Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland

  • Aan het IJsselmeer
  • Bij jachthaven
  • In historisch stadje

Adres

Marinapark Volendam

Pieterman 1
1131 PW Volendam
Noord-Holland
Nederland
+31 (0)299 - 604010

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

U kunt uw auto parkeren vlak bij het vakantieverblijf of op de algemene parkeerplaats bij de parkreceptie. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde parkeervakken en niet op het gras. Bij aankomst op het park kunt u gebruikmaken van het parkeerterrein voor de receptie. Dit parkeerterrein ligt in een blauwe zone waar u maximaal 3 uur mag parkeren met een parkeerschijf. 

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dient u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Vrienden en familie zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun auto buiten het terrein parkeren op de openbare parkeerplaats.

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een hotelkamer geboekt? Deze is vanaf 15.00 uur beschikbaar. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot 20.00 uur. De overige dagen kunt u tot 17.00 uur aanreizen. Komt u aan na sluitingstijd, of mocht u dringende vragen hebben bel dan met de receptie via telefoonnummer 0031 (0)299 604 010.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Marinapark Volendam kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, bent u ingecheckt en kunt u doorrijden naar uw vakantieverblijf. De Keycard is tevens uw sleutel van uw verblijf. Huurders van een hotelkamer kunnen zich melden op de receptie bij de hoofdingang. Op vertoon van uw bevestiging ontvangt u de sleutel van uw kamer.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het park
  • toegang tot het vakantieverblijf
  • toegang tot het zwembad
  • legitimatie op het park


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto, of in de nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Toegang zwembad

Alle gasten hebben gratis toegang tot het overdekte zwembad.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

U wordt verzocht op uw vertrekdag vóór 10.00 uur uw vakantieverblijf of hotelkamer te verlaten. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.