Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Villa’s in landhuisstijl
  • Omringd door bos
  • Zwem- en wellnesscentrum direct naast park
  • Activiteitenprogramma
  • Gratis WiFi
8.4

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5339 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 5339 reviews

9
Naam: Leo van Liempt
Datum: 20 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mijn man en ik zijn FAN van de roompot parken. Dus boeken we regelmatig een midweek Elke keer een andere bestemming. De reden dat we voor Roompot kiezen is, De goede prijs en waar voor ons geld. Ook het sanitair en schoonmaak, zijn voor ons belangrijk. En dat is altijd dik in orde.
8
Naam: Willem Paalvast
Datum: 19 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Jammer voor het digitaal inchecken. Geen contact met receptie bij aankomst. Heeft geen charme. Voor de rest een keurig park met mooie huisjes. Voor herhaling vatbaar.
9
Naam: H.H Nijhuis
Datum: 19 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
VRIENDELIJKHEID VAN HET PERSONEEL
8
Naam: A. Onland
Datum: 18 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi aangelegd park met mooie huizen, helaas lieten matrassen en bank in huiskamer te wensen over.
8
Naam: Piet Bruinsma
Datum: 15 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi Park met veel privacy. De bedden mist de topdek je voelt elke spiraal. Voor de rest alles oke
9
Naam: R.K. Koehler
Datum: 15 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben erg van onze vakantie genoten. Het beste was het huisje, heel schoon, gezellig en we waren erg blij met de sauna. De inrichting, keuken en badkamers waren geweldig! Ook hebben we erg van de park en omgeving genoten. We willen graag nog eens komen voor een vakantie! Ideaal om uit te rusten en zich zelf iets goeds te doen! Het personeel was ook altijd vriendelijk en heeft altijd een lachen in het gezicht. Dat draagt aan het vakantie gevoel bij ;) Met of zonder kinderen, het word zeker niet zei als je een beetje van wellness en natuur houd. We hebben Roompot Bad Bentheim bezoekt. Graag nog een keer! Groetjes!
9
Naam: Piet Vernooij
Datum: 13 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Geweldig gezellig. Een plek om tot rust te komen.
10
Naam: Esther Jonker
Datum: 12 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De prijzen in winkel vielen wat tegen, maar verder was alles echt een 10 waard. Het water in het zwembad mag 1 graad hoger zijn.
9
Naam: J.Y. van der Heidee
Datum: 12 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
heel erg leuk en gezellig
9
Naam: M. Koster
Datum: 12 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.