Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

2 parken 12 Verblijven

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Filters

Prijs
Aantal slaapkamers
Speciale wensen
Meer
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

2 parken 12 Verblijven

Samen genieten in florissant Flevoland - Bekijk onze vakantieparken in Flevoland!

Het mag dan misschien de jongste provincie van Nederland zijn, maar dat betekent allerminst dat Flevoland weinig te bieden heeft. Wat dacht u van een excursie door de uitgestrekte natuur van de Oostvaardersplassen, een spetterend uitje naar attractiepark Walibi Holland of Luchtvaart-Themapark Aviodrome of gewoon een dagje ontspannen op het strand? Al dit leuks is te beleven vanaf het fraaie vakantiepark in Flevoland dat Roompot rijk is.

Spetterend Zeewolde
Aan de langgerekte Veluwerandmeren ligt Zeewolde. De plaats 3 meter onder zeeniveau biedt een breed scala aan activiteiten in de omgeving. Zo kunt u een zeiltochtje maken naar eiland De Zegge, op reeënsafari door het bos, een wandeling maken door de steentijd of gewoon heerlijk ontspannen op het strand van het recreatiemeer.

Midden in de natuur ligt Golf- en Villaresort Harderwold. De luxe villa’s bieden ruimte aan 4 tot 10 personen. Direct naast het park ligt een fraaie golfbaan met 18 holes en op het water rond het park kunt u in alle rust een hengel uitwerpen of varen met een sloepje.

Recreatief Biddinghuizen
Het dorp Biddinghuizen is vernoemd naar het dorp Bidningahusum. De belangrijkste toeristische trekpleister van Biddinghuizen is Walibi Holland, het rollercoasterpretpark van Nederland.

In dit dorp ligt Resort Zuiderzee. Op Resort Zuiderzee is er genoeg te beleven. Zo kunt u er volop genieten in de frisse buitenlucht. Het aangrenzende Veluwemeer biedt daar tal van recreatiemogelijkheden voor, zoals vissen, windsurfen en het maken van een boottocht.

Meer dan vakantieparken in Flevoland
Weet u nog niet zeker waar of wanneer u op vakantie wil? Geen probleem! We hebben vaak nog mooie last-minute in Flevoland aanbiedingen waardoor u het keuzemoment nog even kunt uitstellen.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.