Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland

  • Recreatieplas
  • Sport en spel
  • Natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2948 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 2948 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed en vriendelijk
8
Naam: Hettie Westendorp
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne omgeving, rust en villa van alle gemakken voorzien met mooie grote tuin.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles goed geregeld.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf, mooi huisje. Erg schoon alleen op het terras en in de tuin veel sigarettenpeuken dat vonden wij wat minder. Desondanks een paar heerlijke dagen gehad
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van onze vakantie
9
Naam: J. Hartman
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het pad naast het park, voor oa 221, waar wij de auto neer mochten zetten, zitten grote gaten in.
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig schoon park ,niet te groot op een prachtige locatie!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park en vriendelijke mensen. En een mooie omgeving
8
Naam: Mieke Meuwissen
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was leuk vertoeven en we erg genoten van de leuke fietstochten.Wat wij ook er leuk vonden was de hangbruggen en andere leuke dingen over het water.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik had geen hele hoge verwachtingen, dit gezien mijn ervaring met andere parken. Dit heeft de verwachtingen echt overtroffen. Vriendelijke dames bij de receptie, mooie locatie, goede service, het restaurant was prima, goed eten en een gastvriendelijke dame, mooi verblijf en goed schoon.
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Martin Jurrema
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Frans
Datum: 23 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Teveel Ganzen bij de receptie, verder hebben we het Gezellig en Fijn gehad. Ruim huisje met bad. Rustige omgeving. Natuur variatie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was rustig. Het huisje voldeed aan alle wensen met uitzicht op de Hunze. Wel ver van de faciliteiten voor iemand die niet erg goed loopt. Het vertrek om 10 uur is wel wat vroeg en geeft wat stress. Toen we halverwege naar huis waren bleek dat ik mijn oorbellen niet in had. In een telefoontje met de receptie werd mij verteld dat ze de schoonmaakploeg zou kijken. Tegen 5 uur nogmaals gebeld en ondanks de drukte werd ik vriendelijk te woord gestaan. Uiteindelijk is een van de medewerksters naar het huisje gefietst om zelf te zoeken en ze heeft ze gevonden en ze opgestuurd. Geweldige service.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Helaas het zwembad nog niet open. Snap overigens nog niet waarom er nog 1,5 u zwemmen gehanteerd word.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een sfeervol park, mooi ingericht, rustig, we hebben een fijn weekend gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park was erg rustig,de ligging is ideaal ,maar gemiddeld 10 rijminuten van dingen die we graag wilden bezoeken. Het chalet was mooi,en keurig schoon,alleen wel jammer dat je er niet met de auto bij kan komen.
10
Naam: Cj.Gensen
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig mooi park,
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rust
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een hele mooie tijd, vriendelijk personeel, mooi huisje & een geslaagd weekend gehad!
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was heel goed en fijn.
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het goed gehad, maar er mag wel wat aan de chalets gebeuren, echt heel slecht onderhouden, en veel versleten en kapot.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was aanwezig, mooi en rustig park
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima verblijf gehad alleen het bankstel zat niet echt heel lekker
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een hele fijne vakantie zonder verdere klachten. Het was jammer voor het bankstel dat het zo beschadigd was het toont gelijk armoedig, en verpest de binnenkomst van het charlet .
9
Naam: Acm van den Berg
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
er is wel veel achterstallig onderhout aan de chalets dat is jammer wij zaten in de lariks nummer 141
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een mooi park,lekker rustig. Een minpunt,we zaten in chalet 215,jammer dat je er niet met de auto kon komen. Je moest ver lopen met de koffers.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.