Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Vakantiehuizen- en camping
  • In- en outdoor activiteiten
  • Zwemparadijs
  • Aan recreatiemeer
  • Gratis wifi

reviews

8.1

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4760 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 4760 reviews

7
Naam: Sandra Bos
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een leuke midweek gehad. Ik vond de accomodatie niet schoon, toilet spoelde niet goed door. Er was een ruim aanbod aan activiteiten voor de kinderen maar ik heb me behoorlijk geïrriteerd aan het enthousiasme van het animatie team. Als dit je vak niet is moet je iets anders gaan zoeken! Het wachten op eten in het zwembad en de bezetting achter de bar moet beter! De communicatie in zijn algemeen mag aan gewerkt worden. Al met al hebben we wel een leuke midweek gehad.
8
Naam: Karin Westra
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Het meertje zag er niet aantrekkelijk uit. Ondanks de blauwalg hoeft het er niet zo smerig uit te zien. De douches in het zwembad deden het niet. Dus iedereen komt zo van buiten het zwembad in. De douches van het sanitair deden het ook niet goed en waren veel te weinig. 3 dames douches voor een paar keer zoveel velden. File dus s avonds. Zwembad personeel was erg aardig en hield het zwembad goed in de gaten. Soms er druk. Campinggasten mochten er niet meer in en gasten van buiten wel. Beetje de omgekeerde wereld. Animatie personeel was niet erg enthousiast. Na een klacht zag je bij het knutselen direct verschil.
7
Naam: RenA© Boelhouwer
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Huisje niet goed schoon gemaakt. ( oa. Poep aan de bril. Pot niet schoongemaakt. Onder de bedden was het volgens ons nog nooit schoongemaakt. Etc) Er waren wat mankementen in huisje zoals. Zitconfort buiten was niet goed ( geen goede stoelen, tafel te klein, een simpel parasol die totaal geen nut heeft. Veel te klein. Geen beschutting tegen de zon. CV installatie sloeg steeds 5 seconden aan. Slaap je slecht van. Voordeur kon niet dicht. Deur infraroodsauna kon ook niet dicht. Etc. Kortom de prijsverhouding/ comfort verhouding staat niet in verhouding. Plus punt. Bedden en bank waren super.
8
Naam: Daniel van Steenwijk
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
We hebben genoten en waren positief verrast door de ligging en netheid van het park. De dames moesten veel te hard rennen in de horeca waardoor we vaak veel minder dronken dan we normaal doen. 1 of 2 man personeel extra verhoogd jullie omzet en verdient zich zelf terug. Ze kwamen door de drukte gewoon te weinig aan tafel. Het sanitair op de campeerplaatsen mag wel 1 of 2 keer extra schoon gemaakt worden. Het was te druk en daardoor erg vies. Helaas maken mensen toch veel rommel. En het sanitair is erg gedateerd. Mag wel een opfris beurt hebben. Er waren veel wcs buitengebruik en herhaaldelijk waren en douches stuk. Lag niet aan het feit dat ze even niet werken als je al geweest bent. Heren gingen vaak bij dames naar de wc omdat bij de heren vaak iets stuk was. 1 dag was er maar 1 werkende wc van de 8 stuks. Bij de dames was ook vaak een douche of wc defect. In het algemeen een 8, met wat extra personeel in de horeca en schoner sanitair halen jullie denk ik een 9.5. Groet, fam van Steenwijk Plek 936 camping
10
Naam: Magretha De Haan
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
10
Naam: Cg Veerman
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We waren met moeder die ziek is, dit is waarschijnlijk haar laatste vakantie. Door de behulpzaamheid, de vele voorzieningen en vriendelijkheid op het park hebben we een heerlijk ontspannen week gehad.
8
Naam: Andrew Krugers
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Aanbevelen
Leuk ruim opgezet park, veel mogelijkheden om te doen, extra plus is het ruime zwembad en dat er ook een zwemplas is. Aandachtspunten zijn het sanitair; 6 single douches per gebouw wel erg karig, grote onnodige groente was ruimte zou beter benut kunnen worden, schoonmaken tussen 11.15 & 12.15 uur (ons gebouw) wel ongemakkelijke tijd
8
Naam: Manon de De Swart-Mudde
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mijn gezin en ik hebben het zeker naar onze zin gehad. Het schoonmaken van het huisje had wel wat beter gekund( er hingen nog wat stofnesten en dode beesten )en ik miste een houten spatel om in de koekenpan te roeren. De pan bakte namelijk snel aan en er was alleen een metalen spatel aanwezig.
7
Naam: R. Eggink
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Het ontvangst van het park was goed. Ook de informatie voor aankomst was perfect. Wij zijn met ons gezin wezen kamperen op het strand veld van park hunzedal Wat ons opviel was dat de toiletten op park Hunzedal erg smerig waren. Deze werden maar éénmaal per dag goed schoon gemaakt en twee maal met de Franse slag. Misschien handig dit toch vaker grondig te doen en via informatie aan te geven dat kleine kinderen onder begeleiding naar het toilet moeten gaan en door middel van toezicht mensen ook hierop te wijzen. Tevens viel ons op dat er grote groepen mensen waren die al snel dronken waren en deze ook mensen commentaar gaven op hun uiterlijk. deze mensen zijn zelfs bij ons midden in de nacht op het veld geweest met veel rumoer om bij de buurman op visite te komen. Hier op hebben wij gevraagd om iets rustiger te zijn ivm kinderen op het veld die al sliepen. Hier werd echter niet op gereageerd. Dit was geen fijn gevoel. De bewaking die er zou zijn op de camping was nergens of nauwelijks te zien. Dit was in dit geval dan ook erg jammer want was op dat moment wel gewenst geweest. Kortom. De kinderen hebben genoten , maar wij als ouders zullen niet gauw terugkomen op dit park. Als je na gaat dat je bijna ? 700,00 hebt moeten betalen voor 14 dagen waarbij gemiddeld op andere goedkopere campings de toiletten prima schoon zijn en het na 23:00 uur wel rustig kan zijn zonder bewaking. Groet Rene Eggink
7
Naam: C.S. Grol
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Autos op autovrije velden waar niks aan werd gedaan. Verstopte afvoeren wat niet werd opgelost
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.