Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

  • Chat

    Momenteel is onze chat niet beschikbaar.

    Start chat
  • WhatsApp

    Tot 18:00 uur beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Tot 18:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

    Open Messenger
  • Telefoon

    Tot 18:00 uur kunt u ons bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit België: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

Moselhöhe Ediger-Eller, Rijnland-Palts, Duitsland

  • Originele vakwerkvilla’s
  • 9 en 18-holes golfbaan
  • Overdekt zwembad
  • Schilderachtig heuvellandschap
  • Gelegen aan de Moezel

reviews

8.1

Vakantiepark Ferienresort Cochem scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11189 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 11189 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 30 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De eerste week was super leuk maar aan de 2e week kwam abrupt een einde Zeer jammer maar daar kunnen jullie niks aan doen !!
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige ligging. Onderhoud mag wel beter
10
Naam: Michiel Kroeb
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
:)
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
zie voorheen
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen hier 1 à 2 keer per jaar, met name voor de gexelligheid met ons gezin/onze familie. Voor onze doelgroep heeft het park voldoende te bieden. Het park heeft een prachtige ligging in een mooie natuur. Jammer dat de receptiemedewerkers nog nooit eens gevraagd hebben of we een fijn verblijf hebben gehad/bedankt hebben voor ons verblijf en ons nog nooit een goede thuisreis hebben gewenst. Hier missen we een stukje service
7
Naam: Tonny Sauwen
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Door het Coronavirus was ons verblijf erg kort ( feitelijk 1 volle dag). Gelet op de accomodatie en de ligging gaan we echter graag nog eens terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: A Moelchand
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Corona
8
Naam: W.H.H. Rensen
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Als alles achter de rug is, komen we heel graag terug.
10
Naam: Ruud Schipper
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon en modern park!
9
Naam: O. Schaaff
Datum: 19 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
de bungalow vonden wij fantastisch in deze rustige periode. Misschien mogelijk om vitrage gordijnen op te hangen nabij de eethoek. je kijkt aan beide zijde op de eet-tafel van de andere bungalows. beetje privacy. Verder TOP.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Alles prima,in begin problemen met wifi later opgelost door receptie , jammer dat er geen buffet was s,avonds wat wel vermeld stond,later beetje vreemde effecten maar dat kwam door corona etc
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Vakantiehuisje 106, losse tegel woonkamer, geen verlichting afzuigkap keuken. Matige afsluitingen in badkamers. Zijn geen belangrijke zaken, maar nodig om te verbeteren. Jammer genoeg last gehad van belemmeringen tav de corona uitbraak. Geen mogelijkheid meer om op zondag 15 maart na 18:00 gebruik te mogen maken van het restaurant met ons gezelschap terwijl we om 16:30 nog een reserving hadden afgesproken. Ook werd het zwembad gesloten en dat alles niet naar aanleiding van een besluit van de Duitse autoriteiten maar van uit jullie Nederlandse moeder organisatie. Begrijpelijk maar niet de afsluiting die wij ons hadden voorgesteld. Heel jammer. Mogen we nog enige tegemoetkoming verwachten ?
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig. Fijne omgeving. Goede service.
9
Naam: Patrick Pipelers
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige villas . Problemen met keycard ( 3 verschillende werkten niet ) dan maar gewone sleutels gekregen. Geen informatie hoe men de frigo en de verwarming moeten achterlaten wanneer men zelf de schoonmaak doet . Schoonmaak over het algemeen heel proper wel sporen van iemand met werkschoenen boven op de overloop en ramen hier en daar konden ietwat beter , maar dat is echt minimaal hoor .Personeel heel vriendelijk .Prachtige ligging en heel mooie prijs/kwaliteit in restaurant.
10
Naam: Vincent Vermeulen
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een heerlijke vakantie in een prachtige omgeving. Mooi park en goed onderhouden luxe huisjes.
9
Naam: John van de Bilt
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Marieke Faber
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Net onderhouden park en zeer schone accomodatie
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park met mooie en luxe huisjes, kunnen veel Roompot parken wat van leren. Omgeving is gezellig en mooi. Vraag mij wel af hoe het gaat in hoogseizoen met drukte en capaciteit van zwembad, supermarkt en speelgelegenheden. Maar wij hebben een leuk weekend gehad!
8
Naam: Henk Canisius
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen hier al meer dan 10 jaar. Eindelijk hebben de huisjes een nieuw interieur. Een groot minpunt ! Dat er geen Gratis wifi is !(dit is niet meer van deze tijd.)
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi gelegen en rustig.
10
Naam: Hans Debbaut
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Reeds 4x in dit park verbleven. Steeds met grote tevredenheid. We komen nog terug.
9
Naam: Jean-Philippe Jacobs
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks de Corona uitbraak genoten van een heerlijk rustig weekend in Cochem!
9
Naam: Charley Kappen
Datum: 15 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Louis van den Heuvel
Datum: 14 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige huisjes en mooie locatie!
7
Naam: Petra Van Geffen
Datum: 14 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij de boeking heb ik aangegeven dat we om 12.00 uur wilde inchecken (10 euro extra). Ik had geboekt voor huis nr. 570, dit i.v.m. de 3 slaapkamers en 2 badkamers! Een week van te voren kregen we bericht dat dit huisje niet doorging i.v.m. problemen met het balkon. Ze boden ons een ander huisje aan nr. 554. Bij aankomst in het huisje spulletjes in het huisje gebracht. Op het eerste gezicht een mooier huisje, ruimer, maar daar zag ik dat beneden geen slaapkamer was en boven maar 2. Dus 1 slaapkamer te weinig en 1 badkamer. Aangezien wij met 3 dames waren, waarvan er 2 snurken, hadden wij die 3 slaapkamers nodig. Dus terug naar de service-balie gereden, daar kreeg ik een ander huisje aangeboden. Na overleg met de andere dames besloten dat we dit gingen doen, dus weer terug naar de service-balie voor de andere sleutels en de bedpakketten. Alle bagage weer in de auto en naar het andere huisje gereden en de auto weer uitgepakt, dus was het na 3 uur dat we weer binnen waren. Er lag geen BOEKJE MET UITLEG voor de magnetron en ook niet voor de douche beneden. We moesten maar op een site kijken van het park, die site was niet te bereiken. Dus moeite gehad met de magnetron en douche, diegene die beneden sliep heeft niet kunnen douchen, met 3 personen geprobeerd om de douche aan te zetten, maar dat ging niet! Dus zeer jammer. Dus niet prettig!!!!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
zeer slechte wifi
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben heel erg genoten! Jammer dat het weer er anders over dacht, maar ja dat kunnen we niet bestellen.
8
Naam: Peter Vleeshakker
Datum: 14 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De vuilnis containers vies in het zicht staan. Restaurant ongezellig
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.