Reviews

9.2

Vakantiepark Roompot Callantsoog scoort gemiddeld een 9,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1244 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.4
  • Kindvriendelijkheid
    8.9
  • Onderhoud
    8.8
  • Schoonmaak
    8.5
  • Service point
    9.4
  • Vakantieverblijf
    8.9

Bekijk 1244 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 februari 2024
Fijn om 2 losse nachten te kunnen boeken. Hotelervaring tot in de puntjes. Opgemaakte bedden, handdoeken, zeepjes. Heerlijk. Super leuke attentie bij vertrek, goede ligging overal wel vlakbij. Heerlijk uitwaaien op het strand. Jammer van het fiets alarm van de buren die door de wind steeds af ging de laatste nacht.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    5.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Virginio Floris
Datum: 22 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Jolanda
Datum: 21 februari 2024
Prima huisjes, ruim, goed onderhouden en schoon. En op loopafstand van het strand. Heerlijk voor een paar dagen uitwaaien
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Hidde Kampman
Datum: 21 februari 2024
Het was een heerlijk huisje. De 6 persoonslodge. Lekker warm door vloerverwarming en lekkere douche. Rustig park waar weinig te doen is. Daar kwamen wij juist voor..rust! Echt een prima plek en vooral fijn huisje.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 februari 2024
Superfijn verblijf met kids en hond. Gave huisjes en toplocatie
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 februari 2024
Lekker uitgewaaid in rustige omgeving.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 februari 2024
Erg naar onze zin gehad! Zeker voor herhaling!!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Jan A Huisman
Datum: 20 februari 2024
Heel plezierig ondanks het miserabele weer. Strand op redelijke afstand (we zijn iets ouder)
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 februari 2024
Heerlijk weekend gehad in een mooi huisje op een fijn park. Zeker voor herhaling vatbaar.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 februari 2024
Alles zag er goed uit schoon en netjes zeker voor de herhaling mooi huisjes alles is aanwezig
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
Heerlijk rustig plek. Huisje sfeervol, netjes en schoon. Medewerkers heel vriendelijk en behulpzaam!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
Heel fijn verblijf gehad. Leuke ontvangst bij aankomst, met zelf iets lekkers voor de hond!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Szabina Mozes
Datum: 19 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Ada De Bruijn
Datum: 19 februari 2024
Blij met de service van receptie op mijn vraag van huisje te veranderen bij volgende boekingen. Nog een idee: meer bomen gaan planten.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
Het park ligt op een heerlijke locatie dicht bij het centrum van Callantsoog en dichtbij zee. De huisjes waren ruim , sfeervol en keurig netjes. Een plek waar we als zussen heerlijk hebben kunnen genieten en tot rust zijn gekomen. Een mini-vakantie zoals je die graag wilt. Veel dank daarvoor. We komen zeker terug
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Marian
Datum: 19 februari 2024
Ik heb mijn verblijf als fantastisch ervaren, zeer gastvrije medewerkers en mooie sfeervolle strandhuisjes. Inventaris in de keuken is zeer uitgebreid en goed over nagedacht. En wat ik echt heel attent vond, was het kaartje met de kleine attentie bij vertrek. Zeer gewaardeerd! Dank voor de fijne beleving.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 februari 2024
Wij hebben super fijne dagen gehad in huisje nummer 80. Met als kers op de taart een handgeschreven kaart & cadeautje. Het kaartje maakte het heel persoonlijk! Wij komen graag nog vaker terug!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Maxime De Vos
Datum: 18 februari 2024
Heel fijn weekend gehad met de honden. De ligging is perfect, een klein stukje wandelen en je bent bij het strand. Top service qua linnen, afwaspakketje, douchepakketje. In de ochtend kun je heerlijke broodjes kopen. En het park is mooi en kleurrijk. De lodge was schoon, een prettig verblijf.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Kim Slabbers
Datum: 16 februari 2024
2e bezoek aan dit prachtige park, huisjes zijn schoon en goed onderhouden. Voorziening voor onze kleinste zoals kinderbed en stoeltje was foed geregeld. Tv/dienst en wifi zijn zeer goed en een ruime keuze aan spelletjes/activiteiten voor de kids bij de minishop te leen. Het bestellen en afhalen van broodjes ging prima via whatsapp. Enige suggestie zou misschien een 2 persoons matras zijn ipv losse matrassen.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 februari 2024
Vriendelijk park, doen net even een stapje extra. Bij aankomst bedden opgemaakt, de bestelde gourmet staat al klaar in de koelkast. Handdoeken op t bed, rituals in de badkamer en bij afscheid een bedankje. Dit geeft net even meer vakantie gevoel.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Noa Boer
Datum: 12 februari 2024
Een perfecte weekend weg geweest hier. Er was overal aan gedacht! Kortom wij willen zeker terug komen naar dit ontzettend leuke park!!!!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2024
Ondanks dat ik ziek werd, was het verblijf prima. Zorgzaam personeel, wat mijn bestelde broodjes naar mij toe bracht omdat ze wisten dat ik niet lekker was.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2024
Vriendelijk personeel Heel fijn om speelgoed te kunnen lenen. En ook nog eens heel leuk speelgoed! Dank voor een gastvrij weekend!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Judith Anneveldt
Datum: 15 januari 2024
Het was een geweldig weekend, alleen het weer werkte niet mee. Praktisch en comfortabel huis, fijn die scheiding tussen de slaapkamers, zeker als je met 2 koppels bent
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Emiliano Heuvelmans
Datum: 10 januari 2024
Alles in orde en van goede kwaliteit.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 januari 2024
Tranquillité, amabilité, professionnalisme et dépaysement
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Sander
Datum: 8 januari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.