4 parken 21 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Chalet Drenthe | Roompot Vakanties biedt u chalets op de mooiste locaties van alle gemakken voorzien!

4 parken 21 verblijven

Landgoed Het Grote Zand
Landgoed Het Grote Zand
Landgoed Het Grote Zand

Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, Drenthe, Nederland
 • Veel faciliteiten
 • Bosrijke omgeving
 • Cultuur
Vakantiepark Hunzedal
Vakantiepark Hunzedal
Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland
 • Zwemparadijs
 • Veel activiteiten
 • Meer en strand
Bospark Lunsbergen
Bospark Lunsbergen
Bospark Lunsbergen

Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland
 • Rustig park
 • Overdekt zwembad
 • Natuurgebied
Hunzepark
Hunzepark
Hunzepark

Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland
 • Recreatieplas
 • Sport en spel
 • Natuur

Samen vertoeven in denderend Drenthe - Bekijk onze chalets in Drenthe!

Liefhebbers van de tweewieler voelen zich als een vis in het water in dé fietsprovincie van Nederland. De prachtige natuur vol bos, heiden en weilanden afgewisseld met leuke dorpjes biedt vele fraaie fiets- en wandelroutes door Drenthe. Roompot heeft te midden van dat natuurschoon een aantal mooie vakantieparken waarop u met het hele gezin heerlijk in een chalet in Drenthe kunt verblijven. Naast het vele moois in de provincie bieden ook deze parken een breed palet aan faciliteiten voor zowel actievelingen als rustzoekers.

Vermakelijk Borger
In het oosten van de provincie op de Drentse Hondsrug ligt Borger. Het dorp is vooral bekend vanwege de hunebedden die er te vinden zijn, waaronder de grootste van ons land. Het bijgelegen Hunebedcentrum biedt een mooi kijkje in de historie van deze reuzenkeien.

Roompot Vakanties heeft twee vakantieparken in Borger. Net buiten het dorp ligt Vakantiepark Hunzedal. Het park biedt diverse typen chalets Drenthe die geschikt zijn voor 4 tot 6 personen. Aan vermaak en ontspanning is op het park geen gebrek met onder meer een zwemparadijs, een natuurbad, diverse sport- en speelvelden en wellnessmogelijkheden.

Fraai verscholen tussen de bomen bevindt zich Bospark Lunsbergen. De vrijstaande chalets in Drenthe, waaronder in speciale kinderuitvoering en aangepast voor mindervaliden, bieden ruimte aan 4 tot 6 personen. Het park biedt onder meer een overdekt zwembad, diverse sport- en speelvelden en animatieprogramma’s met Koos Konijn.

Fraai Hooghalen
Net onder provinciehoofdstad Assen ligt Hooghalen. Het esdorp is fraai omgeven door weilanden en pittoreske dorpjes en vormt daarmee een goede uitvalsbasis voor mooie fietstochten. De bekendste historische bezienswaardigheid is het nabijgelegen Herinneringscentrum Kamp Westerbork.

In een prachtige natuurrijke omgeving ligt Landgoed Het Grote Zand. Onder de verschillende typen vakantiewoningen bevinden zich ruime en sfeervolle chalets voor 4 tot 6 personen. Het park biedt verder een overdekt zwembad, animatieprogramma’s met Koos Konijn, speeltoestellen en een ontspannende sauna.

Landelijk Gasselternijveen
Tegen de provinciegrens met Groningen ligt Gasselternijveen. Het dorp op de oostoever van het riviertje de Hunze ligt in een prachtige omgeving vol natuurschoon. Een mooie wandeling of fietstocht is dus snel gemaakt, waarbij u de bekende hunebedden zeker niet mag missen.

Aan een grote recreatieplas ligt Hunzepark. Het park biedt vele typen vakantiewoningen waaronder chalets die geschikt zijn voor 4 tot 6 personen. Behalve alle recreatiemogelijkheden op de waterplas zijn er op het land diverse sport- en speelvelden en animatieprogramma’s te vinden.

Meer dan chalets in Drenthe
Twijfelt u nog over de exacte locatie of het onderkomen van uw vakantie? We hebben voor u nog veel meer vakantieparken in Drenthe of Campings in Drenthe in de aanbieding. Daar hebben we vaak ook last-minute in Drenthe nog wel een plaatsje voor u in een chalet Drenthe!

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.