Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Hunzepark

Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland

  • Park met grote recreatieplas
  • Veel sport- en spelmogelijkheden
  • Gelegen in een natuurrijke omgeving
  • Leuke dagattracties op rijafstand
  • Gratis WiFi
8.1

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 988 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 988 reviews

8
Naam: L.A.M. Vonk
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zwembad ,minimarkt ed waren niet geopend tijdens ons verblijf, zodoende kan ik daar geen oordeel over geven , als enige miste we een radio in onze accomodatie. Verder was alles oke.???? bedankt voor de service. Gr. Fam. Vonk
8
Naam: W.J. Aarnoudse
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben verschillende Roompot vakantieparken bezocht en van die parken kregen wij een fijn vakantiegevoel!
8
Naam: Agnes Snippe
Datum: 15 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
vriendelijke ontvangst bij de receptie door Hennie Kuipers
8
Naam: A Naarden
Datum: 10 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heel discrimerend dat oudere mensen in de ijskou buiten een sigaret moeten roken.Wat ik smerige vindt is dat er hondenharen rond dwarrelen en dat je buiten op moet letten dat je niet in de uitwerpselen trapt.
10
Naam: C.J Rameau
Datum: 10 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
gezellig
10
Naam: W.H. Schoonhoven
Datum: 9 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
kom gauw weer als er een aanbieding is
7
Naam: Peter Huegen
Datum: 9 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima uitvalbasis om in de omgeving dingen te ondernemen.
9
Naam: J.J.M. van Kortenhof
Datum: 9 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We komen graag nog een keer terug.
7
Naam: H. Klein
Datum: 4 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
rust en omgeving.
8
Naam: H. de Roode
Datum: 3 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Onze verwarming deed het niet. Binnen 20 minuten was er een monteur om de zaak in orde te maken. Chapeau!!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.