Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Tot 21:00 uur kunt u ons bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn

Giethoorn, Overijssel, Nederland

  • Autovrij vakantiepark
  • In het centrum van Giethoorn
  • Bij Nationaal Park Weerribben-Wieden
  • Ideale omgeving voor watersporters
  • Gratis wifi

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark Giethoorn scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 533 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 533 reviews

9
Naam: Marc Sluyts
Datum: 7 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij ontdekten weerom een prachtig Roompotpark, maar misten wel de gekende Roompotwegwijzers en vlaggen.
7
Naam: Mariet van Schijndel
Datum: 29 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Alleen maandag open en donderdagavond voor gereserveerde en besloten, zodat wij van het park af moesten en daarna terug moesten en een groep gezellig zaten te eten. en in het dikke donker terug naar het huisje waar wij de zaklamp van de telefoon moesten gebruiken om niet te struikelen. Wij hadden ook wel willen reserveren als dit was aangegeven
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
alles was prima alleen vuile vensters
9
Naam: Cathy Vercnocke
Datum: 2 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuk en gezellig
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
WiFi signaal is te zwak, geen stopcontact in de badkamer. Matrassen zijn aan vernieuwing toe.
9
Naam: Jos Rockx
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Goede ligging,
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
een mooi gelegen park aan het water. heel leuk dat er een boot bij was.
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Stonk in het huisje. Kon niet 1 nacht extra boeken. Ligging midden in Giethoorn is super. Parkeren was zoeken mss met een kaartje aangeven op de site.
8
Naam: Mario Finkelnberg
Datum: 26 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wat wij als fijn hebben ervaren is: Sloep voor het huisje Ligging van het park is super Vriendelijk personeel Bezorgservice van de snackbar Horren voor de slaapkamerramen. Wat minder was: Kitnaden sanitair was aan vervanging toe. Vaatwasser miste een wieltje, waardoor vaat niet goed schoon werd. Het gras mag iets vaker gemaaid worden. Het Pannaveld wordt vermeld op website en boekjes, maar is er al langer niet meer. Tegenstrijdige uitingen van visvergunning in brochure en website.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben ons een midweekje prima vermaakt, we zijn toch een aantal punten tegengekomen tijdens ons verblijf die verbeterd zouden moeten worden. De douche(kop) was onbruikbaar en is tijdens ons verblijf prima hersteld. Het bootje van ons was niet bepaald een fluisterbootje, ook hier is nog naar gekeken en is dit ook ten dele hersteld. De afvoer liep met moeite leeg en de geur was onprettig (afzuiging is niet uit geweest.) De wifi was onstabiel, terwijl we hier juist vaak erg over te spreken zijn bij roompot parken. Het beeld van digitenne was teleurstellend, liep regelmatig vast (zeer irritant in een CL-week).
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuk park midden in het oude gedeelte van Giethoorn en aan de rand van het meer. Het bootje bij het huisje was erg leuk. Minpuntje was dat het bootje best veel lawaai maakte. Er waren ook bootjes met een veel stillere motor. Het huisje was netjes en ruim genoeg.
9
Naam: Tom Baten
Datum: 25 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was een heerlijke vakantie (midweek) we hebben echt genoten van het huisje, de bijbehorende sloep en de fantastische omgeving!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtige omgeving!
10
Naam: LP van Dijk
Datum: 25 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vriendelijk te woord gestaan zowel bij de receptie als in t restaurant. Fantastisch chalet aan t water met een sloep voor de deur! We hebben een heerlijke midweek gehad met ons gezinnetje incl hond ????????
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Als he slecht ter been bent, ga dan voor een ander park. Veel klimmen over de bruggetjes en moeizaam met de kar bij het huisje komen. Ook de verlichting kan beter bij de bruggen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Alles was goed we misten alleen stopcontacten in de slaapkamers
8
Naam: Ramona
Datum: 24 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben het heerlijk gehad, vooral de sloep bij het huisje was een groot succes. Wel is het park op sommige plekken erg slecht verlicht. Het was van te voren niet duidelijk dat we het park niet met de auto konden bereiken waardoor we lang aan het zoeken waren bij aankomst. Betere info over parkeren, de route naar het park en het gebruik van de bagagekaren zou fijn zijn. Ook een bord bij de parkeerplaats zou helpen. In het huisje zelf waren geen leeslampjes bij de bedden, dat was echt een gemis. En er hing geen gordijn bij het doucheraam, waardoor we het moesten afdekken met een vuilniszak. Toen wij op zaterdagavond in problemen kwamen met de boot, werden we niet geholpen door het noodnummer. De meneer aan de lijn zei dat hij het uit zou zoeken, maar hing vervolgens op om nooit meer iets te laten horen. Gelukkig was er op het park een hele vriendelijke stagiar, die zijn hulp aanbood. Ondanks deze minpuntjes hebben wij een heerlijk weekend gehad!
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het sloepje bij de accommodatie maakt hét verschil. Prachtig uitzicht vanuit de accommodatie op het meer en natuurgebied
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Roompot Giethoorn staat slecht aangegeven waar de dorpsbewoners echt van balen, hun wordt het 100 x gevraagd, het is niet te bereiken met de auto en dus op en neer lopen met bagage en boodschappen. De douche stond vol schimmel !! Maar de rest van de accomodatie was top, leuke ligging van het park aan het water, eigen sloep erbij was helemaal geweldig, leuke vismogelijkheden, prachtig Giethoorn bezocht.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuk komen graag nog een keer terug
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij zijn al op veel parken geweest maar dit sfeervolle kleinschalige parkje was erg leuk. Vooral rustgevend en de boot bij de accommodatie was echt heel erg leuk. Zowel wij als de kids hebben genoten!
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Sfeer/inrichting/Ligging huisje ivm sloepje top. Enige minpuntjes was tv (beugel werkte niet, kastje stoorde soms en alleen Ned 1/2/3) en horeca beperkt open/bemand.
8
Naam: Ron Langeslag
Datum: 18 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtige ligging. Alleen jammer dat er weinig open was in de herfstvakantie. En eetgelegenheden waren dicht of gingen vroeg dicht. 18.00. En ik miste een kleine supermarkt. Voor als je wat tekort kwam.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Goede ervaring op kleiner rustig park dan we gewend waren
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Voor de eerste keer op dit park. Ligging op een mooie plaats aan het meer. De boot bij het chalet was de keuze om voor dit park te kiezen. Een tegenvaller was dat bij aankomst er geen zeil over de boot lag waardoor alle kussens ( die in de regen tegen het chalet stonden) kletsnat waren. Door technische dienst het achterste kussen omgeruild . Wij hebben alle kussen in het chalet gelegd. Het water droop er uit. Die waren de volgende dag nog steeds erg nat. Dus de volgende nacht ook weer binnen gehaald. Met het gevolg dat het chalet met alle kussens en 6 personen erg vol was
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super weekend gehad.
9
Naam: Jan Eekhuis
Datum: 11 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super genoten van alles. Huisje met boot voor de deur. Vis water in overvloed. Onze midweek is geslaagd.
10
Naam: Jeffrey De Wit
Datum: 7 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Goede dag, wij hebben ontzettend genoten van onze vakantie op vakantie park Giethoorn! Het park is van alles voorzien naar onze wensen en de ligging is uiteraard perfect als je van natuur en varen houd! Wij hebben de hele omgeving gezien en hebben lekker genoten van de sloep bij onze accommodatie! Wij komen zeer zeker terug voor een wel verdiende en ontspannen vakantie! Tot volgend jaar!????
8
Naam: Gerard Kraal
Datum: 7 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De ligging van het park is geweldig bootjes erbij is super , huisjes zijn prima. Wij hebben een geweldig weekend gehad dus wat ons betreft een dikke 8!
9
Naam: Annet van Hus
Datum: 4 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtig gelegen, zo aan het water. Met sloep voor de deur. Naar de supermarkt met de sloep. Mooi schoon huisje met 2 badkamers. Enige nadeel is dat het auto vrij is dus je moet slepen met je spullen. Aardig personeel en goeie service bij melding reparatie deur
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.