Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Landhuisvilla’s
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.5

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 16594 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 16594 reviews

9
Naam: A. de Nies
Datum: 29 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn regelmatige bezoekers van uw park dus het spreekt voor zich dat we het uitstekend naar ons zin hebben. De laatste 2 bezoeken hebben we gebruik gemaakt van de opmaakservice wat op zich heel prettig is maar er wordt vanuit gegaan dat de kamer waar de TV hangt gebruikt zal gaan worden als slaapkamer. Het zou fijn zijn als je bij de reservering kon aangeven welke kamer je opgemaakt wilt hebben want soms zijn 2 eenpersoonsbedden prettiger.
10
Naam: Jan Opmeer
Datum: 28 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Allereerst wil ik u bedanken voor het verblijf. Ontzettend naar ons zin gehad. Wat een mooi park. Wel wil ik u er op wijzen dat er een gebrek is aan voldoende kopjes, lepeltjes bordjes etc. De meeste deden niet aan een vereiste van 7 wat denken wij toch wel aanwezig moet zijn in een appartement geschikt voor 7 personen. Waarom is er geen lijst aanwezig van wat er moet zijn en dat gecontroleerd moet worden door bijv. de schoonmaak en de nieuwe bewoners. Tijdens ons verblijf werd het bankstel vervangen voor een nieuw hoekbakstel. Een heel mooi bankstel maar te groot voor deze woonkamer. De hoek van de stopcontacten is hierdoor onbereikbaar geworden. Het bankstel is niet te verschuiven en daardoor een onding voor de schoonmaak. Het oude bankstel met twee kleine stoelen was veel hanteerbaarder en het leer veel makkelijker schoon te maken dan het leder van dit bankstel. Alle kruimels zijn bijna niet te verwijderen anders dan met een stofzuiger. Dus ondanks dat het een mooi bankstel is toch niet functioneel voor dit huisje. En we vragen ons af of het bankstel voldoende is voor 7 personen. Een hoekbankstel is vaak moeilijker in te delen.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer gezellig , huisje heel proper. Bij aankomst en vertrek niet meer aanmelden . Zonde dat de aankomst naar 16.00u is verplaatst i.p.v. 15.00u. Wil je vroeger moet je 30€ bijbetalen. Vrijdag om 10.00u verplicht vertrek dus heb je een kort verblijf maar geen kleinere rekening.
8
Naam: Els Groot
Datum: 28 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heerlijk rustig ,goed huis , prima bedden
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We waren er zeer gelukkig ! een mooie tijd gehad! mooie fiets en wandeltochten gedaan! Voor de derde maal waren we er al en volgend jaar denken we van dit opnieuw te doen met onze kinderen en kleinkinderen! dus geen reden om iets negatief te zeggen ! we geven het park een 11 op 10 en een bank vooruit !
10
Naam: Arnoud Meinders
Datum: 27 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf Ook mijn mede bewoners zijn zeer tevreden
9
Naam: Harry Bos
Datum: 27 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Henk Engel
Datum: 27 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg prettig, onderhoud en schoonmaak van huisje kan beter. De keukenkastdeurtjes zitten vol met vlekken aan de buitenkant en er kwamen wolken van hondenhaar onder de bank vandaan toen we een raam open deden. Op de lampjes boven de eettafel lag een dikke laag stof, die moest ik echt eerst schoonmaken. Wel een prachtig sfeervol huisje, echter wat meer aandacht eraan zou het waard zijn. Verzakking bij de voordeur, vlekken op de buitenmuur waar ooit (denk ik) een ander bordje heeft gehangen naast de voordeur. Horren in de ramen zou een geweldige toevoeging zijn
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Hen de Bruijn
Datum: 27 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vonden het een mooi park, geweldige animatie bij de kidsclub, leuke meiden! We hebben enorm genoten en willen zeker nog een keertje terugkomen. Mooi huisje, prachtige ligging van het park en park is mooi ingericht. Voor kinderen leuke speelvoorzieningen. Eigenlijk hadden we teveel leuke dingen te doen in een midweekje.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi ruim opgezet park met veel groenvoorzieningen in de omgeving. Gunstige ligging voor wandelingen en uitjes. Voor een vakantiepark ook erg goed met openbaar vervoer te bereiken.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim, rustig, geografisch gunstig gelegen park met mooie ruime woningen, deels met eigen parkeerplaats. Schoonmaak woning kon beter: zeer vies kamervloerkleed en veel stof onder bedden.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Het huisje (139) was geweldig, sfeervol ingericht en voelde als “thuis”. Het park is prachtig gelegen in een mooie, bosrijke omgeving. Alle voorziening zijn zeer goed verzorgd, de medewerkers zeer gastvrij, behulpzaam en vriendelijk. Kortom, alle reden om nog eens terug te komen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gastvrijheid van medewerkers
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi overzichtelijk en schoon park waar we heerlijk tot rust konden komen. We hebben genoten en komen vast en zeker nog eens terug.
9
Naam: Wendy Mollen-Kroon
Datum: 26 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Ingrid van der Velden
Datum: 26 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Jan en AnnemarieSmith
Datum: 26 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hadden voor ons 28 jarige huwelijksjubileum een ontbijt besteld dat al onze verwachten overtroffen heeft. Geweldig.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn en goed verzorgd park. Mooie degelijke bungalows. Prettig park om te verblijven.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje 237 fraai gerestyled. Fijne tv! Helaas in de woonkamer slecht beeld voor zon mooie tv. Op slaapkamer wel scherp beeld.
9
Naam: Marieke Nijenhuis
Datum: 26 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje was prima met sauna, wasm/droger. Park en omg. was erg rustig. Wij vonden ondanks dat we ons vermaakt hebben de omg. niet erg levendig was weinig beleving voor jonge mensen. Meer voor wandelaars en fietsers.
8
Naam: HC Lith
Datum: 26 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging van het huisje, ruime opzet van het park, en de rustige omgeving
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi huisje op rustige locatie!
10
Naam: G J van Krimpen
Datum: 26 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig op een prachtig park met een mooi en schoon huisje.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 mei 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heel prettig verblijf gehad waar we met plezier op terugkijken. Dit zal zeker niet ons laatste verblijf zijn.

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.