Qurios Gulpen

Gulpen, Limburg (NL), Nederland

  • Heuvellandschap 
  • Luxe, gezellige cottages 
  • Dichtbij Maastricht en Valkenburg 

reviews

8.5

Vakantiepark Qurios Gulpen scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 321 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 321 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, rustig, kleinschalig, gezellig sfeervol park en restaurant. Luxe huisjes. Fantastische ligging.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een super verblijf gehad in Qurios! We gaan zeker nog een keer terug komen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi modern vakantiehuis. Prachtig uitzicht. Rondom huis minimale ruimte. WiFi waardeloos. Lekkere broodjes. Vriendelijk personeel.
8
Naam: Hans van der Kolk
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park met fijne ontvangst. Nog wel wat opstartpuntjes mbt de inrichting van ons huisje. Verder zeer tevreden!
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verlichting tussen de huisjes mag beter. Heel jammer vind ik het dat meubels er leuk uitzien maar dat je er niet lekker op zit.
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was heel mooi en heel goed mooie plaats
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ga zo door
9
Naam: Ingrid van Maurik
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed park met goed personeel
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een ontzettend mooi park! Nog een tip, plaats (rubberen of andere )deurmatten buiten daarmee blijft veel vuil/zand etc buiten de deur en het huisje.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park is mooi maar nog niet af. In huisje waarin wij verbleven was het beton nog vochtig waardoor de luchtkwaliteit in het huisje slecht was.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We misten: * een gordijn bij het raam op de overloop (inkijk), en bij het raam in de badkamer (inkijk van buren vanaf o.a. balkon) * haakjes in de keuken voor handdoek/theedoek * een badmat in handdoekenpakket (voor na het douchen (natte vloer) Verder een top accomodatie!! En een mooi park!
8
Naam: Celeste
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige ligging. Heel mooi, luxe huisje met perfecte service zoals opgemaakte bedden, linnengoed wat halverwege de week werd aangevuld. Verrast door de cooker en inductiekookplaat. Hopelijk wordt de uitstraling wat groener nu er speciaal graszaad is ingezaaid. Personeel is erg vriendelijk en hulpvaardig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad op een goed onderhouden, nieuw park. Ben al vaker bij qurios geweest. Zal vaker bij qurios boeken in toekomst. formule spreekt me erg aan.
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park is nog in ontwikkeling maar mooi gelegen. Huisjes zijn nieuw dus nu nog in zeer goede staat. Ontbreekt nog wel aan praktische zaken zoals bijv traphekjes in huisjes met meerdere verdiepingen. Servicegerichtheid mag echt verbeterd worden, Toen er ergens op het park een waterleiding gebroken was en er geen water was werd dit niet gecommuniceerd. Wij kwamen hier zelf achter op het moment dat we een fles wilde maken voor een baby. Bij navraag werd toen verteld dat we wss 3 uur zonder water zouden zitten. Er werd vervolgens echter geen enkele oplossing aangedragen om de tijd te overbruggen, we moesten de volgende ochtend maar contact opnemen met het management. Dit lijkt me niet gepast.
9
Naam: Iris van Krimpen
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg leuk park met veel potentie. Leuke huisjes gelegen in de heuvel. Zeker als de gezaaide planten gaan groeien een erg leuke locatie. Leuke, fijne huisjes om in te verblijven.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park!
9
Naam: Henk W
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Relaxed, mooie ligging.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In principe is park autovrij. Vond het echter prettig dat het parkeren van de auto toch bij de vakantiewoning (oogluikend ?) werd toegestaan. Indien niet mogelijk dan is dat voor mij een reden om niet weer te boeken. Onze vakantiewoning stond achter op het park en dan is het toch lastig om iedere keer heuvelop te moeten lopen voor bijv. de boodschappen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekje gehad, in een mooi en goed gelegen huisje (61). Volgende keer gaan we voor een hillside met wat meer uitzicht. De hondvriendelijkheid is top. Ontvangst en service perfect. Tot ziens!
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heb onze klacht (betreft gesprongen waterleiding en de reparatie duur hiervan) reeds bij de receptie door gegeven, en dit is naar tevredenheid opgelost.
10
Naam: Chaja Hoogland
Datum: 13 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi park, we zijn echt tot rust gekomen, leuke omgeving. We komen zeker terug!
9
Naam: Piet van Wijk
Datum: 13 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gewoonweg prachtige park, verblijven en ligging. Dat je er ook nog een boodschap kan halen is helemaal top
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een hele fijne tijd gehad in het park. 1 tip zou zijn dat er ergens een grasveldje is voor honden. (Omheind)
10
Naam: Piet van Mullem
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie schone huisjes, die voldaan hebben aan mij verwachtingen.
8
Naam: Angelique Tijssen
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park op een schitterende locatie. Minpunten: 1. Betalen voor huisdier maar geen uitlaat mogelijkheden op het park. 2. Brandveiligheid Towerloge , als men zich op de 1e of 2e verdieping bevindt is er GEEN uitweg indien er brand uitbreekt een verdieping lager. Ramen gaan niet helemaal open en er zijn GEEN brandbestrijdingsmiddelen aanwezig. 3. Er is bij een aantal ramen geen raambekleding aanwezig zodat men vol in beeld loopt van de buren. Geen privacy 4. Zeer veel overlast van vliegen in de Towerloge. 5. Trappen te stijl voor een grote hond. 6. -Kwaliteit van het eten vanaf de Take Away is schrikbarend duur en de kwaliteit kan ook beter. Wij vinden 30 euro voor 2 broodjes hamburger en een handje vol patat wel heel veel geld. - Bij de Javaanse sate met friet word alles op elkaar gegooid zodat bij aankomst in ons huisje de patat niet meer te eten was. 7. Wij hadden een aanvraag gedaan bij de receptie en bij het hoofdkantoor voor een ander vakantiehuisje en er werd beloofd dat we teruggebeld zouden worden. Helaas niemand gehoord. 8. Het gemis van een berging is ook groot. Voor de rest hebben wij een heerlijke vakantie gehad en we zijn ons er zeer van bewust dat het een nieuw park is zodat nog niet alles begroeid was e.d..
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.