Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland

  • Aan het IJsselmeer
  • Bij jachthaven
  • In historisch stadje

reviews

8.3

Vakantiepark Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9321 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9321 reviews

9
Naam: Thera Elshout
Datum: 13 april 2021
  • Algehele verblijf
Prijs kwaliteit helemaal perfect. Voldoende ruimte om in de kamer toch te eten en een beetje gezellig tv te kijken, dit gezien de Corona omstandigheden Prima verblijf ondanks dat de kamer wel iets gedateerd is.
5
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
Heb het al doorgegeven aan de receptioniste, maar er zat een rooster los in onze kamer en dat klepperde heel de nacht. We dachten eerst dat het de ventilatie in de badkamer was, dus we kwamen er pas om half 10 achter dat het het rooster was en toen konden we er niets meer aan doen. We hebben hierdoor dus niet echt kunnen slapen. Ook kon ik nergens vinden hoe en of er ontbijt was. Bij navraag aan de receptioniste kon zij het ook niet vinden. Kamer was wel zeer schoon en de bedden warem comfortabel!
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Marinapark Volendam niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
7
Naam: Ashley Bogaars
Datum: 11 april 2021
  • Algehele verblijf
8
Naam: Wesselien Loo
Datum: 7 april 2021
  • Algehele verblijf
Ondanks de Corona prima. Lekker en zeer uitgebreid ontbijt gekregen. Kamer prima, wel even de verwarming ontluchten.
9
Naam: Ton Ton. Meijer
Datum: 7 april 2021
  • Algehele verblijf
Alles was dik in orde. Alleen de buitendeuren waren een ingewikkeld verhaal. Ik kon ze niet afsluiten meer. Key Card moest heel snel in en uit. Dat mag wel aan de gast worden verteld. Ik had een fijne paar dagen. Hartelijke groet en misschien kom ik wel eens terug.
7
Naam: Jeannette Froger
Datum: 5 april 2021
  • Algehele verblijf
Mooi gelegen ,bij ontvangt niet zon vriendelijk meisje maar messchien slechte dag. Schoonmaaksters altijd vrolijk en willen altijd voor je doen . En hotel wordt binnen kort opgeknapt hoorde we. Nou ben heel benieuwd Wij hebben ons vermaakt
10
Naam: Steffy Brusselers
Datum: 5 april 2021
  • Algehele verblijf
Geen verbeteringen
7
Naam: Nadia Khan
Datum: 5 april 2021
  • Algehele verblijf
Een fijne paasweekend gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 april 2021
  • Algehele verblijf
9
Naam: Patrick Hegeman
Datum: 30 maart 2021
  • Algehele verblijf
9
Naam: Wim Heuvelman
Datum: 28 maart 2021
  • Algehele verblijf
10
Naam: Hebe van Lierop
Datum: 16 maart 2021
  • Algehele verblijf
Toelichting belangrijk. Voor ons het meest opvallend en hartverwarmend de ontvangst en het vervolg op die ontvangst. Niet gepland bij aankomst ter sprake gekomen dat wij gekomen zijn voor de uitvaart van een lieve oom. Plotseling gestorven. De tijd en aandacht die jullie medewerkers daaraan besteedden was hartverwarmend. Navraag doen hoe het is geweest en hoe het gaat. Mijn moeder was rasecht Volendammer. Herinneringen borrelden hevig en daarvoor was tijd en aandacht. Bijzonder! Wij zijn al vaker over jullie park gelopen en hebben het bewonderd. Geen idee waarom, maar we zijn altijd maar één dag op en neer gekomen. Nu dus niet. En nu ben ik bezig een volgend verblijf te boeken bij jullie. Volendam voelt voor mij altijd als thuis. Dat hebben jullie alleen maar versterkt. Thuis en welkom. De pijlers om ons hart te stelen. Liefs Rudi en Hebe van Lierop
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gastvrij en erg fijne huisjes
9
Naam: Joey Weersma
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk, maar heb wel dat extra beetje aandacht gemist.
8
Naam: Monique van Poeijer
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park. Dichtbij centrum Volendam.
6
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Afgelopen weekend mogen verblijven in Volendam Marinapark. Om 16.00 de sleutel gehaald en daarna geprobeerd met jullie te mailen maar kreeg alle mails terug. Bij binnenkomst kwam de braaksellucht ons tegemoet. Dit klopt ook wel....op de bovenverdieping lag de vloer vol. Zie foto s die ik niet doorgemaild krijg. Verder de bank zat vol dierenharen en superkringen evenals de keukenstoelen. Daarnaast de badkamer en de keuken...bah. zie fotos. Buiten vol met peuken....zie fotos. We zijn dit absoluut niet van jullie gewend. We zijn gisterenavond gevlucht. Wij hopen dat u contact met ons op wil nemen.
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat uw verblijf niet geheel naar wens was! Wij begrijpen uiteraard dat dit er vervelend is geweest. Het is goed dat u dit ter plaatse gemeld heeft en dat deze ervaring ook is besproken met de receptiemedewerkers. Wij zien ook dat er inmiddels contact met ons is opgenomen en dat er zo snel mogelijk terug contact met u opgenomen zal worden.
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie plek vlakbij Volendam.
10
Naam: Jop Kreuwel
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Sander Stevens
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hele fijne ligging, speeltuin voor de deur, top! De ruime huisjes zijn super fijn! De matrassen lagen lekker, misschien een top matras erop 1, daardoor blijven de matrassen langer goed, en 2, dan schuiven de matrassen minder uit elkaar. De stoelen zaten lekker en de bank ook, de tv was ook fijn dat hij wat groter was. En een fijne ruime keuken, alleen miste ik wel een oven, maar het was niet heel stortend aangezien de rest er wel was. Bedankt! Wij hebben zeer genoten en raden het zeker aan aan familie en vrienden. En zelf komen wij zeker terug.
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een top verblijf gehad, het huisje was netjes schoon en van alle gemakken voorzien. Hier kunnen andere Roompot parken wel een voorbeeld aan nemen!!
8
Naam: Jack Bulthuis
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi huisje, schoon en compleet.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne bungalow in mooie omgeving. Ideaal voor uitstapjes, zowel lopend, fietsend als met auto
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Comfortabel en rustgevend
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heb een klacht ingediend omdat op de dag dat het heel hard sneeuwde, kwamen wij aan. Het park was niet te berijden. Zelf kwamen we vast te zitten en hebben daarna nog meerder autos moeten duwen die ook vast zaten. Na 2 dagen werd de ergste sneeuw opgeruimd. Dat was geen prettige start. Darna hebben we het prima naar onze zin gehad. 3 weken op het park gezeten i.v.m. verhuizing. Het huisje was top, mindervalide woning. Echt genieten, mooie inrichting, mooi terras
9
Naam: Edwin Roukema
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een impulsieve boeking waarbij we de hond vergeten waren werd vriendelijk opgelost door de medewerkers. Hierdoor hadden we een top weekend in een prachtige vakantiewoning, gelukkig inclusief de hond...
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijn, schoon huis dichtbij water en centrum
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel erg prettig. Goed bevallen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.