Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

Moselhöhe Ediger-Eller, Rijnland-Palts, Duitsland

  • Originele vakwerkvilla’s
  • 9 en 18-holes golfbaan
  • Overdekt zwembad
  • Schilderachtig heuvellandschap
  • Gelegen aan de Moezel

reviews

8.1

Vakantiepark Ferienresort Cochem scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 6484 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 6484 reviews

8
Naam: J.O. Kieffer
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De ervaring m.b.t. het vakantiepark is over het algemeen positief. Zelf zijn waren we hier voor de 3e keer en dat zegt volgens mij genoeg over de opgedane ervaringen met dit park en hebben het diverse malen aanbevolen bij familie en vrienden.
8
Naam: Hans Eenkhoorn
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi rustig park Met prachtige omgeving Echt een aanrader!!
8
Naam: Teunis Hakvoort
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
het door u aangegeven navigatieadres is volgens mij niet juist. we kwamen in 1e instantie op het industrieterrein terecht/.
7
Naam: Minke van Kammen
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Jetse Jeroen van Kammen
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Goed verblijf, vriendelijk personeel. Het huisje was verder oké. Er waren wat mankementen zoals een erg krakende trap, krakende deurklink, maar verder geen problemen mee gehad. Wij hebben een goede vakantie gehad.
8
Naam: Tom Oosterweghel
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
de wifi verbinding was bar slecht en niet meer van deze tijd.
10
Naam: Kees de Jong
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vertrouwd. En een mooi park. En een goede plaats om er op uit te gaan . Maar ook om je te ontspannen .
7
Naam: J. van Reeuwijk
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Toen we het park opreden overviel ons teleurstelling. Het viel ons direct op dat alles een beetje saai is aangelegd (ook de centrale voorzieningen zoals receptie, restaurant en zwembad) en de huisjes buiten weinig privacy kenden. Ook de ligging van het park viel tegen, park ligt bovenaan de berg maar daar merk je niets van (uitzicht deed denken aan Limburgs landschap). Het huisje had wel luxe (sanitaire) voorzieningen, meubilaar was wel gedateerd. De kamer vrij klein. Omgeving, met name langs de Moezel was wel erg mooi. Het opgegeven navigatieadres was misleidend (Industriering 1), niet wetend dat wij op dat punt hadden moeten doorrijden. We reden het industrieterrein op en dat was achteraf niet de bedoeling. Ondanks bovenstaande hebben we met onze familie (we hadden 2 huisjes gehuurd) het met elkaar erg gezellig gehad.
7
Naam: Arjan van der Have
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben een mooie week gehad op roompot, we zijn met onze 3 kinderen veel weggeweest, dit ook met name dat er toch heel weinig/geen speelgelegenheid Is op het park binnen in het park, ons advies is dan ook, maak een paar mooie speeltuinen in het park zelf dat de kinderen daar naartoe kunnen lopen met glijbanen,klimtoestellen,schommels enz. Het zwembad is ook niet bepaald aantrekkelijk, het is echt alleen zwemmen en geen glijbaan of ander vermaak. Voor de rest vinden wij de parkligging prachtig en huisje zijn ook mooi maar mag wel wat meer onderhoud. Kort samengevat wij hebben een leuke week gehad maar de kids hebben zich niet echt lekker kunnen vermaken op het park. Mvg Arjan en Hanneke
9
Naam: Joanne ten Bolscher
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Helemaal tot rust gekomen in een heerlijke omgeving!!!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.