Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Tot 21:00 uur kunt u ons bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Schaijk

Vakantiepark Schaijk

Schaijk, Noord-Brabant, Nederland

  • Bij natuurgebied De Maashorst
  • Unieke vakantiewoningen
  • Met levensecht, indoor speelbos
  • Vlak bij pittoreske plaatsen
  • Gratis wifi

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark Schaijk scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 678 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 678 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 9 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heel mooi park op een zeer centrale ligging. Het is dan wel een kinderpark maar alsnog zeer genoten van het mooie huisje. De menukaart was daarentegen wel erg kinderlijk, vandaar niet in het restaurant gegeten. Ook was de bowlingbaan toch wel echt voor kids dus ook ergens anders wezen bowlen.
9
Naam: Jolanda Zomerdijk
Datum: 9 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijk park om even bij te komen, rustig, aar als je er op uit wilt, zijn er genoeg mogelijkheden in de omgeving als je dat wilt
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi en nieuw! We misten bedlampjes! De slaapkamer met tv is kleiner dan de andere slaapkamer. Tv kan beter in andere kamer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
lekker rustig
5
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Je boekt op een nieuw park met hoge verwachtingen. Bewust extra betaald om al vroeg in het huisje te mogen. Dat zou gepoetst zijn. Bij binnenkomst lagen de kruimels nog op tafel. Schoonmakers die paar huisjes verderop bezig waren snapten de ophef niet zo goed. Geen fijn begin van de vakantie als zij opnieuw bezig gaan als je al in het huisje bezig bent. Verder was alles klein. Prullenbak staat voor de oven omdat er anders geen plek is, geen nachtkastje langs het bed, geen keukenlade voor bestek maar in potjes aan de muur. We hadden van een nieuw huisje meer verwacht. En voornamelijk dat het al schoon is als het pas open is. En dat het om 12 uur schoon is als je er voor betaald hebt.
8
Naam: Jo Pasmans
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Accomodatie was prima ik miste alleen opbergruimte in de keuken en woonkamer en iets om de handdoeken op te hangen voor na het douchen
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben ontzettend genoten van ons weekendje weg
8
Naam: Iris Van Doorn-Huijbregts
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Omdat het park nog vrij nieuw is zag het er allemaal nieuw uit! De 6p bungalows waren leuk ingericht maar zijn voor één week vakantie te krap qua conform en minimale uitrusting mbt keukenbenodigdheden. Ook is er te weinig kastruimte zodat het gevoel van een comfortabel verblijf ontbrak! Maar voor een weekend/midweek volstaat t! Dit vakantiepark zouden wij eerder aan 55+ aanbevelen en aan gezinnen voor kids tot ca. 8 jaar! Een overdekt zwembad zou welkom zijn! Uw park verdient voor ons 3*. Wij, als 65+ met kinderen en kleinkinderen (2x5 jr) hebben hier een leuk weekend gehad!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.