Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Hotel Overijssel, een romantisch weekendje samen weg?

Boek nu een hotel in Overijssel via Roompot en ontdek het mooie Overijssel

Boek nu een hotel in Overijssel via Roompot en ontdek het mooie Overijssel

Een hotel in Overijssel is er niet om links te laten liggen. Het idyllische karakter van Overijssel weerspiegelt ook op de hotels die hier allemaal te vinden zijn. Meestal zijn het wat kleinere, of liever gezegd, veelal knusse hotelletjes die niks aan sterrenniveau of de mate van service inboeten. Misschien herbergt Overijssel het hotel waar u al zo lang naar op zoek bent. De uitdrukking, “leven als een god in Frankrijk” kan in dit geval uitstekend vertaald worden naar “een top vakantie ervaart u in Overijssel“. Dat u het maar even weet.

Waarom juist in Overijssel een hotel boeken? Roompot vertelt het u.

De hotels hebben in Overijssel, zoals zo kenmerkend is voor deze provincie, het beste van twee werelden in zich: luxe, maar ook persoonlijkheid. Hierbij is vooral het het knusse karakter van een hotel in Overijssel zeker het benoemen waard. Net als haar steden is de kleinere schaal ook bij de hotels het geval. Dit echter zonder terrein te verliezen op de kwaliteit van haar restaurants, de service of het comfort dat u ervaart.
De grote kracht van de combinatie “Overijssel en Hotel” is het feit dat ze in deze contreien de gast nog steeds op handen dragen. Waar men in sommige gevallen al snel het gevoel krijgt als een nummertje te worden behandeld, is dat in Overijssel allerminst het geval. Persoonlijke benadering, hoge mate van servicegerichtheid en daarbij beslist niet uit de voegen gegroeid, is dan ook het motto. Roompot nodigt u van harte uit om Overijssel nu zelf te komen bezoeken en te ervaren.

Overijssel plus hotel is een combinatie die succes verzekert!

Overijssel plus hotel is een combinatie die succes verzekert!

Samenvattend is op een hotel in Overijssel ook de term 'het beste van 2 werelden' van toepassing. Net zoals voor Overijssel in het algemeen, trouwens. Tweede speerpunt is de persoonlijke benadering en deze ervaart de gast niet alleen maar door simpelweg als klant te worden behandeld; de klant verdient ook stapels waardering. Dit wordt echter door sommige organisaties wel eens vergeten. Maar wees niet ongerust, Roompot houdt deze richtlijnen hoog in het vaandel als het gaat om haar aanbod en selecteert alleen hotels die aan al deze criteria voldoen. Zo waarborgen we de krachten die Overijssel zo eigen maakt.
Wordt het Deventer, Zwolle of Enschede? Of ergens achteraf en romantisch, zo knus als het maar kan, in een schilderachtig dorpje? Overijssel herbergt het allemaal! Surf eens naar Roompot en kom eens lekker graven in het aanbod van de hotelletjes in Overijssel. Een succesvolle vakantie wordt door ons hoogstpersoonlijk gegarandeerd.

Onze suggesties

Vakantiepark Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn

  • In het centrum van Giethoorn
  • Vakantiehuizen en chalets aan het water

Vakantiepark Hellendoorn

Vakantiepark Hellendoorn

  • Overdekt zwembad met Wellness-voorzieningen aanwezig
  • Wandel-, fiets-, en mountainbikeroutes

Villapark De Weerribben

Villapark De Weerribben

  • Prachtige rietgedekte villa's
  • Visvijver aanwezig

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.