Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Weerterbergen

Weerterbergen

Weert, Limburg (NL), Nederland

  • Groot recreatiemeer
  • Uitgebreid activiteitenaanbod
  • Zwemparadijs
  • Bruisend familiepark
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Weerterbergen scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 26553 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 26553 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 28 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vind het een mooi park, simpel, maar je hebt alles wat je nodig hebt. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. De omgeving is prachtig en dit was voor ons een reden om na een familieweekend vorig jaar, dit jaar weer met z’n tweetjes terug te komen op jullie park. Het personeel is ook erg vriendelijk. Respect voor jullie harde werk in deze tijd.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Harm Boertjes
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Connie Pijnenburg Cornwall
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Altijd leuk
10
Naam: Frans Jerphanion
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals alle jaren, ik denk dat we al 40 jaar in weerterbergen komen, voelt het als thuis komen, zelfs het interieur is nog steeds het zelfde
7
Naam: Lenny Jansen Spek
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed park ?
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ben al meerdere ,alen op dit park geweest, wilde niet annuleren, Crisis was duidelijk te merken parkbezetting en weinig faciliteiten was reeds bekend
9
Naam: Mary Kramer
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vonden het heel leuk dat we gratis gebruik konden maken van de midgetgolf, verder hebben we ons prima vermaakt ondanks de corona virus.
8
Naam: Gustaaf Vinke
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige locatie, vaker geweest.
6
Naam: Anoniem
Datum: 25 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Slordig dat in deze onzekere tijd de receptie gesloten was. Die horen de bron van het park te zijn en waar je met vragen terecht kan. Sluit dan het park. Net zoals center parcs. We zijn eerder naar huis gegaan. Voelde ons niet op ons gemak. Leek wel of we in quarantaine zaten.
Bedankt voor uw bericht. Wanneer u niet terecht kunt bij de parkreceptie omdat deze gesloten is, is het service nummer bereikbaar. Tevens hebben wij op onze website een pagina aangemaakt waar veel informatie terug te vinden is over het corona virus. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot Vakanties
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Enorm groot aanbod van faciliteiten, en een ontzettend leuk park.
9
Naam: Michael
Datum: 24 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Door corona was het lekker rustig. Heb een fijn weekend gehad
4
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
beter services
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot Vakanties
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks de beperkingen door het coronavirus en het minder goed gepoetste huisje hebben we toch een fijne tijd gehad. Komen zeker nog een keer terug en hopen dan een schone accommodatie met gewassen ramen aan te treffen
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje erg verouderd en niet goed schoongemaakt. Mooi park en mooie ligging.
8
Naam: Sandy Kelderman
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden ons er erg op verheugd om leuke dingen te ondernemen. En natuurlijk Koos Konijn een knuffel te kunnen geven,daar was onze kleine meid wel beetje verdrietig over dat dat niet kon. Als alles achter de rug is en we weer gebruik kunnen maken van alle faciliteiten komen we graag terug om Koos een hele dikke knuffel te geven! Nu krijgt hij deze bij deze van Raven!
9
Naam: Lisa Van Leeuwen
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super ligging en genoeg te doen.
7
Naam: Debby Rutters
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zie vorige blz
7
Naam: Sandra Bergmans
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De verblijven hebben toch een revisie nodig, deuren en ramen hebben hun beste tijd gehad , ook de tuinstoelen en tafel zijn dringend aan vervanging toe.
10
Naam: E. Korevaar
Datum: 22 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden het een verzorgd park!
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Nog altijd een topper voor ons !
8
Naam: M Otichem
Datum: 22 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ligging
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Niettegenstaande het Coronavirus hebben we er toch het beste van gemaakt. Spijtig dat we de 90ste verjaardag van mijn vader niet hebben kunnen vieren zoals gepland, maar kom... hij was toch nog blij dat we even samen weg waren.
8
Naam: M Rijnaard
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk divers park, natuur, sport, kinderen kunnen volop spelen.
10
Naam: Daniella Rijnhart
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben heerlijk geslapen. En heerlijk gefietst in de omgeving. Buitenmidgetgolf gespeeld en we konden online eten bestellen en het werd nog thuis bezorgd ook. Mijn autistische zoon was even teleurgesteld dat het zwembad gesloten was maar heeft het eigenlijk niet gemist doordat we andere dingen hebben gedaan. Wij hebben in ieder geval een hele fijne midweek gehad. Ik wens jullie succes en sterkte in deze coronavirustijd. Groetjes Daniella en Joeri Rijnhart.
10
Naam: Francois de Kerpel
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In deze moeilijke periode hebben we toch kunnen genieten van de rust !
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel plezierig
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.