Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland

  • Aan het IJsselmeer
  • Bij jachthaven
  • In historisch stadje

reviews

8.4

Vakantiepark Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10512 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 10512 reviews

9
Naam: Manuel den Dekker
Datum: 4 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Goed hotel met vriendelijk personeel je word er goed en professioneel te woord gestaan gewoon een goed hotel met een leuk en net park
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2021
  • Algehele verblijf
10
Naam: A. Edwards van Muyen
Datum: 4 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Al jaren kom ik naar Volendam en heb absoluut niets aan te merken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Grote hotelkamer maar wij hebben liever in inloopdouche
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Super mooi hotel !! Een stopcontact in de badkamer zou wel makkelijk zijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Super enthousiast en belangstellend personeel...voelde me zeer welkom.
8
Naam: Patrick Essers
Datum: 3 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging nabij haven, kot bij center Volendam. Mooi onderhouden. Zeker een aanrader.
10
Naam: Rick Brouwer
Datum: 3 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Een leuk en mooi hotel dichtbij het centrum van Volendam vriendelijk en goed personeel en een mooie omgeving waar we samen van genoten hebben
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie huisjes. Mooie locatie. Met minder weer geen indoor voor kinderen dat was wel jammer
9
Naam: Kees Brekelmans
Datum: 3 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Geen aanmerkingen.Alles was naar tevredenheid.
8
Naam: Francine van Wijngaarden
Datum: 3 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben onwijs genoten van het verblijf. Het enige waar we van baalde was hoe we het huisje aantroffen. De vaat was vies, de vloer, trap en trapleuning kleefde gigantisch en er hingen (zonder te overdrijven) in elke hoek en bij elke raam en deur, meerdere spinnen. In de keuken waren ook meerdere hele grote zilvervisjes. Er lag wel een briefje dat de schoonmaak was geweest, maar wij kregen het idee dat die uit angst voor de spinnen zsm het huisje weer had verlaten ;-). Aangezien we vrijdagavond pas laat aankwamen, hebben we het zaterdag pas gemeld bij de receptie. Zij gaf aan dat we vrijdag direct hadden moeten komen, omdat ze er nu niets meer mee konden.. Ze kon eventueel nog een schoonmaakster sturen, maar we hadden het nu zelf al gedaan. We wilden het wel gemeld hebben, maar er werd niet veel mee gedaan, omdat we het zelf al opgelost hadden. Jammer! Daarnaast zijn wij nooit geïnformeerd over het feit dat we moesten reserveren voor het zwembad. Toen we hier zelf achter kwamen via andere gasten, waren we zaterdagochtend al te laat en was het hele weekend al volgeboekt. Erg jammer. Ik had hier graag van te voren een mail over gehad bijvoorbeeld, zodat we hier van op de hoogte waren en op tijd konden reserveren. Voor de rest een heerlijk verblijf gehad. De locatie is top en de huisjes lekker ruim. We hebben gegeten bij A-Fusion, dit was bijzonder lekker en chique! We hebben ondanks de kleien tegenslagen onwijs genoten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kleine tips de stopcontacten zitten laag en Niet zo logisch naast de eettafel zou je bij het stopcontacten een tafeltje kunnen plaatsen zodat de mobiels daar opgeladen kunnen worden zonder kapriolen uit te voeren om ze niet op de grond te hoeven leggen. En een stoel op de slaapkamer om je kleding op te leggen voor het slapen gaan is gewoon handig.
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een topverblijf gehad.
9
Naam: C de Jong
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Sport & animatie
Ontzettend naar ons zin gehad. Enige nadeel vonden we de lichtdoorlatende gordijnen. Omdat ik met mijn zoon (8) bij jullie was, gingen we al slapen voordat het buiten donker werd. Een donkere kamer was prettig geweest. Groetjes!
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Slechte hygiëne van de accommodatie. Als tip; haken en kastruimte in de badkamer. Voor de rest prima acco en perfecte ligging.
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een leuk verblijf gehad op het park! Goed geholpen door de receptie medewerkster toen we de auto sleutels kwijt bleken te zijn op de dag van vertrek. Hierdoor iets langer in de woning kunnen blijven zodat er voor de reserve sleutel kon worden gezorgd. Woning had wel wat schoner mogen zijn. Vloeren waren nog vies, kastjes niet schoon en de spinnenwebben verspreid over de woning aanwezig.
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Net park, weinig voor kinderen. Zwembad erg klein. Heerlijke bedden, mooi huisje, slechte douche druk en vaak koud. Goede WiFi en vriendelijke personeel. Leuk animatie trio.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Jansen
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke huisjes. Echter schoner achtergelaten dan dat we aankwamen. Ook heel veel dikke en veeeel spinnen en spinnewebben in en om het huis. Ook wil ik nog melding maken van het muizenprobleem. Huisje 245. Onder de stootrand van de keuken zitten muizen!. Deze kwamen als we s avonds laat rustig op de bank zaten uit en renden door de kamer!!! Hebben plekjes links naast vaatwasser en rechts in hoek bij ijskast om er weer snel terug in te rennen. Helaas konden we niks van eten op aanrecht laten liggen... alle tassen op de grond met aankopen waren aangeknaagd... kwamen we na een paar dagen achter. Muisjes zijn normaal bij veel groen in de omgeving..maar erg schrikbarend dat deze gehuisvestigd waren in de keuken!! Helaas 2 kids met speelgoed.. die ook wel eens onder de bank rolde, en alles zat vol met muizenkeutels!!! Erg onhygienisch. Je loopt na deze ontdekking toch niet meer even relaxed rond de rest van de week! We hebben alles zelf geondig nog schoongemaakt, maar doeven het niet aan om onder de keuken te gaan kijken. Maar je hoort ze als het stil is ritselen en lopen. Mocht u beeldmateriaal wensen kan ik dat nog aanleveren. Verneem nog graag een reactie uwerzijds hierop. Alvast dank. Met vriendelijke groet, Inge Jansen #245 Check in 26/7
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
9
Naam: Van Veen
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super leuk park geweldige locatie leuk opgezet.
9
Naam: R, F en C
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Advies om elke huisje 1 eigen parkeerplaats te geven. Ik heb een paar keer auto op het achterterrein moeten parkeren, omdat er andere gasten op de parkeerplaats stonden.
10
Naam: Heidi Rozema
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een prachtige park op een prachtige locatie. Er mag wel wat meer te doen zijn bij de animatie over de gehele dag
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
miste alleen een fohn op de kamer
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park op een goede locatie
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keurig en nieuw. Minpuntjes is dat het heel gehorig is tot diep in de nacht
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park niet te groot van op zet. Overzichtelijk
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een erg leuk park met mooie, schone ruime huizen. Op loopafstand van het centrum van Volendam.
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Al met al een prettig verblijf gehad. Medewerkers waren erg vriendelijk. Elke ochtend werden we begroet door de vele eendjes. Leuk!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.