Reviews

8.5

Vakantiepark Bergresort Winterberg scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 208 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.5
  • Kindvriendelijkheid
    7.5
  • Onderhoud
    8.1
  • Schoonmaak
    8.3
  • Vakantieverblijf
    8.2
  • Gastvrijheid
    8.4

Bekijk 208 reviews

Filter de reviews
Naam: Donna de Jong
Datum: 17 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
Het appartement was verrassend groot en mooi. Alles wat je nodig heb was er. Zowel in de keuken als in de rest van het appartement. Heb niets gemist. Wij houden niet van parken met van alles er op en er aan. Er is op het park zelf niets voor bv kinderen. Maar dat is voor ons geen probleem. Wat wel evt handigs dat er onderin de kelder een wasmachine en droger staat tegen een kleine vergoeding. In Winterbergzelf is voldoende te doen. Fijne supermarkt in de buurt. We konden ook leuk buiten zitten en de weg waaraan het appartement staat is erg rustig. Kortom het was gewoon goed!!!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geert B
Datum: 31 mei 2024
Leuk verblijf annex terras.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Eric E v Dijk
Datum: 13 mei 2024
Toppie, komen graag nog een keer terug
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Eric Lucas
Datum: 10 mei 2024
Aardige medewerker die ons goed geholpen heeft. Wifi zou beter kunnen en ik hoop dat de vaatwasser snel vervangen wordt want die heeft kuren. Verder een geweldig appartement dicht bij het centrum en het bikepark/ ski centrum.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: JW Bijsterbosch
Datum: 10 mei 2024
Echt een park om aan te raken weinig last van de buren in de appartement er om heen dicht bij het centrum binnen 15 minuten wandelen ben je er dit is echt een pluspunt en het uitzicht echt mooi ver te kijken
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 mei 2024
Super mooie week gehad met fantastische service en mooi appartement!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
Prima ligging, genoeg te ondernemen in omgeving.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Miranda
Datum: 4 april 2024
Prima appartement, zeker voor herhaling vatbaar. Sleutelkluis is ideaal.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 maart 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Jos Kiezebrink
Datum: 8 maart 2024
Heerlijke week gehad , met redelijk (goed) weer.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: J Goor
Datum: 8 maart 2024
Prima ligging en mooi appartement
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Kim Limbourg
Datum: 1 maart 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 maart 2024
De verandering met een andere Host. Lionel. Wij geven dikke 10. We komen zeker terug
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Suzanne Boomgaarden
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
We hadden plezier!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 februari 2024
Niet echt kindvriendelijk.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
7
Naam: Kim Bradt
Datum: 16 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Marjan Boejharat-Brink
Datum: 13 februari 2024
Fijne ruimte om te verblijven
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Davy in ‘t Veen
Datum: 9 februari 2024
Fijne en rustig gelegen vakantiewoningen in een prachtige omgeving. Ontbreken van een receptie is helemaal niet erg door het goede stappenplan bij aankomst en vertrek. Komen zeker terug!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Lauran Altena
Datum: 9 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 februari 2024
Goed verblijf gehad, niets op aan te merken!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 februari 2024
Blijft voor ons een prachtige locatie en appartement.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Stephanie Katic
Datum: 29 januari 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    6.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2024
Was geweldig!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.