Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Boek een hotel in Toscane

Boek een hotel in Toscane

Boek een hotel in Toscane

Toscane behoort tot een van de mooiste streken in Italië. Het kan ook worden gezien als een mooie romantische plek in Europa. Het landschap lijkt mensen te betoveren en de lichtval in de streek is zo indrukwekkend dat er in het verleden zelfs een film over is gemaakt. Natuurlijk staat Toscane ook bekend vanwege de scheve toren van Pisa. Al deze aspecten zijn veelzeggend voor Toscane. Toscane is een gebied waar ontzettend veel te beleven is. Wanneer u een hotel in Toscane boekt, dan weet u zeker dat u zich geen moment zult vervelen. In Toscane een hotel boeken kan gemakkelijk en snel bij Roompot. Vanuit uw hotelkamer heeft u niet alleen een prachtig uitzicht over de omgeving, u kunt er ook nog eens optimaal ontspannen na een dag intensief bezig te zijn geweest.

In Toscane een hotel boeken bij Roompot

Wanneer u een hotel in Toscane boekt bij Roompot, dan kunt u genieten van comfort en luxe. De hotels in Toscane zijn namelijk van een uitstekende kwaliteit. De bedden liggen er heerlijk, zodat u optimaal kunt ontspannen in de nacht. Natuurlijk is een heerlijk bad ook aan te raden. De badkamer zit er tenslotte niet voor niets! Elke morgen krijgt u vers ontbijt, waarna u met frisse moed aan een nieuwe dag kunt beginnen. Voor vragen kunt u altijd terecht bij de receptie. De mensen van de receptie helpen u graag verder. Daarmee zijn alle ingrediënten voor een ontspannen vakantie aanwezig. Dat is niet alleen erg prettig, het is ook precies waarvoor een vakantie bedoeld is. Wanneer u zich druk moet gaan maken op uw eigen vakantie, dan viert u eigenlijk geen vakantie.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Bezienswaardigheden in de omgeving

Natuurlijk heeft Toscane ontzettend veel bezienswaardigheden. U zult daarom een selectie moeten maken van wat u het liefst zou willen doen. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de steden Florence en Pisa. Naast de scheve toren van Pisa zijn er in deze stad nog 20 monumenten te vinden die u kunt bezichtigen. Wanneer u altijd heeft gestudeerd dan zal een bezoek aan Siena u zeker aanspreken. Deze universiteit bestaat al sinds 1240 na Christus en is wereldberoemd. Verder wordt Toscane gekenmerkt door een aantal eilanden. U moet in elk geval een bezoek hebben gebracht aan Elba. Napoleon heeft er zelfs een tijdje gewoond! Door in Toscane een van de hotels te boeken, geeft u zichzelf een prachtig cadeau. Natuurlijk kunt u dit cadeau prima delen met uw partner, gezin en vrienden. Boek daarom een hotel in Toscane bij Roompot en verzeker uzelf van een verdiende vakantie.

Onze suggesties

Cisano/San Vito

Cisano/San Vito

  • Schitterend gelegen aan de oever van het Gardameer
  • Diverse leuke uitstapjes mogelijk

Ca' Savio

Ca' Savio

  • Neem de boot naar Venetië
  • Direct aan het strand gelegen

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.