Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

Moselhöhe Ediger-Eller, Rijnland-Palts, Duitsland

  • Rustig en ruim
  • Golfbaan
  • Heuvellandschap

reviews

8.1

Vakantiepark Ferienresort Cochem scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11393 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 11393 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, jammer dat t zwembad dicht was, de mondkapjes vond ik ook jammer, maar dat zijn de regels
8
Naam: Alain Kenis
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ideaal in deze coronatijden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het was leuk ik was er al eens geweest ,en ben nu met zus en vriendin gekomen echt leuk om in de omgeving te wandelen bij het aankomen was er wel een groot probleem badkamer met grote mierennest ,we kregen dan een ander huisje onze dank daarvoor maar dit had de poetsvrouw toch moeten zien ik heb er fotos van onbegrijpelijk maar voor de rest alles oke
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon, en gedateerde inventaris
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
super vakantiepark rustige ligging heel verzorgd zowel de huisjes als de parkomgeving. Huisjes luxueus , prima bedden
8
Naam: Elzinga
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Slecht restaurant veel te duur, schnitzels die 300 gr moesten zijn waren slechts 180 gr wel 17,50 betaald!!! Verder alleen maar lof voor dit leuke park op een prachtige locatie!
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging, goed comfort
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een van de betere parken!
8
Naam: Patrick Caers
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen altijd terug omwille van de omgeving en vriendelijkheid van het personeel. Dus roompot kader zorg goed voor je personeel. Zeker de mensen van de horeca .Ze lopen hun voeten onder hun lijf uit en blijven toch heel vriendelijk . Ze zijn zeker de uitstraling van het park .
10
Naam: Sandra Reefman
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We waren hier al eens geweest voor drie jaar terug. Nu weer met onze drie van de vier kinderen hier geweest. We hebben weer enorm genoten van de prachtige omgeving en dingen die er te doen zijn in de omgeving. Veel te doen voor jong en oud. Het mooie pretpark Klotten met dieren en atracties. Het mooie klimpark in baden trabach. Een dagje naar de muur stad Trier. Cochem ook bezocht. Er is van alles te zien, te doen in de omgeving en op het park. Nu dan iets minder ivm coronavirus. Maar niet al te min. Prima Vermaakt. Tijd tekort. Zeker nog weer een bezoek waard. Familie met kinderen van 11 15 en 16 jaar oud Het vakantiehuis zo mooi vind je nergens anders
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk voor een midweek on vanuit het park de omgeving te ontdekken
10
Naam: Ilona Splint
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb heel erg genoten al was het de planning om met mijn 2 kinderen te gaan. Die waren helaas verkouden en om het niet voorbij te laten gaan ben ik alleen gekomen. Heerlijk ontspannen bij thuiskomst. En alles heel praktisch dichtbij en makkelijk te lopen. Ik zou heel graag nog een keer op herhalong willen maar dan met de kinderen, dat heb ik ze beloofd.
8
Naam: Denny Koops
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer tevreden met name het huisje, deze was helemaal compleet.
8
Naam: Rene Zandhuis
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad. Huisje lang niet schoon. Ramen erg smerig.
10
Naam: Marisa Rommes
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn zeer tevreden over deze Roompot vakantie. Het is een mooi huis met veel comfort. En niet vergeten dat de sauna ons veel deugd heeft gedaan. De omgeving in Cochem nodigt uit om terug te keren naar deze mooi plek op aarde.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad!
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een 6 persoonshuisje gehuurd. We waren met zijn 2en voor 6 personen vindt ik de huisjes wel erg klein. Matrassen zijn aan vervanging toe. Weinig te doen op het park veel dingen gesloten. In het huisje achter ons nr 280 verbleven medewerkers van roompot ze waren erg luidruchtig. Harde muziek en veel onnodig geschreeuw. Verder wel naar onze zin gehad.
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig park, leuke huisjes en mooie ligging. Heerlijk tot rust gekomen op dit heerlijke park
7
Naam: Peter-Paul Ketelings
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Eindschoonmaak. We betalen 80 euro voor een eindschoonmaak en toch wordt er nog verwacht dat alles vegen, afval weg brengen, bedden afhalen, vaatwasser leeg halen. Voor die 80 euro zou ik verwachten dat dat gedaan werd.
10
Naam: Roy van Seijen
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super locatie en mooie huisjes
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Guus Van Dam
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi huisje met alles er op en er aan een een sprookjesachtige omgeving
10
Naam: H.K. Groeneveld
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verrassende omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park met mooi huisje.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.