Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Klein Vink

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Midden in de natuur
  • Kuur- en beautycentrum
  • Bungalows, villa’s en hotelkamers
  • Uitgebreid activiteitenaanbod
8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11514 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 11514 reviews

8
Naam: Martin Goedertier
Datum: 23 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het enige negatief puntje is het bed die lawaai maakt en uit elkaar schuift. Anders een zeer prettig en aangenaam verblijf geweest. Daarvoor ons dank. Groetjes
9
Naam: Marjolein Colenbrander
Datum: 21 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prettig verblijf, fijne locatie, heerlijk thermaalbad
7
Naam: Antonino Argento
Datum: 20 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Jos Schreurs
Datum: 19 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
we hebben een fijne week beleefd in Arcen
10
Naam: Jean-Luc Hamers
Datum: 18 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Onze kinderen waren er voor het eerst op onze uitnodiging. Het is hen heel goed bevallen want jullie hebben er vier klanten bij. Nu weten ze ook waar wij zoveel uithangen en waarom we daar zijn.
8
Naam: Dirk van der Kooij
Datum: 18 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Sauna mag een iets beter uitstraling, is nu er gedateerd
8
Naam: Trommel
Datum: 18 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijke temperatuur van het zwembad
8
Naam: A.G. Kaam
Datum: 18 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Steeds weer een verademing om hier tot rust te kunnen komen.
8
Naam: Cyrila Beets
Datum: 18 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Top supper...was me eerste keer...zodra ik kan kom ik weer...woon ver ervan af..
10
Naam: Anneke Stylemans
Datum: 18 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
het was zeer leuk om te vertoeven weer :) we hebben er weer van genoten :) wat ik wel jammer vind is dat jullie kastjes zetten voor de slipper in te zetten en de meeste zetten het gewoon aan de trap neer waar ze gaan. je kan er zo overvallen als mensen niet te goed op de been zijn ook maar verder alles in orde . Jullie zien ons volgende keer terug :) :)
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.