Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Tot 21:00 uur kunt u ons bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Weerterbergen

Weerterbergen

Weert, Limburg (NL), Nederland

  • Groot recreatiemeer
  • Uitgebreid activiteitenaanbod
  • Zwemparadijs
  • Bruisend familiepark
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Weerterbergen scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 23850 beoordelingen

Bekijk 23850 reviews

8
Naam: Cor IJsendoorn
Datum: 17 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Park met huisjes in een natuurlijke omgeving, met waterpartijen. Dichtbij Weert. Veel wandel- en fietsmogelijkheden. Uniek grafheuvelpark naast de Weerterbergen. Van harte aanbevolen Cor IJsendoorn, Nuenen
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Monique Bakker
Datum: 17 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi en rustig park, schone huisjes, leuk gerestyled en fijn personeel overal. Uitermate geschikt voor jonge kinderen.!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie ligging
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zeer goed de volgende verblijf op Roompot is weer geboekt Gr Maria
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben lekker genoten van het park.Het was jaren geleden dat wij erzijn geweest.Is zeker voor herhaling vatbaar.
10
Naam: Diny Classens
Datum: 16 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hadden hoge verwachtingen en die zijn ook uitgekomen dank jullie wel.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtig park, keurig onderhouden, comfortabele bungalow! Een kleine tip: voor onze doelgroep (60 +) is er iets te weinig verlichting in de zithoek. Het lezen is wat lastig dan.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima weekend gehad. Eenvoudig huisje en wat gedateerd allemaal maar daar was de prijs ook naar. Openhaard is pluspunt. Goede faciliteiten, reden om zeker nog eens terug te komen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.