Waterstaete Ossenzijl

Ossenzijl, Overijssel, Nederland

  • Villa’s aan het water
  • Aanlegsteiger mét sloep
  • Grenzend aan natuurgebied

reviews

8.8

Vakantiepark Waterstaete Ossenzijl scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1302 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1302 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima locatie, niet te grootschalig; mooie uitvalsbasis.
9
Naam: Jacqueline Mollink
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi ruim liggend park met super mooie ruime woning (12 persoons huisje) , alles erop en eraan . Voor herhaling vatbaar .
7
Naam: J.J van Dijk
Datum: 20 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Na 3 maal in het park geweest te zijn, nu voor de eerste keer geen voorkeur voor bungalow aangegeven. Prompt, terwijl park lang niet bezet was een bungalow (5) aan de weg kant. Dit was voor de twee slapers daar niet prettig. In deze periode zal ik zeker geen mensen aanraden gebruik te maken van het park.
10
Naam: Martijn Aarts
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede en duidelijke service van de medewerkers.
8
Naam: Martien v.d. Sanden
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
HEEL MOOI VAKANTIEPARK HELE MOOIE HUIZEN HEERLIJK AAN T WATER ONDERHOUD EN SCHOONMAAK WAREN HEEL GOED
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie, fijne en ruime woning, op gebak schotels na zeer complete inventaris.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is super, villa geweldig
9
Naam: Marianne Duiker
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het is een fijn park om tot rust te komen en lekker te vissen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig gelegen aan het water, heerlijk ruim. Door de aanbieding mogelijk om te doen. Voor de zomer lijkt het me nog mooier, als het dan maar niet 2x zo duur wordt.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch park,verblijf en onvergetelijke ervaring
10
Naam: Tim Timmermans
Datum: 7 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch bungalow 47 het enige minpunt was de luxe gourmet die wij besteld hadden voor zaterdagavond 5 november deze is niet geleverd. De twee dagen daarvoor nog geïnformeerd bij de receptie die zeiden dat alles geregeld was !!!!! Dus niet
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Echt super gehad! Enige verbetering is het inchecken. Ik heb direct na het boeken contact gehad met de klantenservice want ik was vergeten erbij aan te geven dat ik eerder dan 16.00 uur wou inchecken. Na mijn boeking kon ik dit niet meer aangeven. Maar accommodatie is echt super!
5
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Informatie was prima .... heel jammer dat achterwege werd gehouden dat je niet richting Giethoorn kon varen. Daarvoor hadden we dit geboekt.. kwam ook geen tegemoetkoming... ja.sorry wij wisten het ook laat... maar bij inchecken werd er ook geen woord over gezegd we kwamen er pas achter in de boot
7
Naam: Luc Smedts
Datum: 5 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Spijtig het laat tijdige verwittigen van werken aan sluis zodat we geen gebruik van de boot konden maken en dat op die moment de terassen van de 2 restaurant gesloten waren .
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er waren wel wat mankementen in de woning. Microgolf deed het niet, gordijn op slaapkamer ging steeds los van de rail, de gootsteen stonk zo hard dat de geur ook in de keukenkasten hing. De vloer in de woonkamer was niet schoon (zaten nog vlekken op de vloer) de woning was vanbinnen niet onderhouden. Buiten een mooi uitzicht en mooi park. Groen werd netjes onderhouden. Jammer dat een heel deel van de waterwegen niet beschikbaar was om te varen… we huurden van 28/10 tem 4/11. De boot was volgens website beschikbaar tot 1/11. We betaalden dus wel nog bij voor de waarborg. Op 1/11 kwamen ze sleutel halen of we moesten bijbetalen. Jammer… er was slechts 1 vaarroute nog beschikbaar… als tegenprestatie was dit mooi geweest om de boot met het uitzonderlijke weer nog beschikbaar te hebben.. het kon wel mits meerprijs… vorig jaar waren we er nochtans dezelfde periode en hebben we de boot de ganse tijd ter beschikking gehad. We hebben toen alle dagen nog gebruik kunnen maken zonder bijbetalen. Jammer dat we nu wel ineens moesten bijbetalen. Er stond vooraf ook nergens vermeld dat we sleutel moesten inleveren… werd ons ook niet verteld tijdens het inchecken. Enkel de dag voordien blijkbaar een mail die we niet gezien hadden waardoor we bezoek kregen van een medewerker… Mooi park en mooie omgeving, leuke fietsroute’s en wandelwegen. Veel rust en groen….
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig verblijf
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit had niets met roompot te maken. Geen winkeltje, klein restaurant was elke dag dicht.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Corine Schols
Datum: 3 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Het huisje was prachtig gelegen en netjes onderhouden. De boot was Top! Jammer was natuurlijk dat de brug naar de Weerribben- Wieden en Giethoorn al was afgesloten waardoor we met de boot dit gebied niet in konden. We hebben dit uiteindelijk opgelost door het Laarzenpad te lopen wat ook erg leuk was doordat we met pondjes over konden steken.
9
Naam: Johan Volkers
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Wjh van Dooren
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede en fantastische accommodatie met pluspunt natuurlijk de sloep en daarom hebben we voor de voorjaarsvakantie gelijk weer geboekt
9
Naam: Leon Kurvers
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer mooi gelegen park, mooie villas aan het water gelegen met mooi terras en zit voorzieningen. En zeker de eigen sloep bij het verblijf is geweldig.
10
Naam: Robert Driessen
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie huisjes, leuk bootje
10
Naam: Maurice
Datum: 30 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch park met geweldige huisjes en zo leuk dat je gebruik kon maken van de sloep. We hebben genoten. Al misten we wel een beetje een overdekt zwembad
8
Naam: Inge
Datum: 29 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Onbeperkt gebruik van sloep bij huisje maakt verblijf net weer wat specialer dan ander vakantie bestemming . Was overigens ook de reden dat we deze gekozen hadden.Inrichting en faciliteiten in huis prima maar niet bijzonder.Jammer van de haard ,juist een toevoeging in deze periode van het jaar. Geef ook daarvoor als optie bij gebruik ,extra betalen ivm huidige gasprijzen.Laadpaal voor huis heel fijn, maar daar hadden we ook voor betaald bij preferentie keuzes.Ik twijfel of er optie beddenopmaak bij reservering mogelijk was, dus ik weet niet of ik daar vooraf voor kon betalen ,jammer het viel erg tegen dat dat bij aankomst nog gedaan moest worden🤦‍♀️Weer was heerlijk , fijne week gehad met gezin in Ossenzijl.
9
Naam: van Bruggen
Datum: 29 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De matrassen zijn volgens ons wel aan vervanging toe. Ontbijt elke ochtend was prima verzorgd. Schemerlamp in huiskamer zou een dimmer mogen hebben, zodat je de lamp iets feller kan instellen. Jammer dat de brug bij Ossenzijl dicht was, zodat we niet naar de Weerribben konden varen. Maar daar kan het vakantiepark eigenlijk niets aan doen. Verder alleen maar genoten van het huisje, de boot, de prachtige omgeving en het heerlijke weer !

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.