Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Weerterbergen

Weerterbergen

Weert, Limburg (NL), Nederland

  • Groot recreatiemeer
  • Uitgebreid activiteitenaanbod
  • Zwemparadijs
  • Bruisend familiepark
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Weerterbergen scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 16149 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 16149 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Groot aanbod van activiteiten en ligging (zwembad, bootjes, speelgelegenheid).
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
goed gegaan leuk iedereen had het naar de zin
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Geroneveerde bungalow is prima. Kleedcabines bij zwembad zijn gedateerd en ronduit vies, met name de vloer (circa 19 uur s avonds). Het zwembad zelf is te klein voor het park. Mooi park gelegen in/tegen natuur.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
een rustig gelegen park met veel mogelijkheden voor activiteiten.
8
Naam: A.G. Bleijenberg
Datum: 23 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prettig verblijf met kinderen en kleinkinderen
8
Naam: Leon de De Mooy
Datum: 23 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Altijd een park wat er goed uitziet. Wij komen m.n in de herfst vanwege de mooie ligging, eekhoorns(helaas niet gezien) en de ruimte van het huisje. Voldoende ruimte en mooi opgepimpt, jammer dat ze dan net het toilet niet effies hebben meegenomen en de laatste paar muurtjes niet geverfd hebben. Het zag er verder keurig uit. Komen zeker nog een keer terug. Prijs kwaliteit verhouding was ook oké.
8
Naam: S. Hoogendoorn
Datum: 23 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben genoten van een heerlijk lang herfstweekend. Dit kwam door de ligging van onze bungalow (nr 40), het mooie weer en een aantal faciliteiten zoals de glowgolf, bowlen, haloween activiteiten voor onze dochter en het mooie park. Onze gerestylde hoekbungalow was prima verbouwd (in een oude zouden we echt niet gaan zitten), lag perfect aan het water met terras op het zuiden. Ik begrijp dat niet alles nieuw hoeft, dus een oude wc is prima, maar vervang ajb na zoveel jaren de wc-bril! Ook een nw droogrek zou moeten. En een goed poets/verfbeurt voor de radiatoren. Het zwembad kan echt niet: geen controle van wie er in gaat (dus ook mensen van buiten kunnen er zo in als ze dat zouden willen, wat ik me niet kan voorstellen), veel te klein voor al die mensen (en daardoor ook heel veel lawaai), omkleedcabines en douches heel vies (in de middag), en maar 5 douches op die honderden mensen! Dus dat betekent in de rij staan en dringen. Laat gasten een klein bedrag betalen voor zwembad of max bepaald aantal uren of iets, maar dit is niet te doen. 1x geweest, nooit meer! Maar als we de 2u in het zwembad buiten beschouwing laten, hebben we het leuk gehad. Is helaas wel een reden om volgende keer iets anders te kiezen, want onze dochter houdt van zwemmen.....
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuk park. Helaas jammer dat er zoveel autos op het park staan en rijden. Ik ben hierin behoorlijk teleurgesteld. Met onze kleinkinderen boeken we bewust een autovrij park. Vanwege alle autos konden de kinderen niet bij de huisjes spelen, want anders raakten ze weer een auto. Ik heb geklaagd bij de receptie, maar er werd niets ondernomen dan alleen waarschuwen. Dit in een aantal gevallen zonder resultaat. Bij de receptie kreeg ik als antwoord dat ze niet alle autos die er blijven staan weg kunnen wegslepen. Dit vind ik een heel teleurstellend antwoord. Ik vind dat er op deze manier geen reclame gemaakt mag worden van een autovrij park. Helaas is dit niet het geval.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super schone bungalow en goede inrichting ervan. Alleen jammer van de WiFi dat deze het niet overal in de bungalow doet en dat het poortje naar de heide niet, zoals op het bord staat, om 8 uur open is. Jullie vragen om de hond buiten het park uit te laten, maar regelen dan niet dat het poortje op aangegeven tijd open is. Dat is heel jammer!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.