Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiehuizen aan de Moezel vindt u natuurlijk bij Roompot!

Vakantiehuizen aan de Moezel

Vakantiehuizen aan de Moezel

Aan de Moezel een vakantiewoning boeken? Bij Roompot heeft u volop mogelijkheden! Hier kunt u namelijk voor een betaalbare prijs een vakantiehuis aan de Moezel boeken dat is voorzien van de beste faciliteiten voor jong en oud. Wilt u graag samen met uw partner genieten van de omgeving of zoekt u een leuke accommodatie voor de complete familie? Met Roompot kunt u alle kanten op. Ga snel op zoek naar de mogelijkheden in Duitsland en Frankrijk en vind de vakantiewoning aan de Moezel die u zoekt!

Samen genieten van de natuur en gastronomie

Wie samen wil genieten van mooie landschappen en gastronomie, kiest voor een van de comfortabele en voordelige vakantiehuizen aan de Moezel bij Roompot. Wanneer u een vakantiewoning aan de Moezel boekt, komt u dankzij de mooie fiets- en wandelroutes in combinatie met de vele knusse en horecagelegenheden helemaal tot rust. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een park met uitgebreide wellnessvoorzieningen. Overigens treft u op elke accommodatie van Roompot de beste voorzieningen en faciliteiten voor jong en oud. Kortom: grenzeloos genieten in een vakantiehuis aan de Moezel is mogelijk bij Roompot!

Samen genieten van de natuur en gastronomie

Samen genieten van de natuur en gastronomie

Op zoek gaan naar een vakantiehuis aan de Moezel? Een vakantiewoning aan deze rivier in Duitsland of Frankrijk heeft u binnen no time gevonden. Bekijk ook de arrangementen en bij te boeken extra’s om het verblijf in uw vakantiewoning aan de Moezel nog aangenamer te maken en vergeet niet om bij de aanbiedingen te kijken of er momenteel vakantiehuizen aan de Moezel extra laag zijn geprijsd!

Onze suggesties

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Kindvriendelijk strand

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

Hof Domburg

Hof Domburg

  • Zeer kindvriendelijk park
  • Zwembad met buitenbad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.