Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Goedkoop kamperen? Volop goedkope campings bij Roompot!

Goedkoop kamperen?

Goedkoop kamperen?

Wilt u graag goedkoop kamperen? Bij Roompot vindt u binnen de kortste keren een fijne, goedkope camping. Goedkoop, maar wel altijd gelegen op een mooie locatie en uitgerust met de beste voorzieningen. Hier heeft u namelijk de keuze uit tientallen vakantieparken op de mooiste plekken van Nederland, maar ook in het buitenland. Wilt u lekker uitwaaien aan de kust of bent u op zoek naar goedkope campings in België of Duitsland? Welke voorkeur u ook heeft en met wat voor gezelschap u er ook tussenuit wilt: bij Roompot bent u verzekerd van succes.

Goedkope campings, volop luxe

Hoewel goedkoop kamperen een garantie is bij Roompot, hoeft u er niet bang voor te zijn dat u geen luxe om u heen heeft. De goedkope campings zijn stuk voor stuk uitgerust met allerlei voorzieningen, die ervoor zorgen dat jong en oud zich niet hoeven te vervelen. Bovendien kunt u in elke accommodatie, groot of voor kleinere gezelschappen, gebruik maken van de beste faciliteiten. Welke goedkope camping u ook boekt: samen kunt u volop genieten van alle mogelijkheden, de omgeving, de rust en gezelligheid.

Goedkope camping zoeken? Volop (extra) mogelijkheden

Goedkope camping zoeken? Volop (extra) mogelijkheden

Bij Roompot vindt u altijd, zowel in het binnen- als buitenland een voordelige camping. Goedkoop voor iedereen, maar met de beste faciliteiten en voorzieningen. Daarnaast kunt u kiezen uit een aantal aantrekkelijke opties, die het verblijf zo mogelijk nóg aangenamer maken. Wat dacht u van de bij te boeken extra’s, heerlijke arrangementen of actuele aanbiedingen? Met alle mogelijkheden bij Roompot stelt u helemaal zelf uw verblijf samen, zodat u met elkaar met volle teugen kunt genieten van de uitgekozen camping. Goedkoop, gemakkelijk en precies zoals u het wilt hebben!

Onze suggesties

Bospark de Bikkels

Bospark De Bikkels

  • Veel wandel- en fietsroutes
  • Rustig park middenin De Peel

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

De Schaapskooi

De Schaapskooi

  • Temidden van bossen en heidevelden
  • Overdekt zwembad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.