Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Chalet last-minute: voor een super voordelige vakantie!

Chalet last minute

Chalet last minute

U was eigenlijk helemaal niet van plan om dit jaar met vakantie te gaan, maar de aantrekkelijke last minute chalet aanbiedingen van Roompot Vakanties trokken u over de streep. Een weekje naar Noord-Brabant of Drenthe kan met een chalet last minute al snel een paar honderd euro goedkoper zijn. De rust en de kleinschaligheid van Vlierden, midden in de Peel zijn de ingrediënten waarnaar u op zoek bent.
Bospark De Bikkels heeft comfortabele luxe chalets, waarin u zich helemaal thuis voelt. De omgeving, midden in het bos, leent zich uitstekend voor ontspannen wandelingen en lange fietstochten met de picknickmand achterop. De zwoele zomeravonden brengt u door op het terras van het eetcafé, waar u geniet van de lekkere streekgerechten die u voorgeschoteld krijgt. Elke ochtend haalt u lekkere knapperige broodjes en verse jus d'orange in de ontbijtshop op het park. U had nooit gedacht dat u zo kon genieten van zo’n chalet last minute aanbieding.

Last minute chalet

U vraagt zich af hoe het mogelijk is dat u domweg vergeten bent een chalet te boeken voor de zomervakantie. Het zal de overspannen drukte op het werk wel zijn geweest en uw man natuurlijk, die u er best even aan had kunnen herinneren iets te regelen.
Gelukkig viel uw oog op de ruime keus aan chalets last-minute aanbiedingen van Roompot Vakanties. Wat een buitenkans! U kunt nu met z'n vieren heel voordelig een prachtig chalet huren in de Weerterbergen in het mooie Limburg. De kinderen hebben hun eigen Koos Kids Club en een fantastisch zwemparadijs. U gaat lekker ontspannen in de sauna en het Turkse stoombad, om elkaar 's avonds weer te treffen in het buffetrestaurant. U prijst zich gelukkig met deze fantastische chalet last minute aanbieding.

Chalet last-minute

Chalet last-minute

U wilt er toch nog even een midweekje tussenuit met z'n tweeën. Gelukkig heeft Roompot veel keus in last minute chalet aanbiedingen. U hebt zin in strand en zee. Domburg lijkt u wel wat. Zeeland is altijd goed voor een leuke vakantie door het gevarieerde landschap van bos, duin en zee. Een verwendag in Kuur- en Beautycentrum De Parel mag natuurlijk niet ontbreken.
U maakt een dagenlange culinaire tour langs de uitnodigende terrassen en leuke restaurantjes in Domburg. Ach, u kunt het wel hebben voor deze ene keer. Gelukkig kunt u op het vakantiepark gebruikmaken van een bijzonder complete fitnessruimte. Bovendien bent u voor dag en dauw aan het jutten op het strand, op zoek naar aangespoelde schatten. U geniet met volle teugen van elke minuut in uw chalet last minute, dat een mooie kans bood voor een paar ontspannen dagen.

Onze suggesties

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.