Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Marinapark Volendam

Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland

  • Aan het IJsselmeer
  • Bij jachthaven
  • In historisch stadje

reviews

8.3

Vakantiepark Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8079 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 8079 reviews

8
Naam: Micheline Jacobs
Datum: 12 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Hotelkamer is zeker comfortabel. Een kleine koelkast en haardroger is wel wenselijk. Ontbijtruimte is niet gezellig, geeft zelfs een benauwend gevoel. Personeel ontbijt erg vriendelijk, maar Vb eieren in zakjes opgewarmd in microgolfoven ogen en zijn niet smakelijk.
8
Naam: J Bekke
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontspannen met een mooi uitzicht op de jachthaven
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
9
Naam: Stephan Kleijn
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
8
Naam: Ploeger
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ondanks het slechte weer hebben we een leuke week gehad in een heel fijn vakantiehuis!
9
Naam: Johan Ouwehand
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Martina Schulte
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Els Hoogendorp
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi huisje, leuke omgeving, erg slecht weer helaas
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
uitstraling en ligging
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het uitzicht vanuit je huisje naar de bootjes
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk,gezellig
9
Naam: Lars-Peter Braunshausen
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was boven verwachting super goed. Wij hebben genoten.
10
Naam: Willem Wicht
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
We vonden het ontbijt om 8.00uur een beetje vroeg de 2e gang was van 9.00u tot 10.00uur maar ja corona tijd!
8
Naam: Jeffrey
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Was een heerlijk verblijf leuke omgeving en lekker tot rust gekomen
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Zeer tevreden
9
Naam: S Hertroys
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goedemiddag. Net terug van uw park. Een heerlijk huisje, leuk uitzicht, heerlijke bedden. Helaas op 1 dag na de hele week regen gehad, maar goed daar kunt u niets aan doen :-). Heel handig om met de al in mijn bezit zijnde Keycard het park op te kunnen zonder in de rij te staan bij de receptie. Het was in eerste instantie een beetje onduidelijk waar wij nu het huisje in moesten, maar na vragen aan een andere vakantieganger toch gevonden. Het enige wat wij misten waren horren in de ramen. Dit omdat ik allergische reactie heb op muggenbeten en ik de ramen dus al snel dicht deed. En vooral de slaapkamerramen. Ik heb een flesje handzeep gehaald in de supermarkt. Helaas alleen maar een navulling te krijgen ipv een pompje. Lijkt mij handiger. Op dat moment moesten wij erg lang wachten omdat het bij de receptie erg druk was vanwege het inchecken. En dit kwam voornamelijk door een medewerkster van u die geen woord Duits en geen woord Engels sprak. Dit was heel knullig om te zien. De klant werd er erg geïrriteerd door, uw medewerkster onzekerder, de rij langer. Je kan toch geen medewerkster achter een receptie van een vakantiepark neerzetten die geen woord Engels, Duits of wat dan ook spreekt. Wij zaten in huisje 304a. Helemaal super. In huisje 217 of 218 waar je langs komt als je van het park gaat zat een grote groep jongeren. Ik zou niet blij zijn geweest met ze als buren. Als ik s avonds buiten was dan hoorde ik ze bij mijn huisje. Schreeuwen, karaoken. Hoe verklaren jullie dit dat er geen grote groepen mogen komen en ook gezien jullie berichtgeving en aanpassingen nu met het coronavirus?
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi gerenoveerd huisje,mooi ingericht,goede uitvalsbasis naar bezienswaardigheden. Rustig en stil. Alleen was het huisje niet echt proper bij aankomst.
9
Naam: Eddy Vandeleene
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rust en gezelligheid met kinderen en kleinkinderen . Leuke vakantie gehad.
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
Prachtige locatie, dichtbij De Dijk van Volendam, vriendelijk personeel, comfortabele en zeer schone kamer. Fijn dat er thee/koffiefaciliteit op de kamer aanwezig is. De WiFi was van mindere kwaliteit. Heerlijke bedden en elke dag opgemaakte bedden en schone handdoeken. Ik was er met mijn moeder van bijna 81 en wij hebben het erg fijn gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!
9
Naam: Johan van Dooijewaard
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
Super verblijf gehad Een airco zou het nog meer comfort geven
9
Naam: Claudia
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten, super mooi appartement
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heel gezellig
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
vakantiewoning en de ligging van het park
9
Naam: Fokke Oost
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Was een heerlijk verblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
10
Naam: L Boer
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige huisjes! Zeer goede ligging! Het gehele plaatje is perfect! Voor fietsvakantie of stedentrips, alles is in de buurt! Zelf Amsterdam is hier te doen op de fiets!
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Elk jaar weer even gezellig wij komen er erg tot rust en genieten ervan elk jaar weer
10
Naam: Quirine Kars
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.