Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Landhuisvilla’s
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.5

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 14829 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 14829 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles perfect, behalve douchebak zit in randen schimmel in dat hoort niet
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn vakantiepark om te kunnen genieten van natuur, mooie omgeving, mooi huisje en tot rust te komen, het ultieme vakantiegevoel.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: H.J. v.d. Haar
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gewoon een Top week gehad, iedereen was even vriendelijk, en echt heerlijk gegeten in het restaurant
8
Naam: J. Zeeman
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles goed.
9
Naam: John van de Bilt
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne dagen gehad met mooi weer en elke dag gefietst en Ochtrup heeft een erg mooi Outletcentre zeker een aanrader, je kan er ook makkelijk per fiets komen. Wij hebben het heel fijn gehad in Ferienresort Bad Bentheim en komen zeker nog eens terug!!
10
Naam: Emily de Niet
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een dikke 10, we komen zeker weer terug!!
8
Naam: Henderikus Martens
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim opgezet park, sfeervol vakantiehuis, veel groen en vriendelijk personeel.
10
Naam: Esther Van Esch
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn al redelijk vaak in een van de parken geweest en qua luxe en service wint tot nu toe bad bentheim Wij hebben het altijd goed als we er zijn
9
Naam: Kees van Rijkevorsel
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prachtig gelegen park en omgeving in het park schoon en goed onderhouden. In huisjes alles wat je nodig hebt aanwezig.
10
Naam: Loes van Unen-Kolmeijer
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg fijn, mooi park. Prachtig centrum, vriendelijke medewerkers. Prachtig, ruim huis. Het enigste minpunt was dat het absoluut niet schoon was. Verder TOP! Fijne vakantie gehad!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten maar we vonden ons huis een beetje matig qua onderhoud ! Maar dat let ons niet om terug te komen want we genieten enorm van de omgeving en het park. We vinden het lastig dat er alleen 8 persoons mindervaliden huis is voor ons tweeën.
8
Naam: Bert van Loo
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Betreft restaurant Twee maal buffetdiner bezocht Eten was voortreffelijk Jammer dat diverse bezoekers hun hond meenamen het restaurant in Moet eigenlijk niet kunnen.
8
Naam: R.W. Lok
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig en top verzorgd park , niet zovaak zo schoon gezien dan bij andere parken . Ga vooral hiermee door .👍🏻👍🏻
10
Naam: Klaas Veltman
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park. Mooie ligging. Grote huizen. Veel ruimte om huis. Heerlijk gefietst.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Herman Eilander
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijne locatie, wat we misten waren magnetron bakjes. Het is zonde van de energie om bv iets op te warmen waar je gas voor moet gebruiken. Als je bv een doperwten wilt verwarmen moet dat in een pan op het dure gas , terwijl de magnetron het in luttele seconden doet. Maar voor de rest een heel fijn park. We zijn vele malen op jullie parken geweest en komen hier zeker terug.
9
Naam: H Scholten
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne week gehad, maar huisje 235 tijd voor een restyle beurt waar ze in het park mee bezig zijn.
8
Naam: Walther Ceelen
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne week gehad mede door het mooie zwembad
8
Naam: F Palmer
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig verblijf. Jammer dat de voegen in de badkamer onder de schimmel zitten, hetgeen op een simpele manier is schoon te maken. De lampenkap boven de eettafel is vies/smerig! Wij zaten in huisje 347.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben ons verblijf als erg prettig ervaren. Het huisje was heel fijn, mooie grootte. Fijne uitrusting van combi magnetron en wasmachine+ droger. Mooie ligging van het huisje. Animatie team was erg kind vriendelijk. Er werden leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Bedankt voor alles, groetjes Monique
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig vakantiepark in een prachtige omgeving en ook nog eens het geluk van mooi weer.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi gelegen park, snelle service van de medewerkers.
9
Naam: Hans van Vliet
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een prima korte vakantie gehad in Ferienresort Bad Bentheim. Een rustig park met ruime, mooie huisjes en prima voorzieningen (o.a. door het gebruik van het naast gelegen zwembad). Daarnaast een mooie omgeving. Eem locatie om zelf nog een keer naar toe te gaan en een aanrader voor anderen!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park goed netjes en verzorgt
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het wederom heerlijk gehad op het park. De douche zat wel onder de schimmel. Dit werd direct schoongemaakt. De douchebak wiebelde heel erg. We hebben daarom maar niet meer gedoucht, maar gelukkig konden we ons wassen in bad. De animatie viel ons deze keer wel wat tegen. Weinig voor jonge kinderen en vanwege regen werd een activiteit geschrapt en geen andere invulling aan gegeven. Jammer. We blijven wel graag bij jullie komen vanwege de ligging en het leuke speeltoestel.
8
Naam: Maaike
Datum: 21 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was prima, aankomst en schoonmaak was niet prettig. Goed opgelost door service point en daarna fijn verblijf gehad

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.