Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantie Overijssel: een garantie voor plezier en ontspanning!

Vakantie in Overijssel, het beste van twee werelden. Roompot neemt U mee.

Vakantie in Overijssel, het beste van twee werelden. Roompot neemt U mee.

Overijssel is een prachtige provincie en daarom is dus ook een vakantie in Overijssel zeer de moeite waard. Graag vertellen wij u waarom juist in Overijssel op vakantie gaan het beste van twee werelden in zich heeft. Wij kunnen een greep uit haar repertoire doen en dat zullen we zeker proberen. Jammer genoeg kunnen wij simpelweg onmogelijk alles opsommen wat Overijssel te bieden heeft.

In Overijssel op vakantie bruist!

Zo zijn de steden die Overijssel rijk is, als “eigenwijs” en uniek te bestempelen. Neem nou Zwolle en Deventer, twee heerlijke stadjes die knus en gezellig zijn. Qua cultuur en architectuur gaan ze makkelijk de competitie aan met de grotere steden elders in het land. Zeker Deventer als Hanzestad met de jaarlijkse Boekenmarkt (de grootste van Europa) spant de kroon. Tegelijkertijd bieden deze Overijsselse steden alle mogelijkheden zoals elke stad van formaat die biedt. Dus alleen al voor al die schilderachtige stadjes (maar ook dorpjes) zou men naar Overijssel op vakantie moeten gaan.
Er is echter veel meer wat een vakantie in Overijssel u te bieden heeft. Of het nou de toprestaurants zijn die men her en der tegenkomt, de prachtige natuur en haar wandelroutes of de musea en overvloed aan cultuur die de steden (en dorpjes) te bieden hebben, in Overijssel slaat u al deze vliegen in één klap. Ook is het noemenswaardig dat Overijssel zich dicht bij de Duitse grens bevindt. Een dagje uit over de grens is dus gauw gemaakt en zeker de moeite waard.

Laat u zich niet weerhouden!

Laat u zich niet weerhouden!

Overweegt u dus via Roompot in Overijssel op vakantie te gaan, twijfel dan niet langer. U zult allesbehalve spijt krijgen! Als u bijvoorbeeld een huisje in een leuk bungalowpark boekt, dan staat dit ook weer echt garant voor het beste van twee werelden: uitgestrekte natuur en totale rust, lekker even weg van alles, maar tegelijkertijd alles ook weer binnen handbereik. Of het nou de steden zijn of iets leuks voor een dagje uit, in een wip heeft u uw bestemming bereikt. Een vakantie in Overijssel is en blijft veelzijdig, prettig en mooi in alle opzichten.
Speelde Overijssel als vakantiebestemming al langer door uw hoofd of komt het nu opeens op uw pad terecht, in beide gevallen hopen wij dat u zich over de streep laat trekken. Een Roompot vakantie staat garant voor plezier, ontspanning en allround goede verzorging. Tot ziens in Overijssel!

Onze suggesties

Vakantiepark Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn

  • In het centrum van Giethoorn
  • Vakantiehuizen en chalets aan het water

Vakantiepark Hellendoorn

Vakantiepark Hellendoorn

  • Overdekt zwembad met Wellness-voorzieningen aanwezig
  • Wandel-, fiets-, en mountainbikeroutes

Villapark De Weerribben

Villapark De Weerribben

  • Prachtige rietgedekte villa's
  • Visvijver aanwezig

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.