Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Villa’s in landhuisstijl
  • Omringd door bos
  • Zwem- en wellnesscentrum direct naast park
  • Activiteitenprogramma
  • Gratis WiFi
8.4

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5147 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 5147 reviews

8
Naam: Hennie Hol
Datum: 18 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi park, mooi aangelegd, goede faciliteiten, schoon.
8
Naam: M.A. de Keijzer
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: A. van der Ploeg
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij genieten hier altijd, daarom komen we hier regelmatig terug! De huisjes zijn top, lekker ruim en van alle gemakken voorzien!!
8
Naam: Jan Boven
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
alles was goed behalve de stoelen passen niet bij tafel ,stoelen te laag of tafel te hoog en bankje was de zitting te lang en we waren niet klein.
9
Naam: J.M. Oud
Datum: 14 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Na een eerste bezoek vorig jaar ook nu weer een heerlijke vakantie in Feriendorf Bad Bentheim doorgebracht. Fantastisch huisje in prachtige omgeving waar we als wandel liefhebbers ons hart konden ophalen. De (klein)kinderen vermaakten zich, ondanks het mindere weer, prima met diverse uitstapjes in de omgeving.
8
Naam: F. Hosper
Datum: 14 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie, nette woning. Het zitgedeelte, bij de tv, was een klein minpuntje, want je schoof steeds uit de banken. De kussens moest je om de paar tellen terugschuiven. De leuningen waren hard en redelijk hoog. Verder is het huis een genot om te verblijven met de ruimte en de vloerverwarming.
9
Naam: T.H. Zwart
Datum: 13 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Gewoon goed
8
Naam: Wim Beunk
Datum: 13 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie ligging, geen gebruiksvriendelijke apparatuur. Tafel moet vervangen worden, tv?s erg klein voor zo?n klein huisje. Tip: papier waar je gebreken op kunt noteren. Informatiemap. Spiegels misten we op de slaapkamers.
10
Naam: Pierre Vervoort
Datum: 13 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Pierre Vervoort
Datum: 13 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We waren erg aangenaam verrast door de kwaliteit van het gehele park. Ondanks het slechte weer hebben we een midweek direct ter plaatse met een weekend verlengd, FIJN !
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.