Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn

Giethoorn, Overijssel, Nederland

  • In Giethoorn
  • Nationaal park
  • Watersporten

reviews

8.6

Vakantiepark Vakantiepark Giethoorn scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 707 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 707 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk ontspannen
9
Naam: Marleen van Leent
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was onze eerste ervaring met Roompot, maar zeker niet de laatste. De sloep bij onze accomodatie vonden wij super!!!
10
Naam: Lia Dijksma
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Waanzinnig Maar heel vermoeiend met bagage
8
Naam: Henk
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke vakantie gehad in een prachtige omgeving, met de luxe van een eigen sloep in een prachtige omgeving.
9
Naam: J. Cozijne-Jansen
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het eten was ook erg lekker, maar doordat de ruimte fris en schoon was kon je er ook van genieten. Mochten jullie iets willen verbeteren dan zou ik voor een iets uitgebreidere menu kaart gaan. Maar omdat ik weet hoe het uit eten eerder was, is dit een slimme opbouw. Dus zet deze trend door, beter weinig en goed dan veel en slecht.
9
Naam: Ronny Bloks
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Ann van Cappel
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De woning is qua ligging super! In het algemeen een heel goed verblijf gehad
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Klachten besproken met de receptie.
10
Naam: Vandevyvere Ronnick
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Niets dan lof. Een aanrader
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super locatie de wieden en om dit met de boot te verkennen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Ronald Smolders
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging en eigen boot ter beschikking.
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig, erg genoten van het bootje in combinatie met het huisje. Prima locatie voor een weekendje weg of een midweek
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een prima accomodatie en de ligging.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super gehad! Erg jammer van de zachte bedden waardoor we blij waren weer thuis te zijn. Dat had anders gekund!
8
Naam: Inge Van Humskerken
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Janine
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Sfeervol. Mooie omgeving. Erg leuk dat er bij het chalet een sloep zit, zodat je heerlijk kunt varen en kunt genieten van de omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel leuk weekend gehad, eigen bootje is perfect. Zeker heel leuk voor onze leeftijdscategorie jeugd. Voor herhaling vatbaar!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was echt erg leuk. De kinderen hebben genoten. Toen de boot kapot ging werd hij direct gerepareerd, klasse !!
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben genoten, prachtige ligging!
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Dit was de eerste keer dat wij verbleven op een vakantiepark van Roompot. Wij vonden de accommodatie erg mooi en schoon. Veel privacy wat wij erg op prijs stellen. Wij zullen snel nog eens bij roompot een vakantiepark uitzoeken. Bedankt!
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig vriendelijk personeel. Fantastisch park om te onthaasten. De bootjes bij het huis zijn een schot in de roos voor jong en oud.
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ik vind dat de hygiëne echt beter kan. Verder ben ik helemaal tevreden en was de vakantie zeer geslaagd.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldige locatie met een prachtig sloepje voor de deur.
10
Naam: Hans Reijnen
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig. Goed locatie. Kinderen en ouders veel gebruik gemaakt van de boot.
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een ontspannen midweek in giethoorn geweest,samen met zn tweeen ervan genoten,tevens nog geproost op mn 50ste verjaardag
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De uitstraling is mooi en schoon en netjes als yhe het park oploopt. De huizen zien er ook strak en onderhouden uit. Ook was er rust op het park ( behalve de piepende achommels ?). De watersnip is op de centimeter ingericht en aangepast. Het zou handig zijn als de verandadeuren vastgezet kunnen worden zodat deze niet steeds dichtklappen met een haakje bv. In de kinderslaapkamer zou een nachtlampje cq leeslampje leuk zijn. Die was er wel in de ouderslaapkamer. En de wifi was gratis maar was vaak te zwak om er gebruik van te maken. Dus dat was minder. Verder had ik vooraf gemaild of jullie loopsuggesties hadden om vanaf de bushalte naar jullie te komen. Ik kreeg het advies om 9292 te gebruiken maar die kennen de trucjes niet. Hierdoor zijn we op de aankomstdag heerlijk omgelopen. Dat was minder service gericht maar goed. Ik had het ook leuk gevonden om meer te lezen over wat er te doen is in de omgeving en op de vaarkaart aangeven waar het dan is. Zo intdekten we later pas dat het eiland op het meer een zwemgelegenheid was. Ook hebben ee het bezoekerscentrum niet gevonden. Jammer. Alternatieve vaarroutes een beetje beschrijven zodat je het verkeer op de geachten wat ontlast en daarmee ook de files. En voor Giethoorn was ik verbaasd dat er zo weinig winkels zijn! Kaaswi kel, bakker, etc. De middenstand zou toch wat kunnen gebruiken.
8
Naam: Jurgen Tak
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn verblijf!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.