Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantie in Limburg, een veelzijdige ruime provincie!

Vakantie in Limburg

Vakantie in Limburg

U wilt op vakantie in eigen land en zoekt een leuke bestemming. Een regio met mooie natuur en veel mogelijkheden voor sport, ontspanning en uitstapjes. Wat denkt u van een vakantie in Limburg? Roompot heeft in deze veelzijdige provincie ruime, comfortabele bungalows op diverse vakantieparken, in nationaal park Maasduinen bijvoorbeeld, nabij het pittoreske Arcen en in de glooiende heuvels rond Schin op Geul.
Op al onze parken vindt u meer dan genoeg faciliteiten voor een prettige Limburg vakantie. U kunt er uw boodschappen doen, er is een wasserette en hebt u geen zin om te koken, dan schuift u gewoon aan in het gezellige eetcafé. Op sommige parken, zoals Weerterbergen bij Weert en Klein Vink bij Arcen, kunt u kano’s en waterfietsen huren. Op Vakantiepark Leukermeer is een jachthaven en op Buitenplaats Mechelerhof kunt u een duik in het overdekte zwembad nemen. In de schoolvakanties worden op alle parken leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd, zowel voor tieners als voor de kleintjes. Ga gauw naar onze website en ontdek welk park het beste bij uw vakantiewensen past.

Limburg vakantie: sportief, culinair en cultureel

Limburg is een provincie met afwisselende natuur. U kent natuurlijk de heuvels, maar weet u dat er ook mooie bossen, heidvelden en beken zijn? Een vakantie in Limburg leent zich dan ook goed voor lange wandelingen en fietstochten. Voor de fietser die van wat ruiger terrein houdt, zijn er zelfs mountainbikeroutes uitgezet. Een vakantie in Zuid Limburg is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan Maastricht. In deze bourgondische stad vindt u gezellige terrassen en cafés, goede restaurants en veel leuke winkels. Een stadswandeling is zeker aan te raden. Zo komt u op onverwachte plekken, zoals op de oude stadsmuren. Overigens is niet alleen het centrum de moeite waard. Aan de overkant van de Maas liggen het historische Wyck en het moderne Céramique, waar u ook het Bonnefantenmuseum kunt bezoeken.

Zuid Limburg vakantie snel en gemakkelijk boeken

Zuid Limburg vakantie snel en gemakkelijk boeken

Uw vakantie in Limburg kunt u zelf snel en gemakkelijk boeken via de website van Roompot. U selecteert en het park van uw keuze en volgt gewoon de instructies op. Lukt het niet? Geen probleem. De medewerkers van onze klantenservice helpen u graag bij het reserveren van uw Limburg vakantie. Ook met vragen of speciale wensen kunt u uitstekend bij hen terecht.
Het is overigens slim om voor het boeken te kijken of er aantrekkelijke kortingen zijn. Roompot heeft namelijk regelmatig aanbiedingen, zoals vroegboekkortingen, summersales en lastminutes.
Wanneer gaat u op vakantie in Limburg?

Onze suggesties

Weerterbergen

Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark met subtropisch zwemparadijs
  • Midden in uitgestrekte bossen

Klein Vink

Klein Vink

  • Overdekt zwembad en zwemvijver met strandje
  • Kuuroord Thermaalbad Arcen op het park

Résidence Klein Vink

Résidence Klein Vink

  • Luxe villa's en groepsbungalows
  • Kuuroord Thermaalbad Arcen

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.