Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 28548 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 28548 reviews

10
Naam: Theo Jansen
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Een paar minpunten in de Mivakamer mijn vrouw kreeg de kruk van de badkamer niet open omdat deze te zwaar ging dus liet ik hem open en het bed was te laag om uit te stappen vandaar ik thuis al verhoging van 14 cm had gemaakt waardoor het goed ging om op te staan meschien een aandachtspunt voor de anderen gasten.en de rand voor douchewater een veiligsstrip plakken want de hoogte verschil is niet te zien. Vgr.T.Jansen Roosendaal
8
Naam: Tom H
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Heel vriendelijk personeel, met aan de top het personeel in restaurant kloosterhof/hoeve ... De badkamerdeur in de hotelkamer spant zo erg dat het telkens een hels lawaai is snachts om ze dicht en open te krijgen. Laat staan dat een bejaarde mindervalide vast zit in de badkamer 😉. We hebben voor de 2e maal genoten in klein vink. 👍👍👍
9
Naam: Rianne Janssen
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Kamer had iets schoner gekund. En had meer baden verwacht. Al met al, prima gehad.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Beste Roompot, wij hebben heerlijke dagen gehad. U verblijf ligt in een schitterende omgeving. De hotelkamer was echt nog vies, stoffig op de onderste planken en onwijs veel spinnenrag bij het bed. We hebben zelfs een pad naar buiten moeten doen die rond sprong. Misschien is het een mogelijkheid om een aparte ingang te maken voor het thermaalbad voor hotelgasten. De rij was nu heel lang voordat we er in konden terwijl je alleen een bandje nodig hebt. Misschien al bij inchecken een vast bandje geven voor het hele verblijf.
9
Naam: A.M. Meier
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
Wij hebben een prima verblijf gehad. Helaas was de horeca betreffende het diner niet geopend. Maar hierdoor hebben we wel de gezelligheid van Arcen ontdekt. We zijn zeker van plan terug te komen.
8
Naam: Van der Kooij
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit type was erg gedateerd en binnen erg donker. Aan de andere kant begrijp ik het ook wel, want daar was de prijs ook naar. Al met al hebben we een fijne week gehad en heerlijk gegeten.
10
Naam: Aarts
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Hotel, thermaalbaden en personeel top! Komen al vele jaren en nu Jammer dat het gebrek aan personeel merkbaar is. Openingstijden te kort Restaurant de Bron dicht voor diner.
8
Naam: Sylvia van den Bosch-Guijken
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Een gezellig park. Leuke passanten en goede faciliteiten,. Zowel zomers als s winters
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Waarom laat U hotelgasten voor alle extra’s direct betalen? Kan toch beter bij check-out gebeuren? Een sauna-handleiding hangen. Niet iedereen weet wat je best wel en niet na elkaar doet voor een optimaal resultaat van een saunabezoek
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Klein Vink is een mooi vakantiepark van waaruit je prachtige fiets en wandel tochten kunt maken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park voor een gezins weekend. Komen zeker een keer terug
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch.
8
Naam: Tom Vulto
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Gewoon netjes en goed. Tien we om 8 uur aankwamen, konden we ondanks dat receptie al dicht was erin. Complimenten aan soort beveiliger en receptie medewerkster, die ons na sluitingstijd hielp. Ik hoop ook dat u dat compliment overbrengt. We kwamen maandag avond aan. Mijn naam is Vulto. Ik had gekeken op internet en had 2300 uur staan. Bleek dus anders te zijn. Top voor personeel.
9
Naam: Johan van Kleeff
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
Het ontbijt kan iets rijker voor prijs (vers fruit bijv.) prima hotel, schoon en uitstekend personeel
9
Naam: Marian Hendriks
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
het was voor ons de tweede keer,dat we bij jullie verbleven,en zeer zeker niet de laatste.Het was alleen jammer dat de kruiden baden niet werkte,en dat was de eerste keer ook niet.Verder waren er genoeg facaliteiten waar we ons goed vermaakt hebben.Petje af voor de dames die het ontbijt verzorgde,het was erg druk dus de dames hebben heel hard gerend,om alles soepel te laten lopen.Dus bij deze op naar de volgende boeking.Gr marian en ton hendrikx
10
Naam: Rob Cortjens
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
Graag wil ik twee complimenten geven. Ik had een fout bij de reservering gemaakt (waardoor ik feitelijke geen kamer had gereserveerd). De receptioniste heeft direct gekeken of ze het kon oplossen. Snel, effectief en zeer servicegericht. Daarnaast wilde ik eerder ontbijten voor de formele openingstijd. Aan de receptie gevraagd en de volgende ochtend was het bekend bij de dienstdoende medewerker. Alles stond klaar met een grote glimlach. Kortom ik vond het echt super!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Het was oke 👍
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
Erg jammer dat er nergens van te voren vermeld was dat alle eetgelegenheden om 4 uur al dicht waren. Dit is natuurlijk wel erg vroeg als je nog wilt eten en drinken!! Ook het koffiezetapparaat boven in de kamer was erg onduidelijk en geen beschrijving!
8
Naam: edmee
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heel goed bevallen, prachtige omgeving, heel rustig park. Enige minpunt, de badkamer, niet schoon genoeg. Erg jammer.
8
Naam: Conny Boersma
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
zijn hier al verschillende keren geweest maar deze keer viel het toch erg tegen niet de baden die waren prima , maar 19.30 gingen de baden dicht dat vind ik echt een minpunt ,dat maakte de hotelovernachting niet aantrekkelijk voor ons gezien wij normaal gesproken na het eten altijd nog graag gebruik wilde maken van de baden daarbij ging de brasserie om 16.00 al dicht en het restaurant en terras om 17.30 dus je kon nergens meer iets eten of drinken . Na 19.30 alles dicht vind dit echt niet kunnen maar wel de volle prijs vragen voor faciliteiten die er dus niet zijn s avonds. dit was echt een tegenvaller als we dit allemaal van te voren hadden geweten hadden we zeker NIET geboekt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Groots en goed onderhouden.
7
Naam: Ewa B
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Klein Vink is altijd een fijn vakantieverblijf. Deze keer echter slechte schoonmaak (alles was nat en ik had geen MOB); stank in het huisje van de schimmel en ik kreeg geen korting bij het Thermaalbad terwijl dit voorheen altijd wel was als ik mijn pasje van het huis toonde. Ook was er geen afvoer in de douche zodat alles vochtig bleef. De verwarming werkte ook niet helaas.
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het was eenheelijke vakantie. alleen super jammer dat dit jaar het thermaalbad al om 19.30 dicht ging. alleen op vrijdag en zaterdag tot 21.30 ,maar dan mega druk met ander publiek. vorig jaar n a het fietsen lekker kunnen chillen nu kon dat niet!
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
Miste in hotelkamer een waterkoker. Thee zetten in koffieapparaat werkt niet goed. Thee smaakt naar koffie. Vreemd ook dat restaurant dicht is en voor diner niet worden uitgeweken naar klosterhoeve. Niet fijn om buiten het hotel te moeten eten. Volgende keer als het weer dicht is gaan we buiten het park eten
9
Naam: vader van, Angelique Stuart de Roij Leon de Roij
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
RUSTIG natuurlijk zijn er punten die wat minder zijn. Het bed zakte voor mij te ver door , dat ligt ook aan mijn gewicht (115) mijn vrouw vond het prima .de grote slaapkamer had een plafond verlichting van 1 lum denk ik. te weinig, en het zou leuk zijn als men de dubbele achter deur van buiten kon sluiten en openen. verder zijn deze vier en zeventig jarige twee over het geheel best te vree. tot een volgende keer
9
Naam: G.P.A.M. van der Sangen
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Samen met mijn vrouw zijn wij tevreden en voldaan Een paar dagen zijn wij er geweest Ook de gang naar de baden zijn netjes opgeknapt Ik zie dat jullie in Corona niet hebben stil hebben gezeten Verder succes!
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Positieve ervaring
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.