Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.3

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 33261 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 33261 reviews

10
Naam: Freddy Deleersnyder
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
We komen zeker nog terug. Nu was ik er samen met mijn vrouw , maar we komen terug samen met onze vrienden.
8
Naam: Astrid van Riemsdijk Gorter
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Mooi hotel met goede faciliteiten. Helaas kan je hier en daar merken dat er een personeels probleem is. Maar ik ga zeker terugkomen.
7
Naam: Karel de Bruijn
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
kamer was erg donker qua inrichting en de verlichting was niet voldoende
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Cobi Berends
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Wij waren zeer tevreden over ons verblijf. Bij aankomst vonden wij de bewegwijzering niet overduidelijk, zeker het check-in point was voor ons niet in 1 keer te vinden, waardoor ik ( minder valide) onnodig ver heb moeten lopen. Dat kan beter
7
Naam: Bastian Spriel
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Fijn wellness resort, Wel vonden wij de informatie bij aankomst te weinig, wij wisten niet goed waar we heen moesten en hoe het werkte als we naar het welness gedeelte wilden. Het restaurant had goed ontbijt. Wel hebben wij het als zeer vervelend ervaren dat als je wilt avond eten je helemaal het park af moest terwijl je kiest voor een relaxt vakantie. er was geen mogelijkheid in het hotel te eten want de kok was er maar tot 17:00 en het restaurant van het park was maar voor de helft open dus steeds geen plek. Ook hebben wij het als zeer vervelend ervaren dat een deluxe kamer een 2 persoons bed heeft dat eigenlijk 2 bedden zijn die aan elkaar staan. Deze bedden hebben beide wieltjes dus als je tegen elkaar aan wilt liggen ligt er 1 zo op de grond omdat er een gigantisch gat in het midden komt. De kamer vonden we wel heel mooi en het welness center schoon en goede faciliteiten. Maar geen herhaling voor ons helaas
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We hebben weer een heerlijke vakantie gehad. De kampeerplaats was aan de kleine kant, maar dat heeft de pret niet beïnvloed. Wij komen zeker weer een keer terug.
10
Naam: Marjel Timmermans
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische tijd gehad.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super tevreden over de minder valide kamers
9
Naam: Bert Zetzema
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf gehad
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Schoonmaak van de kamer viel mij wat tegen, maar na melden keurig en gelijk opgelost. Dat restaurant de Bron dicht is doordeweeks in de avond is raar. Je moet dan toch naar buiten. Aangezien park en camping ook vol zijn is het vechten om een plekje en savonds een drankje doen zit er ook niet in. Zeker een verbeterpunt. Verder een heel fijn verblijf gehad en het algemeen is echt wel goed.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park met goede voorzieningen. Rust en ruimte zijn zeker kernwoorden. Ook voldoende horeca aanbod en fijn dat je als hotelgast onbeperkt van de thermen en sauna gebruik kan maken.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Combi van hotel en thermaalbaf geweldig.
10
Naam: Mirjam Verkaik
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gezellige sfeer op het park en onder de mensen! Leuk opgezet, met het water tussen de huizen en paadjes. Terras met minigolf en Jeepjes erbij is ook heerlijk om als ouders te zitten en je kinderen zien genieten van de speeltuin en andere activiteiten die daar om heen geregeld zijn voor de kids! Top vakantie! Dank!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn groot opgezet park met veel faciliteiten. Jammer dat de fietsen alleen voor 1 of 3 dagen te huur waren. En niet voor 2 dagen. De badkamers waren echt vies, het water dat op de vinyl vloer gemorst was kon nergens naar toe getrokken worden. Dat bleef dan liggen. Was handiger wanneer er een putje was.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig hoor, een overnachting in de familie kamer. Super veel gebruik gemaakt van het arcenbad. Ontbijt en lunch helemaal prima. Maar diner vonden wij matig.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Kevin Cnaepkens
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
EEN HELE TOFFE WEEK GEHAD
9
Naam: Yves Jones
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Leuk park met veel voorzieningen bij de receptie waren ze niet altijd even vriendelijk en liep het een beetje stroef we stonden op een bepaalde dag met 2 op dezelfde kampeerplaats bij navraag waren wij in het systeem uitgecheckt terwijl we geboekt hadden tot 8/8/22. Onze elektrische fiets werd gestolen op het park en kregen enorm veel steun van de manager van het restaurant Kloosterhoeve en de security die ons hielp zoeken om de fiets maar helaas is die niet meer uitgekomen.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Gastvrijheid
Prima verblijf. We hebben genoten. Alleen het wachten voor de lift duurde soms erg lang, als klein minpuntje.
5
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Beter schoon en stof vrij maken! Beter controleren of er reparaties gedaan moeten worden.
Uw vakantie op Klein Vink is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Loes
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Was een fijn weekje weg lekker de ruimte voor het huisje. Kajak zwemmen en karper vissen voor de deur. Heerlijk genoten!!
9
Naam: Roger Vt Veen
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park we hebben een fijne week gehad
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Gastvrijheid
Wij hebben ontspannen kunnen genieten van ons verblijf.
8
Naam: A Koerkamp
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend gehad genieten van het strand water en de rust Heetlijk
9
Naam: Y. de Bruijn
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was echt een top week! Bij kleine vink Arcen (villas waren perfect) mag wel meer animatie voor 9 jarige ! En het zwembad wat uitgebreider. ! De rest was het echt zoo top! En wil ook echt vriendelijkeheid in de supermarkt een 9 geven. Bedankt Roompot voor de leuke vakantie week!!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Omdat wij veel overlast hebben ervaren van groepen (hard praten/lachen/muziek tot in de nacht) die in de buurt van ons huisje verbleven valt het cijfer lager uit. Het huisje was prima en de voorzieningen ook.
10
Naam: G Geurts
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was heel goed

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.