Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland

  • Aan het IJsselmeer
  • Bij jachthaven
  • In historisch stadje

reviews

8.4

Vakantiepark Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 13486 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 13486 reviews

9
Naam: Schokker
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn sfeervol appartement. Het is niet echt een park, maar wel een erg mooie, gezellige plek om leuke dingen in de omgeving te ondernemen.
7
Naam: Marije Plantinga
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was simpel/ weinig sfeervol ingericht. Het comfort van de zitmeubelen was middelmatig. De vaatwasser was stuk en het ontbrak aan een oven (ovenschotel of broodjes afbakken kan daardoor niet). In de badkamer is een ladekast geen overbodige luxe om de toiletspullen kwijt te kunnen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig park in het mooie Volendam
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig huis, alleen wel een beetje kaal. Hier en daar iets aan de muur zou het huis nog mooier maken
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Sabine Bruens
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend gehad op een mooi en echt Hollands park. Voor de kleintjes iets minder, er was weinig echt voor kindjes, maar dat maakte het niet minder leuk!
9
Naam: Yvonne Heijne-Ubachs
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zaten in VO6 comfort. Dit verblijf had goede meubels en verlichting en alles was keurig netjes schoon. Het was echt een heerlijk verblijf.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top
10
Naam: Willy Veurink
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Dennis Scholtens
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk dat onze zoon zijn schoen kon zetten bij de receptie!
9
Naam: Meriam Senne
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, leuk type huisjes. Dicht bij het dorp.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig park met veel mogelijkheden om uitstapjes te maken
9
Naam: S.R. Saakje Kruijsifix
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Over het algemeen een leuk weekend gehad , maar toch ook wat minpuntjes , we hadden een comfort pakket voor 3 personen en daar zat een handdoek bij met een vlek er in . De vaatwasser deed het niet goed maar de vorige bewoners hebben daar waarschijnlijk geen melding van gemaakt dus alles was vies wat je uit de kast pakte en daarna alles met de hand afgewassen en zondag kwam er iemand van de technische dienst , maar ik vind dat dit beter gecontroleerd moet worden voor de nieuwe bewoners komen. Wij wilden gisteren voor we weg gingen nog stofzuigen maar de slang lag er los naast dus die was ook kapot . Het huis zelf was super fijn en lekker veel ruimte , wij hadden nr 325a .En Volendam is echt super leuk. Voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Willem adriaan t Hart
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie en gezellige bungalow alles lekker ruim en lekker genieten van het uitzicht
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi onderhouden park
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was een mooie bungalow met een gezellige uitstraling in een mooie omgeving voor jong en oud
10
Naam: Stefan Arnold
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Typische mooie bouwstijl
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Bert-Jan Bremer
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Amanda van Duren
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van het prachtige park. Een hele mooie locatie. Huisjes zijn heel sfeervol. Alle voorzieningen bij de hand. Je kunt je auto het hele weekend laten staan. Volendam binnen 10 minuten te voet bereikbaar.
8
Naam: Pieter Both
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Er mag wat meer aandacht besteed worden of een woning klaar is om gasten te ontvangen. Dat de verwarming niet werkt (paar dagen 16 graden binnen) is voor mij onbegrijpelijk. Dit probleem is echter wel goed en snel verholpen maar had zeer zeker voorkomen kunnen worden
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super park 2 geweest en in maart komen we weer
8
Naam: Astrid Wittendorp
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het was weer een mooi weekend in volendam
9
Naam: Rian Bodar
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke en nette huisjes erg jammer dat je pas om 16 u het verblijf in kan. Wilde voor 10 euro extra betalen om er om 12 u in te kunnen maar dat was niet mogelijk maar voor een paar huisjes.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er lag een beschimmeld mes in de vaatwasser en twee borden met etensresten in de kast. Ik begrijp de kostenbesparing doordat de huurders het schoon achter moeten laten. Maar vind dit soort bevindingen wel erg slordig. Het zou me een fijn gevoel geven als er echt een controle op de schoonmaak gedaan zou zijn.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was dik in orde! Pobleem gehad met de verwarming maar was redelijk snel opgelost.We komen zeker eens terug . Bedankt voor het fijn verblijf 😊
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
alles was in orde en netjes.
9
Naam: Ed Coenen
Datum: 26 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima in orde
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gemoedelijk en goed bereikbaar.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.