Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Weerterbergen

Weerterbergen

Weert, Limburg (NL), Nederland

  • Groot recreatiemeer
  • Uitgebreid activiteitenaanbod
  • Zwemparadijs
  • Bruisend familiepark
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Weerterbergen scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 14372 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 14372 reviews

7
Naam: B.F. Rijsdijk
Datum: 21 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het huisje is erg aan renovatie/ nieuwe meubelen toe. Scheuren in gordijnen, banken doorgezeten, bedden doorgelegen etc.. . Het huisje was erg vies. Dit hebben wij gelijk doorgegeven en is ook hersteld. Voor dit geld hadden wij betere kwaliteit verwacht.
9
Naam: Marianne Sonnemans
Datum: 21 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijne sfeer met vriendelijk personeel. Leuke dingen voor kinderen om te doen. Verschillend aanbod van activiteiten op een laag drempelig niveau. Animatie team zeer betrokken bij de kinderen. In de avond heerlijk rustig op het park. Park is mooi en vriendelijk ingericht en het parkterrein is erg schoon. Het enige minpuntje is dat de tussen muren van de slaapkamers die tegen elkaar liggen er gehorig zijn.
8
Naam: Wim De Man
Datum: 21 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Voor herhaling vatbaar
10
Naam: I van Vanhove
Datum: 21 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij komen volgend jaar twee weken. We zijn juist thuis en missen het nu al en de kindjes waren nog lang niet uit gespeeld en vonden het super
8
Naam: C. Hordijk-Korporaal
Datum: 21 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij vinden Weerterbergen een geweldig park en zijn er dan ook al meerdere malen geweest, het enige nadeel is toch wel de snelheid in het restaurant. (te weinig personeel want je moet vreselijk lang wachten voordat je geholpen wordt en dan nog eens tijdje wachten voordat je je drankje heb) . Verder zijn wij tevreden over Roompot en gaan dan ook in oktober naar Resort Arcen. Met vriendelijke groet, Corrie Hordijk-Korporaal
9
Naam: Jessica Gans
Datum: 20 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heel fijn kindvriendelijk park, echt een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen maar ook met tieners. Kortom genoeg te doen voor jong en oud!
8
Naam: Audrey van Os
Datum: 20 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Perfecte service toen bleek dat de WIFI niet werkte.
8
Naam: Monique Ribberink
Datum: 20 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie ligging, verouderde huisjes, veel spinnenweben binnen, personeel receptie en supermarkt erg vriendelijk, personeel snackbar en zwembad minder vriendelijk. Maar 1 groot speeltoestel, erg weinig speeltoestellen op het park. Rustig park met voldoende faciliteiten over het algemeen.
9
Naam: Sjm van der Korput
Datum: 20 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
we hebben een fantastische week gehad waar we heel veel hebben gedaan mede dank aan het personeel van heel het park voor de vriendelijkheid en de fijne hulp
10
Naam: Kevin Schoors
Datum: 20 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Op en top vakantiegevoel. Super verblijf in alle vormen van het woord.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.