Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9617 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9617 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
zeer kindvriendelijk
9
Naam: R. Slotema
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Altijd heel gezellig.ziet er altijd goed en schoon uit.en de medewerkers vinden wij altijd zo vriendelijk en behupzaam klasse.
8
Naam: Janneke van Brussel
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gezellig tijd gehad alleen jammer dat je op de ene dag bij de receptie komt en de baliemedewerkers zeggen dat je niet een dag bij kan boeken omdat ze helemaal vol zitten. Savonds zelf de site gecheckt en ons plekje was gewoon te boeken. Volgende dag weer aan een andere baliemedewerker gevraagd en toen was het geen enkel probleem en hielp ze ons vriendelijk.
8
Naam: Angela B
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontzettend genoten met de kids (1,5 en 3,5)!
9
Naam: Ruud Kooij
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park,zeker met kinderen.netjes onderhouden
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een heerlijk gezellig kindvriendelijk park
9
Naam: J.A. Jansma
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hadden plaats 914, erg mooie plaats, maar 100 m2 is iers aan de krappe kant. Verder zou ik voor die plaatsen langs het water extra berekenen voor autos. En dan niet als ze er achter op de parkeerplaats worden gestald! Zo blijft die strook meer een kampeer plaats zonder autos!
9
Naam: Martijn Pool
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi vakantiepak met veel voorzieningen
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park in mooie omgeving.
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het is een mooi park, veel te beleven! Helaas was ons huisje gedateerd en niet echt geschikt om met een baby te verblijven.
9
Naam: Marcel ten Brinke
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het huisje is oud en gedateerd. De WC stinkt en de vloer was vies bij aankomst. Het park is erg mooi, de locatie is prachtig en er worden veel leuk activiteiten georganiseerd.
8
Naam: Pascal Elslo
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Adam Wolters
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Iets meer info.. bv de hunebedden dichtbij.. Bestel info/kaarten voor restaurants in borger.
10
Naam: Frank Huizenga
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik heb een heerlijk vakantie gehad ondanks het weer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heel klantvriendelijk park
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
het is opzich een prima chalet alleen het vraagt wel om wat onderhoud hier en daar verder zat bij ons het weer niet mee maar ben er zeker van dat wanneer het weer beter was geweest wij echt een top tijd hadden gehad ondanks corona
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Jakob van Velzen
Datum: 12 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Monique Jongsma
Datum: 12 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Relaxt
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Helaas hadden wij de hele week regen dan is het te druk in de plaza.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De badkamer was krap en er was geen plek op een slaapkamer op het campingbedje neer te zetten. Keuken, zit en eetgedeelte was goed voor elkaar.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Koos konijn, enthousiast animatie team
10
Naam: De Boer
Datum: 12 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super park vriendelijke medewerkers van jullie. Wij komen zeer snel terug.was jammer van het weer .maar mijn dochters waren ook blij met het animatie team .dus wij komen weer. super park
9
Naam: W. van t Land
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
wij gaan meestal naar Landal, maar door deze ervaring bij Roompot gaan we vaker naar Roompot. We hebben het erg fijn gehad!
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben genoten
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ondanks het minder mooie weer hebben wij ons verblijf als prettig ervaren.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben prima vakantie gehad.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.