Reviews

8.5

Vakantiepark Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3065 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Kindvriendelijkheid
    7.3
  • Onderhoud
    7.4
  • Service point
    8.4
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.8
  • Zwembad
    6.2
  • Gastvrijheid
    8.5

Bekijk 3065 reviews

Filter de reviews
Naam: Sandra Bouwmans
Datum: 12 juli 2024
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Top locatie, mooie vakantiewoning, leuk speeltuintje dichtbij, fijn strandje, vriendelijke medewerkers en ook het inchecken en uitchecken is super makkelijk en snel. Helaas geen animatie voor de kindjes wat wel nog op de website stond voor in het hoogseizoen maar eigenlijk hebben we het niet eens gemist de kindjes hebben zich heel goed vermaakt in het zwembad en het speeltuintje. Wij komen graag nog een keer terug.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024
Wij hebben genoten van onze vakantie. Medewerkers waren allemaal vriendelijk. Ontbijt aan het huisje was lekker. Ruime woning, was oppervlakkig proper en net maar een goede poetsbeurt mag wel eens. ( ramen, spinnenrag, plafondlampen,...) Zalig rustig vertoeven en vele leuke uitstapjes in de buurt.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    5.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    5.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024
Mooi gelegen park , sfeervolle huisjes. Genoeg ruimte in huis.,
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024
Geweldig park waren er nog nooit geweest maar komen zeker terug denk in september al huisje zijn Geweldig al op veel parken geweest in Nederland maar die kunnen een voorbeeld aan jullie nemen en zeker de prijs is te doen we komen terug.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10
Naam: Mary Hitzert
Datum: 12 juli 2024
We zijn nu al 3x in ander half jaar bij Roompot Volendam geweest. Het park en de omgeving zijn geweldig. Wat me deze keer opviel is dat het verblijf erg vies was. De vloeren waren vies, liep op witte sokken die kon ik dezelfde dag weggooien. Het terras was ook heel,vies en te klein voor 6 personen. Wij waren maar met z’n 2e maar moesten de tafel weghalen anders kon de deur niet open. Kortom erg jammer, begrijp dat er personeelsgebrek is. Kom graag nog terug en hoop dat het dat verbeterd is. Gr. Mary Hitzert
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    4.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    2.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    6.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 juli 2024
Mooi en fijn park Mooi en rustig park. Leuk met het haventje erbij. Fijn compact zwembad. Mooi huisje met een grote speeltuin in de buurt. Lekkere restaurants in de buurt. Binnen 10 minuten loop je de mooie stad volendam in.
10
Naam: Ivon
Datum: 8 juli 2024
Beter dan verwacht Ik las dat schoonmaak te wensen overliet en was dus huiverig. Alles viel meer dan 100% mee. Het was goed schoon! Een schitterend huis (6 pers comfort). Alles aanwezig en erg groot. op loopafstand de dijk waar voldoende vertier is. Tip. Jullie willen dat men goed dweilt bij vertrek. N goede dweilstok zou dan welkom zijn en de trap nog n kwastje verf en een dikke 10!
9
Naam: Natasja deckers
Datum: 8 juli 2024
Ik vond het huisje niet zo schoon en er hing een vieze geur. Dat vond ik wel jammer. Voor de rest was iedereen vriendelijk. Centrum op loop afstand en werd goed beveiligd door beveiligers.
6
Naam: Trudie
Datum: 8 juli 2024
we zijn erg goed geholpen met de accomodatie omdat ik moeilijk kan traplopen kregen wij een beneden bungalow erg fijn was dat. en zeer vriendelijke mensen van het Marinapark Volendam.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 juli 2024
Weekendje volendam We hadden zaterdag tijdens de voetbal wedstrijd van de Nederlands elftal een hele kaart gekregen, omdat ze vonden dat ons muziek te hard was! Terwijl het niet zo was. Zelf zacht muziek na elf uur S’avonds mogen we niet meer draaien ,terwijl de buren niet eens last hebben van ons .dat was echt niet fijn om te horen!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 juli 2024
Onze mini vakantie naar het mooie Marinapark Marinapark volendam is op alle gebieden top!!! En iedereen is zo vriendelijk. We komen heel graag naar jullie! Huisje is ook altijd in orde! En de vogeltjes/eendjes wat in de tuin komen zijn zalig.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 juli 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Dorine
Datum: 7 juli 2024
Weekend Volendam Bedden waren niet zo comfortabel, 2 aparte bedden met grote ruimte tussen de 2. Bad ook heel diep om in te stappen, moeilijk voor ouderen. Water in de koelkast en koffie/thee zijn een heel leuke attentie ! Ontbijt was om 7u45, maar er werd eigenlijk maar om 8u echt gestart, verliep traag en stroef. En dan werd ons om 8u30 gezegd dat onze tijd er op zat. Wij waren op tijd om 7u45, dan moet het ook wat vlotter gaan in het eerste kwartier ! Ontbijt was zeer lekker !
8
Naam: Maartje
Datum: 7 juli 2024
Verblijf met vrienden Vriendelijk personeel, mooie grote hotelkamers en goed ontbijt wat aan tafel geserveerd wordt
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 juli 2024
Vriendelijk personeel. Alleen hadden we graag meer info gehad in het huisje met wat er te doen was. Menu kaart restaurant, welke winkels zijn er etc. We wisten niet dat je ergens eten kon afhalen. Mooi uitzicht
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 juli 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Tom
Datum: 8 juli 2024
Helaas was de badkamer erg vuil, de vensterbank lag vol met vliegen, ook onder de bedden lag van alles, nagels, verpakking van een tampon. Dit was niet erg hygiënisch. De locatie was top.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    4.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Ester Jacobs
Datum: 8 juli 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    5.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    4.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Gaj vd Pol
Datum: 8 juli 2024
Leuk park op mooie locatie
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 juli 2024
Leuke huisjes en mooie omgeving
9
Naam: Cilia
Datum: 6 juli 2024
Volendam met vriendin Mooie hotelkamer en een lekker ontbijt leuke bediening
10
Naam: Johan
Datum: 6 juli 2024
Tevreden gast We zijn hier al eerder geweest en door de leuke aanbieding van A H hebben we nogmaals geboekt.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 juli 2024
Wij hebben een fijn verblijf gehad in het hotel! De kamer was lekker ruim en schoon. Ik had ergens iets gelezen over verduisterende gordijnen, maar dat ging waarschijnlijk over de huisjes, want de hotelkamer had deze helaas niet. Het ontbijt gaat in shifts. Op zaterdag konden we alleen nog om 08.30 uur, wat we wat aan de vroege kant vonden en op zondag om 09.30 uur, ook nog steeds vroeg naar onze wens. Het ontbijt was wel echt top! Het werd geserveerd aan tafel door zeer vriendelijk personeel. Fijn dat je gratis kunt parkeren bij het hotel. We hebben heel lekker gegeten bij restaurant A-fushion naast het hotel. Volendam is een zeer vriendelijk stadje, echt een aanrader voor een weekendje weg!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Zwembad
    7.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Lia
Datum: 5 juli 2024
Schone huisjes van van alles voorzien. Rustig gelegen en toch blak bij het centrum. Aan het water. Enige minpuntje is/was de aanduiding van het hondenstrand. Het was voor ons niet goed te bereiken.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 juli 2024
Volendam Marinapark Mooie huisjes met alles erop en eraan. Park ligt vlakbij Volendam. Jammer van het Hollandse weer.
9
Naam: Marleen
Datum: 5 juli 2024
Vakantie dat lag er aan dat het huisje niet schoon was vieze trap vieze deuren boven pedaalemmers niet leeg zijn we niet gewend van roompot.
9
Naam: Jet
Datum: 5 juli 2024
Beneden slaapkamer klein De bedden waren goed maar heel smal, zo ook de slaapkamer beneden.
8
Naam: Irma
Datum: 5 juli 2024
uitgeruste familie Op het park zelf was er niet zoveel te beleven, maar misschien in de schoolvakanties wel!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 juli 2024
Karakteristieke verblijven Prachtige centrale ligging, mooie karakteristieke bouw met een dorpgevoel
9
Naam: Gerrit Floor
Datum: 6 juli 2024
Prima ligging, goede service en vriendelijk personeel
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.