Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

    Open Messenger
  • Telefoon

    Tot 21:00 uur kunt u ons bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit België: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Klein Vink

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Midden in de natuur
  • Kuur- en beautycentrum
  • Bungalows, villa’s en hotelkamers
  • Uitgebreid activiteitenaanbod
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 21165 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 21165 reviews

9
Naam: Gerrit van de Biezen
Datum: 23 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij komen zeker nog weer een keer terug
10
Naam: Ron Diependaal
Datum: 23 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Zeer tevreden geen opmerkingen
9
Naam: T Zonneveld van Enkhuizen
Datum: 23 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben een leuke vakantie gehad waarbij niks ontbrak
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
8
Naam: J.M.M. Vermeeren
Datum: 23 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Verbleven in accomodatie 83. Huisjes zijn toch wel verouderd. (Enkel glas en schilderwerk mag frisser) Voor de huurprijs mag je dan ook geen wonderen verwachten.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Te weinig uitstraling zowel op de kamer als de rest Kamerschoonmalen 2x aan de deur geweest om te kijken af we al weg waren dat kan ook anders
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
De thermaalbaden waren heerlijk. Maar de sfeer, met name vrijdagavond, was er niet helemaal prettig. Mijn dochters, 10 en 12 jaar, voelden zich bij een vrijend koppel in het bubbelbad en schreeuwerige mannen in het Duits en Arabisch niet veilig. En mijn man en ik vonden het ook niet relaxed/ontspannen. Er liepen badmeesters te controleren, maar dat vrijende koppel zeiden ze niks van. Het zwembadpersoneel leek onderling te mopperen, ik kreeg er het gevoel dat ze liever niet hadden dat er mensen in hun bad kwamen. Heb je werk van, bah. De manier waarop ze aangaven dat tegen de jetstream inzwemmen niet mocht was ronduit onvriendelijk. En dan het vrijen wel toestaan...
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Thermaalbad prima. Winkeltje geen assortiment. Prima park op zich!
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
heerlijk gehad, behalve het oude waardeloze matras, ik heb 4 nachten niet / slecht geslapen, de pocketvering drukte regelrecht mijn schouder en heup in, te zacht, heb het wel eens beter bij jullie gehad
9
Naam: D Klein Ligtenberg
Datum: 22 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Bistro mag wel wat gezonder hoop frituur miste wel wat gezonde dingen. En het mag wel wat moderner en luxer worden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijk verblijf geweest, prachtige omgeving, goed verzorgd, alleen matrassen waren waardeloos, slecht geslapen daardoor
8
Naam: Annelies Schokker
Datum: 22 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijn, mooi, compact park. Mooie ligging . Goed personeel erg vriendelijk. Paar onderhoudsovereenkomsten . Leuk huisje . Enige tip ook al is het niet het hoog seizoen is het wel fijn als kids s’morgens of na het eten nog even kunnen spelen in de speelhal ! Zwembad kan wel wat vernieuwing gebruiken . Is wat verouderd . Wat gezelliger maken . En op de grint paden moeten ze nieuw grint strooien want daar zitten gaten in . Voor de rest hebben we enorm genoten . En komen dit jaar nog eens terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben een heerlijke midweek gehad op Klein Vink. We zijn hier vaker geweest. Het vakantieverblijf was gerestyled. Het zag er erg mooi uit. We hebben genoten.
8
Naam: Dory Stempher
Datum: 22 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Ontvangst bij receptie geen camping gegevens ontvangen. Verwarrend door portierloge onbemand. Waardoor verkeerd chaos voor de poort. Omdat je op dit moment niet weet waar je je mag vervoegen. Tijdens ons verblijf werden de hagen gesnoeid - wat ook hoort te gebeuren tbv onderhoud - alleen dat dit nog gebeurt met machines werkend op benzinemotoren in deze tijd wat veel herrie overlast veroorzaakt voor passant en werknemer is wel buiten deze tijd. De toegang en uitgang vanaf kampeerplaats K is moeilijk bereikbaar met een caravan groter dan 6 mee. Door lantaarnpaal op hoek en hagen en opstaand stenen rand waardoor de draai auto met caravan moeilijk te maken is. Op deze hoek staan ook 2 blauwe zeer verwaarloosde vakantiehuisjes. Met vriendelijke groet Ruud en Dory Stempher
10
Naam: Frans van Dam
Datum: 22 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Aanbevelen
Wij hebben het weer super gehad
8
Naam: Piet van Dorresteijn
Datum: 22 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
het ge meldende obstakels en ongemakken zijn het jaar daarop verholpen .dus ze doen toch wat met de meldingen.
8
Naam: Dekker
Datum: 22 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Ontbijt was in het hotel prima verzorgt met voldoende aanbod. Wij hebben in het zwembad s,avonds gegeten maar waren niet onder de indruk vandaar hebben wij dit beoordeeld met een 5.
7
Naam: W.J. Frederiks
Datum: 22 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Huis 103 troffen wij erg smerig aan, dit gemeld hebbende werd er direct iemand gestuurd om eea over te doen . Dit is al de 2e keer , NL afgelopen september hadden we ook zoiets op park Het Soeten Haert Renesse . Ik hoop dat er wat meegedaan wordt . M vr Gr W Frederiks
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het huisje was keurig. Jammer dat er geen servicepakket klaar lag en informatie over het park. Bij de receptie een servicepakket gehaald (omdat ik wist dat dit eigenlijk in het huisje hoorde te liggen). Bij de receptie werd verder ook geen uitleg gegeven over het park. Ook geen excuses aangeboden dat het servicepakket niet in het huisje aanwezig was. Ook jammer dat het zwembad weinig uitdaging voor de jeugd biedt. Jonge kinderen kunnen zich prima vermaken in het zwembad, maar pubers veel minder. Het park ziet er, ook in de wintermaanden, goed verzorgd uit. Medewerkers zijn vriendelijk en natuurlijk een mooie omgeving om te fietsen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Was prima, zeker voor deze prijs
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Hotel park Arcen prima verblijf. Mooie en schone kamer. ThermaalBad is heerlijk relaxen. Een echte aanrader.
9
Naam: Annelies
Datum: 22 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prettig park, mooi schoon en keurig onderhouden huisje (wel iets aan de kleine kant..) mooie ligging, kortom: écht even vakantie!
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi ruim aangelegd park. We vonden het alleen jammer dat onze dochter niet gratis in het thermaalbad mocht
8
Naam: Meta Van Soest05
Datum: 21 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hadden een KVN huisje, vinden de badkamer gedateerd, bedden iets te laag evenals de toiletpot.
9
Naam: Van Ruyven
Datum: 21 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben erg genoten van ons verblijf. Net voor de voorjaarsvakantie was het een oase van rust ;-)
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijn gehad. Zitcomfort kan beter.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zo mooi en sfeervol die nieuwe inrichting .top alleen jammer dat er geen nachtlampje was en nachtkastje maar dat heeft u goed op gelost
8
Naam: RR Bulder
Datum: 21 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Gastvriendelijk heid en services
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.