Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Een vakantiehuis in Mecklenburg Vorpommern

Boek een vakantiehuis in Mecklenburg Vorpommern

Boek een vakantiehuis in Mecklenburg Vorpommern

Boek een vakantiehuis in Mecklenburg Vorpommern Wanneer u altijd al graag wakker heeft willen worden met een prachtig uitzicht over zee, dan is daar nu de mogelijkheid voor. Want bij Roompot kunt u een vakantiehuis in Mecklenburg Vorpommern boeken. Deze vakantiehuizen liggen in prachtige vakantieparken, dichtbij de zee. Wanneer u een vakantie boekt, wilt u er volop van kunnen genieten. Bij Roompot is dat uitstekend mogelijk. Breng een bezoek aan de website van Roompot en verdiep u in de vele bezienswaardigheden van Mecklenburg Vorpommern. U kunt dan zelf ervaren wat voor een prachtig gebied het is en dat het zich daarom uitstekend leent als vakantiebestemming. Wanneer u een drukke baan heeft en lange werkweken maakt, dan ontstaat op een gegeven moment de behoefte aan rust en ontspanning. Mecklenburg Vorpommers is daar een prima locatie voor!

De veelzijdigheid van Mecklenburg Vorpommern

Een vakantiehuis in Mecklenburg Vorpommern ligt midden in de natuur. In de regio zijn er prachtige meren en witte stranden te vinden. Bezoek bijvoorbeeld eens de krijtrotsen in Nationaal Park Jasmund. Vanaf de elegante badplaatsen bij de Oostzee heeft u een prachtig uitzicht over zee. U kunt er prima varen, het is namelijk een echt watersportparadijs. Er zijn altijd mensen aan het zeilen, roeien en kanoën. Wanneer u daar een liefhebber van bent, dan moet u zeker een bezoek brengen aan deze regio. In het gebied is ook terug te zien dat er vroeger sprake was van een handelsroute. Dit kunt u vooral merken bij de Hanzesteden. Deze steden beschikken over veel pakhuizen en zijn volledig van rode bakstenen gemaakt. Er zijn daarnaast ook veel kerken en prachtige koopmanshuizen te vinden. Wanneer u een liefhebber van cultuur bent, zult u zich in deze steden zeker op uw gemak voelen.

Cultureel genieten in Mecklenburg Vorpommern

Cultureel genieten in Mecklenburg Vorpommern

Mecklenburg Vorpommern is een gebied waar u uitstekend kunt fietsen en wandelen. Ook is er ruimte om bijvoorbeeld te golfen. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan een van de vele kastelen die het gebied rijk is. Zo worden er regelmatig festivals georganiseerd in kasteeltuinen. Deze festivals zorgen voor live muziek en lekker eten. Wanneer u graag sfeer wilt proeven, boek dan een vakantiehuis in Mecklenburg Vorpommern. U zult er de tijd van uw leven hebben. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van Mecklenburg Vorpommern en boek online uw vakantiehuis. Ook voor uw kinderen is er volop mogelijkheid om te kunnen ontspannen. Op de vakantieparken zijn altijd speeltuinen te vinden. Misschien moet u zichzelf of uw gezin deze vakantie gewoon als verrassing geven. Wie weet komt u dan volgend jaar gewoon weer terug!

Onze suggesties

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

  • Twee eigen golfbanen en een overdekt zwembad
  • Prachtig gelegen in het Moezellandschap

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

  • Luxe villa's in landhuisstijl
  • Originele architectuur

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.