Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bergresort Winterberg

Bergresort Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland

  • Berg- en boslandschap
  • Veel buitenactiviteiten
  • Wintersportgebied
  • Dorpscentrum vlakbij
  • Gratis wifi

reviews

8.7

Vakantiepark Bergresort Winterberg scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 342 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 342 reviews

9
Naam: Bert Van Mier
Datum: 22 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
nieuw, schoon, indeling,keuken
8
Naam: Tanja Folmer
Datum: 22 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Dit is een prachtig appartement met een mooi uitzicht over Winterberg. Het enige jammere vonden wij dat er niets is gedaan aan onze schemerlamp die bij aankomst al kapot bleek. Dit hadden we wel verwacht. Ook vonden win dat er weinig goed licht was in de huiskamer. Verder hebben we geen op- of aanmerkingen. Volgende keer zouden we hier zo weer naar toe gaan. De inrichting is modern en het balkon is erg fijn.
8
Naam: Cpj Smans
Datum: 21 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zijn verschillend aandachtpuntjes,veel stof onder het bed geen wifi(jammer dat er dan geen receptie is) Stofzuiger stinkt heel erg met het stofzuigen. Jammer dat afzuiging douche 45min blijft aandraaien heel irritant als je s nachts naar de toilet moet.Grote paraplu van buiten was stuk,en de verstelbare stoel buiten .
8
Naam: Cees Speklé
Datum: 21 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtige locatie, prima ligging, dicht bij centrum Winterberg, lekker rustig doordat het alleen maar appartementen zijn, verder geen faciliteiten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Uitzicht!
9
Naam: Dirk Kwik
Datum: 18 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Top accomedatie en locatie. De sfeer en omgeving Winterberg is top! We komen zeker terug!
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijk apartement , mooie ligging goed verzorgd
9
Naam: Schulenburg
Datum: 17 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zeer goede ontvangst, super schoon huisje met een fenomenaal uitzicht over een geweldig plaatsje
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ruim, schoon en luxe
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.