Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Hunzepark

Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland

  • Recreatieplas
  • Sport en spel
  • Natuur

reviews

8.1

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2271 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 2271 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op de fotos was 2 persoons bed te zien dit was echter niet het geval 2x een persoon bed geen mogelijkheid hier 1 2 persoons bed van te maken
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We bezoeken de parken van Roompot ivm bezoek aan familie in het Noorden waardoor we weinig gebruik maken van de faciliteiten van de parken. Belangrijkste voor ons is het verblijf, deze nieuwe stacaravans zijn super. Alleen jammer deze keer in huisje 213 Hunzepark, de magnetron al van de muur af was gehaald en op het aanrecht stond, hierdoor weinig ruimte op het aanrecht.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Sanne Frijters
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De safaritent is super goed bevallen. Zo ook de omgeving en het vriendelijke personeel. Ons weekendje weg was top dankzij de Roompot!
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi huisje, alles was aanwezig
10
Naam: J Enden
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hebben het heel erg naar ons zin gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Ad Snel
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn zeer tevreden over ons verblijf. Het chalet was klein, maar voldoende voor 2 personen. In mijn opinie is het voor 4 personen (daar is het voor bedoeld) aan de kleine kant. Het chalet was netjes, vrij nieuw, goede inventaris. OP dit moment was het vrij rustig op het park. Mooie omgeving.
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Miranda van der Heijden - Schoe
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was een top vakantie en lekker huisje Alleen de bed lampjes hangen erg laag en geen stopcontacten naast het bed . Verders prima verblijf
9
Naam: Jan Hoek
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer mooi park en omgeving, zeer vriendelijk personeel
8
Naam: Sjm de De Bruijn
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima onderhouden park, aangename sfeer. Aftandse inrichting in slecht schoongemaakt huisje.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige ligging aan het water.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed park. Rustig gelegen
10
Naam: Jeroen Bernaards
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is gewoon een heerlijk rustig park. Veel groen en vogels. Je komt echt helemaal tot rust op het Hunzepark. Voldoende privacy en een leuke gezellige tuin. Huisje was netjes en schoon en van alle gemakken voorzien.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn in eerste instantie al heel gastvrij ontvangen door een medewerkster van de receptie. Omdat we wilden lunchen heeft ze ons een heel goed adres doorgegeven waar dit kon. Gewoon meedenken....zeer fijn! Het huisje stond helemaal vrij met veel tuin eromheen. Park was erg rustig. We hebben hier erg genoten!
7
Naam: Nel Takes
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zaten in een safarietent, met onvoldoende verwarming en zouden graag een lounge-zet zien in plaats van een pick-nick tafel. Rede is: dat je zowel op de varanda als in de algemene ruimte niet even kan relaxen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig nieuw en schoon chalet. Van alle gemakken voorzien zelfs een smart tv.
7
Naam: Ina Landeweerd
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
verder prima maar voor ons iets te rustig park waar verder niets is te doen maar verder oke
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Marion Deira
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was naar wens, we zijn al eerder geweest. Het enige mindere was de accommodatie. Het is slecht onderhouden. Voor minder validen is het niet geschikt, wat niet staat aangegeven. Er is een vrij hoge opstap wat voor mensen die wat slechter ter been zijn best gevaarlijk kan zijn. De douche is gevaarlijk, je kunt je nergens aan vasthouden met uitstappen en de douchebak is erg glad. Het zeil in de douche is ook glad als het nat is. Er hadden ook best wat haakjes opgehangen kunnen worden bijvoorbeeld voor je handdoek in de badkamer en in de keuken voor de theedoek. Er is geen maatschepje voor de koffie of een voorraadbus voor koffie of suiker. Erg onhandig. Te weinig ruimte op het aanrecht. wij hebben een verlengsnoer gekocht zodat we de koffiezetter en waterkoker op de tafel konden zetten. Wel een blik maar geen stoffer. De schoonmaak had ook beter gekund. De ramen waren erg vuil. Verder een heerlijk rustig verblijf gehad en we hebben ons prima vermaakt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben wel de deur in de douchecabine gemist. Na het douchen was de badkamer behoorlijk nat en het was lastig om het douchewater terug te vegen naar de douche ivm het opstaande randje. Wij hebben bij de receptie begrepen dat het een particulier huisje was waar wij in zaten.
10
Naam: E. Carstens
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Al een paar Roompotten bezocht, maar dit park is echt de mooiste! Bij aankomst op het park al heel vrolijk ontvangen en bij het binnenstappen van het huisje, waren we echt verrast hoe goed het er uit ziet. De diversiteit van huisjes, tenthuisjes, kampeerplekken, dat is ook een leuke afwisseling bij een wandelrondje. Afgelopen weekend was het niet heel erg druk bezet, naar mijn idee, maar toch een prima sfeertje. Vooral het huisje waar wij in verbleven zag er écht goed onderhouden uit, alle apparatuur werkte (hebben wij wel anders meegemaakt) en er lagen zelfs verjaardagslingers in de kast. Ongetwijfeld achter gelaten door een vorige huurder, maar toch leuk dat het niet is weggehaald. Oftewel, een dikke 10 is zéker verdiend!! We hebben ook echt de intentie om weer terug te komen op dit park. Groet, Ellen
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wil beslist terugkomen en in hetzelfde huisje.
7
Naam: Tim Huizinga
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park, receptie is prima. De safaritent waar we in hebben gelegen was okay. Niet geweldig maar goed voor t geld. Had er minder van verwacht. Alleen de nachten waren zo ontzettend koud. De elektrische kachel werkt niet voor zn ruimte. Per kamer zou het misschien kunnen werken. Maar met 5 graden slapen is toch wel minder. Ook de douche zag er netjes uit, alleen hij kon of op stand crematorium, of op standje antartica. Waardoor douchen onaamgenaam was. Maar dit zou ongetwijfeld te maken hebben met de kou buiten savonds. Dit is ook de reden geweest dat we een avond eerder naar huis zijn gegaan.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was een fijne vakantie, lekker genoten.. helaas hadden we een aantal dingen die niet goed waren, zoals de ventilatie in het toilet, en overal vlekken op de muren of gaten en naden in de gordijnen.
8
Naam: Natasha S Sewtahal
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige bos omgeving. Wat een heerlijke natuur en rust. Zo wil ik elke dag wakker worden
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.