Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Weerterbergen

Weerterbergen

Weert, Limburg (NL), Nederland

  • Groot recreatiemeer
  • Uitgebreid activiteitenaanbod
  • Zwemparadijs
  • Bruisend familiepark
  • Gratis WiFi
8.2

Vakantiepark Weerterbergen scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13040 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 13040 reviews

7
Naam: Rhys Hanger
Datum: 30 augustus 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Our accommodation was excellent, plenty of room and clean. There were many activities for kids to do both for free or at a small cost. The park itself was good but looked tired in some places.
8
Naam: Remko Vreekamp
Datum: 12 juli 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zeer ontspannen verblijf, waarin alles soepel verliep. Enig minpuntje was het onderhoud in het huis: niet-sluitende badkamerdeur, lekkende doucheslang, ontbrekende gloeilamp, en slechte TV-ontvangst.
9
Naam: Iain Mackay
Datum: 1 juli 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We have been visiting Weerterbergen on and off for the last 30 years and it was a favourite for our children when they were young, spending hours in the swimming pool and cycling. As we have got older we find the layout allows a very peaceful break, and as the layout has not changed much over the years, there is a real feel of familiarity. The swimming pool is excellent and the on site supermarket and bar excellent for an evening beer. This year the whole family came along, including grandchildren and we had a great time, despite the weather not being at its best. The town of Weert is beautiful with excellent shopping, and a lovely place to have a coffee. Overall, a great place to have a break.
8
Naam: Tim Beuman
Datum: 19 juni 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De accomodatie op zichzelf was goed, maar mijn zoon vond regelmatig een mier in zijn bed, and we zagen ook spinnen en spinnewebben in het huis. Ook zagen we op zn tijd een bosmier door het huis lopen. Niet zoveel, maar iedere mier is er een teveel. Mijn zoon kreeg ook regelmatig insektenbeten terwijl hij in bed lag.
8
Naam: Yvonne Korsten-Moors
Datum: 23 april 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Very friendly staff. Accommodation is great but can do with a refurbishment. Lots of choices for entertainment
10
Naam: Diane Tipper
Datum: 18 april 2017
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Excellent week. House very comfortable. Swimming pool fantastic.
8
Naam: Moira Hutchings
Datum: 13 maart 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We had restful
9
Naam: Sebastian Tabanski
Datum: 13 december 2016
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Swietna obsluga,dobra lokalizacja,komfort i wygoda.Nalezy tylko poprawic bezpieczenstwo wokól osrodka.Zostal zdewastowany prawdopodobnie przez wandali samochód.
8
Naam: Frederic Morel
Datum: 14 november 2016
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
PARC tres sympathique programme varie Personnel ne parle pas francais Mais tres aimable Logement Wfc un peu petit Piscine tres bien
7
Naam: Marcus john Wrycraft
Datum: 31 oktober 2016
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
The pool maintenance contracts need an urgent review. To have the water slide not working for four days is unacceptable. It should have been able to have been fixed within 24 hours.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.