig maar perfect. De huisjes zijn compleet en met alle luxe voorzien. Helaas konden we in de periode (december/januari) dat wij er waren niet gebruik maken van de sloep, maar we komen zeker nog een keer terug om te komen varen door de Weerribben. We hebben een hele fijne vakantie gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: M. J. Schut
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben genoten van dit vakantiehuis en de ligging op en van het park. Het is ook in de winter goed toeven en er is genoeg te zien. Veel mooie natuur en water natuurlijk. Fijn wandelen met onze pup. Er zijn genoeg mogelijkheden qua eten etc en bootje varen is natuurlijk ontzettend leuk. De omliggende dorpen zijn leuk en er wonen aardige , spraakzame mensen, heel leuk. Het enige minpuntje is de warmwatervoorziening die was in dit huisje niet in orde. Dit in combinatie met de waterbesparende douchekop werkt averechts doordat je een te zuinig straaltje krijgt en sta je dus langer dan nodig onder de douche. Dit zal binnenkort wel opgelost zijn. Verder alles uitstekend voor elkaar en comfortabel ingericht. Fijne en goede bedden. Uitstekende meubels en goed schoongemaakt. Een buitengewoon goede ervaring die absoluut voor herhaling vatbaar is!
10
Naam: Kerry
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mijn vakantie was prachtig
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Hele mooie uitstraling van het park met de ligging aan het water. Leuk dat er gebruik kan worden gemaakt van bootjes in het zomerseizoen. Gezellige sfeerhaard en huisjes hebben toch nog wat privacy als je wilt.
10
Naam: Ivo Paenen
Datum: 4 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk huisje, genoeg ruimte, lekker veel wc’s en douches.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super genoten van een heerlijk huis met mooi uitzicht :-)
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Genoten van het uitzicht over het water. Heel gezellig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vonden de locatie geweldig heerlijk aan het water. Huisje was alleen vies overal haren en vlekken op de muren. Rookmelder ontbrak. Was erg jammer dat we geen rondje konden varen omdat het mooi weer was (stond wel al op de site) maar dan een sloep achter het huis met sleutel erin maakt het extra jammer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer mooi gelegen en opgezet vakantiepark!!! Helaas GEEN warm welkom in ons huisje, aangezien het maar 10 graden(beneden) 6 graden(boven) was toen we in het huisje kwamen . Hadden een vroege check in maar duurde tot 22.00 tot het huisje behaaglijk werd. Hebben helaas tot 20.00 met winterjas aangezeten in de huisje. Tussen door is de technische dienst nog langs geweest(deze waren er zeer snel) en hebben de temperatuur van de ketel omhoog moeten zetten????.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Ben Lens
Datum: 1 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Nieuw park met een botenhuis. En de boot gratis bij het huisje. Overal water rondom.
10
Naam: Clement
Datum: 31 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een fantastische week gehad. Het huisje is prachtig gelegen aan het water. De informatieverstrekking via de app is echt super. Dagelijks werden we op de hoogte gehouden van activiteiten, tips voor uitstapjes en algemene informatie. De sfeerhaard werkte eerst niet, de jongeman van de technische dienst deed er heel enthousiast alles aan om dit te repareren (met succes)en dat zelfs op Eerste Kerstdag! Alle andere mankementen werden ook meteen verholpen door de receptie (batterij leeg van de klok, vuilnisbakken stuk). Echt goede service en via de app dus ook eenvoudig te melden. Wij komen hier zeker nog eens terug! We hebben meegedaan aan een online quiz en e-choppers en een sjoelbak gehuurd. Super dat jullie zo meedenken voor activiteiten in deze lockdown. Het bestellen van eten via de speciale app was ook ideaal.
10
Naam: Anoniem
Datum: 31 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super mooi huisje, fijne bedden, leuk met open haard, badkamers op slaapkamers super fijn, mooi uitzicht, veel servies, erg tevreden
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg mooi huis met mooie ligging! Service goed...via qr broodjes bestellen en volgende ochtend hangt het aan de deur. Huis bevatte alles, goede bedden, mooie badkamers, prima. Verwarming kwam wel traag op temperatuur en zonder de gashaard eigenlijk nooit voldoende warm. Viel ook op dat er veel spinnenrag zat en de halve maandjes op de traptreden kapot/versleten. Verder tevreden!
9
Naam: Michelle Rodrigues
Datum: 27 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij houden van rust en luxe wat wij in dit park beide hadden. Alles was goed geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar. - Klein minpuntje is de cv ketel die volgens mij wat te krap bemeten is waardoor het water iets te koud was en beide douches tegelijk gebruiken was niet mogelijk.
8
Naam: Derk Gelderblom
Datum: 27 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig gelegen park aan het water. Ook de watervilla biedt veel comfort. Goed onderhouden huis en tuin. Het was een fijn verblijf en zeker de moeite waard om weer terug te komen!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.