Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Resort Arcen

Resort Arcen

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark met uitgebreide faciliteiten
  • Gelegen aan een zwemmeer en visvijver
  • Nabij De Maasduinen en De Peel
  • In de buurt van thema-, speel- en dierenparken
  • Gratis WiFi
8.4

Vakantiepark Resort Arcen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3900 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 3900 reviews

8
Naam: Horizon
Datum: 22 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Klein zwembad met geen glijbanen enzo. Dat is wel heel jammer
9
Naam: Hans Kok
Datum: 22 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
gastvrij, mooie ligging en goede voorzienig in het chalet. Minpunt was dat wij bij aankomst op vrijdag 17 november gevraagd hebben om ons weekend verblijf met een dag te verlengen. Dit was mogelijk als het chalet vrij was, op dat moment was dit het geval. Om bij te boeken moesten we zondag middag terug komen om te horen of dit definitief mogelijk was, wat begrijpelijk is. Zondag middag zijn we dan ook netjes langs geweest het chalet was nog steeds vrij maar de medewerkster kon helaas nog niet zeggen of bij boeken van een dag mogelijk was, niemand van het kantoor was bereikbaar, we moesten maandag om 9.00 uur nog maar even bellen of langs de receptie komen. Dit laatste vonden wij erg vervelend omdat mocht bijboeken niet kunnen dan moeste we wel voor 10.00 uur uit het chalet na overleg mocht dit dan een half uurtje later. Zij kon ook niet zeggen wat de kosten zouden zijn voor deze extra dag. De medewerkster achter de receptie vond alles ook wel erg vervelend maar kon hier verder ook niets aan doen. Maandag morgen toch maar even gebeld, Bijboeken was mogelijk jammer voor het ongemak je moet toch op tijd op en in uiterste geval om 10.30 uur het chalet verlaten. We hebben er zelf wel een leuke dag van gemaakt maar een beetje jammer voor het ongemak rondom het bijboeken van deze extra dag
7
Naam: C. Brauns
Datum: 21 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De accommodatie was niet helemaal schoon. Er zijn 4 afstandsbedieningen voor radio/tv en cd-speler. De bediening van deze apparatuur is een puzzel. De aangetroffen bedden maakten een wat slordige indruk en de matrasbekleding was verre van schoon evenals de bekleding van het meubilair. Onder de banken/kasten in de woonruimte ligt veel stof en zelfs veel kinderspeelgoed.
8
Naam: Christian Bosch
Datum: 21 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: C Hogenaar
Datum: 21 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
voor de prijs/ kwaliteit hebben we gekozen voor het Chalet luxe 4 personen d.m.v. een last minute... Het is ons erg goed bevallen. Netjes onderhouden en de ligging was ook goed. Zeker een reden om volgend jaar met de familie waarschijnlijk te komen.
10
Naam: Christien Wijkmans
Datum: 21 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
accommodatie en vriendelijkheid personeel was top!!
10
Naam: Fong Thach
Datum: 20 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Positief: huisje was schoon, goed onderhouden en compleet. Ook erg sfeervol met de open haard. Park zag er verder goed verzorgd uit. Goede hulp bij de receptie. Locatie / omgeving was ook erg goed. Negatief: We moesten zelf ons gourmetspullen naar de receptie of supermarkt brengen. Op de website staat duidelijk aangegeven dat dit opgehaald zou worden. Volgens mij hebben we betaald voor het gemak, zodat we zelf niets hoefden te doen. Maar al met al was het een fantastisch verblijf!
10
Naam: Ivo Beuvink
Datum: 20 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Stephanie Klerks-Goorden
Datum: 20 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super tijd gehad na wat minpuntjes (lamp stuk, ontbrekende kapjes zout en glansspeolmiddel op) die gelijk zijn verholpen na melding. Hebben wij een super tijd gehad met ons gezin in een zwembadvilla voor herhaling vatbaar!
10
Naam: Frans van Tiel
Datum: 20 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Geweldig relaxed weekend gehad.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.