Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Schaijk

Vakantiepark Schaijk

Schaijk, Noord-Brabant, Nederland

  • Bosrijke omgeving
  • Unieke vakantiewoningen
  • Met levensecht, indoor speelbos

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark Schaijk scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 994 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 994 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super! Een heerlijk rustig, groen park!.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mijn dochter en ik hebben samen met onze pup enorm genoten. Het park zag er mooi en goed verzorgd uit, de huisjes waren leuk ingericht en ook het restaurant was erg leuk gestyled. Daarnaast was het personeel super vriendelijk. Het enige minpuntje in het huisje vond ik de ventilatie in de badkamer en de wc. De ventilatie maakte behoorlijk veel lawaai en was gekoppeld aan het lichtknopje, dus als ik s nachts naar het toilet moest, dan zonder licht, want anders maakte ik mijn dochter wakker. Indien haalbaar zou ik de mogelijkheid creëeren de ventilatie los van het licht aan en uit te zetten. Verder top!
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Genoten van een heerlijk weekendje weg
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
Weinig animatie. Het park is erg leuk voor kleine kinderen. We hadden bij vertrek nog willen ontbijten maar restaurant was niet open. Ik dacht dat ik gelezen had dat er een winkeltje was maar die was er niet. Erg mooi huisje netjes verzorgd. Prachtige ligging.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben het prima gehad. Huisje aan het water, heerlijk rustig. Wel weinig opberg ruimte voor je eigen spulletjes, vooral de slaapkamers zijn minimaal ingericht. Zelfs geen leeslampjes bij het bed! En geen vriesvak in de koelkast was ook raar, dat kan eigenlijk niet. We hadden graag fietsen willen huren maar die waren in niet zo’n goede staat. Staat wel overal dat je ze kan huren maar als je erom komt kan het dus niet, afvaller!! Ook staat er op internet dat er een minimarkt is. Dat blijkt dus een paar planken in de receptie met wat houdbare dingen zoals toiletpapier, luiers , koffiecupjese.d. Bij een minimarkt stel ik me toch een klein winkeltje voor, vond dit erg misleidend! Misschien toch wat duidelijker op de site zetten?
9
Naam: Jurre
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een fijne week gehad, mooie ligging van het park en goede voorzieningen. We mistte in het huis wel opbergmogelijkheden (bijvoorbeeld een tv- of badkamermeubel en een haak om de buitendeur open te houden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem echtpaar
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vriendelijk
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was modern ingericht echter geen tot weinig plek voor eigen kleding, boodschappen, toiletspullen etc. Ook weinig reserve keukengerei, slechts een schilmesje en snijplank bijvoorbeeld. Ook misten we een ovenschaal. Daarnaast was de douchevloer maar voor de helft aflopend hetgeen vaak een waterballet onder wastafel veroorzaakte. Gelukkig hadden we een 6 pers huisje voor vier personen. Voor zes personen had ik het te klein gevonden. Jammer dat de vloer niet zo slijtvast is en al veel krassen vertoont.
8
Naam: Boukje Theeuwes
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
Mooie huisjes, vriendelijk en kleinschalig. Jammer dat er weinig animatie was en geen koos
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Peter Kuipers
Datum: 12 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
ik heb dit al doorgegeven maar bedlampjes zou fijn zijn. En meer ruimte om je kleding op te hangen, de 2 legplanken zijn veel te weinig; je kunt ook nergens je koffer of reistas opbergen. Eventueel wat haken aan de muur maken in de slaapkamers dat is een simpele aanpassing. En in de badkamer iets ophangen waar je je spullen voor het douchen op kunt zetten
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
badkamer en toilet erg basic
10
Naam: Umberto de Marco
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor herhaling vatbaar komen zeker terug!!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Uw park in Schaijk is geweldig mooi , schoon en straalt rust uit Wij hadden een lodge aan het water , wat een mooi en afwisselend uitzicht gaf Ook nodigt de omgeving van het park uit tot mooie wandelingen en fietstochten door de bossen Zeker een aanrader voor de rust zoeker
9
Naam: P.J. Inen
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was compleet in orde. De ligging was super.
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Yvonne Broens
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Eerlijke comfort en heerlijk genoten
8
Naam: Jolanda Van den Hout
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goed kunnen vissen. Rustige omgeving. Verzorgd huisje.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooi park dat erg prettig aandoet. Mooie en prettige huisjes. Vriendelijk personeel. Enig minpuntje is dat de speelgelegenheid vooral voor wat kleinere kinderen is. Verder een aanrader
8
Naam: Harm Luttikhedde
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een fijn, klein park, omringd door schone natuur waar genoeg voor jonge kinderen te doen is.
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor de rust een super locatie, een klein park maar zeer goed onderhouden. De speeltuin mag wat uitgebreider zijn, dochter van bijna 4 vond het wat saai op het park, aangezien het waterpark niet gebruikt kon worden bij minder weer.
9
Naam: Nicole De Laet
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima vakantiepark
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park!
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi modern huisje
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk kleinschalig park. Met sfeervol buiten terras en restaurant. Gezellige huisjes en mooie omgeving!
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ontspannen mid-weekje weg in een prachtig parkje
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.