Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

Bungalowtent Italie

8 parken 8 Verblijven

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Filters

Prijs
Parkfaciliteiten

Vakantie in Italie

Italie is een uitgestrekt land dat zich prima leent voor een vakantie. Wanneer u met de auto naar Italie reist is het raadzaam om een langere vakantie te boeken, zodat u volledig tot rust kunt komen. Een kort verblijf in Italie is eveneens mogelijk, zeker als u het land per vliegtuig bezoekt. Het land kent een rijke historie en dankzij de vele overblijfselen uit het verleden zullen liefhebbers van cultuur en archeologie zeker aan hun trekken komen tijdens een vakantie in Italie. Italie heeft echter nog veel meer te bieden, waaronder een uitgestrekte kustvlakte, bergen en natuur. Gezinnen met kinderen die verblijven in een bungalowtent in Italie kunnen zich volledig uitleven in de verschillende pretparken van het land. Gelegen nabij toeristische trekpleisters zijn de bungalowtenten Italie uitermate geschikt als uitgangspunt voor een leuke tocht door de omgeving samen met uw partner, gezin of vrienden.

8 parken 8 Verblijven

Bungalowtent Italie

Heerlijk ontspannen op vakantie in Italie? Wilt u een keer een ander verblijf dan een gewone hotelkamer of een bungalow, maar voelt u niets voor het opzetten van een tent waarbij u gebrek aan comfort heeft? Boek dan een van de tentvakanties in Italie van Roompot. U verblijft in een luxueus ingerichte bungalowtent in Italie terwijl u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Een vakantie in de bungalowtenten Italie geeft u alle vrijheid om volledig te ontspannen tijdens uw verblijf.

Op verschillende plaatsen in Italie heeft Roompot vakantieparken die beschikken over bungalowtenten. Deze tenten zijn een tussenvorm van een vakantieappartement en een tent, waarbij de nadruk echter ligt op een comfortabel verblijf. Elke bungalowtent in Italie is ingericht met 4-6 bedden, die verdeeld zijn over verschillende compartimenten, waardoor gescheiden slapen mogelijk is. Verder beschikt elke tent over een volledig uitgeruste keuken, inclusief koelkast met een klein vriesvak, en een koffiezetapparaat, zodat u tijdens uw verblijf naar hartenlust kunt koken voor uzelf, uw gezin of reisgenoten. Behalve de keuken beschikt elke tent over een garderobe die gescheiden is van het slaapgedeelte, voor het gemakkelijk opbergen van kleding. Een vakantieverblijf zou niet compleet zijn zonder de mogelijkheid om optimaal te genieten van het buitenleven. Hiervoor beschikt de tent over tuinmeubilair dat u tijdens uw verblijf kunt gebruiken. Mocht het onverhoopt regenen tijdens uw vakantie in Italie dan kunt u onder de luifel van uw tent ontspannen. Het enige dat u voor uw verblijf zelf mee dient te nemen is beddengoed en keukenlinnen. Voor de maaltijden dient u eveneens zelf te zorgen. Omdat elk luxe tent in Italie op een van onze vakantieparken staan, heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de op het park aanwezige faciliteiten.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.