Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland

  • Recreatieplas
  • Sport en spel
  • Natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3526 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3526 reviews

9
Naam: Henk van der Putten
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prime genoten, alleen de verlichting in de woonkamer mag iets beter.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heel mooi en net park , we hebben genoten alleen het chalet was wat verouderd hier en daar kapot schoonmaak kon ook iets beter, jammer dat de hoofd taal op bewegwijzering in het Engels is. we komen zeker een keer teug. oja, zeer vriendelijke medewerkers bij de receptie en de snackbar
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was positive ervaring,komen graag terug op een roompot vakantiepark.
8
Naam: Brian Kok
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park met mooie ruime plaatsen in de prachtige natuur. Helaas een lager cijfer vanwege geluidsoverlast van een nabije groepsaccommodatie die ons tot 4.30 u. wakker hield. Ook de grote hoeveelheid ganzenpoep op en rond de kampeerplaats was erg vervelend.
10
Naam: Rio van Santen
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Namens de gehele fam super weekend gehad. Veel te kort, Zeer mooie ruim opgezet park. Hoop alleen dat niet overal het nieuwe zwarte chalets komen te staan dit haalt heel veel van de mooie sfeervolle locatie weg
9
Naam: Gerard van Triest
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een het zeer goed naar ons zin gehad
9
Naam: G Boer
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het chalet was erg mooi en praktisch ingericht. Het restaurant is piccobello, heeeeerlijke pizza, net als de andere bestelling. En super leuke bediening👍
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: A Naarden
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van de rust en de ruimte en dat gecombineerd met de natuur.
8
Naam: Sieds Jorritsma
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het erg fijn gehad,mooi kleinschalig park Personeel zeer vriendelijk,hadden een paar puntjes,die direct werden verholpen De kunststof schroten van het huisje ( 46 ) zijn wel aan een schoonmaak beurt toe, ( groenaanslag ) Prachtige omgeving om te fietsen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
chalet en park waren prima, het was alleen jammer dat we een heel eind moesten lopen vanaf onze auto naar het chalet. Misschien een tip om de sleutel van bagagewagen in de huisjes te leggen zodat mensen die kunnen gebruiken
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heel mooi en verzorgd park ,Wij hadden een keurig chalet(220)
10
Naam: M.A. Hertogs
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dat we zeker nog een keer gaan boeken op dit park, het was top. Bedankt
10
Naam: A Van der Hek
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park is gunstig gelegen waar volledig op rust is te komen .
10
Naam: L Berends
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Vooraf melding gehad over geluidsoverlast. Wat erg meeviel. Diner voucher voor gekregen. Heerlijk rustig park. Mooie ligging.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zou graag zien op een grasveld of meertje in plaats van houten muur van de buren en ook vervroegen van in en verlaten van de in en uitschrijven
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit is de 2 e keer dat ik op hunzepark ben geweest. Ik ga al ruim 10 jaar meerdere malen per jaar naar een roompothuisje. Dit park springs er echt tussenuut quality ruimte, rust en ligging. De eerste dag van mijn verblijf werd er begonnen met werkzaamheden voor mijn raam. Ik kon de shovel bijna aanraken. Na melding hiervan te hebben gemaakt bij de receptie is dit op een goede manier opgelost.
8
Naam: Gerdy Alink
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park en chalets. Heerlijk eten in het restaurant
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg mooi park, ruim opgezet, prachtige locatie en een top service!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
vriendelijk mooi ruim park
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park Mooi chalet en de rust die er heerst👍
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een paar heerlijke dagen op een mooi ruim park in een rustige omgeving
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad,prachtige omgeving.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het goed naar ons zin gehad, alleen jammer dat het park best ver van de bossen vandaan ligt! Wij houden van fietsen.... en ook van de bossen en de heide! Daarom zullen wij ook niet zo snel naar dit park teruggaan.. Ons favoriete park is: Weerterbergen! Super mooi park!! Daarom zijn we er al diverse malen geweest! Nogmaals jammer dat ons chalet op een heuvel stond, dat gaf problemen met mijn knieen (artrose) om lopend of met de fiets boven te komen... En we zaten met ons chalet precies tussen een flinke groep duitse (middelbare school) scholieren die ook deze week een vakantieweek hadden!Gelukkig viel de erge overlast mee...
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Ronald de Rue
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.