Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bergresort Winterberg

Bergresort Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland

  • Berg- en boslandschap
  • Veel buitenactiviteiten
  • Wintersportgebied
  • Dorpscentrum vlakbij
  • Gratis WiFi
8.8

Vakantiepark Bergresort Winterberg scoort gemiddeld een 8,8

Dit is het gemiddelde cijfer uit 6 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 6 reviews

8
Naam: Ingrid Vlaanderen
Datum: 19 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: M.C. Snoeren
Datum: 17 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Accomodatie wad perfect jammer van de ontvangst en niet vriendelijk de duitse vrouw bij ontvangst was niet aardig en alles was teveel ook bij weggaan . Tip zorg dat op de dag van aankomst iemand aanwezig isxen uitleg geeft hoe of wat
10
Naam: Pascale Adriaenssens
Datum: 17 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super appartement !
8
Naam: K.J.A. Goddery
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een prima accemodatie en een fijne ligging. Het ontbreken van een receptie is wel een gemis. Helaas was de informatie op het bord nog niet bijgewerkt en het ontbreken van informatie en de WIFI code was iets minder maar algemeen genomen een fijne accomedatie
9
Naam: T.G. van Aalst
Datum: 9 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: D Koelewijn
Datum: 8 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima ervaring. Mooi, groot en schoon appartement.. wel een beetje prijzig voor 3 nachten
10
Naam: I Sprengers
Datum: 29 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: T. Gerritsen
Datum: 8 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
- wel een prachtige woning, een paar puntjes, - we misten een stoel in de slaapkamer en een krukje of stoeltje in de badkamer. - voor evt. een volgende keer met 6 personen zouden we een kledingkast missen. - we misten een restaurant.
9
Naam: Marcel Wust
Datum: 1 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Diny van de Wiel
Datum: 15 december 2017
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben een prima verblijf gehad in Winterberg. Alleen een sneeuwschop was niet aanwezig maar zou wel heel fijn zijn.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.