Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland

  • Aan het IJsselmeer
  • Bij jachthaven
  • In historisch stadje

reviews

8.4

Vakantiepark Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 12616 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 12616 reviews

8
Naam: Marlies Tummers
Datum: 3 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf is ons goed bevallen. Super omgeving, prima geregeld ontbijt, met zeer vriendelijke bediening. Wij waren 3 nachten in jullie hotel, 2 nachten prima, laatste nacht een domper vanwege hevig ( uren) rellende jongeren onder ons raam, die t ook nog eens op onze fiets voorzien hadden (fiets lag om), die voor hotelingang stond. Gelukkig zat fiets vastgemaakt aan regenpijp en hadden we onze e-bike elders gestald, anders was schade groter geweest. Nu alleen beschadigde koplamp en spatborden. Wij zouden t een aanbeveling vinden, als er een veilige stallingsplaats voor fietsen was, aangezien jullie hotel op een geweldig mooie fietslocatie ligt.
10
Naam: Ruud Streef
Datum: 3 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn op het Marinapark in Volendam al voor het 7e jaar🥰 Het is een super mooi en gezellig park,en de service is super goed! We zijn net weer terug van een heerlijke vakantie,met goed weer,eten en drinken🍽🍺🍷 Dus gaan weer snel boeken voor volgend jaar🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 Dus raden het iedereen aan👍👍👍❤
9
Naam: Matthilde van der Hout
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
fijne plek voor vakantie, prima huis
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
super mooi en ruim huis; heel rustig met heel mooi zicht op de jachthaven één klein minpuntje : de ijskast is te klein
10
Naam: Vries
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Twee keer teruggewenst voor niet goed werken van sleutel kaart.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Plezierig verblijf. Keurige hotelkamer. Kleine koelkast zou wel fijn zijn. Personeel erg vriendelijk Jammer dat (externe) restaurant faciliteiten niet open waren.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van ons verblijf in het park, het enige wat ons erg stoorde was dat de schoonmaak wel beter mag en ook gezien de bijna € 80,00 die je ervoor betaald als je het laat doen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was zeer fijn en alles was naar onze zin we hebben genieten vanaf minuut 1 tot de laatste minuten bedankt voor een geweldige week
10
Naam: Adrianus Van Baal
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Service van de medewerkers Meedenken met het probleem. Het was geweldig geregeld
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van onze vakantie. De ligging, het huisje de sfeer, het hele park vonden we keurig en fantastisch. Kunnen geen negatief punt vinden, de ligging tov de jachthaven was zo mooi daar we met zieke waren hadden we fijn wat te kijken. Inrichting en inventaris huisje schoon, ruim en gewoon dik naar wens. Volendam is leuk en de mensen waren aardig. We hadden bof met het mooie weer waardoor alles er prachtig uitzag. Goed verzorgd en fraai park, wat erg centraal en leuk ligt in een prachtige omgeving. Klasse!
8
Naam: Wjm de Bruin
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig mooi verzorgd park in Volendam, met mooi jachthaventje ,huisje mooie gerestyled,en mooi verzorgde tuintjes, met privacy door middel van de schuttingen.Ook op loopafstand van de winkels.Al eerder hier geweest,en vroegen ons af welke vakantieparken van Roompot nog zo mooi verzorgd zijn? Bij hof van domburg viel het zwaar tegen!!!
9
Naam: E Tuithof
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heel tevreden op 1 ding na.haal alstublieft die 2 eetkamerstoelen uit kamer en vervang door 2 lekker zittende kuipstoeltjes..zitten voor geen meter.nu genoodzaakt om op bed te gaan zitten.
9
Naam: Debby Kleintjes
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super comfortabele bungalows
10
Naam: Kestelyn Peter
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Veel ruimte in het appartement mooi ingericht en goed onderhouden. Wij voelde ons daar heerlijk relax. 👍😊
10
Naam: M. de Hond
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer aangenaam verrast door de uitstraling van het park. De oud Hollandse groene kleuren en huisjes geven meteen een heerlijk Volendams vakantiegevoel. Het groen maakt het park rustiek. De musjes vliegen je huisje binnen. Een korte wandeling en je geniet van een prachtig uitzicht op de haven. Ook genieten op het terras met een goed glas wijn bij het restaurant. Volendam is goed te belopen. Maar een fiets is ook zo gehuurd op het park. Er is overal voldoende parkeergelegenheid. Wij hadden een gelijkvloers huisje gehuurd, geschikt voor rolstoel. Daarbij krijg je een eigen parkeerplaats. Werkelijk ideaal. De bedden liggen overigens heerlijk. Fijn, ruim huis. Met lekker terrasje. Door de vele ramen, bleef het lekker koel in de woning. Het park heeft een eigen strandje. Een zwembad. Voor ieder wat wils. En in Volendam zijn er vele terrassen met uitzicht op het water. Een leuk tochtje is met de veerboot naar Marken. En woensdag naar de kaasmarkt in Edam. Maar Amsterdam is ook goed te doen. Kortom, wij komen graag nog eens terug. Roompot Volendam, dank voor het fijne verblijf en tot ziens!
10
Naam: A. van Woensel
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Niets op aan te merken.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk park voor de 5e keer geweest. Vriendelijke medewerkers schoon huisje. Enigste minpuntje geen afscheiding op het terras dus zaten erg dicht op de buren. Verder prima
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie plek en netjes
9
Naam: Franciska Penninga
Datum: 30 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Thuiskomen! Ik denk dat dit inmiddels de 15 de keer op Marinapark Volendam was. Prima uitvalsbasis voor leuke dagjes uit
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Roompot Marinapark is een heel mooi, gezellig park. De ligging tov van het centrum van Volendam is ideaal. Je kan alles te voet doen. Er is genoeg leven, maar zorgt niet voor overlast. Een heerlijk weekend met vriendinnen gehad. Wij komen volgend jaar zeker terug!!
10
Naam: Jurrina De Bruin
Datum: 30 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Jan Hadders
Datum: 30 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Oogt een beetje kaal. Kamer ruim en netjes. Wel warm. Verduisterinsgordijnen ook tegen zon zou goed zijn. Ontbijt en manier waarmee het werd gebracht prima. Vriendelijk personeel.
10
Naam: Wim van Rooij
Datum: 30 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Bizar dat het volgens de receptiemedewerker absoluut onmogelijk was om de naam op de factuur aan te passen en om een factuur uit te draaien. De enige mogelijkheid was het geven van een mailadres en dan mochten we het zelf oplossen. Het voelde echt als: de computer says no. Heel jammer, inflexibel, onpraktisch en op een niet vriendelijke manier. De receptiemedewerker wilde naar huis en liet het over aan een heel jonge jongeman die helemaal geen idee had.
10
Naam: Ingrida Sapaite
Datum: 28 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: AD Donk
Datum: 28 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Marjon Mol
Datum: 28 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
een heel fijn park.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De gehele woning was boven verwachting. Mijn complimenten voor de hygiëne. Dit is een zeer belangrijk onderdeel voor mij. De goede onderhoud / staat vd woning viel mij meteen op. Zelfs het keukengerei nodigde mij uit te gebruiken, waardoor ik hetgeen ik had meegenomen niet hoefde te gebruiken. Het enige minpunt is dat 1 vd matrassen uitgezakt is, maar dat mocht de pret niet drukken, omdat er nog een bed vrij was. Mijn verjaardag werd mede door de accommodatie een fijne dag. Ik was een beetje sceptisch over de keus die ik moest maken om dichtbij Schiphol te zijn, maar geef een dikke 10! Bij vertrek dacht ik al een goede recensie te willen schrijven dus bij deze.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.