Resort Arcen

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark
  • Veel faciliteiten
  • Natuurgebieden

reviews

8.6

Vakantiepark Resort Arcen scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9112 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9112 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 19 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Wij waren zeer tevreden een prachtig park kindvriendelijk in 1 woord super
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Hoewel er genoeg te doen was hebben wij bijna heel de week in het wellness chalet gezeten. We hadden rust, luxe en comfort. Alle ingrediënten voor een relax vakantie. We hebben echt genoten en al het personeel op het park was heel vriendelijk. Super vakantie gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
We hadden een leuk huisje en het park ligt in een mooie omgeving, genoeg wandelmogelijkheden vlakbij.
10
Naam: Eric Tap
Datum: 19 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Veel plezier beleefd in de wellness bungalow met kinderen en kleinkinderen. Vooraf laten testen, allen negatief dus konden we in 1 bungalow. Alles was aanwezig en we hebben dan ook een onbetaalbaar weekend gehad. Moet zeggen dat het weer ook mee zat🌞
8
Naam: MiCo
Datum: 19 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ons vakantieverblijf was ruim, luxueus en comfortabel! Er is voldoende privacy en de ligging aan een vijver met de tuin op het zuiden was voor ons perfect! De omgeving nodigt uit voor lange wandel- en fietstochten en er is - ook in Coronatijd - voldoende aanbod van (take away) eet- en drinkgelegenheden. Ook het dorp Arcen aan de oevers van de Maas is vriendelijk en uitnodigend. Nog wel enkele opmerkingen: - bij aankomst was de buitenboel smerig. Is ook gemeld bij de receptie (we hebben aangegeven dat er geen actie nodig was). Gelet op het strenge schoonmaakbeleid (flinke boetes als je vuilnis achterlaat), zou Roompot aan de buitenschoonmaak bij aankomst meer aandacht moeten besteden. - Ook binnen waren er spinnenwebben. - De keuken is sober ingericht (o.a. geen tafellaken of placemats, geen grote pollepel voor soep). Bovenstaande stond echter niet in de weg dat we een weekje lang genoten hebben van Arcen en omgeving!
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Heerlijk ontspannen verblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
In één woord: Geweldig!!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Prima huis in orachtige omgeving!
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Jan Duijverman
Datum: 17 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf in een mooi huisje met fijne sauna. Personeel van receptie, winkel en restaurant afhaalservice was erg vriendelijk en behulpzaam. Top!! Sfeer (verlichting) in de woonkamer kan beter. Helaas was het huis niet echt schoon
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een fijn park goede service, de toegang naar ons huis was NIET prettig. Je moet met een wagentje een bult af met je bagage, veel te stijl voor ouderen. Met de fiets weer omhoog is voor ouderen met hart probleem niet fijn. Dat stond niet in de omschrijving. Beter dat te vermelden!!!! Verder genoten op het park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Genoeg redenen voor een fijne, ontspannen vakantie met onze kleinzoon.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor herhaling vatbaar!
8
Naam: M Adegeest
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een fijne week gehad
9
Naam: Elly Koole
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Wij hebben genoten mooie locatie, ligging, vriendelijke medewerkers en een heerlijk huis. 1 puntje voor aandacht denk aan zout en glansspoelmiddel voor de vaatwasser nu lijkt het dat de glazen erg vies zijn maar dat is niet zo ze zijn dof en lelijk geworden door de vaatwasser
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging van het park
10
Naam: Karin Verwegen
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een super geweldige vakantie gehad! Wij hadden een heel gaaf huisje met zwembad en jacuzzi. Kortom een top vakantie gehad voor herhaling vatbaar! Ook het park ziet er goed en netjes uit met genoeg activiteiten mogelijkheden
10
Naam: Zahida Muhutinova
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Was een heerlijk voorseizoen wandelweekje. Mooie omgeving. Rustige ligging. Fijne sauna. Zou niets voor mij zijn in hoogseizoen. Te dicht op elkaar.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Was comfortabel,schoon we hebben genoten van de rust.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Prachtig gelegen in het heuvelachtig Limburg. Heerlijk gefietst in de omgeving. Volgende keer hopen wij dat er weer meer open mag, wat helaas nu niet mocht ivm covid19. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hebben genoten van de accommodatie en dat is zeker voor herhaling vatbaar
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Fijn verblijf! Schoon en netjes. Ik mis alleen gebruiksaanwijzing van bijv oven, kachel/haard, vaatwasser
8
Naam: H Hofkens
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voldoet volkomen aan de verwachtingen. Mooie ligging en zeer schoon.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
We zijn zeer tevreden. Mooi huis met een geweldig concept. We komen graag een keertje terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
There were ants coming into the house on our final day, clearly this is a known problem as there were traps outside, if it werent for that it would have been a 10. Hire an exterminator.
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Het was gewoon goed, mooie en schone accomodatie. Na covid genoeg te doen in omgeving. Eerste huisje waarbij ik de bedden fantastisch vond en goed heb geslapen. Ik kom graag nog eens terug met mooier weer!
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Goede uitleg over COVID-19 ivm met meerdere in een huis. Receptie bij aankomst, PRIMA. Huisje 12 personen PRIMA. 1 persoon was haar eigen kussen vergeten, prima contact gehad, het kussen wordt terug verzonden. Bij thuiskomst misten 1 persoon een pop, dit ook doorgegeven, pop was gevonden en wordt ook terug verzonden. PRIMA.
9
Naam: Tim Broersen
Datum: 13 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
We hebben genoten in ons huisje en ook buiten het huisje was het allemaal mooi. Ook het personeel van de supermarkt en de receptie was vriendelijk en in voor een praatje
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.