Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Een camping aan de Eifel

Boek een camping aan de Eifel

Boek een camping aan de Eifel

Wanneer u graag op een ontspannen wijze wilt genieten in Duitsland, boekt u dan een camping aan de Eifel. Een Eifel chalet ligt in een vulkanische streek en omgeving. Duizenden jaren geleden was er hier sprake van vulkanische activiteit. De Eifel is dan ook een natuurlijke omgeving waar u diverse natuurparken kunt bezoeken. Bezoek bijvoorbeeld eens Nationalpark Eifel. De natuur wordt hier de natuur gelaten. U kunt er volop wandelen en fietsen en diverse bezienswaardigheden bekijken. Campings aan de Eifel kunt u gemakkelijk boeken bij Roompot. Roompot heeft namelijk diverse campings in de aanbieding waar u een chalet kunt huren. Het boeken van een chalet doet u eenvoudig via de website van Roompot. U kunt met uw partner een chalet huren, maar ook met uw gezin of een groep vrienden kunt u uitstekend gebruik maken van een chalet op de camping Eifel Duitsland.

Een Eifel chalet bij Roompot

Een camping aan de Eifel is voorzien van alle gemakken voor een comfortabele vakantie. Op de campings Eifel Duitsland is onder andere een supermarkt aanwezig. Daar kunt u gemakkelijk elke dag boodschappen doen. Ook voor uw kinderen is er volop mogelijkheid om te ontspannen in de speeltuin. Campings Duitsland Eifel zijn een ultieme manier om echt vakantie te kunnen vieren. Wanneer u zelf wat meer behoefte heeft aan rust en ontspanning, dan kunnen uw kinderen ook terecht bij de animatieprogramma's die worden georganiseerd op de camping. U kunt zich dan even terugtrekken in uw chalet en rustig een boek lezen of een film kijken. U kunt dan weer helemaal opladen na een drukke periode op uw werk en investeren in uw relatie met uw partner of vrienden.

Bezienswaardigheden in de Eifel

Bezienswaardigheden in de Eifel

Naast het feit dat u volledig kunt ontspannen op Eifel Duitsland campings, heeft de Eifel u veel meer te bieden. Er zijn diverse bezienswaardigheden die een bezoek meer dan waard zijn. Vanaf de camping aan de Eifel bent u met de auto snel bij bijzondere plekken. Bezoek bijvoorbeeld eens het plaatsje Prüm. Het is een klein, gezellig stadje met verschillende winkels en terrasjes. U kunt er ook prima uit eten in een van de diverse restaurants. Breng ook een bezoek aan Sint Salvator Basilika en Das Abteigebäude. Deze zijn in het centrum van dit historische stadje te vinden. Het kratermeer de Laacher See is een unieke bezienswaardigheid in Europa en mag daarom tijdens een trip naar de Eifel niet ontbreken. Het is een adembenemend schouwspel! Ga daarom snel naar de website van Roompot en boek een Eifel chalet voor een onvergetelijke en avontuurlijke vakantie.

Onze suggesties

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

  • Twee eigen golfbanen en een overdekt zwembad
  • Prachtig gelegen in het Moezellandschap

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

  • Luxe villa's in landhuisstijl
  • Originele architectuur

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.