Qurios Callantsoog

Callantsoog, Noord-Holland, Nederland

  • Luxe, sfeervolle lodges
  • Rustig gelegen in de duinen
  • 500 meter van zee

reviews

8.6

Vakantiepark Qurios Callantsoog scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 283 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 283 reviews

9
Naam: George Groot
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het leuke persoonlijke contact met Ruth.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles super ! Alleen een hor in alle ramen die open kunnen en verduisterende gordijnen op slaapkamers zouden prettig zijn, het rolgordijn dat er nu is geeft in de ochtend snel daglicht omdat de zijkanten open zijn bij een opengaan.
9
Naam: André Van Willigenburg
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne dagen gehad in een mooi nieuw huisje. Alles zit er in/bij en schoon.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel erg goed
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig park met super gastvrije medewerkers
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er werken super mensen op dit park !!! Mooie vakantie gehad nog dank daarvoor.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was erg prettig verblijven. Voor mij waren de bedden wat hard, voor mijn man niet. Kleine horren voor de slaapkamerramen, douche- en wc raam is echt een aanrader. Nu zag ik her en der vlekken op de muren van het doodslaan van muggen of vliegen. Zo ziet het huisje er snel niet meer mooi uit, zonde!! Wij hadden gelukkig een elektrische vliegenmepper mee en die maakt geen vlekken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima vakantie gehad op heel goed park. Één opmerking: het meubilair is goed, maar zit voor geen meter.
8
Naam: Rene van Oost
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Jos Nijboer
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park privacy is wat minder maar locatie is geweldig. Wij hadden gelukkig leuke buren top vakantie
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Leen Visser
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad. Heel vriendelijk personeel. Geweldig restaurant. Alles was netjes verzorgd.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn kleinschalig park, mooie huisjes met fijn meubilair binnen en buiten. Heel fijn dat de 6 persoonshuisjes twee doucheruimtes hebben, twee wc’s zou het helemaal top maken. Aardige en behulpzame medewerkers!
9
Naam: Rob van der Geer
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
was erg leuk erg attente medewerkers lekker rustig
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, niets op aan te merken. Maar plattegrond op de website is enigszins misleidend. Als je een huisje dichtbij de duinen reserveert omdat je denkt snel op het stand te kunnen zijn kom je bedrogen uit. Want a. je kunt aan die kant het park niet uit en b. de duinen ter plekke zijn ontoegankelijk. Er loopt daar bovendien een weg vlak lang die af en toe best storenf kan zijn. Je kunt dus beter een huisje boeken aan de andere kant van het park want qua afstand naar zee maakt dat niet uit en je zit een stuk rustiger.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik en mijn dochter hebben met plezier verbleven op u park. Goed en gast vrij . Ook voor mijn hondje . En erg bedank er voor
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prima vakantieplek
8
Naam: Sanne
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke huisjes. Privacy huisjes minder misschien wat meer groen/afscheiding. Parasol voor bij het huisje voor de zon en een beetje schaduw. Andere oplossing voor vastzetten openslaande deuren. Ben daar over gevallen en gelukkig alleen mijn schoen kapot (wel jammer van de schoen) had erger kunnen zijn. Hebben dit bij vertrek gemeld, medewerker heeft hierop goed gereageerd met kopje koffie en voucher. Personeel compliment erg vriendelijk en gastvrij en behulpzaam. Leuke sfeer in het huisje. Alles is er zelfs een plant, leuk.😃
9
Naam: Hans Beverwijk
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf, lekker rustig en dicht bij zee. Voor herhaling vatbaar.
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was wel eens vervelend dat je ver moest lopen of moest zoeken naar een parkeerplekje , we zijn wat ouder en dat was wel eens lastig !
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een fijne vakantie bij jullie gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk dicht bij zee en bij Callantsoog
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Ans Westra
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn heerlijk tot rust gekomen, geen overlast door lawaai. We komen zeker terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi nieuw park met een prima ligging ten opzichte van strand en dorp. Zeker een aanrader. De huisjes hebben door de hoge ramen en ligging veel inkijk daar moet je even aan wennen. Verder alles fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar!
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park Callantsoog is nog vrij nieuw dat is goed te zien. Alles ziet er goed uit keuze bankstel stof we huisje 46 was goed te zien zat al vol vlekken. Verder de ventilatie afzuiging in de douche is te zwak en handdoeken drogen op twee haakjes werkt niet echt gelukkig hadden we mooi weer anders krijg je het niet droog zeker als je maar twee haakjes hebt en huisje is voor 4 personen. Ook het advies plaats in alle ramen horren achter jullie perceel is een weiland met koeien we hebben veel vliegen moet laten heen gaan. je kunt zien dan andere bewoners al flink op de muren deze hebben doodgeslagen. Bij ons huisje n 46 konden vanuit de keuken direct op terras van deburen kijken en dat is voor die bewoners niet prettig. Bekleed dit raam met folie. Na een jaar bij paden deze ophogen bij bruggen en bestrating overgang.
9
Naam: Claudia Schut
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad! Dorp callantsoog en strand op 10 a 15 minuten lopen, keurig verzorgd huisje, park is zeer netjes en dan ook nog verschrikkelijk vriendelijk personeel, zo fijn! Alle meiden verdienen een mega veer in hun kont!!! Niets was te veel en elke keer zeer vriendelijk en behulpzaam, zeer fijn verblijf gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke plek om te ontspannen
10
Naam: Jacky Steehouwer
Datum: 12 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Bea de Kroon
Datum: 12 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.