Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen.


Of neem contact op met de gastenservice.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Resort Arcen

Resort Arcen

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark met uitgebreide faciliteiten
  • Gelegen aan een zwemmeer en visvijver
  • Nabij De Maasduinen en De Peel
  • In de buurt van thema-, speel- en dierenparken
  • Gratis wifi

reviews

8.6

Vakantiepark Resort Arcen scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 6498 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 6498 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij vonden het een mooi en schoon park,ook goed vertoeven met kleine kinderen.
8
Naam: Annie Seinen
Datum: 21 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een incasso opdracht te geven aan Roompot vind ik totaal niet kunnen! Daarbij is de vooraf gegeven informatie van het Park geen meerwaarde; heeft meer een commerciële betekenis voor de organisatie zelf. Onderhoud buiten de huisjes heeft achterstand en binnen wordt maar matig schoongemaakt!! Kortom de prijs- en kwaliteit verhouding dreigt hierdoor niet meer in verhouding te staan.
10
Naam: Theo van Dalen
Datum: 21 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
goedemorgen, het verblijf bij U was geweldig, we komen al vanaf de bouw bij u logeren. wel moet ik opmerken dat het huisje deze keer niet in schone staat was. de spiegel op het toilet de ramen niet schoon, vlekken op deuren stofdraden naan het plafond, en op het nachtlampje de pedaalemmer was ronduit vies de kleine tuinstoelen erg gammel, mijn man is er doorheen gezakt. was niet leuk. de douche is zit onder de kalkaanslag. dit zijn wij van u niet gewend, desondanks hebben wij enorm genoten en komen zeker terug
8
Naam: Rene Lotte
Datum: 21 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie omgeving, klant vriendelijk personeel, mooi gerenoveerde chalets
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De mooie omgeving van het park, om te wandelen en te fietsen
8
Naam: J. Klepper
Datum: 21 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi park en overzichtelijk, huisje was ook leuk ingericht (nr 173)
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ik heb een paar fantastische dagen gehad. De ligging is erg mooi voor uitstapjes in de omgeving. Met de gehuurde fiets heb ik heel wat kilometers gemaakt in Limburg en Duitsland. Echt vakantiegevoel gehad. Als ik aan het eind van de middag weer in mijn chalet kwam, was ik moe maar voldaan. Erg fijn dat er dan gelegenheid is om bij de snackbar of in het restaurant te eten. Fijn dat er een keukenpakketje lag met vaatdoeken, afvalzakken, schuursponsje, vaatwastabletten en lucifers. Ik had er niet op gerekend en had alles zelf meegenomen. Een aangename verrassing dus. Ook fijn dat mijn bed al was opgemaakt, zonder dat ik daar toeslag voor betaald had. Persoonlijk vind ik de chalets (buitenverblijven) erg klein. Voor mij geen probleem, omdat ik alleen was. Ik zou het echter niet aanbevelen aan mensen die met 4 of 5 personen op vakantie gaan. Alles wat nodig was, was in het huisje. Plus een vaatwasser, een luxe die ik thuis niet heb. Prima verblijf en hele mooie uitvalsbasis voor het verkennen van de streek.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Leonie Visser-hamelink
Datum: 20 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Onze dochter van 2 heeft zich heerlijk vermaakt in de speeltuin en de kinderboerderij. Ook het zwembad en de jacuzzi van huisje 228 waren echt ideaal. Wel een tip de matrassen zijn een beetje door gelegen. Een matrastopper zou al veel verhelpen of een nieuw matras. En voor de keuken misschien een broodrooster. Maar wij komen zeker nog een keer terug.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.