Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Klein Vink

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Midden in de natuur
  • Kuur- en beautycentrum
  • Bungalows, villa’s en hotelkamers
  • Uitgebreid activiteitenaanbod
  • Gratis WiFi

reviews

9.1

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 9,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 51 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 51 reviews

9
Naam: M Dijkgraaf
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: J.W. Berkhof
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
jullie moeten echt wat aan de matrassen doen, en het meubilair is ook aan vervanging toe -beschadigd en slechte -vieze kussens op de bank/stoelen , jammer het is een mooie locatie,thermaalbad vlakbij ,huisje heeft een prachtige tuin dus echt + en - punten .
9
Naam: L.A.A Gertsen
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Mieke Kloosterman
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
10
Naam: Inge Hollandts
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
het parkhotel en thermaalbad was meer dan dik in orde een aanrader voor iedereen en ook het ontbijt was meer dan voldoende en ook het eten was heel lekker en heel vriendelijk personeel komen er zeer zeker nog eens terug bedankt alvast voor het fantastisch weekend grtjs
8
Naam: B. Nijholt
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De mooie omgeving om te fietsen en dichtbij Arcen. Ruime opzet van het park. Netjes en schoon park.
10
Naam: Chantal Brake
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
9
Naam: Carla van der Heijden
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ligging, thermaalbad, personeel
8
Naam: Ann Clijmans
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Leuk, proper en voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Marjan Schellinger
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben nu voor de 2e keer heerlijk mogen genieten van het parkhotel Bad Arcen. De hele faciliteit is geweldig, heerlijk termalbad, goed eten. Zowel kwaliteit als prijs. Wij hebben 1 feedback puntje voor het termalbad. Wij missen een bankje in het water van de baden. Wij gaan jaarlijks thermale in Hongarije en daar kun je heerlijk zitten in het termalbad. Dus dat missen wij in Arcen ?? Voor de rest is het heerlijk! Hartelijke groet, Marjan Schellinger
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.