Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Boek een vakantiehuis in Toscane

Boek een vakantiehuis in Toscane

Boek een vakantiehuis in Toscane

Wanneer u nog geen plannen heeft om deze zomer op vakantie te gaan, dan is het zeker het overwegen waard om een vakantie te boeken naar Toscane. Door een vakantiehuis in Toscane te boeken, kunt u kennis maken met een mooie en veelzijdige streek in Italië. In Toscane een vakantiehuis boeken bij Roompot, betekent optimaal genieten van een echte Italiaanse vakantie. Toscane is een omgeving die graag bezocht wordt door toeristen. Dat is niet vreemd, want de streek is erg geliefd vanwege zijn olijfbomen en wijngaarden. Ook liggen er grote Italiaanse steden zoals Florence en Pisa. In Toscane kunt u alle kanten op. U kunt namelijk een accommodatie aan de kust boeken, maar een accommodatie in het binnenland is ook mogelijk. Er zijn volop vakantiehuizen in Toscane waar u uit kunt kiezen.

In Toscane een vakantiehuis boeken

Een vakantiehuis in Toscane ligt op een mooi vakantiepark van Roompot. Natuurlijk is een vakantiehuis voorzien van alle gemakken om het u naar de zin te maken. De vakantiehuizen zijn namelijk ruim opgezet. U kunt er dus prima met meerdere mensen verblijven. Daarmee is het een geschikte accommodatie voor een vakantie met het gehele gezin. Het vakantiepark is ook zo ingericht dat iedereen uit het gezin zich prima zal kunnen vermaken. Zo zijn er zwembaden en speeltuinen aanwezig voor de kinderen. En u kunt zich prima even terug trekken in de vakantiewoning en rustig een boekje lezen. Daar heeft u misschien wel heel erg behoefte aan, gezien de stressvolle periode die u achter de rug heeft. Een vakantiehuisje in Toscane is daarom een absolute aanrader.

Trek erop uit met de auto

Trek erop uit met de auto

Door in een Toscane een vakantiehuis te boeken geeft u zichzelf een kans om de mooie plekjes van de streek te ontdekken. Een vakantiehuis in Toscane kan namelijk prima fungeren als basis voor een mooie vakantie. U kunt er ontspannen met de auto op uit trekken en talloze ritjes maken door het heuvelachtige landschap van Toscane. Onderweg zult u wijngaarden, zonnebloemen en olijfbomen tegenkomen. De pittoreske dorpjes maken de autorit helemaal compleet. Af en toe moet u daarom zeker even uitstappen om de charme van een Italiaans dorpje te ervaren. De grotten van Vento bij Lucca kunnen u wat verkoeling brengen, wanneer u lange tijd in de auto heeft doorgebracht. Uw kinderen kunt u meenemen naar de scheve toren van Pisa. Misschien kennen zij deze toren wel van een aardrijkskundeles op school! Door in Toscane een van de vakantiehuizen te boeken bij Roompot, geeft u zichzelf een mooie vakantie-ervaring cadeau die niemand u meer kan afnemen.

Onze suggesties

Cisano/San Vito

Cisano/San Vito

  • Schitterend gelegen aan de oever van het Gardameer
  • Diverse leuke uitstapjes mogelijk

Rosselba Le Palme

Rosselba Le Palme

  • Gelegen op het prachtige Elba
  • In de buurt van Portoferraio

Ca' Savio

Ca' Savio

  • Neem de boot naar Venetië
  • Direct aan het strand gelegen

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.