Weerterbergen

Weert, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark
  • Zwemparadijs
  • Recreatiemeer

reviews

8.2

Vakantiepark Weerterbergen scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 34585 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 34585 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Eerste indruk van de buitenkant huisjes is : gedateerd. Een beetje kamp-achtig. Eerste indruk binnenkant huisjes: gedateerd. Maar met het restylen wel een verbetering. Verder alles aanwezig wat nodig is. Sauna heerlijk! Prachtige locatie aan het water. Genoten van de diverse vogelsoorten. Wij zijn 60+ En hebben 2 weken vertoefd in het huisje wat snel ons “eigen” huisje is geworden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een top vakantie gehad, de game hal was leuk het glow golf ook! Was echt een leuke vakantie
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was een super weekend op de Weerterbergen!!
8
Naam: Danielle Hilgers
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een leuk weekend alleen lastig met zwemmen en qr code afspraak maken, te weinig kleedruimtes lang wachten en vieze vloer
10
Naam: Thomas Peters
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten en we komen volgend jaar zeker terug op dit park
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was een mooi groot huis, schoon en van alle gemakken voorzien. Hebben ook gebruik gemaakt van de sauna, heerlijk. Ik vond de glow golf en 6D theater erg leuk. Fijn restaurant waar we koffie konden drinken.
8
Naam: Ron Stokman
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een gezellig sfeervol park.
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Over het algemeen een fijn verblijf! Het water is mooi en geeft veel mogelijkheden! Alleen de huisjes hebben een vrij simpele uitstraling wat met weinig inspanning volgens mij wel te verhelpen. Ook binnen oogt het erg donker door de kleurkeuzes, daardoor is het niet fris, eerder deprimerend, wat voor mij niet het vakantiegevoel geeft wat ik zou willen. En dat is jammer in zon mooi opgezet en groen park!
8
Naam: Marieke Van Wijk
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het heel.erg fijn gehad. Er was genoeg te doen voor onze 3 kinderen. En vinden het een mooi park met een gezellig sfeer. Helaas bij aankomst in de accommodatie, rook het toilet heel erg naar urine. Ook was de wastafel in de badkamer erg vies. Dit was een erg onaangename verrassing.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: J. Lam
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gast vriendelijk
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Wim Borg
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park is heel mooi met veel groen. Mooie uitstraling. Leuke sfeer. Jammer dat huisjes achterstallig onderhoud hebben zeker 15 jaar geleden gedetailleerd. Wc ruiken niet fris .
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Veel diversiteit aan faciliteiten. Huisjes erg gedateerd. Desondanks wel als een prettig, gastvrij en kindvriendelijk park ervaren.
9
Naam: R. Kuipers
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Praktische zaken wil ik graag even toelichten. -Onder de bedden lag een laag stof / Het geluids niveau vonden we af en toe wel storend, de woonkamer is één klank kast met het weerkaatsend geluid van met onze 14 mensen. (weinig accoustische materialen) alleen de dunne vitrages. Ook het contactgeluid van binnendeuren was af en toe storend (vooral in de nacht) met het afsluiten geven deze een behoorlijke knallende herrie. De ronde sluiting rubbertjes ontbreken in de sponningen? Toiletdeur beneden sluit onvoldoende, hebben we nog geen melding van gemaakt hoor. Hopelijk doen jullie hier je winst mee, waardoor de kwaliteit alleen maar wordt verhoogd. Tot slot, Zoals onze beoordeling aangeeft hebben we ons verblijf als heel fijn ervaren en zeer gewaardeerd. We zullen jullie zeker promoten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Inchecken en uitchecken is perfect. Huisje is echt wel oud, zou wel een make over kunnen gebruiken
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het heerlijk gehad, alleen gingen we eten bij het pannenkoeken huis, we wisten niet dat dit in een heel druk gedeelte lag , wat we niet prettig vonden, tevens vonden we de pannenkoeken niet lekker , erg jammer
9
Naam: Gert
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prachtig park , ruim opgezet , voor kinderen ook ideaal
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
gewoon goed, maar opgeknapt worden
8
Naam: Anja Visser
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Park is leuk voor gezinnen met kinderen, ook volwassenen. Schoonmaak mag echt wel beter, maar of de personeelsleden daar ook echt tijde tijd voor krijgen….misschien bij grotere huizen zoals die van ons een beter idee
8
Naam: Melissa Klein
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Onwijs leuk en gezellig park met vriendelijke medewerkers. Het enige wat ons een beetje tegen viel was het gebeuren met de QR code. Dit niet voor jullie als park hoor want jullie volgen de regels op die zijn opgelegd maar wij vonden het wel heel jammer dat je voor het binnenkomen bij oa the fort fun en de glow in the park golf ook een QR code nodig had waardoor onze dochter niet in de binnen speeltuin kon en naar de glow golf en wij als gezin niet mee konden doen aan de bingo. Ook kon mijn dochter bepaalde activiteiten niet doen omdat deze in de fort fun waren. Zoals ik al zei wij weten dat jullie als park hier niks aan kunnen doen en dat wij persoonlijk ervoor hebben gekozen geen QR code te hebben maar vonden het wel jammer dat eerder genoemde activiteiten hier ook bij hoorden
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel erg naar ons zin, mooie omgeving genoeg te doen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijn verblijf gehad. De animatie en faciliteiten zijn erg leuk, maar de bedden zijn écht aan vernieuwing toe. Ook het bankstel. Eigenlijk alles in het huisje is toe aan vernieuwing!
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi en goed park. Schoonmaak kan beter
9
Naam: Eline de Boer
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super veel mogelijkheiden. Reserveren via de app is ideaal! Kids hebben zich super goed vermaakt. Prachtig natuurgebied naast waar je fijn kunt wandelen en spelen. Mooi park met het meer in het midden...
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een prima midweek gehad op de Weerterbergen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.