Bergresort Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland

  • Berglandschap
  • Buitenactiviteiten
  • Wintersport

reviews

8.7

Vakantiepark Bergresort Winterberg scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 914 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf

Bekijk 914 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Comfortabel, gezellig en schoon huisje met prachtig uitzicht!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
alles prima. allen vremd en jammer dat er geen enkele nederlandse zender ( bv BVN) is ingeprogrammerd op de satewliet onttvanger, en dat voor een Roompot resort waar veel landgenoten komen. vrgr.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig ruim appartement met een heel mooi uitzicht op Winterberg.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het appartement zag er geweldig uit en het was brand schoon echt super. 👍🏼
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Waar voor je geld. Mis wel een uitgebreid zenderpakket
9
Naam: R. Wassenberg
Datum: 23 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg fijn verblijf gehad. Heb wel een tip -een goede grote parasol neerzetten of luifel. Onze parasol was erg klein en zo goed als kapot (de steel) huisje B1 We hadden gelukkig heel mooi weer, maar moesten badlakens aan de parasol binden om een beetje schaduw te maken zodat we met 2 personen uit de zon konden zitten. We waren echt verrast door het verblijf. Zag er schoon en groot uit. Gaan de accommodatie zeker aanraden bij familie en kennissen.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is de combinatie. Prachtige omgeving en na een activiteit, is het altijd fijn in een comfortabel appartement terug te keren.
9
Naam: M. Keuning
Datum: 22 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Popke Bosma
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige accomodatie, sfeervol en erg schoon en netjes.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf. Goede informatie vooraf en ook hoe weg te gaan.
10
Naam: Jan Willekens
Datum: 17 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer mooie appartementen, met vanaf de 1 etage prachtig vrij uitzicht
10
Naam: Pieter De Blaauw
Datum: 17 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Is voor ons zekers voor herhaling vatbaar echt een prachtige accomodatie op een geweldige locatie voor ons als ouder echtpaar waren er geen minpunten
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: M t Lam
Datum: 7 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede lokatie, ruime leefruimte, geen geluidsoverlast. Heerlijk gehad. Ik had een goed matras, andere 7 medereizigers een wat mindere. Enige aandachtspunt!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Richard
Datum: 4 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk appartement gehad, schoon, fijne ligging en rustig, mooi uitzicht!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
verblijf met goed meubilair. genoeg opbergruimte in slaap en doucheruimte mooi uitzicht en dicht bij centrum
9
Naam: Danique Kuipers
Datum: 31 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het fantastisch gehad. We begonnen en eindigden alleen in het gehele appartementen complex. Heerlijke rust, want als het vol zit hoor je de andere toch erg goed in het trappenhuis. Verder hoor je hier en daar wat gestommel. We hebben er absoluut geen last van gehad want het was ook wel weer erg gezellig wat geluid om ons heen. Verder was er geen ruimte om je boodschappen op te bergen, dat was even puzzelen. En als je met meer dan 1 auto komt, zoals andere families nu deden, heb je problemen met parkeren. Dan staat er ineens een auto op je eigen plekje en kun je je auto niet meer kwijt. Wij hebben daar gelukkig maar 1x last van gehad. We hebben echt genoten van het prachtige appartement en fantastische uitzicht!!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bijzonder omdat het geen standaard park is, maar doordat er 4 appartementencomplexen bij elkaar staan voelt het toch herkenbaar. De appartementen zijn mooi en handig ingedeeld. De badkamer is modern en netjes, de bedden en banken zijn prettig. Hoeveelheid serviesgoed was iets krap en een tweede sleutel van het appartement zou fijn zijn geweest. De appartementen liggen mooi tov winterberg, wij hebben alle uitstapjes wandelend gedaan.
5
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst veel onduidelijkheid over het in-checken en welk appartement voor ons was. Moesten maar kijken in de appartementen waar onze naam op stond. Het appartement van binnen was niet netjes, de plaat onder de oven was stuk en lag er gewoon lost onder. In de badkamer zaten nog de stikkers aan de muur waar oorspronkelijk de haakjes zouden horen, die waren weg en niet vervangen, wat niet heel praktisch was. Bij aankomst lag er een haar op het ‘nieuwe’ bedovertrek. Er zaten veel zaten in het bedovertrek en de bedden sliepen niet fijn, denk aan vervangen toe. Overal zaten scheuren in de muren en veel kapotte hoeken. Overigens was het een prima verblijf voor ons, we waren veel weg en de ligging was prima. Het was niet de duurste accommodatie, dus kan je er niet veel van verwachten maar zulke dingen horen gewoon in orde te zijn. Tip: om na elke schoonmaken te kijken wat er stuk is /mist.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk appartement en ligging. Bank slechte staat, plotseling omgeruild zonder kennisgeving. ( 18 mei ) We werden uit bed gebeld. Later tijdens ontbijt gestoord, zonder kennisgeving , zijkant andere bank nog vervangen.(18 mei ) Toilet, de afzuiging veel lawaai en ging heel lang door. Keukeninventaris klopte niet volgens de lijst, briefje achtergelaten hoeveel aanwezig was bij aankomst.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Carlo van Velde
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel net verblijf, schoon, erg comfortabel
9
Naam: H.G. de Jong
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf in een keurig appartement op een mooie en rustige locatie. Het in-en uitchecken blijft een vreemde manier en het meubulair is aan vervanging toe
8
Naam: Marcel Ippel
Datum: 10 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super mooi huisje en ligging prima. Bank versleten, die zou vervangen mogen worden.
9
Naam: D Platjouw
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf, mooie omgeving, heerlijk terras

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.