Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

Moselhöhe Ediger-Eller, Rijnland-Palts, Duitsland

  • Originele vakwerkvilla’s
  • 9 en 18-holes golfbaan
  • Overdekt zwembad
  • Schilderachtig heuvellandschap
  • Gelegen aan de Moezel

reviews

8.1

Vakantiepark Ferienresort Cochem scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5963 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 5963 reviews

8
Naam: Jan Kreeft
Datum: 27 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Huisje, interieur, heeft een ongezellige uitstraling.
8
Naam: Martin Schraepen
Datum: 27 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Dik Zwart
Datum: 27 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
de huisjes waren goed, maar de bedden waren de matrassen niet goed we voelden de veren in onze rug dat was in twee huisjes die we hadden . Maar dat was niet bevordelijk voor een uitgeruste vakantie.{jammer} Hopende dat wij roompot voldoende geinformeerd hebben. de groet D Zwart.
8
Naam: Flor Daems - Van Herp
Datum: 26 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Over het algemeen een vrij goede indruk. De faciliteiten stemden wel niet overeen met de informatie die we op voorhand thuis gestuurd kregen. Waren niet aanwezig : dvd-speler, hifiset met cd-speler, loungeset, koffiepadapparaat, ... Dit is wel teleurstellend, omdat je toch enigszins afgaat op de facilieiten bij boeking !
8
Naam: R. van der Meer
Datum: 26 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Jozef Schops
Datum: 26 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het park was netjes maar een glas bak die al 3 dagen vol staat kan volgens mij niet en er te weinig recyclage van blik en plastiek
8
Naam: Renate van der Horst
Datum: 26 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi ruim park
8
Naam: Nelly Daelman
Datum: 26 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Louis van Hemeldonck
Datum: 25 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heel goed park. De bungalows voor 12 personen kan beter 3 ipv 4 badkamers hebben En 3 ipv 2 wc. Afwasmachine werkte niet naar behoren. Voor de rest niets dan goeds.
10
Naam: Suzanne Wigger
Datum: 25 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was super als ik iets moest zeggen dan mischien iers meee prive tussen de huisjes
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.