Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Schaijk

Vakantiepark Schaijk

Schaijk, Noord-Brabant, Nederland

  • Bosrijke omgeving
  • Unieke vakantiewoningen
  • Met levensecht, indoor speelbos

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark Schaijk scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1279 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1279 reviews

9
Naam: I van der Goot
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk verblijf geweest,heerlijk rustig,mooi park, fijne huisjes. Ondanks dat het voor ons een verbouwingsvakantie was,zijn we toch heerlijk bijgekomen en ons huis is zo goed als klaar.
8
Naam: Johan de Vries
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het straalt rust uit, ligt in een mooie omgeving, je kan er vele kanten op, met de fiets, wandelen of met de auto dr op uit. Is echt wel een aanrader om hier naartoe te gaan.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie nette accommodatie
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De badkamer stinkt omdat ventilatie praktisch niet mogelijk is. Nog veel autos bij de huisjes ipv op de parkeerplaats. Receptie pas om 9 uur open, dat is laat voor het afhalen van de broodjes. Omslachtig om de broodjes iedere dag door te moeten geven. Uitchecken bleek al eerder te kunnen, maar de informatie rondom openingstijden was niet duidelijk en soms tegenstrijdig. Personeel wel heel vriendelijk!
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het Park zag er netjes uit, accommodatie was ook keurig. Alleen in de keuken miste ik ruimte om iets neer te kunnen zetten, alle kastjes staan vol met keukengerei waardoor je je eten en drinken op het aanrecht moet laten staan.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een mooi rustig gelegen park. Erg leuke accommodaties. Met leuke inrichting. Enige minpunt.. de badkamer is wel erg simpel. Had wat ons betreft wel een douchecabine of deur in gemogen. Nu wordt alles kletsnat wanneer je gaat douchen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooie uitstraling, natuurlijk, kleur en sfeer
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
prima verblijf. klein minpuntje geen nachtkastje+lampje bij bed en plankje in douche om wat op te zetten. Rest goed en netjes
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Altijd erg tevreden met Rrompot, enige zijn de kussens, ik heb behoorlijk pijnlijk schouders aan overgehouden, deze waren helemaal plat en hard
8
Naam: C Levering
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig park. Prima rustig gelegen huisje. Geen overlast van anderen. Schoonmaak super gedaan. Erg belangrijk. Vriendelijke mensen. Tip voor de toekomst : een groter winkeltje met verse producten.
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huisje, mooie ligging in prachtige omgeving. Op het park was verder voor onze pubers niets te doen (zwembad, bowling, gamen, air hockey gezelschapsruimte oid) bowling was voor kleintjes.
10
Naam: Anniek Dijkstra
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig park om helemaal tot rust te komen. Restaurant ook prachtig met de indoorspeeltuin. Ons huis was ook schoon en modern ingericht. Super tevreden!
9
Naam: M Cate
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
Leuke accommodatie en netjes park. We misten wel een zwembad, dus wellicht zouden we in de toekomst voor een ander park kiezen. De ligging was wel perfect, allerlei uitstapjes in de omgeving en leuke steden en natuurlijk de prachtige natuur.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
Het was een heerlijk verblijf. Openingstijden receptie waren wel wat beperkt. Als tip, controleer de fietsen voordat je ze verhuurt. Doen de lichten het? Kinderzitje heel? Banden nog vol? Helaas, moesten we nu meerdere keren terug komen. We konden helaas pas op zaterdag middag komen ipv vrijdag middag. Ik werk in het ziekenhuis als verpleegkundige maar wilde me voor het verblijf laten testen op COVID. De testuitslag liet helaas lang op zich wachten waardoor we 1,5 dag misliepen. We konden nu wel met zekerheid gezond en veilig genieten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We misten een gewone schommel. Zoon van 3.5 was net te klein voor het toestellen en de zandbak had niet zijn interesse. In de zomer zal het waterput vast erg leuk zijn. Maar nu in de herfst natuurlijk niet.
10
Naam: Geke Schuurman
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer volledig ingericht huis in mooie ligging met meer dan voldoende uitgangsmogelijkheden.
9
Naam: Marjan Gerding
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk midweekje weg, op een prachtig vakantiepark!
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje zeer basic. Wij misten een lampje bij het bed om even te liggen lezen en een planchet in de douche.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ondanks de corona echt een heerlijke midweek gehad. Genoten van de mooie omgeving en de gezellige huisjes
7
Naam: Wim Schiphouwer
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging park, opmerking accommodatie: Jammer dat de matrassen van slechte kwaliteit zijn, veel last van rugpijn gehad
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
gewoon goed.
9
Naam: Mariska Sassen
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben het heerlijk gehad. En wij hadden de water logde die was heel gaaf.
7
Naam: Henny Holman
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje is netjes en schoon, omgeving wat minder
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Sofie Verhagen-Horsman
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een erg prettig verblijf gehad met onze baby van zeven maanden. Heerlijk rustig en door de ligging van het park konden we direct vanaf het park mooi wandelen!
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
Heerlijk verblijf samen met de kinderen gehad. Mooi park, leuk mooi nieuw huisje. Top!
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
Heerlijk tot rust gekomen en een fijne omgeving, vriendelijk personeel.
8
Naam: Heinrich Cicilia
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging van de huisjes in Schaijk in het bos en aan het water ia heerlijk. Voelt alsof je echt midden in de natuur zit. De inrichting van de huisjes viel ook zeer in de smaak. Wel zou er in de huisjes iets meer opbergruimte aanwezig mogen zijn in de kamers/badkamer.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.