Roompot Gulpen

Gulpen, Limburg (NL), Nederland

  • Heuvellandschap 
  • Luxe, gezellige lodges
  • Dichtbij Maastricht en Valkenburg 

reviews

8.8

Vakantiepark Roompot Gulpen scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3191 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 3191 reviews

10
Naam: C. Woning-Kolk
Datum: 4 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijk weekend genoten samen met kinderen en kleinkinderen in een fantastische omgeving.iedereen was er erg content over.Komen zeker terug.
9
Naam: Nadia
Datum: 4 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne dagen gehad, mooie ligging, goed gevoel bij de check in en out, mooi dat de planten er nog stonden ook in november, gezellige sfeerverlichting rondom receptie en restaurant alsook in het huisje
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, leuk huisje en netjes
9
Naam: Mark
Datum: 4 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Afwasborstel en handzeep op toilet was fijn geweest
10
Naam: Monique Nieuwenhuijzen
Datum: 4 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben super genoten van ons weekend. Alles super mooi schoon en vriendelijk personeel
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi nieuw park. Toffe accommodatie. 2 tips: Ik miste een klein handdoekje in badkamer voor afdrogen gezicht/handen Ik miste een badmatje om op de staan. Daarvoor nu handdoek gebruikt maar deze zou eigenlijk gewoon aanwezig moeten zijn zodat je geen handdoek tekort komt
10
Naam: Marielle van Ginkel
Datum: 4 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijn verblijf gehad. Genoten van de rust van de omgeving. Heel fijn en mooi park.
10
Naam: Neville Klaassens
Datum: 4 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: A Aalbregtse
Datum: 3 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig. Toppark
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn al in diverse Roompot parken op vakantie geweest maar nog niet eerder werden wij zo vriendelijk ontvangen. Een snelle check-in met een glaasje drinken en een toastje. Een schoon en compleet huisje, niet zoals de vorige keren met de vieze afwas in de kasten, en geen doorgezakt meubilair. Keurig alles verzorgd met, door de terrassen en de schuine ligging van de huisjes, een gegarandeerde privacy en voor iedereen een mooi uitzicht. Een restaurant met gigantische openingstijden met een uitermate vriendelijke bediening en een goede menukaart, uitstekend bereid eten. Een service balie met vriendelijke en behulpzame medewerkers. De mogelijkheid om scootertjes te reserveren (kan op andere parken niet) maar zo weet je wel wat je voor plannen kan maken voor de volgende dag, en personeel wat verstand van zaken heeft om uitleg te geven. Toen we in de avond de TV niet konden bedienen en de service balie gesloten was heeft een restaurant medewerker ons geholpen aan nieuwe batterijen in de afstandbediening. Wat een service, waar vind je nog zulke medewerkers. Wees er zuinig op. Wij zijn beiden werkzaam in de gezondheidzorg en waren getuigen van iemand die onwel was op Uw park. De BHV medewerkers konden wij in actie zien met een verkeer regelaar, een medewerker met een AED en iemand op een scooter om eerst een huisarts en later de ambulance te begeleiden om zo snel mogelijk de weg te vinden.... In één woord petje af. Wij komen hier zeker een keer terug. Tot ziens. Ineke van der Wal en partner Albert Das. Huisje 85 Roompot Gulpen
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een prettig verblijf gehad. Mooi verzorgd verblijf. Vriendelijke medewerkers. Prachtige omgeving
9
Naam: Arjan en Eveline
Datum: 2 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een leuk en goed verzorgd park, mooie en nette woning. Leuke ambiance en vriendelijk personeel. Top locatie en we komen zeker terug. Ook super dat jullie aan to good to go om voedsel verspilling tegen te gaan👌
9
Naam: Ron de Ruiter
Datum: 2 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig huisje in een schitterende omgeving
9
Naam: Rein Wiendels
Datum: 2 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top park
9
Naam: Hans Kloppenburg
Datum: 2 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bijzondere vormgeving vd huisjes
10
Naam: Hans Schotman
Datum: 2 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park Mooi huisje Ja het is nog zo nieuw, kan bijna niet anders Echt om eens terug te komen
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi park, sfeervolle huisjes en rustig gelegen. Goede uitvalsbasis voor Maastricht, Valkenburg en de Duitse steden (zeker rond kerstperiode)
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie huisjes en erg rustig
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park, hippe accommodatie, mooie natuur en omgeving, zeer gastvrij en geweldige service. Komen zeker terug!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een prachtig park,mooi aangelegd. Heel mooi huisje de sfeer,de inrichting en alles tip top schoon. Bij aankomst ben je zeer welkom en bij vertrek vragen ze ook nog of alles naar tevredenheid was.
8
Naam: Wilma van Ingen
Datum: 1 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch mooi park. Mooie opzet en uitstraling. Heerlijk rustig, mooi aangelegd in overeenstemming met de omgeving.
10
Naam: Manon Swagerman
Datum: 30 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk mooi park, geweldige ligging. Mooie, schone huisjes met prima bedden. Eten in het restaurant ook erg lekker en prijsverhouding goed. Het personeel erg gastvrij, klantvriendelijk en leuk met kinderen! We hebben het niet één keer gezegd maar dit park met deze mooie locatie willen we echt nog eens terugkomen!
9
Naam: René Dhr Stuten
Datum: 30 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf als zeer prettig ervaren.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heel fijn vakantieverblijf in een geweldige omgeving
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben echt genoten. Jammer dat we er maar twee nachten waren. Het park is goed onderhouden en schoon. Bij aankomst was ik zeer verrast door het glaasje prosecco waardoor ik mij enorm welkom voelde. Ook bij vertrek nog een attentie. Het eten in het restaurant was heerlijk en boven verwachting. De kinderen hebben ook genoten van de metaaldetector en walkie talkies.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.