Ferienresort Cochem

Moselhöhe Ediger-Eller, Rijnland-Palts, Duitsland

  • Rustig en ruim
  • Golfbaan
  • Heuvellandschap

reviews

8.2

Vakantiepark Ferienresort Cochem scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12393 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12393 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De snelle handelingen om mijn verzoek voor een ander huisje te regelen 10+
10
Naam: Johannes Jeukens
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een prachtig park met mooie verblijven alleen de trap verdient enige aandacht en dan met name de leuning.
8
Naam: Ton Hurks
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park qua ligging bij de Moezel maar de inrichting van de verblijven doet zeer gedateerd aan (ondanks renovatie?). Met name het glazen deel van het servies is bestand tegen een terroristische aanval. Zo dik, zo beperkt (nog geen gewoon biergaasje) en zo onvriendelijk in gebruik. Dat is echt niet meer van deze tijd. De matrassen van het bed geven geen enkele ondersteuning. Daar moet je wel rugklachten van krijgen. Ik heb me zitten verbazen over al die dubbele spots in de woonkamer-keuken-slaapkamers. waar je ook zit schijnen ze recht in je gezicht. Uiteindelijk heb ik ze (wankelend op een stoel) naar een muur kunnen richten waar ze het minste last bezorgden. Waarom niet gewoon een paar simpele plafonniers toegepast. Dan heb je geen enkel probleem. De enorme ronde lampen boven de eetkamertafel benemen je het zicht op de TV. De met wat plakfolie opgelapte (soms grote) gaten in de binnendeuren. Dat kan niet voor een park wat het van uitstraling en kwaliteit moet hebben. Het is allemaal zo ontzettend basic. Ondanks al deze opmerkingen blijven we toch terug komen. Neem eens een andere binnenhuisarchitect(e) in dienst. Ga eens kijken bij Mont-Royal in Krov daar kun je een puntje aan zuigen. Ik hoop dat mijn opmerkingen bijdragen aan een scherpere focus op de kwaliteit en uitstraling van jullie park. Zo niet dan hebben deze evaluaties geen zin en kunnen ze beter achterwege blijven. Met vriendelijke groet, Ton Hurks (208 van 14-18 juni 2021)
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ongedwongen sfeer op het park.
7
Naam: Eric Sturms
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf! Hopen zeker nog eens terug te komen!
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
3de keer in cochem en was weer een heerlijke ervaring
9
Naam: V. Knaepen
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park, kortbij Cochem 🤗❤️
9
Naam: Tim Smudde
Datum: 31 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super mooi huisje met alles erop en er aan
10
Naam: Marie Sanmoeradi
Datum: 1 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn al jaren zeer tevreden met onze vacantie boekingen bij Roompot, en dat gaat onverandert door.Dankjewel voor de fantastische aanbiediegen/ serviice.
9
Naam: Erik Müller
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden moeite met het sluiten van de achterdeur waarna er snel iemand langskwam om te helpen. We hebben de tijd buiten het park in de mooie natuur gespendeerd dus kunnen we niet oordelen over de faciliteiten. De stoelen in het huisje zijn wat minder comfortabel als je er te lang op zou zitten maar de bank en het bed zijn prima. We zijn wel eens vaker in dit park geweest en zullen zeker terug komen. Ik vind de huisjes er leuk uit zien maar vooral de omgeving is geweldig.
6
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mijn huisje had niet in de verhuur gemogen, is mijn mening. Bank was totaal versleten (niet bruikbaar), binnendeur hing niet in het kozijn maar stond los in de woonkamer, terrasdeur sloot niet (is door technische dienst vastgeschroefd waarmee er geen indringers konden komen maar terrasdeur ook niet meer bruikbaar was), ik had de eerste dag geen verwarming en geen warm water. Behalve dat waren de wcs waren niet gepoetst (na mijn melding kwam er wel iemand voor, maar dat sloeg nergens op, die sprayde wat geurverfrisser en deed met een doekje de bril af, dat was alles!) en ik denk de rest van het huisje ook niet of in ieder geval niet goed, maar dat zag je minder door de gebruikte kleuren/materialen. Huisjes liggen erg dicht op elkaar met totaal geen privacy (ik kon vanuit mijn huisje binnen zien wat de buren aten bij het ontbijt ook binnen). De receptie heeft de klachten over mijn huisje vriendelijk opgelost, maar ik ben er een volle dag mee bezig geweest met alles en het heeft de start van mijn vakantie behoorlijk verpest. Ik heb een compensatie gekregen, nadat ik daar om gevraagd heb. Dat was wel netjes. De omgeving, de ligging van het park, Cochem en de sfeer hebben gemaakt dat mijn vakantie wel leuk was, maar het verblijf in mijn vakantiehuisje niet.
Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je geen fijne start hebt gehad van je vakantie. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij willen graag dat onze gasten genieten van het verblijf en met een glimlach vertrekken. Het is goed om te lezen dat een en ander is opgelost door de receptie. Het onderhoud heeft onze aandacht. Zo zijn wij bezig met het uitvoeren van restyles om de huidige accommodaties en faciliteiten een nieuwe en frisse look te geven. Fijn om te horen dat je alsnog van het park en de omgeving hebt genoten. Bedankt voor je feedback, hier gaan wij mee aan de slag, want hier kunnen wij alleen maar beter van worden. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Conny Moermond
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vonden het heerlijk, mooie omgeving, veel natuur, fijn huisje, lekker luxe. In de horeca kunnen ze je slecht verstaan, wij praten wel Duits, maar een beetje NL zou fijn zijn, met name in de snackbar. Al met al een zeer prettig verblijf.
8
Naam: Jasper Koeleman
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park ligt op een prachtige locatie, echter was ons huisje vrij sober. We misten wat keuken inventaris, en de koelkast was erg klein. Voor het schoonmaken zou een goede dweil stok ook wel comfortabeler zijn. Verder een prima vakantie gehad.
8
Naam: M Tijms
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heel fijn huisje alles was er waar we op gehoopt hadden succes verder
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Weer voor herhaling vatbaar. Volgend jaar..... zonder Corona!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De informatie van de medewerkers was matig. Ze wisten weinig van de omgeving of leuke dingen/ plekjes/ restaurants. De inventaris kan beter, meer up to date. De wc stonk.
9
Naam: Hennie Rekers
Datum: 15 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
een mooi park en schoon
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
kan links en rechts wel een verfje gebruiken bij drempels schuifpui trap en kozijnen. voegen repareren met witte kit terwijl de rest grijs is staat slordig (bungalow 110).
8
Naam: A. Peters
Datum: 15 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn er nu voor de 14 de maal geweest , heerlijk rustig , mooie omgeving , kortom alles aanwezig voor een heerlijke vakantie en hopen er nog vaak te komen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede service, rustige ligging en uitstraling en netjes!
8
Naam: Bj ten Arve
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was ondanks onzekere tijd van corana een prettig verblijf. Echt even tot rust gekomen in een prachtige omgeving.
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is jammer dat de huisjes niet up to date zijn en minder onderhouden. De ligging is heel fijn maar wat meer privacy qua begroeiing zou nog beter zijn.
6
Naam: Martine van de Weert
Datum: 11 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bank was versleten, koelkast was het rekje waar flessen in staan kapot, eettafel wiebelt, WC boven was niet schoon bij aankomst. Stonden maar 6 stoelen in een 8 persoons huisje (deze hadden we gelukkig niet allemaal nodig)
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat de accommodatie niet helemaal voldeed en dat er wat zaken niet in orde waren. Dat is uiteraard niet de bedoeling en hier bieden wij dan ook onze excuses voor aan. We hebben even met u meegekeken in de boeking en wij zien dat de medewerkers u zo goed mogelijk hebben proberen te helpen en een compensatie hebben aangeboden. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Huisje was prima en comfortabel genoeg behalve: hele hoge afstap naar terras, zeker 35 cm en opstap voordeur idem. Voor ons, slecht ter been, was dit gevaarlijk. En een goede uitleg voor de sauna ontbrak en ook aan de receptie konden ze niet vertellen dat de hoofdschakelaar in de meterkast omgezet moest worden. Pas na drie dagen (van de midweek!) werd dit door een servicemonteur middels een briefje verteld...)
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het internet is ondermaats, niet van deze tijd.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor herhaling vatbaar 👍
8
Naam: Wilhelmus Ties
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was prima geregeld. Echter verschillende, wel minder belangrijke dingen waren stuk. (bv. deurtje van de vriezer, diverse lampen, een tegeltje achter het fornuis, een gaspit die het niet deed)
8
Naam: Leo Bosters
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Tweede maal hier. Zeer goed bevallen. Een keer bij 40 graden in de zomer, deze keer in oktober met storm, regen en kou . Hartstikke rustig, zalig.
8
Naam: I. van den Doel
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezien de coronamaatregelen prima op orde!!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.