Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Havenresort Terherne

Terherne, Friesland, Nederland

  • Scheepshaven
  • Watersporten
  • Nabij Heerenveen

reviews

8.9

Vakantiepark Havenresort Terherne scoort gemiddeld een 8,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 402 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 402 reviews

10
Naam: Joop Toe
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Netheid service en rust
9
Naam: Marcel van Berkum
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Aan een haven unieke locatie ook indeling huisje en inrichting een aanrader.
10
Naam: Platje
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super!
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Frans van Rijt
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel rustig park
10
Naam: Marieke Van Grotel
Datum: 31 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Uitstekend verblijf, leuk huisje en de manager van het park was super gastvrij, makkelijk te bereiken en zeer behulpzaam. Huisje had redelijk wat stof met name op plaatsen waar je niet vaak komt zoals de schilderijen of onder het bed. Bepaalde spullen die op de lijst stonden ontbraken. Het internet was super slecht! Dit is echt iets voor wat nu heel belangrijk is en dus aan te raden om hier in te investeren. Al met al hebben we het prima naar ons zin gehad en kunnen we het park zeker aanbevelen. De manager was zeer “hospitable” en professioneel. Dank voor alles een voor nu een super goed 2021 toegewenst.
9
Naam: Helma van Bijsterveldt
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Havenresort Terherne heeft een fantastische ligging met een geweldig uitzicht over de haven, waardoor je direct in de vakantiestemming komt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een mooie omgeving, leuk huisjes met de woonkamer boven zodat het uitzicht mooi is. Het huisje is schoon met veel stopcontacten. Een paar minpuntjes, de bedden/matrassen schuiven heel eenvoudig van het bed af zodat je meerdere malen per nacht je matras moet goedleggen en het zou op zich wat fijner zijn als er een grotere bank in het huisje zou staan. Voor een 4 persoons huisje kan je eigenlijk geen van allen echt comfortabel zitten.
10
Naam: H Man
Datum: 22 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ons huisje op Terhernehaven was brandschoon, prettig , goed te verwarmen kortom: we hadden een fantastisch verblijf!
8
Naam: Cor van Heerwaarden
Datum: 22 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Sonja De Brouwer
Datum: 1 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
het was een rustig park nu het huisje was schoon super vriendelijk personeel zaterdag ochtend even contact gehad omdat de vloerverwarming het niet deed s middags was het meteen opgelost super service
9
Naam: Hjgm Jagielnicki
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor ons was het perfect.
10
Naam: Antoon Punt
Datum: 13 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De havenhuisjes voor ons al jaren een mooie unieke ervaring met veel uitstraling, ligging en inhoud. Belangrijk is dat de nieuwe vlag het bijzondere karakter zal behouden
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alles was perfect, zelfs het weer, en ondanks alle restricties qua Corona hebben we een heerlijke week gehad.
9
Naam: van Hemert
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een knus huisje en vriendelijke beheerders met vooral de ligging in een knus dorpje. Voor herhaling vatbaar maar dan in betere tijden en in de zomer.
10
Naam: G-J Rebel
Datum: 7 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het meedenken en het ook uit voeren .Wij gaan met regelmaat een aantal dagen vissen en voor ons is dit een van de meest perfekte lokaties voor een Roofvis visser.Speelt heel erg ook mee de veiligheid van de haven .
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg mooie omgeving en een leuk huisje.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Over het algemeen prima, met name de ligging. Met een paar kleine aanpassingen zou het goed zijn: fatsoenlijke WiFi, een filterkoffiezetmachine is echt uit de tijd, 2 fatsoenlijke stoelen (de rieten tuinstoelen zitten niet heel fijn). En ik zou eens denken over nieuwe bovenkanten van het bed, deze stoffen boarden zijn niet echt hygiënisch.
8
Naam: Ron Szalata
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf. Fijne locatie. Vriendelijke ontvangst. Negatief: slechte wifi
10
Naam: Josselyn van Stokkum
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Superleuke huisjes, heerlijk aan het water. Lekker rustig en genieten. Traphekje was fijne bijkomstigheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi schoon huisje op een mooie plek en dat in deze Corona tijd. Personeel staat voor je klaar
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een mooi, schoon en gezellig huisje in een bijzondere omgeving.
9
Naam: Hanriët Eppink
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
wij vonden het een prettige omgeving een leuk huisje helaas vonden wij de stoelen en het bankje niet prettig om op te zitten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige plek voor een relaxte vakantie
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
de ligging
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vriendelijk personeel. Invalidehuisje was prettig voor mijn ouders. Bedbank in woonkamer sliep heerlijk. Stoelen vond ik niet erg stabiel (zeker voor een invalidehuisje) en je kon nergens de hand- en theedoek ophangen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne vakantie gehad !
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.