Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland

  • Recreatieplas
  • Sport en spel
  • Natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3534 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3534 reviews

9
Naam: Hugo de Wit
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het uitstekend naar de zin gehad omdat we 23 september verrast werden door onze kinderen kleizoon met echtgenoot die ook nog eens de chalet naast ons geboekt hadden dat weekeind en dit alles van wege ons 60 jarig huwelijksfeest
7
Naam: P.A.J. Schuurbiers
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De eerste 7 dagen waren perfect, maar de 2e week, waren er een 30 tal Duitse pubers, nogal luidruchtig, waar we echt niet van genoten, soms tot middernacht, gedaan met de rust! We hebben getwijfeld of we het nog uit wilde zingen tot het eind, maar toch tot het eind gebleven
10
Naam: Marit Kaldenbach
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was super top geregeld en zou zeker nog een keer terug komen!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was heerlijk rustig.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hoorden bij aankomst dat we niet met auto naar de tent konden terwijl er in de info staat dat dat wel kan op dag van aankomst en vertrek. Dat gold ook voor onze tweede plek op het park. De safaritent is voor slecht weer te klein, zeker voor 6 personen. We kregen een schoolklas naast ons in de vier andere safaritenten. De tenten staan op een ongezellige plek, 205 altijd in schaduw er is veel onrust en lawaai van de weg en de voetbal en de autos die naar de parkeerplaats rijden. Het park is ook slecht te bereiken. Wij kregen hierdoor ook een onveilig gevoel. De eerste ochtenden werden we wakker van het werk met stenen of tegels. We zijn er niet achter gekomen waar dat vandaan kwam. De kachel in de safaritent is veeeel te klein voor deze koude natte periode. Pluspunt: We konden een andere accomodatie betrekken toen het te koud werd. Daarvoor hartelijk dank.
9
Naam: Henk van der Putten
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prime genoten, alleen de verlichting in de woonkamer mag iets beter.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heel mooi en net park , we hebben genoten alleen het chalet was wat verouderd hier en daar kapot schoonmaak kon ook iets beter, jammer dat de hoofd taal op bewegwijzering in het Engels is. we komen zeker een keer teug. oja, zeer vriendelijke medewerkers bij de receptie en de snackbar
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was positive ervaring,komen graag terug op een roompot vakantiepark.
8
Naam: Brian Kok
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park met mooie ruime plaatsen in de prachtige natuur. Helaas een lager cijfer vanwege geluidsoverlast van een nabije groepsaccommodatie die ons tot 4.30 u. wakker hield. Ook de grote hoeveelheid ganzenpoep op en rond de kampeerplaats was erg vervelend.
10
Naam: Rio van Santen
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Namens de gehele fam super weekend gehad. Veel te kort, Zeer mooie ruim opgezet park. Hoop alleen dat niet overal het nieuwe zwarte chalets komen te staan dit haalt heel veel van de mooie sfeervolle locatie weg
9
Naam: Gerard van Triest
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een het zeer goed naar ons zin gehad
9
Naam: G Boer
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het chalet was erg mooi en praktisch ingericht. Het restaurant is piccobello, heeeeerlijke pizza, net als de andere bestelling. En super leuke bediening👍
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: A Naarden
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van de rust en de ruimte en dat gecombineerd met de natuur.
8
Naam: Sieds Jorritsma
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het erg fijn gehad,mooi kleinschalig park Personeel zeer vriendelijk,hadden een paar puntjes,die direct werden verholpen De kunststof schroten van het huisje ( 46 ) zijn wel aan een schoonmaak beurt toe, ( groenaanslag ) Prachtige omgeving om te fietsen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
chalet en park waren prima, het was alleen jammer dat we een heel eind moesten lopen vanaf onze auto naar het chalet. Misschien een tip om de sleutel van bagagewagen in de huisjes te leggen zodat mensen die kunnen gebruiken
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heel mooi en verzorgd park ,Wij hadden een keurig chalet(220)
10
Naam: M.A. Hertogs
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dat we zeker nog een keer gaan boeken op dit park, het was top. Bedankt
10
Naam: A Van der Hek
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park is gunstig gelegen waar volledig op rust is te komen .
10
Naam: L Berends
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Vooraf melding gehad over geluidsoverlast. Wat erg meeviel. Diner voucher voor gekregen. Heerlijk rustig park. Mooie ligging.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zou graag zien op een grasveld of meertje in plaats van houten muur van de buren en ook vervroegen van in en verlaten van de in en uitschrijven
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit is de 2 e keer dat ik op hunzepark ben geweest. Ik ga al ruim 10 jaar meerdere malen per jaar naar een roompothuisje. Dit park springs er echt tussenuut quality ruimte, rust en ligging. De eerste dag van mijn verblijf werd er begonnen met werkzaamheden voor mijn raam. Ik kon de shovel bijna aanraken. Na melding hiervan te hebben gemaakt bij de receptie is dit op een goede manier opgelost.
8
Naam: Gerdy Alink
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park en chalets. Heerlijk eten in het restaurant
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg mooi park, ruim opgezet, prachtige locatie en een top service!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
vriendelijk mooi ruim park
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park Mooi chalet en de rust die er heerst👍

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.