Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Camping last-minute, voor het ultieme vakantiegevoel!

Naar de camping met een last-minute van Roompot

Naar de camping met een last-minute van Roompot

Houdt u ook zo van kamperen? Met een caravan, vouwwagen of tent naar een mooie camping in Nederland of over de grens? Voor veel mensen betekent kamperen het ultieme vakantiegevoel. Natuurlijk kunt u op de bonnefooi een leuke plek zoeken, maar dan weet u vaak niet waar u terechtkomt. Zijn de faciliteiten van de camping wel goed en voldoen het zwembad, sanitair en de horeca wel aan uw hoge verwachtingen? Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit, dan kunt u beter een Roompot camping last-minute boeken. Bij ons is alles gegarandeerd schoon, hygiënisch en goed verzorgd.

Naar de camping met een lastminute

Hebt u nu pas vakantieplannen? Boek dan een camping lastminute bij Roompot Vakantieparken. U hebt de beschikking over een ruime plek voor uw tent, vouwwagen of caravan en kunt daarnaast gebruikmaken van alle faciliteiten die het vakantiepark te bieden heeft. Het zwemparadijs bijvoorbeeld of het restaurant. Hebt u geen eigen caravan of vouwwagen, dan kunt u vaak ook last minute een stacaravan op de camping huren. Hiermee bent u voorzien van alle gemakken en comfort, terwijl u het ultieme kampeergevoel beleeft.

De leukste camping lastminutes bij Roompot

De leukste camping lastminutes bij Roompot

Eigenlijk hoeft u alleen nog maar te bedenken waar u precies heen wilt en uit te zoeken welke camping last-minute daarbij past. Roompot Vakantieparken zijn namelijk in heel Nederland te vinden – en ook over de grens. Hebt u misschien zin in een strandvakantie op een van onze campings aan zee? U verblijft dicht bij de zee en het strand. Ideaal om heerlijk te zwemmen of te wandelen. Of gaat u liever naar de bossen? Genieten van de stilte en de diverse activiteiten die de bosparken te bieden hebben. Of laat u zich liever verrassen en zoekt u eerst uit welke parken een leuke lastminute aanbieding hebben voor u, uw partner en wellicht uw gezin. Elk Roompot Vakantiepark is anders, waardoor iedere vakantie een nieuwe belevenis wordt.

Boek diverse campings last-minute

Het boeken van een camping last-minute hebt u binnen een paar minuten geregeld. Kies het tijdvak waarin u wilt kamperen en de beschikbare plaatsen rollen zo uit de computer. Welke camping lastminute u ook kiest, bij alle parken is er veel leuks te beleven voor volwassenen én kinderen. Dat maakt uw verblijf bij Roompot Vakanties zo bijzonder. Het wordt heerlijk vakantie vieren op een camping van Roompot. Neem snel een kijkje op onze website en wie weet, geniet u volgende week al van een camping lastminute.

Onze suggesties

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.