Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.3

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 36461 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 36461 reviews

10
Naam: Menko Wijnen
Datum: 1 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch. We waren er voor de 3e keer in korte tijd.nu als familieuitje
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf, alleen de roosters rondom de zwembaden mogen vaker schoongemaakt worden. Elke keer dat ik ben geweest, zitten er iets teveel haren altijd in de roosters.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Fijn om als enigszins moeilijk lopende vrouw mij zo prettig te kunnen voelen. Rustige enheel vriendelijke omgeving om te vertoeven. Hopelijk tot nog een keer
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ontbijt was om 9.45 bijna helemaal op en werd niet meer aangevuld. Ik zag dat er bijna geen personeel was en daardoor konden mensen niet aan een tafel zitten omdat er niet opgeruimd kon worden
8
Naam: Sandy
Datum: 31 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk hotel met ruime kamers en dag entree voor de thermaal baden zijn inbegrepen, gedurende het verblijf. Toen wij er waren was er net een nieuwe kok waardoor wij pas laat konden eten. Het ontbijt was goed maar de kaas en vleeswaren waren uitgedroogd en leek niet vers ook de vruchten waren niet vers en glazig, verder voldoende keus dus wat anders genomen. wij hebben het heerlijk gehad en komen graag nog eens terug.
10
Naam: Bert Waard
Datum: 31 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf gehad in hotel Arcen ( wellness) Genoten van het verblijf en wellness centrum, Echt voor herhaling vatbaar , alles tip top in orde daar , lekker ontspannen weer naar huis🥲
10
Naam: Rien Glastra
Datum: 31 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
wij vinden t heerlijk om bij jullie te zijn ontspannen rust drankje en lekker eten prima kamer alleen slappe bedden gr rien glastra
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk thermaalbad
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We waren hier voor de 11 de keer. Het bevalt ons altijd erg goed.
9
Naam: Sharon van Duuren
Datum: 30 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Het was heel erg ontspannend. De sfeer, de rust en temperatuur was heerlijk. Ook de hammam massage is een aanrader! We zijn zen thuis gekomen. De brasserie is alleen geen aanrader helaas. Aantal jaren geleden nog wel. Nu hebben wij 3 kwartier tot een uur op ons eten moeten wachten en het was niet eens lekker. Mijn man heeft toen snachts overgegeven ervan en ik heb niet alles opgegeten.
8
Naam: Doyna Vermeule
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Bij de brasserie zijn ze redelijk snel met bedienen, maar voor een tweede ronde, moet je lang wachten helaas. En toen we een massagebehandeling wilden reserveren, zat alles vol. Dat was wel even een teleurstelling. Voor de rest hebben we weer een heerlijk verblijf gehad. Alleen mag er wel iets beter gestofzuigd worden op de hotelkamers. Mvg Mvr Vermeule.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk voor je lichaam en geest !!!!
9
Naam: Marcel Pijper
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Robert Haverhoek
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een mooi rustig park, een park om nog eens terug te komen..👍😀
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Esther Wiekken
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Brenda Klinkum
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heerlijk ontspannen
9
Naam: Bert Kroes
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
We komen heel graag in Arcen. Klant vriendelijkheid. Rust.En Het thermaalbad. En dan afsluiten met een goed ontbijt.
8
Naam: Bert Heijerman
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Ano
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Zeer ontspannen
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een heerlijk verblijf gehad. Warmte een weldaad voor het lichaam. Zal het zeker door vertellen aan familie en vrienden.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles is goed geregeld
7
Naam: Wil Schippers
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prettig park zijn hier al een aantal keren geweest alleen was dit huisje wat gedateerd zeker wat de badkamer betreft lekkende wc en douchekraan en waarom weet ik niet maar de vloer van de badkamer kon ik eerst gaan dweilen zo nat was die.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.