Weerterbergen

Weert, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark
  • Zwemparadijs
  • Recreatiemeer

reviews

8.2

Vakantiepark Weerterbergen scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 32378 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 32378 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Door omstandigheden ( asfalt werkzaamheden waar wij door jullie receptie over gebeld werden) hebben wij ons verblijf omgeboekt naar een 10 p villa. Een geweldig huis prachtig gelegen, lekker de ruimte voor ons drietjes. We kregen een horeca voucher en de bedden waren opgemaakt bij aankomst. Dus helemaal top. We hadden een early ticket, zodat we om 12.00 in het huis konden, maar dat was helaas niet geprogrammeerd op onze pasjes, bij de receptie is dat op 1 pas gecorrigeerd. Het huis was echt prachtig, maar een paar dingetjes wat minder, de waterdruk viel af en toe weg, waardoor douchen wel spannend was, vooral als je je haar aan het wassen was…. Ik denk dat daar wel iets in te verbeteren is. Waterkwaliteit moet zeker in een vakantie omgeving gegarandeerd zijn. Met name op het gebied van Legionella, het huis had een tijd leeg gestaan ( oven stond nog op wintertijd…) , door de slechte waterdruk was het moeilijk om met name de douches op de bovenste etage goed door te spoelen met heet water voor gebruik. Ook waren de slaapkamers op de bovenste etage niet goed schoon. De wifi viel steeds weg, dat was ook niet echt fijn, gelukkig hoefden we niet online te vergaderen. Buiten deze kleine ongemakken hebben we het echt heel erg naar ons zin gehad en komen zeker terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een heerlijke midweek met veel rust, ruimte en lekkere ontspannende activiteiten voor de kinderen en lekker eten allemaal op het park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje van binnen prima in orde , maar aan de buitenkant bv terras / stoelen en ruiten /kozijnen vol met spinnenwebben hebben zelf schoonmaakspullen gehaald bij de receptie Hiervoor een dikke onvoldoende !!!
7
Naam: Inka
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Volgens de boeking gegevens hadden wij een opgeknapte(restyled) vakantiehuis. Echter hier niets van gemerkt, ik vond het huisje grauw en geen gezellige sfeer hebben. Heel veel vliegen in huis, misschien zijn raamhorren een idee. Verder miste ik ventilatie/airconditioning vooral met de warmte. De woning was schoon bij binnenkomst. De rust op het park was niet altijd aanwezig er werd veel onderhoud uitgevoerd. Verder was de sfeer op de terrassen erg fijn en was er veel aandacht en gezelligheid vanuit de medewerkers. Een fijne vakantie gehad alleen het verblijf was niet wat ik er van verwachtte.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: P. Verveen
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en groen park. Elk jaar komen wij daar graag terug. Verbeter en controle punten. Het onderhoud en schoonmaak viel wat tegen. Ik mis goede structurele controle. 1: Veel spinrag aan plafonds. 2: Ramen binnen en buiten waren te vuil. 3: De lampen in keuken en kamer, gaven door ouderdom/defect te weinig licht om te lezen. Doorgeven en later opgelost. 4: Gemis van stopcontact bij de zithoek. 5: Gemis van dubbel stopcontact boven de tafel. De huidige zit onlogisch aan een muur, waar een slaapkamerdeur problemen geeft bij gebruik van een verlengsnoer.
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje niet schoon. Meubels door gezakt.
9
Naam: Mijna Luif
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig en goed verzorgd!
10
Naam: Patricia Van de luijtgaarden
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een geweldig park, de schoonmaak kan iets beter. De medewerkers zijn supervriendelijk. Er zijn veel faciliteiten voor ieder wat wils.Geweldig terras aan het water !! Wij hebben het geweldig naar onze zin gehad
8
Naam: Corina Pijnenburg
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De site is niet handig
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was weer een fijn tijd op het het park
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben een hele fijne vakantie gehad. Het huisje mag wat gemoderniseerd worden. Verder super vriendelijk personeel!
8
Naam: G.E.C. Lankreijer
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Genoten om er weer uit te zijn en hadden geweldig weer!
10
Naam: Gertie Colin
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park
8
Naam: Diana Molenaar
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het vakantieverblijf was alles behalve schoon, overal spinnenraggen en zeer vuile vloer. De dames van het animatieteam leken niet goed te weten wat ze moesten doen (onervaren) en voor een autovrij park stonden er wel heel veel auto’s bij de bungalows. Het park op zich is een fijn vakantiepark met zeer vriendelijk personeel. Genoeg te doen voor de kids. Lekker eten!
8
Naam: Jack Kroder
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer goede ontvangst. Vriendelijk en erg gastvrij. Hebben hiervoor aantal maal CenterParcs aangedaan. En was de schoonmaak niet optimaal. Huisje was erg schoon en was onze eerste keer op een park van Roompot. Ik kom graag weer terug.
9
Naam: Ricky Dijkhuizen
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een fantastische week gehad. WiFi was slecht en de schoonmaak kon zeker beter. Verder enorm genoten van jullie park en omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust, honden welkom. Putje in douche badkamer was verstopt door haren. Niet fris.
9
Naam: Gerda Van Pelt
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
mooie ruime huisjes, prachtig park en veel privecee. veel voorzieningen.
10
Naam: J.C. v.d. Broek
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mijn bungalow was zeer gedateerd (jaren 70) Slechte bedden. Zeer slechte douche. Maar wel alles schoon en heel.
7
Naam: Ilse
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hadden een huisje met tuinomheining (kindvriendelijk), maar ik kon nergens de sleutel vinden van het hekje. Mijn dochter kon dus gewoon in- en uitlopen. Dat vond ik wat apart!
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een prima midweek gehad! De schoonmaak van het huisje mag wel iets grondiger, je betaalt €50 voor de eindschoonmaak en daar zou je dan 2 uur schoonmaak voor terug verwachten. Sorry, maar dat kan echt beter. Over de afzuigkap een doekje of even goed een stofzuiger onder de bedden door was al een tijdje niet gedaan. Los daarvan zeker genoten. Zelfs of de hete dagen was het huisje nog lekker koel 👍🏻
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
veel privacy
8
Naam: Chris Kok
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
leuk en goed opgezet park
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: G. Gerard Breukelman
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi park. Het huisje was gedateerd, maar daar waren de kosten ook naar!! Binnen was alles schoon, maar buiten was het niet schoon. Vieze ramen en heel veel spinrag langs de ramen en op de vensterbanken. We hebben een fijne vakantie gehad en hopen nog eens terug te komen!!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.