Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Goedkope hotels in Duitsland via Roompot

Goedkope hotels in Duitsland via Roompot

Goedkope hotels in Duitsland via Roompot

U houdt ervan om in het buitenland in een hotel te overnachten tijdens uw vakantie? Heeft u de goedkope hotels in Duitsland al eens uitgeprobeerd? Via Roompot vakanties kunt u in Duitsland goedkoop overnachten in comfortabele hotels in een prachtige omgeving, zoals in het Rhön Park Hotel in Hausen Roth in Beieren. In dit prachtige hotel met een schitterend wijds uitzicht op een bekend natuurreservaat kunt u culinair genieten. Alles wat u wenst in een goedkoop hotel Duitsland is er aanwezig. Wellness bijvoorbeeld en een beautycentrum, maar ook een recreatieprogramma voor kinderen. Via Roompot vindt u altijd een goedkoop hotel op een van de vakantieparken in Duitsland. Kijk hier meteen verder op onze website.

Een goedkoop hotel Duitsland is een goed idee

De vakantie doorbrengen in goedkope hotels in Duitsland is altijd een goed idee en via Roompot heel betaalbaar. U kunt onder meer verblijven in de streken Beieren, Nedersaksen of Westfalen in Duitsland. Een ander hotel wat ook zeer geliefd is, is Resort Linstow; dit hotel is op nog geen 500 kilometer van Hengelo gelegen in de streek Mecklenburg-Voorpommeren bij het gelijknamige plaatsje Linstow. Hier zijn veel faciliteiten en uitgaansmogelijkheden te vinden, zoals watersport, en dit 4-sterren hotel staat op een vakantiepark met villa's met rieten daken. De hotelkamers zijn het hele jaar door te boeken. Dit resort in Noord-Oost Duitsland heeft op enkele kilometers afstand een eigen zandstrand aan het Krakowermeer. Voor waterliefhebbers een ideale locatie.

Boek uw goedkope hotel in Duitsland eenvoudig online

Boek uw goedkope hotel in Duitsland eenvoudig online

Goedkope hotels in Duitsland zijn een wens voor liefhebbers van het Duitse landschap en de Duitse keuken. Veel Nederlanders kiezen er vaker voor om verzorgd hun vakantie dicht bij huis in het buurland Duitsland door te brengen. Heeft u op de website van Roompot uw favoriete hotel in Duitsland gevonden, dan kunt u deze zelf online boeken. Misschien heeft u hulp nodig van Roompot bij uw keuze of bij de online boeking en voor een antwoord op uw specifieke vragen. Neemt u dan contact op met de klantenservice van Roompot. U vindt het telefoonnummer of het e-mailadres hier op onze website en voor u het weet geniet u heel goedkoop van uw hotel in Duitsland tegen een scherpe prijs. Let altijd op aanbiedingen bij het boeken en regel uw verzekeringen goed. Roompot wenst u alvast een heerlijke vakantie in Duitsland toe. Ga nu meteen verder naar de website om uw favoriete hotellocatie in Duitsland uit te kiezen.

Onze suggesties

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

  • Twee eigen golfbanen en een overdekt zwembad
  • Prachtig gelegen in het Moezellandschap

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

  • Luxe villa's in landhuisstijl
  • Originele architectuur

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.