Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Resort Arcen

Resort Arcen

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark met uitgebreide faciliteiten
  • Gelegen aan een zwemmeer en visvijver
  • Nabij De Maasduinen en De Peel
  • In de buurt van thema-, speel- en dierenparken
  • Gratis WiFi

reviews

8.4

Vakantiepark Resort Arcen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3814 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 3814 reviews

9
Naam: J. Van van den Akker
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Jammer was dat toen wij s-middags in de vakantiewoning kwamen er iemand bezig was mat de renovatie van de WC. Is goed opgelost door de receptie, maar had volgens mij niet mogen gebeuren
8
Naam: R Romijn
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
her chalet was prima,alleen ouder slaapkamer klein. ligging was ook goed,rustige omgeving. alleen twee kleine minpuntjes,haakje in de badkamer om iets op te hangen. en plankje boven bed,voor evt bril .
9
Naam: Claudia Steskens Radar
Datum: 20 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Ine van de Looij
Datum: 19 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: H.A.F. Kok
Datum: 19 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi opgezet maar helaas is het hek naar het bos afgesloten en dus voor niks een huisje met voorkeur dicht bij het hek van de bos uitgang geboekt i.v.m. uitlaten van onze hond, we hadden dus beter aan het begin van het park een huisje moeten boeken. Wij miste een stoffer en blik maar ook de zwabber/dweil, met kinderen en hond moet je af en toe dweilen en zeker als de stofzuiger zo slecht zuigt (volle stofzak?). Een gebruiksaanwijzing van de oven/magnetron zou wel handig zijn, de tekst bij de knoppen is weggesleten dus moet je zelf maar uitvinden waar elke knop voor is. Wij hadden huisje 235, dit heeft alleen een terras achter en een zandwal terwijl bij de buren (nr. 234) een terras en gazon hebben, dit is niet te zien op de plattegrond, daar lijkt alles omringt met gras.
8
Naam: J.A. Wittenberg
Datum: 19 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben een fijne week gehaat erg genoten in het riezort
9
Naam: J.P. de Waard
Datum: 19 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij vinden het verblijf in de comfort villa heel prettig.
8
Naam: Hubert Callewaert
Datum: 19 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Goede ligging in de natuur en met dank aan het mooie weer een rustig verblijf. De bungalow is ruim, en het sanitair is net en onderhouden. Als minpunt noteren we de aanwezigheid van een asbak vol met sigarettenpeuken bij aankomst aan de achterdeur en de wifi verbinding die steeds maar uitviel. Ook was er niets van toiletpapier aanwezig in de bungalow bij aankomst of kregen we als vroeger een pakketje met schoonmaakdoekjes enz. Uit ervaring toch één van de betere parken.
8
Naam: J. van der Stap
Datum: 19 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Betty Smits
Datum: 19 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
voor een midweek mei vond ik dat er erg weinig open was ..winkel s. middags dicht .konden s. morgens nergens koffie drinken ..en dan vond ik ik 350 euro voor 4 nachten hoop geld
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.