Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

Moselhöhe Ediger-Eller, Rijnland-Palts, Duitsland

  • Rustig en ruim
  • Golfbaan
  • Heuvellandschap

reviews

8.2

Vakantiepark Ferienresort Cochem scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12195 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12195 reviews

8
Naam: Trudy Bekker
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad. Er werd wel te hard gereden, duidelijker aangeven, dat het een 20 km zone is.
8
Naam: Ad van Es
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Meubilair gedateerd
7
Naam: Robertus Tettero
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De buitenomgeving te steriel er is ruimte genoeg om wat meer kruiden voor de insecten zoals bijen en vlinders te laten staan. Zie wel bomen maar weinig heester beplanting in de buitenruimte.
9
Naam: H.J.A ter Heerdt
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten!!!
8
Naam: Iris Olde Hanhof
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park in een erg mooie omgeving. Het had wel wat kindvriendelijker gemogen in de zin van meer speeltuinen. Ook een hek ook m de tuin zou fijn geweest. Verder prima voor elkaar!
9
Naam: Jansen
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er ontbraken spullen en luidruchtige buren
10
Naam: Irene
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten in deze prachtige bungalow in een mooie omgeving. Zeker een aanrader Tip douchegordijn vervangen door een cabine
9
Naam: W. Colenbrander
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn over alles super tevreden, mooi park, schitterende ligging en luxe ingericht huisje, van alle gemakken voorzien. In een woord genoten van een geweldige vakantie op het Ferienpark Cochem en zeker voor herhaling vatbaar.
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Over het algemeen goed behalve de service
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn en gezellig park. Als golfliefhebber ideaal! Jammer dat golfbaan en park niet meer samenwerken, geen korting meer via Roompot.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Ingrid Verkerk-greven
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden een huisje voor 14 personen. De koelkast was erg klein en warm omdat hij uitstond. Jammer
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Superleuke Duitse huisjes mooi gelegen op heuveltjes.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima huisje van alle gemakken voorzien. Het handdoek pakket had wel iets uitgebreider gekunt..
9
Naam: Anneke Den Hamer
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen er al een aantal jaren,hebben het ontzettend naar ons zin,het park ligt dan ook in een hele mooie omgeving.
9
Naam: C.G. Alfen
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park op een prachtige lokatie in een prachtige omgeving! Helaas dat er een doorgaande weg midden door het park ligt. Wat overigens de verkeersveiligheid niet in gevaar brengt.
7
Naam: Edith Bult
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ten eerste stonden in ons huisje nog boodschappen(over de houdsbaarheidsdatum) in het keuken kastje en er stonden in de berging 6 lege bier flessen. Toen ik dit ivm de drukte bij de receptie de volgende melden werd er door de receptie medewerkster de schouders op gehaalt en ik voelde dat ik mee warig werd bekeken. Dus we hebben het zelf weggegooid en de flessen weg gebracht Daarnaast denk ik dat het voor nederlanders best heftig is als er een grote groep (13)duitse manen al om 08:00 luit lachend en met harde muziek en grote pullen bier op hun terras zitten de hele dag. Toen was voor ons de lol van het buiten zitten eraf
9
Naam: Marcel Blom
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik ben nu voor de tweede keer geweest en het is nog steeds uitstekend. Rustig park, vriendelijke mensen, leuk verblijf, faciliteiten goed. Aandachtspunt is het zwembad, met een peuter van bijna 3 ben je snel uitgekeken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een prima vakantie gehad , er was 1 klein min puntje in het huisje wat er misschien veranderd kan worden. De badkamer boven was voorzien van een bad met douchekop maar er miste een haakje om de douchekop op te hangen om je zelf in bad te douchen. Dit zou ik praktisch vinden. Verder was alles perfext
8
Naam: Wim Wildeman
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon huis en stilte en ligging
7
Naam: Aat van Wensveen
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie ruime en praktisch ingerichte woning. Goed uitgerust met degelijk meubilair en comfortabele bedden. Helaas met weinig privacy
10
Naam: Patrick Hiel
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super de luxe ontbijt was subliem ! Prachtige villatjes met veel groen en leuke omgeving. Niet ver van Cochem. Hier komen we nog terug !
9
Naam: Bart Timmerman
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Achter ons huisje bevonden zich fruitbomen, wat op zich een hele leuke toevoeging is, maar door het niet opruimen van het rottende fruit aan de boom en op de grond zorgde dit voor erg veel wespen en hornaars in onze achtertuin, waardoor we hier niet echt van konden genieten. We vonden het te riskant om ons dochtertje van 2 jaar zonder toezicht buiten te laten spelen en buiten eten of drinken was eigenlijk ook geen optie. Het huisje was helemaal top en ook de entertainment (Koos Konijn) sloeg erg aan!
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben ons prima vermaakt. Hebben er vakantie gevierd ivm de omgeving. Park ligt mooi centraal en er is genoeg te beleven in de omgeving. Park is ook niet al te groot en is mooi overzichtelijk
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bungalow 177: ruim maar gedateerd. Ik neem aan dat deze bungalow ook nog gerestyled gaat worden. Punt van aandacht: er zijn twee toiletten. Die op de begane grond konden we met geen mogelijkheid fris krijgen. Onaangename lucht; urine? Hebben een pizza quattro stagioni afgehaald op 17 september. By far, de slechtste waar we ooit onze tanden in gezet hebben. Slap, lauw, slecht belegd en onsmakelijk. Twee happen en meteen weggegooid. Voor 9 Euro verwacht ik meer
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf was top alleen de schoonmaak kan beter verders was alles naarwens
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.