Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Weerterbergen

Weerterbergen

Weert, Limburg (NL), Nederland

  • Groot recreatiemeer
  • Uitgebreid activiteitenaanbod
  • Zwemparadijs
  • Bruisend familiepark
  • Gratis WiFi
8.2

Vakantiepark Weerterbergen scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12390 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 12390 reviews

9
Naam: Klaas Greving
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hadden een huisje geboekt daar zat de douche boven het bad,ben naar de receptie gegaan of er ook een huisje was met aparte douche . Ze deden helemaal niet moeilijk kregen zo een ander huisje!!! Ik ben geopereerd aan mijn knie nl.
10
Naam: Ad Leeuwesteijn
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De mooie ligging van de huisjes.
8
Naam: Sara Sallaerts
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Ria van der Velden
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij zijn al meerdere keren op Weerterbergen geweest, vroeger al met onze kinderen. Dat is zon 20 jaar geleden, en daarna met zijn tweeen, en nu met mijn kennis. Het huisje waarin wij nu waren heeft nog steeds dezelfde eethoek. De bank is een andere. Wederom mis ik de zachtheid van leuningen. Ik gebruik dan telkens de slaapkamerkussens.
7
Naam: Marco Nieuwmeijer
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het park is echt prachtig, maar het huisje was echt oud. De bank en de bedden waren echt verschrikkelijk.
8
Naam: Wim Geluk
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
fantasties
8
Naam: Jeanny Verhees
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: W.H. Schoonhoven
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
wij komen gauw weer naar de Weerterbergen
9
Naam: A. Sas
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Ronald Muetstege
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vriendelijke sfeer.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.