Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Tot 21:00 uur kunt u ons bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Vakantiehuizen- en camping
  • In- en outdoor activiteiten
  • Zwemparadijs
  • Aan recreatiemeer
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8660 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 8660 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 28 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Erg fijn weekend met een vriendelijke sfeer. Wij hebben het super gehad. Zwembad zou voor de kinderen en voor ons qua subtropen iets groter mogen. Gelukkig was het rustig op het park. Echter als ik zie hoeveel huisjes, tenten, campeerplekken en chaletjes er kunnen staan zou ik niet in een volgeboekt park willen zitten. Mede door het kleine hoofdgebouw, restaurant en zwembad. Wij hadden een chalet, erg schoon en praktisch ingericht. We mistte de open haard en banken om lekker in te nestelen. Harde banken. Wel alles gemakkelijk te reinigen dus eindschoonmaak prima zelf uit te voeren. Voor een leuk prijsje zeker voor herhaling vatbaar!
9
Naam: Peter Hoenderdos
Datum: 28 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
prettige sfeer, goede voorzieningen en comfortabele bungalow
9
Naam: D. .K. Kuiper
Datum: 28 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Tijdens ons verblijf erg genoten! Vooral erg tevreden over het animatie team!
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Genoten met onze kids! Goede service, super leuke animatie, heerlijk zwembad. Kortom heerlijk weekend! Wij komen zeker een keer terug!
8
Naam: Marjolein de Winter
Datum: 28 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtig park en het zag er netjes uit. En niet te vergeten ontzettend vriendelijk personeel overal. TOP
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hadden chalet 117, die volgens ons in zijn soort het mooist gelegen was met het beste uitzicht ook. Het chalet zag er goed schoon en onderhouden bij. De bewegwijzering was ook duidelijk. PRIMA dus.
9
Naam: Mark Leegsma
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: De Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Kom er al meer dan 20 jaar
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Grond van het huisje was bij aankomst nog best wel vies. Niet dusdanig dat we er melding van hebben gemaakt maar we hebben het zelf maar schoongemaakt.
9
Naam: R Plate
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Esther
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Alles was gewoon prima in orde. Duidelijke informatie, ook vooraf. Vriendelijk personeel, lekker eten. Heel handig vonden wij dat de sleutelkaart al vooraf werd toegestuurd, hierdoor ben je niet afhankelijk van de receptie.
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Bernadette. Berendes
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was een gezellig huisje, goed schoon, we voelden ons welkom en we hadden een prachtig uitzicht. Bij het vertrekkersontbijt willen we de zorg en aandacht van uw medewerkster voor ons extra benoemen. We voelden ons echt verzorgd.
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was een prettig verblijf.Het huisje was modern en comfortabel ingericht.We hadden een mooi vrij uitzicht. Wat wij wel jammer vonden is dat er geen koffie zet apparaat was.
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vriendelijk
7
Naam: Vermeulen
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Lekker weekend weg waarbij het gehele gezin zich goed heeft vermaakt
10
Naam: J van Duren
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij willen erg graag terugkomen! Het was na een hele stressvolle tijd een heerlijk ontspannen weekend! Dank jullie wel!
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
In de nacht werd onze dochter ziek. De bewaking kwam keurig schoon beddengoed brengen. Top service. Wel was er 1 erg vervelende gebeurtenis. Voor het bowlen moet je je sleutelkaart inleveren. De medewerker had onze kaart aan een ander gezin meegegeven!!! Er werd erg laconiek over gedaan vanwege het feit dat een ander nu ons huisje in kon. We zijn niet tevreden over de afhandeling hiervan.
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ik vond het een erg fijn verblijf afgelopen weekend, zo fijn dat we zeker in de toekomst eens terug komen bij Hunzedal!
10
Naam: Alida Bos
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een super weekend gehad en een leuk park. Mooi groot huisje 10 pers. Zou wel een beetje opgeknapt kunnen worden , maar was erg leuk verder
8
Naam: Ploegman
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Iets meer informatie over het park/openingstijden in het huisje zou fijn zijn. Het (enige) toilet in de badkamer is niet fijn als je met 6 personen bent. Het ontbreken van o.a. een pook voor de open haard is echt niet handig. Zo kun je niet goed gebruik maken van de open haard.
9
Naam: Rianne Pol
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een zeer fijn weekend gehad! De bungalow was heel fijn en de inrichting leek heel nieuw! Hij is van alle gemakken voorzien. We waren er in januari en daardoor was het erg rustig op het park. We komen hier graag nog een keer terug in de zomer als het wat drukker is! Lijkt me heerlijk om dan ook gebruik te kunnen maken van de zwemplas. Het zwembad leek wat klein, maar het buitengedeelte was dicht en het wedstrijdbad bezet door zwemlessen dus er is normaal gesproken veel meer ruimte, dus ruimte genoeg! Vooral het bubbelbad is goed bevallen. We zijn ook nog gaan bowlen! Zeker voor herhaling vatbaar. De prijs is ook zeker goed. In de supermarkt zijn we heel vriendelijk geholpen. De openingstijden waren wat beperkt, maar dat is ook logisch als het rustig is op het park. Wel een goed aanbod qua producten voor een goede prijs. Ook de omgeving van het park is erg leuk. Drenthe is mooi! En het park is zeer goed te bereiken en dichtbij grotere supermarkten en horeca. Al met al hebben we een heel fijn weekend gehad en komen we in de zomerperiode graag nog eens bij jullie terug!
9
Naam: W.H Veenendaal
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een heel fijn en mooi park. Vriendelijk personeel
10
Naam: Tine Folkertsma
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuk park
7
Naam: Gea Visser
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vaatwasser gaat wel aan maar de vaat komt er vies weer uit. Stapelbed hekje zit met een touwtje vast maar het wiebelt aan alle kanten. Er is geen prikstok aanwezig voor de haard en alleen een asbak wat lastig is om de haard schoon te maken. We hebben genoten van de vele faciliteiten die het park biedt en ook de activiteiten. Gastvrijheid was geen tekort! Leuk om door Koos konijn een welkom te hebben. Ik zal nog wel een keer bij jullie boeken in de hoop dat de accommodatie ook top is.
8
Naam: Mevr te Velthuis
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijn weekend gehad. Animatie programma was in de avond wat weinig maar volledig te begrijpen in dit seizoen. Wij waren in een 10 persoonshuisje en vaak is dan alles net wat aan de krappe kant. Maar hier was alles erg ruim en voldoende zit mogelijkheden zonder dat je bij elkaar op schoot hoeft te kruipen! Top verblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.