Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Een vakantie in Duitsland Moezel

Boek een vakantie in Duitsland aan de Moezel

Boek een vakantie in Duitsland aan de Moezel

Voor een onvergetelijke vakantie in Duitsland, boekt u een vakantie in Duitsland aan de Moezel. De Moezel is een rivier die door Frankrijk, Luxemburg, maar ook Duitsland loopt. Een vakantie aan de Moezel in Duitsland is volop genieten. Aan de Moezel wordt namelijk volop wijn verbouwd. Wanneer u een liefhebber bent van wijn, is een vakantie aan de Moezel dan ook een echte aanrader. Aan de Moezel zijn echter niet alleen wijngaarden te vinden. U treft er namelijk ook bossen aan. Langs de oevers van de Moezel zijn tevens veel oude burchten en kastelen te vinden. Wanneer u een liefhebber bent van cultuur en historie, dan moet u zeker een boottocht maken over de Moezel. Vanaf de rivier heeft u namelijk een schitterend uitzicht op de diverse oude gebouwen die langs de oever te vinden zijn. U leert de Moezel daardoor op een andere manier kennen.

Een vakantie aan de Moezel in Duitsland

Stelt u zich eens voor hoe u wakker wordt aan de Moezel, terwijl de zon opkomt en u een schitterend uitzicht heeft over de diverse wijngaarden en historische kastelen. Het lijkt een droom, maar het is realiteit wanneer u een vakantie in Duitsland aan de Moezel boekt bij Roompot. De accommodaties van Roompot zijn van uitstekende kwaliteit. Het maakt niet uit of u er een weekend boekt, een midweek of misschien zelfs wel een week. U zult er zeker ontspannen. Faciliteiten voor de kinderen zijn op de vakantieparken volop aanwezig. Zo zijn er speeltuinen te vinden en is er een animatieprogramma dat uw kinderen zeker zal vermaken. Ideaal natuurlijk wanneer u graag wat tijd voor uzelf wilt hebben of tijd met uw partner wilt doorbrengen. Laat u daarom verrassen door de veelzijdigheid van een Moezel vakantie in Duitsland.

Bezienswaardigheden aan de Moezel

Bezienswaardigheden aan de Moezel

Naast diverse historische kastelen heeft een vakantie in Duitsland aan de Moezel nog veel meer te bieden. Wat dacht u van een bezoek aan een van de wijnkelders? Deze zijn in ruime mate aanwezig. Daarnaast zijn er in het Moezelgebied ook volop restaurants te vinden waar u heerlijk kunt eten. Vergeet daarbij geen lekkere Moezelwijn te drinken. Uiteraard kiest u voor een Schnitzel als hoofdgerecht! Naast het gegeven dat u volop kunt wandelen en fietsen tijdens een vakantie aan de Moezel in Duitsland, is het gebied ook uitermate geschikt voor watersporters. U kunt er varen, kanoën, roeien en zeilen. Wanneer u er graag een feestje van wilt maken, omdat u met uw vriendengroep een vakantie hebt geboekt in de Moezel, dan kunt u uw geluk beproeven in een van de vele bars die de Moezel rijk is.

Onze suggesties

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

  • Twee eigen golfbanen en een overdekt zwembad
  • Prachtig gelegen in het Moezellandschap

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

  • Luxe villa's in landhuisstijl
  • Originele architectuur

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.