Bel ons op 088 - 0444999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Resort Arcen

Resort Arcen

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark met uitgebreide faciliteiten
  • Gelegen aan een zwemmeer en visvijver
  • Nabij De Maasduinen en De Peel
  • In de buurt van thema-, speel- en dierenparken
  • Gratis wifi

reviews

8.5

Vakantiepark Resort Arcen scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5977 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 5977 reviews

8
Naam: Angela Struijt
Datum: 18 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Na niet tevreden plek van chalet. Vriendelijk en snel geholpen door de receptie. Animatie was super enthousiast en vriendelijk. 2x een hele leuke musical mogen zien.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Geweldig en heerlijk gerelaxed tijdens ons weekje vakantie.
9
Naam: Teunissen
Datum: 16 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi park, niet te druk. Dat maakt het fijn dat je geen lange wachttijden hebt, onze dochter overal aan mee kon doen, je altijd plek had op het terras. Rust op het park, heerlijk ook snachts. Het strandje is ook erg leuk, heerlijk om daar te zitten. Mijn dochter had wel huiduitslag na het zwemmen in het meer, misschien goed om daar (als meerdere mensen daar last van hebben) eens op te testen? Animatie team was erg goed, erg vriendelijk en laagdrempelig benaderbaar. Hadden allemaal schik in wat ze deden, dat kon je zien. De Jungle Book voorstelling was ontzettend goed in elkaar gezet, goed gespeelt, leuke humor voor kids maar ook voor volwassenen. We hebben daar echt van genoten, en mag gezegd dat het zo leuk is dat iedereen daaraan mee doet, zelfs van de directie. Je kunt zien dat er een fijne samenwerking is, dat stralen jullie uit! Echt complimenten! Voor de kleinere kids (ook mijn dochter van 8) is een uitvoering van 21.30 tot ruim 23.15u wel echt wat laat, wellicht eerder te plannen? Maar misschien lukt dat niet met jullie overige taken, wat ook begrijpelijk is. Wat wij minpunten vonden waren: - schoonmaak, niet heel grondig. Sanitair vernieuwd en wel schoon. - stapelbed, er is geen verhoging, kinderen kunnen er zo uitrollen. Het trapje bij het stapelbed was een opstapje, veel te gevaarlijk, vooral snachts. We hebben daarom onze dochter met matras op de grond gelegd. Dat was wel jammer want ze keek uit naar een stapelbed. - erg licht op de kamers, gordijnen sluiten niet goed aan. We hebben de kamer van onze dochter verduisterd met karton voor het raam. Zelf werd ik sochtends wakker van het licht wat op mijn gezicht scheen. - de bedden zijn erg krap en kort, wij zijn zelf niet groot (ca 1.65) maar toch lag het niet lekker. - jammer dat de veranda achterstallig onderhoud had. Er lag bij de afrastering (groen) zelfs een balk met een spijker erin omhoog! Deze hebben we met de spijker naar onderen gelegd. We zouden erg graag weer komen, hoop we winnen!
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij zijn hier voor de tweede maal gekomen met een groep van 20 met 9 kinderen,en wij vinden het huis uitstekend.Dit vind je niet gemakkelijk ergens anders!
10
Naam: Nathasja Visser
Datum: 16 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super vakantie gehad! De Kids willen nu al terug! Groetjes Nathasja Visser!
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
wij hebben het goed naar ons zin gehadleuke omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima 12 persoons accommodatie, ruim opgezet. Mooi park met leuke animatie, speeltuin en zwembad, speelmeertje voor de (klein)kinderen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Proper , rustig
10
Naam: J. Arts
Datum: 15 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi net park, met luxe, goede voorzieningen. Super vriendelijk service gericht personeel. We hebben zeer genoten van de musical.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.