Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Schaijk

Schaijk, Noord-Brabant, Nederland

  • Bosrijke omgeving
  • Unieke vakantiewoningen
  • Met levensecht, indoor speelbos

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark Schaijk scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1426 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1426 reviews

9
Naam: Harmy Jansen
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Origineel, goed opgezet
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Comfortabel en veel te zien en te doen in de omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellige weekend gehad
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gewoon top!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima huisje. Leuk ingericht. Minpuntjes: geen verlichting onder keukenkastjes, weinig verlichting in het algemeen, ontbreken van bedlampjes en weinig bergruimte
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Enige wat ik miste was werk licht bij het aanrecht. Ik zie slecht in het donker maakt koken best lastig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij vonden het super mooie en schone huisjes goed onderhouden en goed schoon. Mooi plek jammer dat de buitenspeeltuin vrij klein is. ( helemaal nu de binnenspeeltuin dicht is). Misschien ja leuk om klein knutselpakketje voor de kids te hebben. Maar park is erg sfeervol mooie huisjes vriendelijk personeel. Wij gaan graag keer terug en er zitten veel leuke bos stukjes in de buurt
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prettig verblijf gehad. Mooi park.
9
Naam: Karin
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hadden een smaakvol en sfeervol huisje, van alle gemakken voorzien. Fijne bedden, tv op de slaapkamer, vaatwasser, leuk servies, gezellig meubilair. Allemaal net iets luxer dan bij sommige andere huisjes van de Roompot. Ook een mooi aangelegd park. Een rustig park, zonder geluidsoverlast. Het enige puntje van kritiek zijn de afzuigers in wc en badkamers die aangaan als je het lichtknopje aan doet. Deze maken echt veel lawaai. Zeker als je ‘s nachts naar het toilet gaat.
9
Naam: Hester - Van Wiggen
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben heerlijk met het gezin in het huisje gelogeerd en van daaruit wat gewandeld en gefietst. Door corona konden we verder niets doen. Ik vond het huisje brandschoon, en alles is nog lekker nieuw, dat was heel fijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super fijn ondanks Corona. We zijn lekker veel gaan wandelen
8
Naam: Pieter Hazenboom
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Was weer zoals gewoonlijk een fijne vacantie. Ondanks de beperkingen
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi en kleinschalig park. Leuk faciliteiten, waar we helaas nu geen gebruik van konden maken ivm maatregelen. Bezoek aan park zeker voor herhaling vatbaar
7
Naam: Sandy van Helvoirt
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
10
Naam: Martine
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer positief! Veel rust en sfeervol parkje
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Was erg leuk.heerlijk vloerverwarming.leuk de lampjes in de bomen van het park.schoon
9
Naam: Anja Otter-Leerintveld
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel fijn geregeld met sleutel buiten openingstijden, vriendelijk en klantgericht personeel. Enige tip is een bedlampje. Hebben genoten en lockdown weer leuker gemaakt. Met goede WiFi konden we tussendoor ook werken en kinderen voor school aan de slag. Een aanrader!
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk en gezellig huisje met een mooi en gezellige zitkamer,ook fijne stoelen bij de eethoek met goede verlichting waar je lekker spelletjes kan doen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fantastisch!
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het verblijf was erg rustgevend. Een heerlijk rustig park, met ontzettend vriendelijk, servicegericht personeel. Het huisje was gezellig, schoon en comfortabel. Absoluut een aanrader.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een prima verblijf gehad. De accomodatie was erg goed bevallen. En hebben ons ondanks alle regels en maatregelen ons goed vermaakt. Veder is de service erg netjes en goed.
9
Naam: Moorman
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een heerlijk midweekje gehad in vakantiepark Schaijk. Prachtige omgeving bij het natuurgebied de Maashorst. Heerlijke wandelingen gemaakt samen met ons hondje. Mooie en modern ingerichte accomodaties. Fijn dat er ook accomodaties zijn waar hondjes zijn toegestaan. Wel jammer dat het restaurant i.v.m. corona gesloten was (ook voor bezorgen en afhalen), het zag er erg goed uit. Zeker leuk om nog eens terug te gaan. Ik hebhet park dan ook bij familie & vrienden aanraden!
9
Naam: Micha
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Last minute een huisje hier geboekt zodat we er toch even uit konden in deze drukke gekke tijden. Leuke omgeving met veel wandel en fietsroutes nabij. Het is overzichtelijk park waarbij de huisjes relatief dicht op elkaar staan zonder dat het storend is. Onze gastheer bij de receptie was heel vriendelijk en informatief en ondanks dat ik de receptie maar een paar minuten heb gezien gaf het een hele goede indruk. Meteen wat wandelroutes meegenomen die we hebben gevolgd maar ook de fietser komt niets te kort. Pluspunten: Vriendelijkheid bij de receptie Stille klok Vaatwasser en oven die als vanzelf werken Snel internet en goede WiFi Modern interieur Vloerverwarming werkt goed en snel Douchestraal leek beperkt maar met een druk op de besparende knop stuk krachtiger Schoon huisje Huisdieren welkom Kan net even beter: Toilet rook beetje vreemd, geur ging ook niet weg Spinnenwebben hier en daar Stof op de tv in de slaapkamer en op de randen van de lamp Gehorig huisje qua kamers. Geluid van buitenaf was goed gedempt.
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Jammer dat de nu flapte zo vuil was en de matrassen zo vreselijk slecht voor ons een reden om niet terug te keren.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi, rustig, kleinschalig park. Ideaal voor een kort verblijf met kleine kinderen of als stel.
7
Naam: Corne Keerssemeeckers
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Onvoldoende opbergruimte in elke ruimte, geen nachtlampje op slaapkamers , geen Vries mogelijkheid. En park was vuurwerk vrij maar de omgeving leek wel oorlog, dit mocht wel vermeld worden bij de site nu nog met een angstige hond gezeten met oud en nieuw maar wel veel geld neergelegd voor een vuurwervrije vakantie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisjes op de foto komen klein over terwijl als je er eenmaal bent het juist hele knusse en mooi ingerichte huisjes zijn. Mooie omgeving.
8
Naam: Albas
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij waren er tien dagen dus misten wat planken in de slaapkamer. En een klein kastje onder de tv zou voor ons ook fijn zijn geweest om wat in kwijt te kunnen. Voor de rest een lekker ruimtelijk en rustig park.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.