Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Vanaf 08:00 beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Vanaf 08:00 beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Vanaf 09:00 uur kunt u ons weer bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Marinapark Volendam

Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland

  • Unieke locatie aan het water
  • Authentiek Hollandse sfeer
  • Ideaal voor dagje Amsterdam
  • Veel bezienswaardigheden in de omgeving
  • Gratis wifi

reviews

8.3

Vakantiepark Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 7079 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 7079 reviews

8
Naam: Johanna Antonia Margaretha van der Kolk
Datum: 6 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
mooi vakantiepark
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Marinapark Volendam fantastisch!
8
Naam: Anita willems
Datum: 6 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was geweldig, heerlijk ontspannen. Alleen mag er wat meer gezelligheid in het huisje komen. Bv meer dingen aan de muur
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een mooi en gezellig huisje.Was alleen jammer dat wij niet veel hebben kunnen doen .Mijn vrouw werd al heel gauw na aankomst ziek
8
Naam: Jan Meppelink
Datum: 4 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
In de douche ontbreken wat haakjes en een plankje waar je een shampoo fles o.i.d. op kunt zetten, bij de douchehoek.
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Soraya Vermeulen
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wat een super leuke ervaring was onze mini vakantie bij Roompot Volendam! Erg vriendelijk personeel! Het begon al bij de boeking, welke ik online heb gedaan. Er was een optie om met een medewerker te chatten. Dit gedaan en echt heel goed geholpen via de chat. Eenmaal aangekomen op het park erg vriendelijk ontvangen bij de receptie. Goede uitleg gehad over hoe en wat, zelfs de route naar het huisje werd voor ons uitgetekend. Aangekomen in het huisje waren we erg enthousiast over het geweldige uitzicht op de haven! We zouden het zo volgend weekend weer doen! Wij zijn fan!
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtig mooi ingericht appartement leuke omgeving
9
Naam: Jmj Selten
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Stank van sigarettenrook in ons verblijf, waarschijnlijk buren die onder de afzuigkap die op hetzelfde kanaal zit hebben gerookt.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.