Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13402 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 13402 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne midweek gehad.👍👍
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Voor ieder wat wils
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een geweldige week gehad . We zijn al een paar keer bij de roompot geweest . Op naar de volgende keer
7
Naam: Wichert Bannink
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en ruimte met het nodige vertier.
9
Naam: Piet Pauw
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een hele fijne midweek gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi huisje nr 13
10
Naam: G.P.M. Rijneker
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een heerlijk ontspannen vakantie
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was prefect behalve de radiator in de douche deze is roestig en ziet er heel goor uit chalet 213
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park de douche scherm vind ik niet goed in de badkamer liever gewone douche
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park goede service lekker eten goede winkelvoorraad
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is heel goed geweest, wat vooral te maken heeft met de ligging en de natuur. Mooie ligging van het huisje. Makkelijk in- en uitchecken
8
Naam: P Linders Linders
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: G.J. Stam
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Menno Kuilman
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zelf gingen we de eindschoonmaak doen, zo bespaar je € 69,95. En dat was maar goed ook, want dan zie je hoe er is schoon gemaakt. Als ik daar een cijfer voor moest geven kom ik niet verder als een onvoldoende. Jammer maar helaas.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Kan met de anwb kaart niet op een comfort plaats staan,ook niet met bij betaling. De douchen zijn heel klein, en niet een plankje, om de douche benodigd heden neer te zetten.
10
Naam: J. Schaik
Datum: 22 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het heel fijn gehad op het park en de omgeving waar we heerlijk gefietst hebben op de min puntjes na die ik aangegeven heb, tot de volgen de keer.
7
Naam: Ineke Bokhorst
Datum: 22 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Muffe slaapkamer en ontzettend veel spinnerag in het gehele onderkomen. Maar begrijp ook niet waarom ik als oudere, voorkeurskosten moet betalen voor het hebben van een douche(cabine), instappen in een bad om te douchen is gevaarlijk. Misschien handig om, bij boeking ruimte te hebben om dingen aan te geven, is erg in vakjes verdeeld.
8
Naam: Winy Stroeks
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad. Echter bleek bij aankomst een deel van het servies nog vies te zijn.. Begin van de week een mail gestuurd met een vraag over de extra borg (ivm festival wat was geannuleerd ivm Corona). Echter hier geen reactie op, uiteindelijk zelf naar de receptie moeten gaan om navraag te doen. Verder zouden wij qua locatie en verblijf zeker dit park aanraden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Verblijf was heel goed. Een belangrijke reden voor ons om het park te bezoeken is het zwembad. Deze was slechts 1,5 uur per dag te boeken, terwijl het niet druk was op het park. Graag zou ik digitaal een optie hebben om meerdere blokken op een dag te boeken, of graag alle restricties te verlaten. Zeker geen coronapaspoort bij binnenkomst gaan vragen, want dan kom ik niet meer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park met veel leuke dingen voor kindëren om te doen , ik vond een nadeel dat je overal voor moest betalen en niet zo weinig ook . Een tip zorg voor een schemerlampje in de slaapkamers dat je vanuit bed uit kan doen . En verwijder die oubollige koffiezetters zet er gewoon een senseo in Verder hebben wij (oma en twee van mijn kleinkinderen) erg genoten en zelfs mijn tienjarige kleindochter merkte op dat al het personeel zo aardig was Wij komen zeker een keer terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
goed park met goede voorzieningen, wel jammer waren de tijdsloten bij zwembad en de ganzenpoep bij de speeltoestellen bij het meer.
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf.Jammer van de onrust in de nacht. Meer en beter optreden hiertegen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het onderhoud van de bungalow is matig. veroudert. en de schoonmaak van de bungalow mag beter. meubilair was versleten. badkamer gevaarlijk voor ouderen mensen bad geen slipmat aanwezig. inloop douche is aan te raden.
9
Naam: Nicole
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben enorm genoten van een weekend op jullie park. De faciliteiten voor kinderen, het vriendelijke personeel en de nette chalet hebben hier onder andere voor gezorgd. Het enige min puntje vond ik het zwembad. Ik had een groter speelgedeelte voor baby+peuter verwacht. Het babybad vond ik een beetje koud en voor ons kindje van 2 was er in het zwembad weinig te doen. Ondanks dat hebben we enorm genoten van ons verblijf! We komen zeker nog een keer weer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf, mooi huisje, schoon Park, rustig
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Te weinig stopcontacten, geen lichtpunt bij het bed, dus je moet in het donker je bed in. Schimmel in vitrage. Medewerkers receptie geven verschillende informatie. Misschien wat meer plekken voor afval. Verder mooi park.
9
Naam: Leen van Wijk
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Als je na 3 jaar weer eens op vakantie kan, dan is park Hunzedal een erg goede optie. Je hebt er alles, alle faciliteiten zijn aanwezig. Het dorp ligt op loopafstand. En er is rust.
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn en rust. Top dat er bagagekarretjes aanwezig waren bij de parkeerplaats.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.