Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.3

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 33278 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 33278 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk, veel te doen, gezellig
8
Naam: Marlies Verkruisen
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
FIJNE BADEN EN VERZORGDE KAMERS. JAMMER DAT HET RESTAURANT AL OM 17.00 UUR SLUIT.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Johan C Buurman
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Verbeter hotel en thermaalbad nota mogelijkheid, nu apart afrekenen van eten en drinken als uit het bad naar je hotelkamer gaat, ook koffie in lunchroom kon niet op kamernummer
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Tip: de hotelkamers aan de zijde van de fitness, , schotten tussen de terrasjes vd privacy. En buitenverlichting, en de ventilatie maakt veel kabaal.
8
Naam: Gertie Cremers
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Super mooi hotel, vriendelijke medewerkers , fijne faciliteiten
9
Naam: Jim Grauwelman
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ons verblijf is ons wederom heel goed bevallen en zeker weer voor herhaling vatbaar. Mijn vrouw is minder valide en maakt gebruik van een rolstoel. Korte stukjes kan ze nog wel lopen. Wat wij als heel prettig hebben ervaren is de beschikbaarheid van de rolstoelen die wij in het zwembad konden gebruiken. Ik kon haar zo van de kamer naar het zwembad brengen maar ook van het bedje naar de bassins. De kans op uitglijden hebben we daar door tot bijna nul kunnen reduceren. Het ontbijt was zoals gewoonlijk weer voortreffelijk. We komen zeker weer terug. Mvg Jim Grauwelman.
9
Naam: Annie S
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Top dagen gehad.
8
Naam: Inge
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Het is een mooi hotel maar voor de kamertoegang een lager cijfer omdat dit slecht werkte. Met de sleutel ging het prima.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Erg fijne vakantie gehad in het hotel! Alles was heel goed geregeld, park lag er mooi en schoon bij, hele mooie omgeving en aardig personeel. Zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen!
8
Naam: Inge Bellosguardo
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie accommodatie verzorgd en schoon. Keurig onderhoud en fijn verblijf.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Mooie hotelkamer en fijn thermaal bad om te ontspannen na een dagje fietsen.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Sauna prettig , gemis van airco op de kamer. Thermen heeft geen sfeer . Schrale uitstraling. De sauna was beter. Gebrek aan saunaregels en informatie. Veel bezoekers weten niet hoe de sauna werkt. Verkeerd gebruik. Koffie is vies in het ontbijt restaurant, echt niet te drinken. Het terras bij restaurant de Bron lag tijdens ons verblijf vol met troep en peuken. Wordt niet geveegd. Gesloten restaurant op de maandag avond. Wij hebben ons verder goed vermaakt met wandelen en eten in Arcen zelf. De barman was heel attent en vriendelijk. De sauna en de rust daar vonden wij heerlijk. Drie dagen is lang genoeg.
8
Naam: Dennis Raaijmakers
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Fred van der Krogt
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Freddy Deleersnyder
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
We komen zeker nog terug. Nu was ik er samen met mijn vrouw , maar we komen terug samen met onze vrienden.
8
Naam: Astrid van Riemsdijk Gorter
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Mooi hotel met goede faciliteiten. Helaas kan je hier en daar merken dat er een personeels probleem is. Maar ik ga zeker terugkomen.
7
Naam: Karel de Bruijn
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
kamer was erg donker qua inrichting en de verlichting was niet voldoende
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Cobi Berends
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Wij waren zeer tevreden over ons verblijf. Bij aankomst vonden wij de bewegwijzering niet overduidelijk, zeker het check-in point was voor ons niet in 1 keer te vinden, waardoor ik ( minder valide) onnodig ver heb moeten lopen. Dat kan beter
7
Naam: Bastian Spriel
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Fijn wellness resort, Wel vonden wij de informatie bij aankomst te weinig, wij wisten niet goed waar we heen moesten en hoe het werkte als we naar het welness gedeelte wilden. Het restaurant had goed ontbijt. Wel hebben wij het als zeer vervelend ervaren dat als je wilt avond eten je helemaal het park af moest terwijl je kiest voor een relaxt vakantie. er was geen mogelijkheid in het hotel te eten want de kok was er maar tot 17:00 en het restaurant van het park was maar voor de helft open dus steeds geen plek. Ook hebben wij het als zeer vervelend ervaren dat een deluxe kamer een 2 persoons bed heeft dat eigenlijk 2 bedden zijn die aan elkaar staan. Deze bedden hebben beide wieltjes dus als je tegen elkaar aan wilt liggen ligt er 1 zo op de grond omdat er een gigantisch gat in het midden komt. De kamer vonden we wel heel mooi en het welness center schoon en goede faciliteiten. Maar geen herhaling voor ons helaas
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We hebben weer een heerlijke vakantie gehad. De kampeerplaats was aan de kleine kant, maar dat heeft de pret niet beïnvloed. Wij komen zeker weer een keer terug.
10
Naam: Marjel Timmermans
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische tijd gehad.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super tevreden over de minder valide kamers
9
Naam: Bert Zetzema
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf gehad
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Schoonmaak van de kamer viel mij wat tegen, maar na melden keurig en gelijk opgelost. Dat restaurant de Bron dicht is doordeweeks in de avond is raar. Je moet dan toch naar buiten. Aangezien park en camping ook vol zijn is het vechten om een plekje en savonds een drankje doen zit er ook niet in. Zeker een verbeterpunt. Verder een heel fijn verblijf gehad en het algemeen is echt wel goed.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.