Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Landhuisvilla’s
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.5

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 15775 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 15775 reviews

7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De matrassen in de slaapkamers liggen slecht, pijnlijke rug Bij aankomst stond de verwarming zo laag dat met de vloerverwarming het de hele avond duurde voordat er een aangename temperatuur in de kamer was De kwaliteit van het buffet in het restaurant was kwalitatief van een laag niveau Bovendien maar open tot 20.00 uur
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben een heerlijke ontspannen midweek gehad in Bad Bentheim. voelden ons echt welkom.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een lekker rustig verblijf gehad.
8
Naam: Nely Biemond
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Altijd heel prettig!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ruim opgezet park met mooie huizen
10
Naam: E Schuit
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke week gehad , In het weekend waren de kinderen en kleinkinderen er ook bij .Wat wij erg jammer vonden is dat het kinderbedje een erg slap matras had . Wij hadden er voor gekozen om zelf ons beddengoed mee te nemen , tot onze verbazing was er in de slaapkamer een 2 persoons matras. Toen wij bij de receptie kwamen om een onderlaken te huren kregen wij te horen dat het ook voor hun een verrassing was dat er een 2 pers matras op lag en dat dat zeker tot maart zou duren voor er 2 pers lakens beschikbaar waren .Wij kregen heel goed bedoeld 2 losse 1 persoons lakens mee , maar dat slaapt voor geen meter je kan de lakens niet om je matras doen. Verder hebben wij het super gehad , vriendelijke medewerkster , helemaal top
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor herhaling vatbaar
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een fijne vakantieverblijf, de medewerkers aan de services point, email en telefoon waren erg vriendelijk en behulpzaam. Faciliteiten ware prima en de locatie top. De prijs-kwaliteit verhouding was super.
9
Naam: Ajg Veldman
Datum: 25 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een plezierige week gehad in Bad Bentheim
8
Naam: J Pompies
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi rustig park huisje (vernieuwd) was mooi groot en schoon wij hebben het erg naar ons zin gehad. Kwamen voor het huisje met sauna en dat was top park zelf zag er ook netjes uit
9
Naam: Marlin Bent
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje ruim en privacy. Echter niet goed schoon, stoffig, bank erg beschadigt en hard. Geen kussens aanwezig id bank voor comfort. Geen filtjes onder de stoelen. Heerlijke buitenruimte om de accommodatie, keuken perfect, bedden prima, badkamers perfect. Betere schoonmaak en nieuwer meubilair.
10
Naam: I. Kock
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Positief. Klantvriendelijk, zeker een park om nogmaals heen tegaan. Mooie ruime huisjes. Prettig vertoeven, je voelt je gelijk op vakantie. Al het personeel waar wij, op welke manier dan ook, mee te maken kregen waren zeer vriendelijk. Complimenten.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig huisje ( restyle). Sfeervol en vloerverwarming. Goede bedden, rustig park. Zwembad aan de kleine kant ( er werd ook nog zwemles gegeven). Indoor spelen niet sfeervol en de speelmachines waren er een aantal van kapot. Buffet was niet zo lekker, ik miste een kinderbuffet met pannekoekjes en pizza. Ijsje als dessert maar er mochten geen spikkels op en een hoorntje mocht ook niet. Dan bezuinig je gewoon met rare keuzes en het is niet kindvriendelijk. Ook geen kleurplaat oid voor tijdens het eten.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park bij een leuk dorp
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park
10
Naam: Jaap Wiggers
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
knus gezellig familieweekend gehad!
9
Naam: Irma Engels
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg leuk familieweekend gehad, huisje was ideaal ingedeeld voor onze familie.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Riccardo Porro
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super fijn weekend gehad.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Jzw Noij
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie vorm van huisjes, huizen zouden beter schoon gemaakt moeten worden. Badkamers en keuken prima schoon. Veel spinnenwebben in de hal onder de trap en in de slaapkamers. Zou beter nagekeken mogen worden door schoonmakers. Huis is schoner achter gelaten , dan we het hebben aangetroffen. Bedden zijn aan het doorzakken! Verder prettig verblijf gehad.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Peter Jansen
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zaten in een gerestyled huisje die werkelijk flink buiten onze verwachtingen was. Ruim, comfortabel, schoon, modern en zelfs uitgerust met wasmachine en droger. Perfect!
10
Naam: Marianne Lubbers
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een super mooi weekend gehad met kinderen en kleinkinderen. Ik was 65 geworden. Ik kijk hier heel gelukkig op terug. Ook dank zij jullie. Pracht van een park en mooi dichtbij.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi aangelegd park, s avonds slecht verlichte paden.
10
Naam: Erwin de Haan
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf was goed! De hygiëne van het huisje (hondeharen over vloer en in deurmat) kon beter. Als hondloze huurders in een hondenhuisje geplaatst worden als het park bij lange na niet vol is…..
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.