Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Landhuisvilla’s
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.5

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11490 beoordelingen

Bekijk 11490 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij waren nog nooit op een park geweest, het is ons goed bevallen. Vooral de rust .
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er werd aangeven dat het huisje extra schoon was gemaakt maar dat was niet zo. Vlekken op ramen, tafels niet schoon en veel spinnenwebben in de hoekjes. Dus dat heb ik zelf nog even snel gedaan. Verder alles netjes
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Vriendelijk , gemoedelijk
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een rustig gelegen huisje, in een mooie omgeving. Het schoonmaken had veel beter gemoeten. Zeker in corona tijd. In het voorjaar hebben we ook in een huisje van Roompot gezeten. Dit was keurig schoon. Wij hadden toen mijn vader van 76 jaar bij ons. Ik ben blij dat hij dit keer niet mee was.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje zou wat beter schoon gemaakt mogen worden. Spinnerag en stofslierten langs de muur en onder de bank. Ramen waren best wel vies. Misschien iets meer tijd voor uittrekken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een park waar wij al verschillende keren zijn geweest met een prima ligging , goede service en buitengewoon vriendelijk personeel . Een echte aanrader .
8
Naam: Danny Crezee
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi schoon park, goede ligging. alleen het huisje van binnen was echt verschrikkelijk smerig. wij moesten door omstandigheden onze kat meenemen en kregen dus een huisje waar huisdieren welkom zijn. het huisje stonk verschrikkelijk naar natte hond en die lucht kreeg je ook niet weg. de vloer was heel erg vies en er lag heel veel rommel op de grond. de stoffen bank zat vol met hondenharen in hele grote plukken. de vensterbanken waren werkelijkheid gitzwart. mijn kat rende onder de bedden door en de slaapkamers waren wit van de stofwolken ( brrrr krijg er nog kippenvel van). wij zijn dit gaan melden bij de receptie en het vriendelijke meisjes bij de receptie zou een schoonmaakploeg langs sturen. dit moesten wij afslaan omdat wij een kat bij ons hadden die nog moest wennen in deze vreemde omgeving en als er dan een schoonmaakploeg door het huisje gaat met alle deuren open hoef ik niemand te vertellen dat dat niet goed kan gaan en ik mijn kat kwijt ben. ten 2e als je 3 uur gereden heb om op je vakantiebestemming te komen en toe ben aan vakantie wil je deze ook beginnen en niet gaan wachten op de schoonmaakploeg en het rare is dat wij verplicht 75 euro schoonmaakkosten moesten betalen omdat wij een huisdier bij ons hadden, ik neem aan dat de vorige huurders dit bedrag ook hebben moeten betalen. ik kan nog heel veel opnoemen over de inventarisatie maar ik vind dit genoeg. na een hele grondige schoonmaak hebben wij een fijne vakantie gehad in een naar hond ruikend huisje. ik wil dit park niet afbranden want het is een fantastische park dat buiten goed onderhouden wordt met heel aardig personeel in een mooie omgeving, maar erg zonde van de huisjes vanbinnen
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
WIFI was waardeloos, en juist dit kan ik niet missen ivm eigen bedrijf. Valt steeds weg en is bijna onbruikbaar. Is voor mij reden niet snel weer naar dit park te gaan.
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Enkele lage beoordelingen. we hadden voor en achter bij de instap zand en gevaarlijke verzakte tegels dit in combinatie met de hoge instap. Tevens veel stof onder de bedden. Voor de rest wel goed.tevens vonden we de bijboeking van maar liefst 118 euro teveel.mede hierom hebben we nu een huije gehuurd met de kerst bij landal voor 6 personen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk, gezellig
10
Naam: joke
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
we hadden een heeeeeeeeele fijne vakantie!!!
10
Naam: Bert Eikenaar
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldige uitstraling van het resort. Accomodatie was prima met een parkachtige omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn heel tevreden, alleen misten we een comfortabele tuinstoel
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Lage des Parks ist sehr schön. Die Bedienung sehr freundlich
9
Naam: Arjan Stoker
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Je krijgt wat je op de gepresenteerde fotos en omschrijving krijgt. Dat kunnen wij erg waarderen.
9
Naam: Annelies Swagten
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi gelegen mooi huis mooie omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer prettig verblijf gehad in een mooi huis op een verzorgd park. Enige minpuntje zijn de douchegordijnen in de badkamers
8
Naam: Agt de Heuvel
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gezellig en goed
10
Naam: Wilma Hazeleger
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De prachtige vakantie huizen de rust en schoonheid van het park.. in een woord fantastisch!! Hebben zelfs onze vakantie kunnen verlengen. Genoten van de sauna in ons vakantie huis Elektrische scooter gehuurd bij de receptie! Geweldig Wij komen heel snel weer terug maar jullie prachtige vakantie park
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie huisjes, erg ruim. Zeer goede locatie van het vakantie park, veel te doen in de omgeving. Het park is overzichtelijk. Het inchecken door middel van de keycard werkt prettig. Receptie laat punten vallen. Jammer. De tv is toe aan vervanging, sommige huisjes hebben deze upgrade al wel gehad. Dat is positief. Het duurt lang voordat je warm water hebt. Erg zonde, van het water gebruik.
10
Naam: H.L.W. Kikkert
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben enorm genoten deze week. Boven verwachting goed! Wij zijn echt verrast door de het geheel ligging EN park! Bij leven en gezondheid zijn we zeker van plan weer eens terug te komen! En misschien onze kinderen en kleinkinderen mee te kunnen nemen (als wij ze kunnen overtuigen voor dit park).
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Jan van Wijk
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en ruimte
9
Naam: Gea Blekkenhorst
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heel mooi weekend gehad. Was een beetje bang dat het huisje niet schoon zou zijn nav. Beoordelingen die ik had gelezen, maar ons huis was netjes en schoon. Campingbedje dat we gehuurd hadden miste een matras, dit gemeld en werd snel nagebracht. Wij komen volgend jaar weer terug met ons gezin. Ons prima vermaakt op het park..
10
Naam: Monique Kreuger
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Geweldig een afgezette tuin voor de kinderen
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
leuk park
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben geweldig genoten de viila,s prachtig en park erg netjrs Daarnaast groot compliment voor het het oktoberfestbuffet en de muziek top!
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het personeel is overal erg vriendelijk en behulpzaam. Het huisje zag er schoon uit De ligging was mooi op het park. De supermarkt op het park is erg ondermaats. maar dat is op te lossen door buiten het park naar de supermarkt te gaan. De bewegwijzering staat slecht aangegeven. Bordjes zijn verouderd of staan er scheef bij. De huishoudelijke ongemakken een kapotte parasol en geen spatel werden zonder problemen verholpen. Wat ik wel jammer vond is dat ik via het parkboekje heb moeten vernemen dat er extra schoonmaakactiviteiten gedaan moesten worden als je dit niet had bijgeboekt bij de eindschoonmaak. Gelukkig kwamen we er op tijd achter en alsnog erbij geboekt. Deze informatie had ik graag eerder gehad. Het eten is verder prima. Dit park is een aanrader.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
we hebben een fijn verblijf gehad.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.