Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Klein Vink

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Midden in de natuur
  • Kuur- en beautycentrum
  • Bungalows, villa’s en hotelkamers
  • Uitgebreid activiteitenaanbod
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13362 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 13362 reviews

7
Naam: C Snoek
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hadden een heel mooi huisje alleen bij binnenkomst zagen we dat deze wel een verfbeurt kon gebruiken van binnen. Bed was keihard er zaten geen toppers op die je wel verwacht op een boxspring. Werd wel opgelost na gebeld te hebben. Er werden een uur later 2 toppers gebracht. Verder leuk park met leuke activiteiten en voor ieder wat wils. Zwembad prima voor een uurtje vermaak met de kinderen. De plek was top, arcen is een erg leuk dorpje en de sfeermarkt was super gezellig. Ook de plaatsen er omheen en de natuur was top! We hadden fietsen gehuurd en hebben daar dan ook goed gebruik van gemaakt.
10
Naam: Chris Linskens
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Lekker tot rust gekomen, mijn dochter heeft enorm veel plezier gehad met het animatie team.
9
Naam: Howard Hameka
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Was hier voor de 27 ste keer en wil toch even zeggen, dat het huisje nu echt mankementen gaat vertonen, stukkende lamp buiten, stukkende lamp in bovenste bed, veel stofwebben,afstandbediening werkt niet goedschimmel in de voegen badcel bijna onderop, urineaanslag in wc pot( heb ik zelf weggewerkt met 1 liter bleek),vloer echt niet schoon, veel stof onder de bedden en mijn buren hadden zelfs last van bedwantsen!! Overal rode plekken en jeuk dagen lang.( huisje 89)
7
Naam: Melissa Mulder
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Autos rijden erg hard op het park.plattegrond klopt niet had een voorkeursboeking gedaan en in werkelijkheid was het heel anders dan op het plattegrond stond aangegeven. en het personeel in de horeca is niet erg snel met het opnemen van bestellingen en brengen ervan.prijs kwaliteit laat ook te wensen over.accommodatie was verder prima.animatie was echter top mijn dochter heeft zich goed vermaakt
10
Naam: Joke Glorie
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
ontspannend
7
Naam: Hasnaa El Makrini
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ik vond de bungalow niet helemaal in orde. Er waren spinnen en mierenplaag en de bungalow rook heel muf. Nachtlampjes werkten niet aan de bedden. Sommige plaatsen nog vuil. Ook de meubels,banken, gordijnen, matrassen zijn verouderd en vuil. Ik stond elke dag 10 min ( n keertje 20 min) vr de deur omdat kaarten niet werken ( was niet gezellig om daar om middernacht te staan). Ik heb dit gemeld aan de receptie, kreeg andere kaarten maar nog steeds hetzelfde probleem. 1 ste Roompotvakantie geboekt en was niet tevreden. Voor de prijs die ik betaalde had ik veel meer verwacht. Graag had ik met iemand contact gehad.
7
Naam: Pieter van Kammen
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
* we vonden het zeer jammer dat bepaalde faciliteiten voor de kinderen te vroeg dicht waren, zoals het speelparadijs en het zwembad . * keukengerei was niet heel schoon, en de vloer en de muren waren ook niet schoon ! kort gezegd, het huisje was niet geheel schoon.
9
Naam: G. vd B
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie accommodatie rust en ruimte om je heen. Voor een minder valide zou er beter gekeken kunnen worden naar ?aanpassingen? Bv het opstapje van buiten naar binnen erg hoog en het meubilair zoals de bank vrij laag om uit op te staan.
7
Naam: C.W. Geevers
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Op een paar punten na geen slecht park. Schoonmaak kan zeker beter. De kussens op de banken zaten erg vol vlekken echt vies. Veel vaat opnieuw kunnen afwassen voor gebruik. De koekepannen zoals vaak erg ranzig en onbruikbaar. Gasfornuis erg klein voor 10 personen. Matrassen erg dun en bedden erg laag zeker voor oudere gasten. en de kussens mogen wel eens vernieuwd worden. Ook was het erg vochtig in de slaapkamers zeker voor mijn man met copd.(rook ook erg muf ). De vloer was zo vies dat even op je blote voeten je zo zwarte voeten had. Kapotte of erg oude tuinstoelen. Verder hebben we het best leuk gehad maar toch deze puntjes als aandacht.
8
Naam: Agj Leus
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super week gehad Personeel is zeer aardig Alles is goed geregeld op het park
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.