Waterstaete Ossenzijl

Ossenzijl, Overijssel, Nederland

  • Villa’s aan het water
  • Aanlegsteiger mét sloep
  • Grenzend aan natuurgebied

reviews

8.8

Vakantiepark Waterstaete Ossenzijl scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1151 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1151 reviews

10
Naam: Matthijs K.
Datum: 17 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op zich hebben we een prima vakantie gehad, maar 1 item heeft ons behoorlijk parten gespeeld namelijk de boot. Al op de 1e dag stopte de motor. Na reparatie dezelfde dag, stopte hij bij volgend gebruik weer. We kregen 2 maal een vervangende boor maar ook de laatste boot vertoonde kuren omdat de accu leeg was. Het personeel deed zijn best en was bereid ons zsm te helpen maar dit heeft ons vakantieplezier een aantal keer flink vergald!
8
Naam: Margot Schrader Kaptijn
Datum: 17 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zijn zeer tevreden heb alleen een tip voor het varen. Geef de routes kleuren en zet die ook langs de route met borden dat zou het voor een ieder wat gemakkelijker maken.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor de tweede keer dit jaar hier van vakantie genoten en wederom super vakantie gehad. De boot bij het huis vinden wij super👍👍 Jammer maar dit huisje nr 22 had geen raamhorren...waardoor de muggen vrij spel hadden en wij daarom niet konden verluchten met dit warme weer. Zonnewering in de villa zou ook een pluspunt zijn. Maar dit deed niks teniet aan de fijne vakantie die wij hier hadden
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Het huisje was prachtig, de ligging geweldig, de sfeer ronduit genieten. Heerlijk gevaren met de sloep, gezwommen en lekker uitgerust.
9
Naam: Francis.vdd
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kleinschalig, mooi en rustig gelegen vakantiepark. Ideaal om per boot en fiets de prachtige waterrijke omgeving te verkenningen. Moderne en praktische woning met eigen aanlegsteiger maakt een echt verschil. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch park en mooie bungalow (helaas wel heel veel spinnen in huiskamer en beneden slaapkamer). De schoonmaakdienst zou deze wel kunnen verwijderen voordat er nieuwe bewoners komen.
9
Naam: Art Achterberg
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben een heerlijke week gehad met Italiaanse temperaturen
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Door in bungalow afvalemmer voor gescheiden afval te plaatsen wordt beter aan afvalscheiding gedaan. De riutekaarten voor de bootjes zijn wel wat doeken voor onervaren watersporters. Wel herl erg genoten van de boot!
9
Naam: Patrick
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel leuk park. Schoonmaak moet echt beter. Binnen meerdere spinnenwebben aangetroffen en de keukenkasten waren niet afgenomen en de oven was ook niet heel schoon. Zonde want het past niet bij de uitstraling antheres park. Een min punt is het aftakken van de boot. Dat moet echt een service van het park zijn
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Uitstekend, leuke en mooie huisje met een eigen sloep. We hebben er van genoten. Enige minpunt was de vele spinnen rond het huis, waardoor er ook veel spinnenwebben hingen.
8
Naam: Rene Valent
Datum: 14 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne plek mooi park alleen schoonmaak niet helemaal top .
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Restaurant wat minder met bedienen en serveren, waarschijnlijk personeels tekort . Verder hadden we 4 pakketten met hand doeken en rituals en koffie enz. besteld die jammer genoeg niet compleet waren. Park zag er goed verzorgd uit met mooie grote villa s en een leuke sloep voor de deur.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een prima vakantie gehad maar van het park hadden we veel meer verwacht voor het geld wat we ervoor betaald hebben. Dus betere schoonmaak, niet alleen de vloeren en badkamer maar overal een doek over. Gelegenheid tot een borrel of ijsco na het avondeten zou ook leuk zijn. Iets meer te doen voor de kinderen op het park; het was nu alleen zwemmen of vissen. Het park voegde hier niets aan toe jammer genoeg.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op de spinnenwebben en de spinnen na een leuk park Heerlijk met het bootje gevaren en op de veranda gevist Voor herhaling vatbaar 😊
10
Naam: Corina den Ouden
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een zeer prettig verblijf gehad. Er waren wat gebreken, deze hebben we gemeld, helaas is niet alles opgelost maar ondanks dat was het prima.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ge-wel-dig ! Veel rust, privacy, de eigen boot ( favoriet bij onze pubers, dé reden waarom we op Waterstaete zaten), superschoon en netjes, heel gastvrij, prachtige omgeving, schitterend terras, met zowel zon en schaduw... echt.. zó genoten ; onze pubers zeiden allebei ;” hier wil ik nog wel een keer naar toe, dan hoeft het buitenland niet eens...”... dus ; chapeau !
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huis was fantastisch! De ligging huis nr 14 was fantastisch! Terras was fantastisch! Interieur en benodigdheden was super! Boot en bootstalling aan huis was super! Berghok met wasmachine en droger was fijn. Min punten waren: heel veel spinnen en spinnen raggen in en om het huis. Lichten gingen s’avonds elke keer uit. Geen deuren voor toilet/ badkamer in slaapkamers boven. Te weinig prullenbakken op het park. De bak die er was was vol en alles werd ernaast gezet.
9
Naam: Inge
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zijn nu voor het 3e jaar teruggekomen op het park. Geweldige accomodatie, zeer mooie ligging en vooral de aanwezigheid van die geweldige sloep maakt onze vakantie ieder jaar weer tot een SUPER vakantie. Komen zeker weer terug.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf was top. De combinatie van de locatie, accomodatie en bijbehorende boot was top.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Uitstraling
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke week gehad en komen zeker een keer terug. Verbeterpunten voor huisje 27 zijn het plaatsen van horren en zonwering. De volgende keer ga ik wel op zoek naar een huisje met horren!
10
Naam: Hartoggies
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch park. Perfect schoon en enorm vriendelijk jong personeel
10
Naam: Wouters
Datum: 2 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top vakantie gehad en we komen zeker nog eens terug. Geweldig huis, erg ruim, fijne grote slaapkamers met ieder een eigen badkamer en nog losse toilet op de gang. Zeer mooie fijne keuken met oven! Heerlijke grote bank en een wasmachine/droger in de berging. Ik heb alles gewassen voordat we naar huis gingen ideaal! De uitleg van de boot krijg je na het inchecken. Voor ons was het de allereerste keer dat we het water op gingen, maar dit ging goed. Enige puntje was tanken en wanneer moet je dit doen... We konden ruim 50km varen bleek achteraf. Tanken kan in Giethoorn aan het water of bij tankstation joontjes in het dorp pomp 3. Deze info misten we bij de uitleg. Het loskoppelen van de tank was nog een ding, want die zat super strak. Het enige is dat je met je kinderen in de auto moet stappen om naar een speelgelegenheid te gaan. Dit hebben we gedaan op een regenachtige dag, maar deze was ook top geregeld. We konden daar direct doorlopen naar het zwembad en in het restaurant vertonen ze elke sportactiviteit op groot scherm. Ideaal. Met goed weer vermaken de kinderen zich prima bij het huis. Je ponst zo het water in voor het huis. Wel dreef er in de hoeken veel rotzooi van andere gasten. De boot was echt geweldig. Hele dag gevaren en de kinderen vonden dit ook super. Kleurboeken en eten en drinken mee aan boord en je kan de hele dag vooruit. We hebben de 40km route gevaren en dit was zeer goed te doen. Steenwijk gewinkeld en door Giethoorn gevaren. Van 10-17u weggeweest. Top vakantie met jonge kinderen 5-9jaar. Het was erg prijzig maar we hebben een geweldig weekend gehad.
10
Naam: Charles Kluitman
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verrassend
9
Naam: Thomas van Sinderen
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een super verblijf gehad! De medewerkers waren zeer vriendelijk en vertelden de juiste informatie. Een kleine verbetering zouden airco’s zijn. Voornamelijk in de ochtend was het erg warm in de slaapkamers.
10
Naam: Rene van Rens
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super vakantie gehad op watersteate Ossenzijl, alles tiptop en de service is geweldig. 2 x problemen gehad met onze sloep maar beide keren snel en naar tevredenheid opgelost. Aanrader!!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vrij nieuw park, mooie huisjes met eigen sloep.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.