Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11702 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 11702 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 21 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend genoten van de rust en de stilte. Prima bedden, keuken met comfortabele inventaris en machines. Jammer dat we niet konden bowlen en zwemmen. Maar heerlijk om de bossen in te gaan, lopend of fietsend. We komen gauw nog eens terug.
6
Naam: E Visser
Datum: 13 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bungalows waren niet echt schoon en ook wel oud. We hadden 3 huisjes naast elkaar geboekt. Ook dat was veranderd.
Bedankt voor uw review. Het Corona-virus is voor iedereen erg lastig en zorgt voor een hoop aanpassingen en teleurstellingen. Wij hebben met u meegekeken in de boeking en wij zien dat er meerdere malen contact is geweest met de collegas. Tijdens deze contactmomenten is er inhoudelijk ingegaan op uw situatie, de maatregelen en de gevolgen hiervan voor u als gast. Ook is er een andere optie met u besproken. Wat vervelend om te lezen dat het verblijf niet geheel naar wens was. De accommodatie hoort uiteraard schoon te zijn. Dat dit niet zo was, vinden wij dan ook jammer. Wel raden wij aan dit altijd te melden bij de parkreceptie, zodat de medewerkers u direct een oplossing kunnen bieden. We zien u graag nog eens, voor een betere ervaring.
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
leuk park, leuke sfeer. Huisje was comforthuisje maar vond de badkamer en inrichting sober.
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park, jammer dat de faciliteiten niet open waren, maar begrip voor.
10
Naam: Rowena Oomis
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Helemaal geweldig! Vooral dat er een bad in zat in het huisje omdat ze nu helaas niet konden zwemmen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie en nette huisjes, heerlijk tot rust gekomen!
10
Naam: Marleen
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede service, top park
8
Naam: Anja Heijboer
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons huisje was schoon en fris. Maar de accomodaties is wel aan vernieuwing toe. Beschadigde deuren, oude badkamer, beschadigde meubelen, oude vloer en plinten enz. Het park en de omgeving zijn prachtig! Dus daar is niets op aan te merken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vonden het heel leuk. Het chalet is erg mooi. Verbazingwekkend hoe gasten kennelijk met spullen van anderen omgaan, want in de korte tijd dat de Chalets er staan is er al aardig wat schade. Keukeninventaris kan wat uitgebreider. Er miste bijv. een mes om vlees en groente te snijden (er was enkel een aardappelschilmesje).
10
Naam: Patrick
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg klantvriendelijk, schoon huisje, alles compleet, ontbijt was ruim op tijd bij de voordeur gezet, geen op of aanmerkingen verder. Gewoon super tevreden.
8
Naam: Y Ridder
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat er geen oven of combi magnetron in zit, slechte messen en schaar, niet scherp. Senseo apparaat. Eventueel een extra dekbed (dekbedden zijn dun) of kussens, het was koud en wij slapen niet met verwarming.
9
Naam: Jenny Jongsma
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park . Veel groen en vogels. Veel speelmogelijkheden voor kinderen. Prima huisjes
9
Naam: D.B.H. Jolanda Bakker
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We waren hier voor de 4e x maar voor het eerst een huisje omdat beide kleinkids meegingen we hebben de bad wel gemist wat wel stond aangegeven. En kunststof/plastic borden bekers zou handig zijn verder helemaal top👍👍 op naar de volgende x
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustige omgeving, weinig groen, chalet voldoende, park prima aangelegd. Minpunten: In het chalet ontbrak een afwasmachine, een magnetron en een oven. Bovendien werden de slaapkamers ontsiert door de stofzuiger, bezems, een droogrek en een parasol. Eerder huurden wij een verblijf op het park De Weerter Bergen, voor hetzelfde tarief als op het Hunzedal en daar was geen sprake van de hier genoemde minpunten. Toch een aanmerkelijk en onaangenaam verschil !!!
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Midden in de natuur
9
Naam: Martin van Ravensberg
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, maar de gezelligheid maak je zelf door Corona
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig, privé gelegen plekje. Schoon en ruim en ook voor de hondjes ideaal. Alles was aanwezig.
8
Naam: John van der Teems
Datum: 7 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het Hunzedal is een heel fijn park mooie locatie en omgeving fijne en leuke medewerkers. Prachtige fiets en wandelmogelijkheden. Wij komen zeker als het kan met enige regelmaat terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed verzorgd en de ligging van het park
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prijs/kwaliteitsverhouding was prima. Fijne midweek gehad.
7
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben heerlijk gefietst in de omgeving.
6
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is wel mooi maar niet veel beschutting en het chalet was wat gedateerd wel netjes
Bedankt voor uw bericht naar aanleiding van uw verblijf op Vakantiepark Hunzedal.Wij vinden het leuk om te lezen dat u heeft genoten van uw vakantie. Het is tenslotte ook ons doel om u een fijne tijd te bezorgen. Wij zullen aandacht besteden aan de door u genoemde verbeterpunten en hopen u nog eens te mogen begroeten op één van onze parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: G Schuurkamp
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het beviel ons verder prima. Maar huisje binnen is verouderd, badkamer en deuren geven geen frisse uitstraling, de ramen waren echt vies van allerlei vingers zelf maar schoon gemaakt,.
9
Naam: Taj Kok
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kleurstelling van gordijnen was oubollig.
9
Naam: Barbara Tjeerdsma
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park, met goede supermarkt en eten
4
Naam: F.W. Frerejean
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij gaan regelmatig naar een vakantieverblijf in Nederland van Roompot en hebben op het C-terrein van Roompot de Schaapskooi in Epe zelf een recreatiewoning. Wij vinden dit chalet toe aan een drastische upgrade om te voldoen aan de huidige normen die o.i. minimaal gelden voor een plezierig verblijf en welke wij normaal gesproken ook altijd hebben gehad op de andere parken.
Uw vakantie op Vakantiepark Hunzedal is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Het onderhoud heeft onze aandacht en inmiddels zijn wij druk bezig met het uitvoeren van verschillende restyles. Graag tot ziens op één van onze parken.
Reactie van Roompot
8
Naam: Piet van Brummelen
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige ligging! Fantastisch uitzicht! Vanwege de maatregelen hebben we natuurlijk niemand gezien. Alleen de tuinmannen maakten de perkjes weer helemaal strak! Keurig!! Al misten we natuurlijk het zwembad en de eetgelegenheid toch hebben we het heerlijk gehad!
10
Naam: Freddie Nijzink
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben heerlijk genoten ondanks de corona maatregelen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een huisje gekregen waar het echt bar en boos was .. Na enige contacten via receptie is het buitengewoon goed opgelost ..Door ons een ander huisje aan te bieden Dikke pluim. en na deze vervelende start een fijne midweek gehad met de jeugd
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.