Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Villa’s in landhuisstijl
  • Omringd door bos
  • Zwem- en wellnesscentrum direct naast park
  • Activiteitenprogramma
  • Gratis wifi

reviews

8.4

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5371 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 5371 reviews

7
Naam: Jan Meijer
Datum: 21 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
bij aankomst meteen gemeld via de app dat er volop in ons huisje gerookt is. had de schoonmaak al moeten opmerken was niet te missen. reactie was niets aan te doen evt. een geurspray zfhalen bij de receptie. meerdere huisje vrij. ander nummer en dit huisje een week luchten was misschien beter. verder was de zitbznk echt slecht. van ellende op bed boven tv gekeken in de avond. was een houte plank met vieze losse stinkende kussens. overigens onze 5 de x hier en voor het eerst deze ervaring, jammer. was verder altijd top met goede ( leren ) bank en fatsoenlijk terras/tuin ( was heel klein ) meerdere huisjes gehad 6 7 en 8 persoons. nooit ontevreden. willen misschien met kerst weer gaan maar twijfelen nu wel helaas. mvg fam. meijer
7
Naam: P. Bos
Datum: 21 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wanneer je je profileert als ? villapark? dan krijg je een type klant dat bepaalde verwachtingen heeft mbt klant benadering. Bad Bentheim wil een efficienteslag maken voor het inchecken. Het pasjes systeem is erg klantonvriendelijk. Passen werken niet of worden geblokkeerd bij gebruik (net) voor 15.00 uur. Ook de mobiele telefoon kan de passen onbruikbaar maken (het is 2018!!). De receptiemedewerker heeft duidelijk weinig plezier in het werk. Je krijgt het gevoel dat elke vraag er 1 teveel is. De villa was niet schoon, De badruimte bij de sauna nog een waterballet van de voorgangers en de tuin lag bezaaid met peuken en bierdopjes. Wij betalen extra voor een hond maar die heeft minder vuil achtergelaten dan vorige bewoners. Er zaten zelfs vlekken van ijs op de ramen en deurklink van de voordeur, naast de vele had afdrukken op de ramen. Met ?plezier? verwijderd maar dit kan toch niet.... Bad Bentheim heeft een mooi omgeving om te verkennen maar de dienstverlening op het park is duidelijk onder de maat. Bediening in de supermarkt laat lang op zich wachten, soms zelfs helemaal geen bediening en dan sta je als klant minuten lang alleen in de winkel te wachten om te kunnen afrekenen. Het assortiment is beperkt en onevenredig duur. Samenvattend beviel het huis door de ligging (tuin en schaduw) en de gebode ruimte 12 persoons huis met drieën en een hond), de omgeving nodigt, uit voor activiteiten. De klantgerichtheid van de receptie op het park, supermarkt en schoonmaak afdeling is voor ons erg onder de maat gebleken. Dat doet afbreuk aan het Bad Bentheim verblijf.
8
Naam: Jurgen Meir
Datum: 21 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
wifi was slecht en er was geen dvd speler aanwezig
10
Naam: C. Jansen
Datum: 21 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super fijn verblijf gehad. Wij komen zeker nog eens terug en zullen het ook aanbevelen bij andere.
8
Naam: Betsy Hendrikse
Datum: 21 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijne week gehad ..jammer dat de informatievoorziening wat mager was .. Zo bleek bij aankomst de koelkast in de keuken stuk..er stond een extra in de berging . Maar dit was niet even vermeld waardoor in de avond alles weer moest worden overgepakt. We hebben info gevraagd bij de receptie over mountainbike fietsroutes..deze bestonden niet werd ons vermeld.. Op internet gezocht en daar bleken er wel wat te staan .
9
Naam: Lourens Kolijn
Datum: 21 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi ruim opgezet en goed onderhouden park.
8
Naam: Sita Land
Datum: 21 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben het erg leuk gehad. Het is een netjes en kindvriendelijk park. In ons huisje waren de toiletbrillen echter nogal scheef en ook de de douche oogt niet erg schoon door schimmel in de kitranden. Verder zou het fijn zijn (wanneer iets als een villa verhuurd wordt) dat er een bank en bed aanwezig is die niet doorgezakt zijn ?. Ook het geluid van de televisie was niet goed, waarschijnlijk zijn de luidsprekerd eerder te hard of te veel gebruikt. We hebben er overigens geen last van gehad omdat het natuurlijk heerlijk weer was.
10
Naam: Wouter Munnik
Datum: 20 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij zijn echt dolenthousiast over onze vakantie op het park Ferienresort Bad Bentheim!! We zijn absoluut van plan er terug te komen. Onze kinderen hebben genoten, wij hebben genoten en als gezin zijn we er helemaal uit geweest, vooral door de gastvrijheid, de geweldige accommodatie en de heerlijke, rustgevende omgeving met volop voorzieningen. Heel erg bedankt!!
8
Naam: Emiel de Koning
Datum: 20 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het huisje was op verschillende plaatsen niet schoon. Met name bij de afzuigingen op de toiletten en badkamer. Daar hing de stof aan. Van de rest aandacht geven aan de reiniging van de afvoerslang en roosters van de condensdrogers. Deze zijn zo vol dat er brandgevaar kan optreden. Over de inrichting viel ons op dat er bij het 9 persoons huisje slechts een tuintafel was voor 6 personen. Bij de badkamer boven was bij 1 kraan het warm en koud water verkeerd aangesloten. Dat kan vooral gevaarlijk zijn voor kinderen en ouderen. Bij de wasgelegenheid beneden zat de kraan los. Van de rest is het een mooi en goed park.
8
Naam: Catharina Cok
Datum: 20 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ruimtelijk, netjes, veel groen/ natuur, ordelijk. Over 5 weken kom ik weer met mijn werk! Heb er zin in.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.