Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Resort Arcen

Resort Arcen

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark
  • Veel faciliteiten
  • Natuurgebieden

reviews

8.6

Vakantiepark Resort Arcen scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8188 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 8188 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Mooi gelegen park met vriendelijk personeel
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging in de natuur, een compact park waardoor alles op korte loopafstand te doen is, het is zeer geschikt voor mensen met kleine kinderen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
Heerlijk!
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Prachtige omgeving, mooi huisje
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
De villa was geweldig. Alleen erg jammer dat de tuinen open zijn. Mijn dochter van twee kon zo de straat op rennen en aangezien er autos rijden en fietsers is dat best gevaarlijk. Verder was alles helemaal top. Enige minpuntje is de internet verbinding. Er wordt gratis WIFI aangeboden, maar erg goed werkte het niet. Dat is wel wat minder. Ook hadden wij voor 16 mensen geboekt en waren er maar 8 kamers opgemaakt. Dat vind ik raar. Het is gek als jullie er vanuit gaan dat we allemaal koppeltjes zijn. We huren niet voor een niets een villa met 10 slaapkamers. Het klinkt misschien als gezeur, maar we hebben het echt helemaal fantastisch gehad! De meiden van de animatie hebben mijn zoontje zeer enthousiast weten te maken voor de kinder disco en dat vond hij helemaal geweldig. Het winkeltje was ook echt super. Alleen jammer dat het tot zondag maar tot 12.00 uur open is en de drie uur pauze is goed bedacht. Alleen had het daardoor wel tot wat later open mogen zijn wat ons betreft. Het zwembad was ideaal. De tijden ook. Wij zijn alle gek op zwemmen, dus van ons had het nog langer open gemogen. Het water was alleen best koud. Nogmaal; kleine dingetjes waar goed mee te leven was. We hebben het geweldig gehad, en we willen zelfs volgend jaar terug komen in hetzelfde huisje. Alleen de open tuin, vonden we wel echt gevaarlijk.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij vonden het een heel groot park met veel mogelijkheden waar we niet veel gebruik van hebben gemaakt maar Zijn wel overal wezen kijken en hebben 2x pizza gehaald die was heerlijk! Verder hebben we omdat het zulk Prachtig weer was heel veel gefietst! Het huisje was prima goede keuken, toilet en badkamer fijne bank goede eethoek maar de slaapkamer viel heel Erg tegen na 3 dagen bijna niet meer lopen door het veel te harde matras en veel te klein wij zijn allebei slanke Mensen maar het bed was veel te smal kon niet lopen langs de bedden ! Zou van 3 slaapkamers er 2 maken dat zou Een stuk beter zijn! Verder heerlijke vakantie gehad heel mooie ligging
8
Naam: Toon Roelofs
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Wij hebben een comfort villa geboekt. Het comfort viel echter een beetje tegen. De kookplaat, de keukenkastjes en de koelkast waren niet goed schoongemaakt. De eetkamer stoelen zijn echt aan vervanging toe. Veel slijtage plekken. Tuinstellen waren ook smerig. Viel erg tegen ivm het zeer goede weer
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
de tuintjes mooi afgeschermd ,geen overlast buren , het winkeltje heeft genoeg keuze alleen weinig vers fruit of groente, leuk of daar te wandelen op het park
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Voor herhaling vatbaar!
8
Naam: Marcel
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Lux verblijf voor een weekje vakantie
8
Naam: Andre Rusman
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Mooi ruim huisje met alles op en aan.Bij aankomst deed de verlichting van de keuken het niet,werd binnen een 1/2 uur gerepareerd .Huis je was goed schoongemaakt.Enkele punten van aandacht (onderhoud/reparatie ) 2 zitsbank schade aan zitkussen ,groene stoel kraakt ,tv slaapkamer geeft veel storing in beeld en bed kraakt.Veder hebben wij ons prima vermaakt.
9
Naam: Cjm van Leeuwen
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huis je kan beter schoongemaakt worden. Achter de prullenbak was het ook vies. Met een doekje binnen 15 seconden zelf schoongemaakt. de ramen aan de binnenkant zat een blauwe waas. Als je met een vinger een streep trok, bleef je deze zien. Er was maar 1 rol toiletpapier voor 3 toiletten.
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Geweldig huisje, ruim , iedere kamer zijn eigen badkamer en een geweldig inpandig zwembad
8
Naam: Eloy
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Net park met veel kindvriendelijke items
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Super vakantie gehad! Enorm genoten met ons gezin!
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
We hebben een zeer prettig verblijf gehad op dit park. Het huisje was compact, maar had alles. Het huisje zelf had echter wel iets schoner mogen zijn. Het park en alle faciliteiten zelf waren top: onwijs kindvriendelijk ook. Onze dochter heeft genoten van de speeltuinen en van de animatie, waarvoor nogmaals dank!
9
Naam: Amanda van Leeuwen
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
In huisje 53 is een kookeiland helaas zit daar geen stootrand op voor kleine kinderen dat is een beetje gevaarlijk. En de dop van het bad had slijtage die moet vervangen worden. DE WIFI code is alleen niet te vinden in het huisje zelf. Verder geen opmerkingen mooie tuin bij het huisje, lekker ruime kamers en de sauna was ook een plus. vriendelijk personeel bij de receptie. Leuke speeltuin. Zwembad klein maar fijn met een glijbaan voor de kindjes.
8
Naam: Mendy Smulders
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Wij vonden het verblijf heerlijk. De accommodatie had niks kindvriendelijke, dus dat was met een kind van 1 heel de tijd opletten. De schoonmaak was echt matig. Vieze wc, vies bad en muren, veel spinnenwebben en stof. Maar we hebben het erger mee gemaakt. Schoonmaak zou in het algemeen meer tijd moeten krijgen. Maar het personeel was zo vriendelijk ondanks de drukte. Het eten was ook super lekker op het park!
9
Naam: Bert Kaspers
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi ingericht resort, met ruime en luxe ingerichte villa in een mooie omgeving.
8
Naam: Cees Klerks
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
de service was goed maar de accommodatie was niet helemaal wat we van jullie gewend zijn. Erg smalle bedden, geen haakjes waar je openstaande deuren mee vast kon zetten(waaien daardoor steeds dicht). Het zou ook wel erg prettig zijn als er wat betere tuinstoelen op het terras zouden staan i.p.v. die kuipstoeltjes. Het onderkomen was ons ziens een beetje erg gedateerd. Het park verder was prima.
8
Naam: Ineke Vervest
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Eten van het grote restaurant zeer slecht. Moest na een half uur zelf maar eens vragen of we eten konden bestellen, terwijl bij de mensen die later dan wij binnen kwamen weL de bestellingen op werden genomen. Na de klacht over het eten werd er alleen gezegd ik zal het doorgeven. Nog geen excuus gekregen. Groenten waren nog veel te rauw en de aardappeltjes waren te droog. Net alsof er een plastic laagje op zat. Bar slecht. Voor ons nooit meer. Snackbar en pizzeria waren wel goed.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Mooi park
10
Naam: Theo Kooij
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Fijn, ruim opgezet park
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
De ervaring was goed, mooi park leuke accommodatie. Al is de paars en groene kleur niet helemaal onze stijl, maar dat was niet storend ;). Enige opmerking aan de schoonmaak is dat de vloer vies was, mogelijk niet gedweild, dus dat zou beter kunnen.
8
Naam: Robbert Schut
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Chris van de Werken
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Fijn huisje, mooie omgeving, bos, heide, de maas . Veel variatie in het landschap
10
Naam: John Spiekerman
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
De Roompot Resort Arcen heeft een goede uitstraling, een prima ligging, klantvriendelijk personeel. De horeca was erg goed van kwaliteit met vriendelijk personeel en de supermarkt zag er perfect uit. De villas waren netjes en verzorgt. Top We hebben daar lekker kunnen fietsen, en wandelen en de omgeving kunnen verkennen. We komen graag nog een keer terug.
10
Naam: Sonja Verswijver
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Het was zeker een heel fijn verblijf enkel een mankement aan de sauna in onze bungalow die niet goed werkte en de deur die niet afsluit. Heb meteen al voor volgend jaar september geboekt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De bedden zijn heel erg hard en daardoor oncomfortabel. Tevens zijn de stoelen ook aan de harde kant. Keukenspullen waren wel erg fijn!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.